13 דצמבר 2016, 11:29
rc4991 כתב:המשמעות היא שהוא מודה שזו אשמתו (החלקית יש לומר)
לא תראה מצידו אקט של התפטרות כי זה אומר שהוא יפסיד הרבה כסף
13 דצמבר 2016, 11:41
roy1000 כתב:rc4991 כתב:המשמעות היא שהוא מודה שזו אשמתו (החלקית יש לומר)
לא תראה מצידו אקט של התפטרות כי זה אומר שהוא יפסיד הרבה כסף
אז אתה מבין שללא פעולה כלשהיא "לקיחת האחריות" היא ריקה מתוכן?
13 דצמבר 2016, 11:53
rc4991 כתב:יש לקיחת אחריות תקשורתית ויש לקיחת אחריות מקצועית
עצם הדברים שהוא אמר אתמול מקרבים אותו לסוף כי הוא מיקד את כל הכישלון עליו
13 דצמבר 2016, 15:55
14 דצמבר 2016, 22:48
14 דצמבר 2016, 22:49
arel123 כתב:הפסד לכוכב לדעתכם יעיף אותו מכאן ?
15 דצמבר 2016, 08:59
Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:הפסד לכוכב לדעתכם יעיף אותו מכאן ?
אני רוצה להגיד ש''לא נראה לי שתהיה להם ברירה'' אבל לפי השיטה הזאת הוא כבר היה אמור להיות מפוטר ולא מועסק מלכתחילה
15 דצמבר 2016, 11:52
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:הפסד לכוכב לדעתכם יעיף אותו מכאן ?
אני רוצה להגיד ש''לא נראה לי שתהיה להם ברירה'' אבל לפי השיטה הזאת הוא כבר היה אמור להיות מפוטר ולא מועסק מלכתחילה
אני מאמין שבאמת שלא תהיה ברירה...
מה שכן, אני באמת לא חושב שזה מהלך שיצליח.
הסיכוי היחיד זה אם יביאו מישהו כמו צביקה נניח, שיסכים לעבוד עד סוף העונה, ובעונה הבאה לקבל תפקיד אחר
במועדון.
15 דצמבר 2016, 13:36
קובי כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:הפסד לכוכב לדעתכם יעיף אותו מכאן ?
הסיכוי היחיד זה אם יביאו מישהו כמו צביקה נניח, שיסכים לעבוד עד סוף העונה, ובעונה הבאה לקבל תפקיד אחר
במועדון.
שונא פתרונות פלסטר. שיביאו מישהו שהם מאמינים בו שיכול להוביל את המועדון בפן המקצועי לשנים הקרובות.
עם כל הכבוד לצביקה, הוא לא שם.
15 דצמבר 2016, 14:16
jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:הפסד לכוכב לדעתכם יעיף אותו מכאן ?
במועדון.
שונא פתרונות פלסטר. שיביאו מישהו שהם מאמינים בו שיכול להוביל את המועדון בפן המקצועי לשנים הקרובות.
צביקה/פיני או מישהו באיזור הזה זה נטו לעונה הזאת.
אני לא בטוח שאפשר בשלב הזה להבריא את כל המערכת המקצועית דרך הבאת מאמן באמצע העונה.
לצורך העניין גם טרנקיירי לא יבריא את המערכת, כל עוד הדבילים שם ימשיכו להחתים שחקנים ולבנות קבוצה.
15 דצמבר 2016, 16:34
rc4991 כתב:jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
במועדון.
אני לא בטוח שאפשר בשלב הזה להבריא את כל המערכת המקצועית דרך הבאת מאמן באמצע העונה.
לצורך העניין גם טרנקיירי לא יבריא את המערכת, כל עוד הדבילים שם ימשיכו להחתים שחקנים ולבנות קבוצה.
האמת שכן, כי הוא לא יאפשר את זה (ובגלל זה כנראה לא יגיע לכאן מלכתחילה)
15 דצמבר 2016, 17:24
15 דצמבר 2016, 17:39
yanay21 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שלא יפטרו אותו, זה לא יעזור. אני אהנה מזה, כמו שאני נהנה מכל אסון בגיא ההריגה שנקרא "מכבי", אבל כמו לאוכל של אשכנזים, אין בזה טעם.
15 דצמבר 2016, 17:41
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שלא יפטרו אותו, זה לא יעזור. אני אהנה מזה, כמו שאני נהנה מכל אסון בגיא ההריגה שנקרא "מכבי", אבל כמו לאוכל של אשכנזים, אין בזה טעם.
ואתה אמרת שאתה לא יודע לספר בדיחות לא מצחיקות.
15 דצמבר 2016, 17:43
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שלא יפטרו אותו, זה לא יעזור. אני אהנה מזה, כמו שאני נהנה מכל אסון בגיא ההריגה שנקרא "מכבי", אבל כמו לאוכל של אשכנזים, אין בזה טעם.
זה מאוד מצחיק, אתה פשוט עשיר. ידוע שאין לכם חוש הומור, העוזרת גנבה אותו
15 דצמבר 2016, 17:44
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שלא יפטרו אותו, זה לא יעזור. אני אהנה מזה, כמו שאני נהנה מכל אסון בגיא ההריגה שנקרא "מכבי", אבל כמו לאוכל של אשכנזים, אין בזה טעם.
פעם שנייה ברצף
15 דצמבר 2016, 17:45
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שלא יפטרו אותו, זה לא יעזור. אני אהנה מזה, כמו שאני נהנה מכל אסון בגיא ההריגה שנקרא "מכבי", אבל כמו לאוכל של אשכנזים, אין בזה טעם.
פעם שנייה ברצף
הייתי אומרת שפעם שלישית גלידה אבל אין לו כסף
15 דצמבר 2016, 17:49
15 דצמבר 2016, 17:49
LIAV10 כתב:ניאי אחד האנשים הפחות מרשימים שיש לנו פה בפורום.
15 דצמבר 2016, 17:53
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:
במועדון.
האמת שכן, כי הוא לא יאפשר את זה (ובגלל זה כנראה לא יגיע לכאן מלכתחילה)
למה אתה חושב שהוא לא יאפשר את זה?