19 יוני 2019, 20:18
אני מאוד מקווה שתיאודוסיץ' יהיה אחד הראשונים להיחטף, כי הוא לא מתאים למה שיש לנו השנהJack55 כתב:cifkcv כתב:דה קולו למילאנו
סלוקס לצסאא
וונמאייקר למכבי
חותם עכשיו.
יש לך עוד את תיאודוסיץ ודילייני בשוק, וזה מה שמשחק לטובת מכבי .
יש הרבה רכזים ברמה גבוהה ולכן יש סיכוי לא קטן שאחד מהם יסכים להתפשר על חוזה של 1.5-1.7 אם קבוצות כמו צסקא, פנר ומילאנו יחתימו את שאר הרכזים המובילים .
19 יוני 2019, 20:19
cifkcv כתב:cannon כתב:בעיה אחת - דה קולו ילך לספרד אם זה לא נבא. אולי רודריגז יכול ללכת למילאנו...
בעע. איפה בספרד? ברלצונה? ריאל? או שמע יפתיע ויחזור לולנסיה?
19 יוני 2019, 20:20
Rampel כתב:אני מאוד מקווה שתיאודוסיץ' יהיה אחד הראשונים להיחטף, כי הוא לא מתאים למה שיש לנו השנהJack55 כתב:cifkcv כתב:דה קולו למילאנו
סלוקס לצסאא
וונמאייקר למכבי
חותם עכשיו.
יש לך עוד את תיאודוסיץ ודילייני בשוק, וזה מה שמשחק לטובת מכבי .
יש הרבה רכזים ברמה גבוהה ולכן יש סיכוי לא קטן שאחד מהם יסכים להתפשר על חוזה של 1.5-1.7 אם קבוצות כמו צסקא, פנר ומילאנו יחתימו את שאר הרכזים המובילים .
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
19 יוני 2019, 20:24
19 יוני 2019, 20:24
19 יוני 2019, 20:25
שמואל1 כתב:סלוקאס או וונאמייקר, את מי אתם מעדיפים?
19 יוני 2019, 20:26
19 יוני 2019, 20:35
19 יוני 2019, 20:44
שמואל1 כתב:סלוקאס או וונאמייקר, את מי אתם מעדיפים?
19 יוני 2019, 20:44
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:סלוקאס או וונאמייקר, את מי אתם מעדיפים?
סלוקאס קל.
19 יוני 2019, 20:56
19 יוני 2019, 21:08
מסכים. מעדיף את סלוקאס בדיוק מהסיבות שציינת.felix_r כתב:נכון, לפני כמה שנים וונאמייקר היה שחקן טוב יותר, אבל סלוקאס השתפר מאז. אני לא בטוח שאני מעדיף את וונאמייקר על סלוקאס בשלב זה.
בכל אחת מארבע העונות שלו בפנר, סלוקאס משפר את המספרים שלו. פעם הוא היה שחקן די אפור התקפית, אבל היום אי אפשר לומר זאת עליו. שימו לב למספרים שלו:
11.8 נקודות, 58% ל 2, 44.9% לשלוש, 93.4% מהקו, 4.8 אסיסטים. אחוזים מדהימים!
סלוקאס שיחק 4 שנים תחת אוברדוביץ', ואם הוא שרד את זה, הוא עושה מעט מאוד טעויות, ומצטיין בלבצע את מה שהמאמן שלו מבקש. סלוקאס הוא הרכז האירופי שהרבה אנשים פה רוצים לראות במכבי.
סלוקאס יווני ומתאים לשחק אצל מאמן יווני.
סלוקאס צעיר מוונאמייקר בשנה.
סלוקאס לא יקבל קריזה פתאום ולא יברח לסין או לחוזה מינימום ב NBA כי הוא מתגעגע לסבתא שגידלה אותו בדטרויט.
19 יוני 2019, 21:09
שמואל1 כתב:מסכים. מעדיף את סלוקאס בדיוק מהסיבות שציינת.felix_r כתב:נכון, לפני כמה שנים וונאמייקר היה שחקן טוב יותר, אבל סלוקאס השתפר מאז. אני לא בטוח שאני מעדיף את וונאמייקר על סלוקאס בשלב זה.
בכל אחת מארבע העונות שלו בפנר, סלוקאס משפר את המספרים שלו. פעם הוא היה שחקן די אפור התקפית, אבל היום אי אפשר לומר זאת עליו. שימו לב למספרים שלו:
11.8 נקודות, 58% ל 2, 44.9% לשלוש, 93.4% מהקו, 4.8 אסיסטים. אחוזים מדהימים!
סלוקאס שיחק 4 שנים תחת אוברדוביץ', ואם הוא שרד את זה, הוא עושה מעט מאוד טעויות, ומצטיין בלבצע את מה שהמאמן שלו מבקש. סלוקאס הוא הרכז האירופי שהרבה אנשים פה רוצים לראות במכבי.
סלוקאס יווני ומתאים לשחק אצל מאמן יווני.
סלוקאס צעיר מוונאמייקר בשנה.
סלוקאס לא יקבל קריזה פתאום ולא יברח לסין או לחוזה מינימום ב NBA כי הוא מתגעגע לסבתא שגידלה אותו בדטרויט.
19 יוני 2019, 21:09
19 יוני 2019, 21:16
Jack55 כתב:זאת היתרונות של סלוקאס על גבי וונאמייקר, אבל החסרונות (והם לא קטנים) הם ההתאמה לסגל, אין בכלל ספק שמבחינת התאמה וונאמייקר מתי בהרבה יותר .
מבחינת יכולת, סלוקאס שחקן יותר טוב .
Sent from my iPhone using Tapatalk
19 יוני 2019, 21:20
19 יוני 2019, 21:25
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:זאת היתרונות של סלוקאס על גבי וונאמייקר, אבל החסרונות (והם לא קטנים) הם ההתאמה לסגל, אין בכלל ספק שמבחינת התאמה וונאמייקר מתי בהרבה יותר .
מה גורם לוונאמייקר להתאים יותר?
סלוקאס לא פראייר לא בהגנה ולא בפיזיות.
19 יוני 2019, 21:26
19 יוני 2019, 21:27
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:זאת היתרונות של סלוקאס על גבי וונאמייקר, אבל החסרונות (והם לא קטנים) הם ההתאמה לסגל, אין בכלל ספק שמבחינת התאמה וונאמייקר מתי בהרבה יותר .
גארדים גבוהים יוכלו לשחק עלינו בפוסט בהמון התקפות, ובלי קשר וונאמייקר שומר יותר טוב ופיזי יותר .
בכל מקרה זה לא באמת משנה לי מי יגיע, מי שיגיע אני אומר תודה ואסתום תפה, זה כבר לא מובן מאליו אם אחד מהם יחתום פה .
19 יוני 2019, 21:28
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:זאת היתרונות של סלוקאס על גבי וונאמייקר, אבל החסרונות (והם לא קטנים) הם ההתאמה לסגל, אין בכלל ספק שמבחינת התאמה וונאמייקר מתי בהרבה יותר .
גארדים גבוהים יוכלו לשחק עלינו בפוסט בהמון התקפות, ובלי קשר וונאמייקר שומר יותר טוב ופיזי יותר .
בכל מקרה זה לא באמת משנה לי מי יגיע, מי שיגיע אני אומר תודה ואסתום תפה, זה כבר לא מובן מאליו אם אחד מהם יחתום פה .
כמה גארדים משחקים פוסט אפ באירופה כבר?
זאת הסיבה שבגללה וונאמייקר עדיף?