MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:מה בעצם קורה אם אני דופק עכשיו טוסט? ההשפעה נגמרת מוקדם יותר ואני מתעורר באמצע?
הטוסט באמת שווה את זה?
תזמין כבר פיצה
מה אתה עושה?
אסור לו וזהו!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:מה בעצם קורה אם אני דופק עכשיו טוסט? ההשפעה נגמרת מוקדם יותר ואני מתעורר באמצע?
הטוסט באמת שווה את זה?
תזמין כבר פיצה
rc4991 כתב:הודאל הלוואי תתסרק
ככה שובר לי ת'לב
my man כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:מה בעצם קורה אם אני דופק עכשיו טוסט? ההשפעה נגמרת מוקדם יותר ואני מתעורר באמצע?
הטוסט באמת שווה את זה?
תזמין כבר פיצה
מה אתה עושה?
אסור לו וזהו!
MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:מה בעצם קורה אם אני דופק עכשיו טוסט? ההשפעה נגמרת מוקדם יותר ואני מתעורר באמצע?
הטוסט באמת שווה את זה?
תזמין כבר פיצה
מה אתה עושה?
אסור לו וזהו!
אני צוחק, הוא לא באמת מפגר.
my man כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:מה בעצם קורה אם אני דופק עכשיו טוסט? ההשפעה נגמרת מוקדם יותר ואני מתעורר באמצע?
הטוסט באמת שווה את זה?
תזמין כבר פיצה
מה אתה עושה?
אסור לו וזהו!

MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:הודאל הלוואי תתסרק
ככה שובר לי ת'לב
אבל מה כל האנשים התמימים שנקלעו איתי לאותה הטיסה עשו לכם? תאחלו לי משהו קצת יותר יחידני
שועל כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:הודאל הלוואי תתסרק
ככה שובר לי ת'לב
אבל מה כל האנשים התמימים שנקלעו איתי לאותה הטיסה עשו לכם? תאחלו לי משהו קצת יותר יחידני
הם ישמחו להקריב את עצמם למען המטרה
שועל כתב:איך היה דייוויד רובינסון?
התודעתי אליו רק בימים האחרונים

MTA2311 כתב:הודאל מקווה שנחשים על מטוס, טיסה 93, יעד סופי, נון סטופ, קראש, קון אייר וכל הפרקים של תעופה בחקירה יתאחדו לאסון אחד עצום שיתרחש בטיסה שלך

MTA2311 כתב:הודאל מקווה שנחשים על מטוס, טיסה 93, יעד סופי, נון סטופ, קראש, קון אייר וכל הפרקים של תעופה בחקירה יתאחדו לאסון אחד עצום שיתרחש בטיסה שלך
jol9 כתב:MTA2311 כתב:הודאל מקווה שנחשים על מטוס, טיסה 93, יעד סופי, נון סטופ, קראש, קון אייר וכל הפרקים של תעופה בחקירה יתאחדו לאסון אחד עצום שיתרחש בטיסה שלך
ד"א מאוד יכול להיות שכל האסונות האלה יבטלו אחד את השני.
למשל הנחשים יאכלו את המחבלים בטיסה 93, וימותו משובע.
ויעד סופי יחסל את כל האסירים בקון אייר (חוץ מסטיב בושמי כמובן).
ככה הטיסה תגיע ליעדה, והנוסעים אפילו לא ישימו לב לכל מה שהיה.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], מרסר ו־42 אורחים