17 פברואר 2017, 15:37
yanay21 כתב:אחד הדברים שמעציבים אותי, זה שלא באמת הכרענו אותם טקטית. הם קלעו 5 סלי שדה במחצית. יש גבול לכמה הגנה יכולה להיות טובה, הם פישלו. והיה לנו יום מדהים לשלוש. וגם אז, היינו צריכים את הרבע הרביעי, בחצי שלו, כדי לברוח כמו שצריך. כלומר, עם 5 סלי שדה הם היו בעניינים רוב המשחק. בנוסף, אחרי הסל של מקל, שנתן לנו יתרון בסוף השלישי, הספסל השתגע, האוהדים השתגעו. אבל זה לא היה שיגעון טוב. זה היה שיגעון של קבוצה קטנה, שנלחמת בגוליית. של "הנה, הצלחנו". באותה מידה, זו הייתה יכולה להיות אשדוד, עם אותו טירוף, אותה מלחמה בציפורניים. 25 מיליון דולר, משחקים כמו אנדרדוג.
17 פברואר 2017, 15:44
17 פברואר 2017, 15:49
17 פברואר 2017, 15:51
yanay21 כתב:אני לא נגד הקונספט הנוכחי של "להית אנדרדוג ולנצח", כי אם זה מה שצריך כדי לנצח ,זה מה שעושים. הדיכאון זה פשוט שהגענו למצב הזה מלכתחילה. ההבדל בין שתי הקבוצות, זה שירושלים תתחזק בהמשך, אם נשאר לה מקום להחתים שחקנים, ומכבי לא בטוח, גם אם המשחק אתמול היה נגמר שונה.
17 פברואר 2017, 15:55
my man כתב:yanay21 כתב:אני לא נגד הקונספט הנוכחי של "להית אנדרדוג ולנצח", כי אם זה מה שצריך כדי לנצח ,זה מה שעושים. הדיכאון זה פשוט שהגענו למצב הזה מלכתחילה. ההבדל בין שתי הקבוצות, זה שירושלים תתחזק בהמשך, אם נשאר לה מקום להחתים שחקנים, ומכבי לא בטוח, גם אם המשחק אתמול היה נגמר שונה.
לא סגור שנשאר להם..
נראה לי נשאר להם אחד והם כרגע מרוצים מרנדל שיש מצב שהוא יירשם בהמשך..
יש פה אשכרה שתי קבוצות שנלחמות על התואר "הפחות גרועה"
17 פברואר 2017, 16:07
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני לא נגד הקונספט הנוכחי של "להית אנדרדוג ולנצח", כי אם זה מה שצריך כדי לנצח ,זה מה שעושים. הדיכאון זה פשוט שהגענו למצב הזה מלכתחילה. ההבדל בין שתי הקבוצות, זה שירושלים תתחזק בהמשך, אם נשאר לה מקום להחתים שחקנים, ומכבי לא בטוח, גם אם המשחק אתמול היה נגמר שונה.
לא סגור שנשאר להם..
נכון היה את המשפט הזה כשהיינו ילדים "שניים רבים,השלישי לוקח"? אז חולון עם האליפות. הכי צחוקים, הכי שנואים
17 פברואר 2017, 16:10
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני לא נגד הקונספט הנוכחי של "להית אנדרדוג ולנצח", כי אם זה מה שצריך כדי לנצח ,זה מה שעושים. הדיכאון זה פשוט שהגענו למצב הזה מלכתחילה. ההבדל בין שתי הקבוצות, זה שירושלים תתחזק בהמשך, אם נשאר לה מקום להחתים שחקנים, ומכבי לא בטוח, גם אם המשחק אתמול היה נגמר שונה.
לא סגור שנשאר להם..
נכון היה את המשפט הזה כשהיינו ילדים "שניים רבים,השלישי לוקח"? אז חולון עם האליפות. הכי צחוקים, הכי שנואים
זה לא בדיוק מה שקרה עם ראשון עונה שעברה?
מגיע לאילת איזו אליפות* לא?
17 פברואר 2017, 16:14
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני לא נגד הקונספט הנוכחי של "להית אנדרדוג ולנצח", כי אם זה מה שצריך כדי לנצח ,זה מה שעושים. הדיכאון זה פשוט שהגענו למצב הזה מלכתחילה. ההבדל בין שתי הקבוצות, זה שירושלים תתחזק בהמשך, אם נשאר לה מקום להחתים שחקנים, ומכבי לא בטוח, גם אם המשחק אתמול היה נגמר שונה.
לא סגור שנשאר להם..
17 פברואר 2017, 16:14
MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני לא נגד הקונספט הנוכחי של "להית אנדרדוג ולנצח", כי אם זה מה שצריך כדי לנצח ,זה מה שעושים. הדיכאון זה פשוט שהגענו למצב הזה מלכתחילה. ההבדל בין שתי הקבוצות, זה שירושלים תתחזק בהמשך, אם נשאר לה מקום להחתים שחקנים, ומכבי לא בטוח, גם אם המשחק אתמול היה נגמר שונה.
לא סגור שנשאר להם..
גם יביא לזה שקטש יהיה פה
17 פברואר 2017, 16:18
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא סגור שנשאר להם..
גם יביא לזה שקטש יהיה פה
חלום שלי. ואז שימון מתקשר לאמא של קטש שנייה אחרי החתימה, "תקשיבי, עשיתי טעות".
17 פברואר 2017, 16:21
RomanR כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
גם יביא לזה שקטש יהיה פה
ופדרמן זורק את קטש מגג ההיכל אחרי שדחף לו סמים לכיס ואומר שזהו הייתה "החלטה קלה. לא בבית ספרנו"
ורסקין צועק "בום בוווום בוווווווווום"
17 פברואר 2017, 16:39
RomanR כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
גם יביא לזה שקטש יהיה פה
ופדרמן זורק את קטש מגג ההיכל אחרי שדחף לו סמים לכיס ואומר שזהו הייתה "החלטה קלה. לא בבית ספרנו"
17 פברואר 2017, 16:41
my man כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:זה לא בדיוק מה שקרה עם ראשון עונה שעברה?
גם יביא לזה שקטש יהיה פה
![]()
![]()
![]()
17 פברואר 2017, 17:10
17 פברואר 2017, 20:02
yanay21 כתב:ולמרות האופוריה שווה לציין שירושלים עדיין בעניינים באירופה, אנחנו כבר הרבה זמן לא. ובדיעבד, מעולם לא היינו בעניינים. אני לא אומר שאנשים לא צריכים לשמוח מהניצחון, אבל באופן יחסי, העונה שלנו עדיין פחות טובה משלהם. לא בהרבה, אבל עדיין.
18 פברואר 2017, 20:44
18 פברואר 2017, 20:47
18 פברואר 2017, 20:48
18 פברואר 2017, 21:05
18 פברואר 2017, 22:42