jol9 כתב:LIAV10 כתב:אף אחד לא מכריח אותך צפריר
די
על הזין שלי, עכשיו כל אחד יתבכיין פה על כל פיפס?
אי אפשר לנשום פה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אף אחד לא מכריח אותך צפריר
די
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא חשבתי שיהיו לארז ביצים לעשות את זה האמת.
ארז ניהל את המשחק הזה בסדר גמור. חסר לו סטופר בהגנה. אי אפשר לצפות מהקבוצה להשיג עצירות בלי שיש מגן טבעת.
אני לא מחזיק ממנו. לא ראינו קבוצה מאומנת היום.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אף אחד לא מכריח אותך צפריר
די
על הזין שלי, עכשיו כל אחד יתבכיין פה על כל פיפס?
אי אפשר לנשום פה.
yzafrir כתב:חייב להודות שאני חשבתי ועדיין חושב שמקל מתאים לרמה הזאת , אם הוא ממשיך ככה , הוא נשאר שחקן לליגה יחד עם יבזורי...
חייב להתאפס על עצמו ומהר.
מה שכן , בעיה למצוא רכז שלא יהיה מאוהב בכדור ויוכל לשחק ליד גאודלוק וסוני . שחקנים כמו רייס או דלייני או אפילו אדאמס לא מתאימים אלא אם הם מוכנים לשים את האגו בצד.
יש לכם רעיון לשחקן שכן מתאים ?
er79 כתב:אגב, מסיר את הכובע בפני היקמן. הייתי בטוח שאחרי הפציעה שלו גמר את הסוס, מה גם שבפנר היה חלש. חזר בענק. יכול היה להיות יופי של שילוב ליד גאודלוק. שומר חזק וגארד עם ביצים. גם הוריד את הטעויות במשחק מאז עונת מכבי.
LIAV10 כתב:אז תצנזר ותדפוק באן למי שעובר על ״חוקי הכבוד הדדי״ שלכם.
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:חייב להודות שאני חשבתי ועדיין חושב שמקל מתאים לרמה הזאת , אם הוא ממשיך ככה , הוא נשאר שחקן לליגה יחד עם יבזורי...
חייב להתאפס על עצמו ומהר.
מה שכן , בעיה למצוא רכז שלא יהיה מאוהב בכדור ויוכל לשחק ליד גאודלוק וסוני . שחקנים כמו רייס או דלייני או אפילו אדאמס לא מתאימים אלא אם הם מוכנים לשים את האגו בצד.
יש לכם רעיון לשחקן שכן מתאים ?
לא רכז. די. ג'יי. סילי/דווין סמית'.
החציל האצטקי כתב:חותם על כל משחק שסילבן יתן בו 15 נקודות באחוזים האלה. משחק מצויין שלו היום, וחבל שההחטאות בסיום יהיו מה שנזכור.
MTA2311 כתב:זה אמיתי כאילו?
יש פה בן אדם שרק בת'רד הזה טען שאין פה אוהדי מכבי ושאנשים פה רוצים שמכבי תפסיד. אז כשעונים לו באותו מטבע פתאום זה חוסר תרבות?
אני מציע שכולכם תרגעו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים