פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V4

09 מאי 2017, 22:58

Holiday_Armadillo כתב:מי מדבר על תארים? זה לא צריך להיות רלוונטי לאף דיון שסובב סביב כישרון נטו
מבחינת כישרון, מוריס היה יותר טוב מבאסטון

end of discussion

מבחינת כשרון ברור. מבחינת יכולת על המגרש, אני לוקח את באסטון לפני מוריס, לקבוצה ההיא של שאראס ופארקר.
אבל כן, לקבוצה של היום, אני הייתי לוקח את מוריס לפני באסטון, כי הוא שחקן שלם יותר.

09 מאי 2017, 22:58

Holiday_Armadillo כתב:מי מדבר על תארים? זה לא צריך להיות רלוונטי לאף דיון שסובב סביב כישרון נטו

end of discussion

אבל לא "באופן משמעותי"

09 מאי 2017, 23:00

my man כתב:

end of discussion

אבל לא "באופן משמעותי"

באופן משמעותי

09 מאי 2017, 23:07

יודעים מה, אני חוזר בי.
בשביל לרענן את הזיכרון, הסתכלתי קצת על המספרים... לוקח את באסטון על פני מוריס, בכל יום, בכל שעה ובכל עונה.

עונת השיא של מוריס (במכבי) היא בערך שוות ערך לממוצע של באסטון במכבי על פני 3 עונות.
העונות האחרות של מוריס, היו חלשות בהרבה מכל אחת מהעונות של באסטון במכבי.

http://www.euroleague.net/competition/p ... areerstats

http://www.euroleague.net/competition/p ... areerstats

09 מאי 2017, 23:16

באסטון היה אתלט עצום, חוסם טוב, אין לי מילה רעה להגיד עליו, באמת. אבל הממוצעים האלו לא תלויים באוויר(חחח הבנתם? כי הוא אתלט). אני לא אומר שמוריס היה יותר מתאים לקבוצה ההיא מבאסטון, אי אפשר לדעת, כי אנחנו מכירים רק את באסטון כחלק מהמכונה ההיא, שהוא לא היה החלק הכי משמעותי בה, ואת מוריס אנחנו מכירים כחלק מקבוצה שלא היה ברור איך היא הגיעה לגמר יורוליג. בסופו של דבר, לקבוצה גנרית, מוריס יותר טוב מבאסטון, וזה מה שמשנה. וכן, באופן משמעותי. בטח ובטח שבפן ההתקפי.

09 מאי 2017, 23:20

my man כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:אתה לא יכול לכתוב את זה בצורה הזו אחרי שלכלכלת כמו אחרון העכברושים על באסטון אתמול..

לא אהבת נפש כזאת, כשחקן. וכשחקן, הוא היה טוב מבאסטון, באופן די משמעותי אפילו

אממ..לא..

כן, קל

כן יותר טוב. לא "באופן משמעותי". ההגנה של באסטון היתה מדהימה ובהתקפה תמיד ידעת שהוא יעשה מה שצריך..

מוריס היה שומר יותר טוב, לדעתי. זה שבאסטון אולי חוסם טוב יותר, זה לא לבד תופס כהגנה. ולא שאני מתלונן על היכולות ההגנתיות של באסטון.
ומה זה "יעשה מה שצריך", שיחק עם 3 מובילי כדור, שאחד מהם הוא אחד הרכזים המדהימים ביבשת, וכשהשחקן הנוסף גם מוסר מצויין. הג'וב של מוריס בהתקפה לא היה מגוון, וטפו טפו, הוא עשה אותו כמו שצריך. אבל הוא היה תלוי לחלוטין במי שהקיף אותו. מוריס היה מגוון בהרבה. אל תתפתו להסתכל על באסטון בצורה מסויימת רק כי הוא שיחק בקבוצה הכי טובה באירופה באותו זמן. ואני לא ממעיט בערכו, אבל מוריס, שחקן מול שחקן, זו איכות אחרת.

09 מאי 2017, 23:22

מוריס היה טוב יותר

10 מאי 2017, 08:08

הקרחות ביציעים, פיטורי המאמנים, האכזבה מהשחקנים והייאוש במשחקים. כינסנו תשעה אוהדים צהובים לשיחה בה התווכחו, החליפו דעות, הציעו פתרונות ובעיקר שפכו את הלב. רק על דבר אחד הייתה הסכמה: "לא ננטוש"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4959861,00.html

אלון נעים (32) יורה את חיצי הביקורת לכיוון ההנהלה: "אפשר להפסיד, אבל הבעיה היא בדרך קבלת ההחלטות. בחירת השחקנים והסקאוטינג לא טובים, רצף של פיטורי מאמנים בטיימינג לא נכון. ההנהלה הזאת יחד כבר 40 שנה, והעולם משתנה. המרחק בין השחקן הישראלי לזר נהיה עצום, וצריך לדעת לגשר על זה. חייבים בעלי מקצוע רציניים כמו במכבי ת"א בכדורגל". נוי מרינה (29) חולק על קודמו: "נכון שצריך להיות שינוי, אבל לא פרסונלי, כי ראשי המועדון הם אלה ששמים את הכסף. מה שכן, ההנהלה צריכה לענות על השאלה איך מותג שפעם היה בשמיים הגיע לרצפה. לחשוב איך מרימים אותו בחזרה".

למרות הכל, כולם התחייבו לחדש את המינוי בעונה הבאה. קרוצ׳רו סיכם: "זה לא אומר שנפסיק לאהוד את הקבוצה. היא חלק מאיתנו, אבל אנחנו כן מצפים למאמץ לשנות את החשיבה כדי שנחזור להיות אימפריה".

לא יודע כבר מה להגיד.

10 מאי 2017, 09:32

הדברים האלה מאוד שטחיים...
כאן בפורום אנחנו מדברים על הדברים האלה כבר 3-4 שנים ובאמת חופרים את הדברים לעומקם וגם מתווכחים ביננו לא מעט.

כל מי שרוצה לקבל תמונה רצינית ומעמיקה עדיף לו להתרחק מכתבות 150 מילה שכאלה.

10 מאי 2017, 10:52

במסגרת הטלפונים של מכבי התקשרו גם אל המשפחה שלי. הנציגה התחייבה שהמחירים הולכים לרדת..

פאניקה?

10 מאי 2017, 11:04

לא מתבייש להגיד שאני אחד מהאנשים שהתראיינו לכתבה הזו.
מה בדיוק רציתם שנגיד? שאנחנו נפסיק לאהוד את מכבי? אתם יודעים שזה לא יקרה וגם אף אחד כאן לא יעשה זאת.
יש לי המון מטען על הקבוצה ובאופן אישי אני כועס מאוד על כל אחד מהגורמים שהביאו את מכבי למצב הזה.
לבטל את המנוי? בואו נעשה סדר: יש לי את המנוי הכי זול בהיכל. כל מי שיש לו אותו יחדש (הוא נפוץ בעיקר בקרב ארגוני האוהדים. אני לצורך העניין הייתי חלק מהם עד לפני שנתיים בערך ותמיד בתור שותף סמוי ובאמת שאף אחת מההודעות השונות שלהם לאורך השנים לא ייצגה אותי). אתם באמת חושבים שאם 100 איש יבטלו מנוי של 1000 ש״ח זה מה שיזיז למכבי? בטח שאחד לא. המנויים שצריכים לדפוק על השולחן הם היקרים יותר והם גם מהווים 90 אחוז לפחות מתכולת ההיכל ומכאן שגם את הנתח העיקרי מהחלק של המנויים בתקציב הקבוצה.
ישבנו שם שעה וחצי ונאמרו דברים קשים אך שפויים. בלי עקיצות מצד אחד אך עם הרבה רגש מהצד השני. ישבו שם שני אוהדים בעשור השמיני לחייהם. אוהדים למעלה מ-50 שנה. קשה לעמוד בפניהם לנוכח הדברים שאמרו והם יכולים להוות השראה לכל אוהד. אם היה אפשר להעלות את כל הדיון הארוך הייתם מבינים על מה אני מדבר.

בקיצור, עם כמה שזה פורום האופוזיציה היחיד כנראה שיש למכבי (שאני אגב מסכים עם המון מהרעיונות והביקורות שעלו כאן), תקראו שוב, נסו לצאת מהמנגנון האוטומטי שגורם לכם לעקוץ ולרדת על אוהדים שחיים את הקבוצה מגיל קטן (כמוני) ואולי תבינו שנאמרו שם דברים חשובים.

(הולך להכין שכפ״ץ)

10 מאי 2017, 11:09

הטענות שלי בקשר לכתבה הן ממש לא כלפיכם (ואני שמח שאתה בא לכתוב כאן).
זה בלתי אפשרי לקחת דיון רציני ולתמצת אותו לכתבה אחת די קצרה ובגלל זה נוצר רושם של שטחיות, מה גם שאפשר לערוך את הדברים איך שרוצים.

בקשר לתוכן הדברים, אז זה כבר עניין אחר.
אפשר בהחלט להגיד ולהפעיל לחץ עם הכח שיש לכם.
כשאתם אומרים משפטי תמיכה בלתי מסוייגים, זה רק מעודד את הצד השני להמשיך בדיוק באותה הדרך.

אני חושב שאפשר לחמוד מקהלים לא פחות מסורים בעולם הספורט, שכן באו התאגדו ומחו, כמו אוהדי לאציו או ליברפול.

10 מאי 2017, 11:31

בלה בלה בלה כועסים כועסים, מחדשים מנוי עם אותו תירוץ ישן

10 מאי 2017, 11:37

lirca89 כתב:לא מתבייש להגיד שאני אחד מהאנשים שהתראיינו לכתבה הזו.
מה בדיוק רציתם שנגיד? שאנחנו נפסיק לאהוד את מכבי? אתם יודעים שזה לא יקרה וגם אף אחד כאן לא יעשה זאת.
יש לי המון מטען על הקבוצה ובאופן אישי אני כועס מאוד על כל אחד מהגורמים שהביאו את מכבי למצב הזה.
לבטל את המנוי? בואו נעשה סדר: יש לי את המנוי הכי זול בהיכל. כל מי שיש לו אותו יחדש (הוא נפוץ בעיקר בקרב ארגוני האוהדים. אני לצורך העניין הייתי חלק מהם עד לפני שנתיים בערך ותמיד בתור שותף סמוי ובאמת שאף אחת מההודעות השונות שלהם לאורך השנים לא ייצגה אותי). אתם באמת חושבים שאם 100 איש יבטלו מנוי של 1000 ש״ח זה מה שיזיז למכבי? בטח שאחד לא. המנויים שצריכים לדפוק על השולחן הם היקרים יותר והם גם מהווים 90 אחוז לפחות מתכולת ההיכל ומכאן שגם את הנתח העיקרי מהחלק של המנויים בתקציב הקבוצה.
ישבנו שם שעה וחצי ונאמרו דברים קשים אך שפויים. בלי עקיצות מצד אחד אך עם הרבה רגש מהצד השני. ישבו שם שני אוהדים בעשור השמיני לחייהם. אוהדים למעלה מ-50 שנה. קשה לעמוד בפניהם לנוכח הדברים שאמרו והם יכולים להוות השראה לכל אוהד. אם היה אפשר להעלות את כל הדיון הארוך הייתם מבינים על מה אני מדבר.

בקיצור, עם כמה שזה פורום האופוזיציה היחיד כנראה שיש למכבי (שאני אגב מסכים עם המון מהרעיונות והביקורות שעלו כאן), תקראו שוב, נסו לצאת מהמנגנון האוטומטי שגורם לכם לעקוץ ולרדת על אוהדים שחיים את הקבוצה מגיל קטן (כמוני) ואולי תבינו שנאמרו שם דברים חשובים.

(הולך להכין שכפ״ץ)

לשאלה הראשונה - לא.
לשאלה השנייה - כן.

אין לי בעיה עם רוב הדברים שנאמרו שם (מברך עליהם אפילו), רק שאני לא מבין את המסקנה שהגעתם אליה.
אם אתם לא מוכנים לקחת צעד אחורה בשביל שהמועדון הזה ייצא לדרך חדשה, למה שהפדרמנים יעשו את זה?
אפשר להגיד כמה שרוצים שלא מסכימים עם דרך התנהלות המועדון / הפדרמנים, אבל ברגע שמחדשים מנוי - עושים בדיוק הפוך. נותנים להם גב.

10 מאי 2017, 11:49

אין שום דרך אחרת לשנות משהו מבלי לאיים לפחות בחרם מנויים. אם אין לכם את היכולת לעשות את זה זה סתם מאבק מיותר.

הבעיות של המועדון ידועות, הבעלים מותקפים בעיתונות בלי סוף, אתם לא מחדשים דבר, למרות שנראה לכם שכן.

10 מאי 2017, 12:00

שועל כתב:אין שום דרך אחרת לשנות משהו מבלי לאיים לפחות בחרם מנויים. אם אין לכם את היכולת לעשות את זה זה סתם מאבק מיותר.

הבעיות של המועדון ידועות, הבעלים מותקפים בעיתונות בלי סוף, אתם לא מחדשים דבר, למרות שנראה לכם שכן.

לא באנו לחדש דבר. נראה לי שעד לכתבה הזו שמעו וקראו רק את מה שהיה לאנשי מקצוע ולעיתונאים להגיד ופחות הביאו קולות אותנטיים של אוהדים (בדגש על אוהדים, לא על 7000 האנשים שמתחלפים מדי שנה והם בקושי יכולים להיקרא קהל). אז זה הקול שלנו: לא מתלהמים, לא מזלזלים. כן כואבים את המצב, כן כועסים (לתשומת ליבה של כרמל שהגיבה קודם), כן מבקרים (ותאמינו לי שכאמור צברתי המון מטען נגד העומדים בראש הקבוצה) אבל קשה מאוד יהיה לבוא לאוהד שמגיע יותר משני עשורים למשחקים ולשכנע אותו לא לחדש מנוי. זה חלק מה-DNA שלו. זה חלק מאיך שהראש והגוף שלו מתוכנתים. לא יודע לכמה מכם יש מנוי ועל אחת כמה וכמה במשך פרק זמן כזה, אבל אני מניח שמי שכן בוודאי יוכל להבין מאיפה זה בא. האנשים האלה לא מכירים משהו אחר בימי חמישי חוץ ממכבי.

10 מאי 2017, 12:04

lirca89 כתב:לא מתבייש להגיד שאני אחד מהאנשים שהתראיינו לכתבה הזו.

(הולך להכין שכפ״ץ)

כבר אמרו לך את זה, אבל לפעמים צריך קצת tough love, כמו שאנחנו עושים עם הילדים שלנו. ההנהלה הזו כנראה לא תשנה את דרכיה אם לא יפעילו עליה לחץ, וזה אומר בשלב הראשון לחץ כלכלי ע"י אי חידוש מנויים ובמצב יותר קיצוני גם הפגנות ליד הבית של פדרמן כמו שעשו ללוני.

לדעתי חידוש המנוי ללא תנאי זה לא "אהבת הקבוצה" זה יותר "שנאת הקבוצה".

10 מאי 2017, 12:07

בקיצור, תמשיכו לשכנע אותנו למה אי אפשר להפסיק לחדש מנויים גם כשנהיה בליגה השנייה (בגלל אותם מחדשים מנויים)

10 מאי 2017, 12:08

הכל בסופו של דבר זה שאלה של העדפה. אתם מעדיפים להמשיך לסבול את הפדרמנים והרס המותג רק כדי להיות נוכחים? תחדשו.
אתם מוכנים להקריב שנה אחת (שבה תחסכו מעצמכם קצת סבל, בוא נהיה כנים) בשביל עתיד המועדון? אל תחדשו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 10 מאי 2017, 12:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 מאי 2017, 12:09

lirca89 כתב:
שועל כתב:אין שום דרך אחרת לשנות משהו מבלי לאיים לפחות בחרם מנויים. אם אין לכם את היכולת לעשות את זה זה סתם מאבק מיותר.

לא באנו לחדש דבר. נראה לי שעד לכתבה הזו שמעו וקראו רק את מה שהיה לאנשי מקצוע ולעיתונאים להגיד ופחות הביאו קולות אותנטיים של אוהדים (בדגש על אוהדים, לא על 7000 האנשים שמתחלפים מדי שנה והם בקושי יכולים להיקרא קהל). אז זה הקול שלנו: לא מתלהמים, לא מזלזלים. כן כואבים את המצב, כן כועסים (לתשומת ליבה של כרמל שהגיבה קודם), כן מבקרים (ותאמינו לי שכאמור צברתי המון מטען נגד העומדים בראש הקבוצה) אבל קשה מאוד יהיה לבוא לאוהד שמגיע יותר משני עשורים למשחקים ולשכנע אותו לא לחדש מנוי. זה חלק מה-DNA שלו. זה חלק מאיך שהראש והגוף שלו מתוכנתים. לא יודע לכמה מכם יש מנוי ועל אחת כמה וכמה במשך פרק זמן כזה, אבל אני מניח שמי שכן בוודאי יוכל להבין מאיפה זה בא. האנשים האלה לא מכירים משהו אחר בימי חמישי חוץ ממכבי.

אם ימי החמישי תחת ההנהלה הזו גורמים להם לעונג, אז הם מוזמנים להמשיך להגיע להיכל ולהתמוגג מנחת.שום זעקות סבל של אוהדים כאלו או אחרים לא ישנו דבר לבעלים הציניקנים וההזויים של מכבי.

חייב להיות איום אקטיבי בחרם מנויים, לפחות לעונה הקרובה.
נושא נעול