23 יולי 2017, 23:19
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:צריך להבין פה משהו- אין שום בעיה להחתים שחקן מחליף לפני שחקן חמישייה, אם עושים את זה כמו שצריך.
במידה ויש חזון ויודעים בדיוק איזה טייפ של שחקן מביאים לחמשייה, אז אני מניעה להחתים כבר את המחליף במידה והמשא ומתן מבשיל.
באופן טבעי, מו"מ על שחקנים פותחים לוקח זמן ויכול להתארך.
אני סומך על ספאחיה שיש לו חזון והוא יודע מה הוא רוצה לעמדה 2.
כי דיאנדרה קיין זה באמת שם של ספאחיה
זה שם שהוצע לספאחיה ע״י מחלקת הסקאוט האימתנית שלנו וכנראה שהוא אישר אותו.
לא רואה עם זה שום בעיה, כל עוד לספאחיה ניתנת מלוא הסמכות גם להביא שחקנים משלו וגם להסכים או לא להסכים לשחקנים שמציעים לו..
23 יולי 2017, 23:20
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:צריך להבין פה משהו- אין שום בעיה להחתים שחקן מחליף לפני שחקן חמישייה, אם עושים את זה כמו שצריך.
במידה ויש חזון ויודעים בדיוק איזה טייפ של שחקן מביאים לחמשייה, אז אני מניעה להחתים כבר את המחליף במידה והמשא ומתן מבשיל.
לא רואה עם זה שום בעיה, כל עוד לספאחיה ניתנת מלוא הסמכות גם להביא שחקנים משלו וגם להסכים או לא להסכים לשחקנים שמציעים לו..
ברור, כמו כל השמות. זה מה שאני אומר כל הקיץ לכל ה"נותנים קרדיט לספאחיה" למינהם. אותם אנשים בונים את הקבוצה.
23 יולי 2017, 23:22
er79 כתב:my man כתב:בינתיים כל החתמה אמרו "אם הוא בא כמחליף"..די נו..
זה הסגל..שיהיה לנו בהצלחה מול איה איה..
אתה באמת חושב שהוא בא כפותח? אני לא מאמין
cifkcv כתב:כל עוד יודעים שמקציבים X כסף על שחקן מחליף וY כסף על שחקן חמישייה אין שום חשיבות לזמן שהם באים , חוץ מריצוי האוהדים כמובן.
כשלוקחים סט תכונות שמייעדים לרכז המחליף(נניח וזה קיין או שחקן בדמותו) וסט תכונות שרוצים ב2 הפותח(נניח זה מקריי או כל שחקן אחר בעל התכונות הללו) אז זה באמת משנה.
23 יולי 2017, 23:25
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:צריך להבין פה משהו- אין שום בעיה להחתים שחקן מחליף לפני שחקן חמישייה, אם עושים את זה כמו שצריך.
ברור, כמו כל השמות. זה מה שאני אומר כל הקיץ לכל ה"נותנים קרדיט לספאחיה" למינהם. אותם אנשים בונים את הקבוצה.
אני לא חושבת שמישהו פה באמת מאמין שספאחיה הוא הבונה הבלעדי של הקבוצה.. בשביל מה יש לו מחלקת סקאוט? זה שהיא כושלת בת כושלת זו כבר בעיה אחרת ושורשית יותר
23 יולי 2017, 23:26
Naor116 כתב:אם זה היה מגיע לנקודה של סווינגמן או 5 מה הייתם מעדיפים
23 יולי 2017, 23:32
23 יולי 2017, 23:40
אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:כל עוד יודעים שמקציבים X כסף על שחקן מחליף וY כסף על שחקן חמישייה אין שום חשיבות לזמן שהם באים , חוץ מריצוי האוהדים כמובן.
כשלוקחים סט תכונות שמייעדים לרכז המחליף(נניח וזה קיין או שחקן בדמותו) וסט תכונות שרוצים ב2 הפותח(נניח זה מקריי או כל שחקן אחר בעל התכונות הללו) אז זה באמת משנה.
יפה, הגדרת מושלם את המושג "בנייה עקומה".
23 יולי 2017, 23:43
23 יולי 2017, 23:50
23 יולי 2017, 23:52
23 יולי 2017, 23:53
23 יולי 2017, 23:55
23 יולי 2017, 23:55
cifkcv כתב:אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:כל עוד יודעים שמקציבים X כסף על שחקן מחליף וY כסף על שחקן חמישייה אין שום חשיבות לזמן שהם באים , חוץ מריצוי האוהדים כמובן.
למה בעצם? אם אתה רוצה שחקן משלים עם תכונות הגנתיות שיהיה 1-2 ו2-3 עם תכונות של סקורינג כשחקן מוביל זה בסדר , ואם סגרת כבר עם השחקן המשלים לא תבקש ממנו תחכה עד שנסגור גם עם השחקן המוביל. יש משא ומתן עם כמה שחקנים(בנישות שונות) במקביל. לפחות ככה אני מקווה שמכבי פועלת.
בגדול אתה אומר שקו אחורי של ג'קסון קיין מקריי דיבה רול הוא לא מאוזן\בנייה עקומה?
23 יולי 2017, 23:56
23 יולי 2017, 23:57
אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:כל עוד יודעים שמקציבים X כסף על שחקן מחליף וY כסף על שחקן חמישייה אין שום חשיבות לזמן שהם באים , חוץ מריצוי האוהדים כמובן.
למה בעצם? אם אתה רוצה שחקן משלים עם תכונות הגנתיות שיהיה 1-2 ו2-3 עם תכונות של סקורינג כשחקן מוביל זה בסדר , ואם סגרת כבר עם השחקן המשלים לא תבקש ממנו תחכה עד שנסגור גם עם השחקן המוביל. יש משא ומתן עם כמה שחקנים(בנישות שונות) במקביל. לפחות ככה אני מקווה שמכבי פועלת.
בגדול אתה אומר שקו אחורי של ג'קסון קיין מקריי דיבה רול הוא לא מאוזן\בנייה עקומה?
לא.
אני אומר שלא חכם לצאת מנקודת הנחה שתצליח לסגור עם "השחקן המוביל" שאתה מעוניין בו (וזה הדבר החשוב ביותר בעצם) אחרי שאכלת את רוב התקציב שלך, בוודאי כשכבר עכשיו יש פערים כספיים בינך לבינו. עוד אני אומר (ואחרים אמרו) הוא שלא נכון להחתים מחליפים ולהתאים להם שחקני חמישייה, אלא להחתים קודם שחקני חמישייה ולהתאים להם מחליפים. מכבי עושה בדיוק את מה שלא צריך לעשות בשנים האחרונות, ולכן היא נמצאת איפה שהיא נמצאת.
23 יולי 2017, 23:59
אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:כל עוד יודעים שמקציבים X כסף על שחקן מחליף וY כסף על שחקן חמישייה אין שום חשיבות לזמן שהם באים , חוץ מריצוי האוהדים כמובן.
לא.
אני אומר שלא חכם לצאת מנקודת הנחה שתצליח לסגור עם "השחקן המוביל" שאתה מעוניין בו (וזה הדבר החשוב ביותר בעצם) אחרי שאכלת את רוב התקציב שלך, בוודאי כשכבר עכשיו יש פערים כספיים בינך לבינו. עוד אני אומר (ואחרים אמרו) הוא שלא נכון להחתים מחליפים ולהתאים להם שחקני חמישייה, אלא להחתים קודם שחקני חמישייה ולהתאים להם מחליפים. מכבי עושה בדיוק את מה שלא צריך לעשות בשנים האחרונות, ולכן היא נמצאת איפה שהיא נמצאת.
24 יולי 2017, 00:00
24 יולי 2017, 00:01
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:כל עוד יודעים שמקציבים X כסף על שחקן מחליף וY כסף על שחקן חמישייה אין שום חשיבות לזמן שהם באים , חוץ מריצוי האוהדים כמובן.
לא.
קיין מתאים מאוד להיות המחליף של פייר ג'קסון שמסוגל לשחק גם לידו. העובדה שהגיע מניז'ני שמשלמת (אם בכלל) מעט מאוד, ומקבוצות בקליבר של אילת, מבשרות כנראה שלא ישבור למכבי את הקופה.
אם מכבי תהיה בונקר על שתי ההחתמות שנשארו- שני השחקנים המשמעותיים ביותר בסגל שלה- היא תאכל חרא בכל מצב.
בכל מקרה שהוא, סביר שתהיה חריגה מהתקציב. עכשיו שיביאו שני שחקנים שמתאימים בול לצרכים- יחרגו כמה שצריך- ויהיה בסדר.