12 יוני 2018, 13:05
Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון עוזב! הקדמתי! הא-הא!
12 יוני 2018, 13:06
12 יוני 2018, 13:06
עכשיו אני עשובהMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון עוזב! הקדמתי! הא-הא!
ראינו כמה זה עזר לך
12 יוני 2018, 13:33
שמואל1 כתב:רעידת אדמה: אורי אלון עוזב
12 יוני 2018, 13:49
12 יוני 2018, 13:51
12 יוני 2018, 13:54
12 יוני 2018, 13:55
ankram כתב:שמואל1 כתב:רעידת אדמה: אורי אלון עוזב
חלאס עם הדרמות המיותרות שלך , אתה יושב על השבר הסורי אפריקאי? כל דבר אצלך זה רעידת אדמה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 יוני 2018, 14:07
Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון עוזב! הקדמתי! הא-הא!
12 יוני 2018, 14:22
Mmm כתב:לדעתי מהר מאד ימצאו משקיעים לפועל. ..ירושלים זה משווק טוב...
12 יוני 2018, 14:30
ankram כתב:שמואל1 כתב:רעידת אדמה: אורי אלון עוזב
חלאס עם הדרמות המיותרות שלך , אתה יושב על השבר הסורי אפריקאי? כל דבר אצלך זה רעידת אדמה.
12 יוני 2018, 15:02
toja27 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:רעידת אדמה: אורי אלון עוזב
אני דווקא אוהב את זה. שמואל מוסיף קצת טעם הוליוודי לידיעות . קצת, מתח, קצת דרמה וקצת אקשן. יפה מאוד שמואל
רעידת אדמה בבירה: אורי אלון הודיע על עזיבת י-ם
12 יוני 2018, 15:07
אם היית מכיר אותי היית יודע שבקשה לעשות משהו אחד מסתיימת במעשה ההפוך רק בשביל הפרנציפאורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון עוזב! הקדמתי! הא-הא!
דבר ראשון, פייק ניוז. אני לא הולך לשום מקום.
דבר שני-אנא, אל תהיי יותר בעדנו לעולם. לעולם! יש לנו מספיק צרות גם ככה.
12 יוני 2018, 16:07
Holiday_Armadillo כתב:אם היית מכיר אותי היית יודע שבקשה לעשות משהו אחד מסתיימת במעשה ההפוך רק בשביל הפרנציפאורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון עוזב! הקדמתי! הא-הא!
הולכת וקונה גופייה שלכם
12 יוני 2018, 16:09
aaaaaaaaaaand creepyאורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם היית מכיר אותי היית יודע שבקשה לעשות משהו אחד מסתיימת במעשה ההפוך רק בשביל הפרנציפאורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון עוזב! הקדמתי! הא-הא!
הולכת וקונה גופייה שלכם
הבנתי אותך.
אז אני מתחנן
אל תקפצי אלי היום בערב (עם הגופיה האדומה שקנית)
אל תתיישבי על הספה בסלון
אל תדרשי שנצפה ביחד בקלטת "הפועל ביול"ב קאפ 2004 הרגעים הגדולים" תוך התכרבלות תחת שמיכה משותפת.
בבקשה לא!
פליזזזזזז דונט.
12 יוני 2018, 17:35
12 יוני 2018, 17:54
גם אם הם היו זוכים ביורוקאפ אני בספק אם היו מביאים אותם ליורוליגjol9 כתב:אורי אלון ממשיך את דרכם של רבים וגדולים... נחום מנבר, גאידמאק, גומא...
בשורה התחתונה, מה שעניין אותו (פרט להערצה עצמית וטיפוח קולקציית מעילי העור שלו) זה היורוליג.
ברגע שהבין שאין לזה סיכוי דרך הליגה, ניסה ללכת דרך הזכיה ביורוקאפ, אבל שם הוא הבין די מהר
שלקבוצה ישראלית, אין סיכוי להתמודד באופן ראוי באירופה, וזה החרא שמכבי אוכלת כבר המון זמן.
12 יוני 2018, 18:05
Holiday_Armadillo כתב:גם אם הם היו זוכים ביורוקאפ אני בספק אם היו מביאים אותם ליורוליגjol9 כתב:אורי אלון ממשיך את דרכם של רבים וגדולים... נחום מנבר, גאידמאק, גומא...
בשורה התחתונה, מה שעניין אותו (פרט להערצה עצמית וטיפוח קולקציית מעילי העור שלו) זה היורוליג.
ברגע שהבין שאין לזה סיכוי דרך הליגה, ניסה ללכת דרך הזכיה ביורוקאפ, אבל שם הוא הבין די מהר
שלקבוצה ישראלית, אין סיכוי להתמודד באופן ראוי באירופה, וזה החרא שמכבי אוכלת כבר המון זמן.
כנראה שגם הוא הבין את זה
12 יוני 2018, 18:06
אני דיי בטוחה שבעונה הראשונה של הפורמט החדש דיברו על זה שיש להם זכות להפעיל שיקול דעתjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אם הם היו זוכים ביורוקאפ אני בספק אם היו מביאים אותם ליורוליגjol9 כתב:אורי אלון ממשיך את דרכם של רבים וגדולים... נחום מנבר, גאידמאק, גומא...
כנראה שגם הוא הבין את זה
נראה לי שזה לא היה נתון להחלטת היולב. זכיה זה שריון אוטומטי אם אני לא טועה.
12 יוני 2018, 18:18