arel123 כתב:באמת שאני לא רואה מצב שלא משאירים את מקל או אוחיון בעונה הבאה
אחד מהם בתוך ישאר
אפרוש מהחיים אם לא יתייחסו לתגובה הזאת
יש מצב אתאבד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:באמת שאני לא רואה מצב שלא משאירים את מקל או אוחיון בעונה הבאה
אחד מהם בתוך ישאר
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:באמת שאני לא רואה מצב שלא משאירים את מקל או אוחיון בעונה הבאה
אחד מהם בתוך ישאר
יש מצב אתאבד
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:באמת שאני לא רואה מצב שלא משאירים את מקל או אוחיון בעונה הבאה
אחד מהם בתוך ישאר
יש מצב אתאבד
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:באמת שאני לא רואה מצב שלא משאירים את מקל או אוחיון בעונה הבאה
אחד מהם בתוך ישאר
יש מצב אתאבד
מה בדיוק הבעיה במה שרשמתי ?
jay כתב:במשחק מול באסקוניה (ובמצ'אפ מול לארקין) ובגמר הגביע הזה הוא הראה פוטנציאל, שנטען פה לא אחת שפשוט אין לו. הבעיה שלו זה יציבות.
הוא יגייס פה עוד כמה אוהדים אם יביא אליפות, ויחזור (או ימשיך) להיות השחקן השנוא פה אם יפסיד אותה.
צריך להמשיך שנה הבאה על חשבון אוחיון, אבל שניהם יישארו.
the road to redemption has just begun
arel123 כתב:jay כתב:במשחק מול באסקוניה (ובמצ'אפ מול לארקין) ובגמר הגביע הזה הוא הראה פוטנציאל, שנטען פה לא אחת שפשוט אין לו. הבעיה שלו זה יציבות.
הוא יגייס פה עוד כמה אוהדים אם יביא אליפות, ויחזור (או ימשיך) להיות השחקן השנוא פה אם יפסיד אותה.
צריך להמשיך שנה הבאה על חשבון אוחיון, אבל שניהם יישארו.
the road to redemption has just begun
אני דווקא כן חושב שיביאו רכז זר שהוא ברמת יורוליג, ואחד מהם ישאירו, בטוח ישאירו או את מקל או את אוחיון.
לא רואה סיטואציה שגם בעונה הבאה השניים האלה יהיו הרכזים שלנו
ואם כן, באמת שלא יהיו לי מילים יותר
MTA2311 כתב:רק מזכיר שכשבאגצקיס רק הגיע הוא כבר נתן איזה שני משחקים טובים, וכבר נטען פה ש"הנה הוא חזר לעצמו ויוצא לדרך חדשה", או ש"נעשה לו עוול" והוא חזר להסריח את הפרקט מהר מאוד.
החציל האצטקי כתב:די ברור שגם הוא וגם יוגב ימשיכו ויביאו להם עוד רכז זר על העמדה.
הנפגע העיקרי כנראה יהיה יוגב.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:די ברור שגם הוא וגם יוגב ימשיכו ויביאו להם עוד רכז זר על העמדה.
הנפגע העיקרי כנראה יהיה יוגב.
לא. מכיוון שיוגב הרבה יותר טוב ממקל ביורוליג, הוא ממש לא יהיה הנפגע העיקרי. אם יקרה מצב הזה (ואני מסכים שכנראה לשם אנחנו הולכים), אז מקל יהיה נער פוסטר ביורוליג וישחק בעיקר בליגה.
החציל האצטקי כתב:יש לי הרגשה שמקל קיבל הרבה בטחון בזמן האחרון, והוא יסיים את העונה טוב.
הוא שחקן הרבה יותר טוב מהצל של עצמו שהוא נראה ביורוליג וכשאין על מה (או עם מי) לשחק... יהיה לו קל גם להגיע למספרים יפים יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים