המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אבל אתה שוב מכוון לליגות הקיץ/דיליג וכיו"ב. לא נראה לי הם יצליחו פה. למיטב ידיעתי יש שני גארדים שעדיין פנויים/ממתינים לשחרור מקבוצתם: רייס ואדאמס. מכבי חייבת לנסות להביא אחד מהם. לשניהם ניסיון יורוליג. אדאמס קצת פחות אבל עם עונה יפה בקוצ'ה. על רייס לא צריך להכביר במילים.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:בקיץ הזה היו שני רכזים שונים מאוד שאפשר היה ללכת עליהם:
1) מארקוביץ' - מנהל משחק מצוין, שומר מצוין, סקורר חלש.
2) תאודור - סקורר מצוין, מנהל משחק טוב, שומר בינוני.
מכבי פיספסה את שניהם. חבל.
אני לא תופס משניהם יותר מדי.
יש עדיין כמה רכזים טובים מאוד בשוק:
טריי ברק, אייזאה כנען, טיילר אניס, נוריס קול, סי ג'יי ווטסון, ריי מקאלום, ג'ימר פרדט.
אלה שמות שאני בודק טוב לפני שאני הולך על פייר ג'קסון (שהוא הטוב מבין השניים).
er79 כתב:אני משמיץ כי לא זכור לי שחקן שבא למכבי משם בשנים האחרונות והותיר חותם. לגבי הסיפא של דבריך זה ברור אבל עדיין ניתן למצוא שחקנים עם ניסיון יורוליג במחירים נמוכים יותר. את האניקאט יכולת להביא במליון, אולי קצת פחות. מאמין גם שטיוס לא גירד את המליון.
שמואל1 כתב:אחד המשתמשים בפורום סלניוז טוען שבר טימור סגר במכבי.
הצופה כתב:שמואל1 כתב:אחד המשתמשים בפורום סלניוז טוען שבר טימור סגר במכבי.
אני לא מאמין שיסגרו החתמה נוספת של ישראלי לפני שיהיה פתרון סופי (כן כן) לבעיית מקל, ובמיוחד לא לפני שנדע מה החוקים בליגה בעונה הבאה בכלל.
זה מטומטם בצורה קשה אפילו בשביל מכבי. טוב בעצם... יש מצב שזה יקרה.
RomanR כתב:הצופה כתב:שמואל1 כתב:אחד המשתמשים בפורום סלניוז טוען שבר טימור סגר במכבי.
אני לא מאמין שיסגרו החתמה נוספת של ישראלי לפני שיהיה פתרון סופי (כן כן) לבעיית מקל, ובמיוחד לא לפני שנדע מה החוקים בליגה בעונה הבאה בכלל.
זה מטומטם בצורה קשה אפילו בשביל מכבי. טוב בעצם... יש מצב שזה יקרה.
כמו שכתבתי בת'רד ההנהלה - כנראה שהחוקים כבר נקבעו ע"י האמסלמים והיורם כהנים של הליגה שלנו. יכול להיות שבגלל זה יש התקדמות
Naor116 כתב:וויציץ׳ עובד בשקט ואני אוהב את זה, אני כמעט בטוח שיש למכבי כבר הסכמים עם כמה שחקנים אבל יש סיבה שעוד לא הודיעו, הכיוון של וויציץ׳ וספאחיה הוא כנראה צעירים פליטי NBA וזה חידוש מרענן שיכול לעבוד , כל אלה ששונאים את הדי ליג לא מביאים שמכבי לא ידעה להביא משם שחקנים , חצי מהזרים האמרקיניים ביורוליג לפחות עברו שם
שועל כתב:בשביל מה צריך את טימור? זה יהיה הזוי אם יחתימו עכשיו ישראלי נוסף, בוודאי אם זה על חשבון זר.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:בשביל מה צריך את טימור? זה יהיה הזוי אם יחתימו עכשיו ישראלי נוסף, בוודאי אם זה על חשבון זר.
הסתומים האלה החתימו לך קלעי מזדקן שמשחק רק בעמדה 2 בתור הרכש הזר הראשון שלהם, במקום להביא קומבו גארד.
הם ייאלצו להביא רכז ישראלי, כנראה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־23 אורחים