פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V2 - מגעים עם תאודוסיץ'

07 יולי 2019, 13:14

jol9 כתב:
SirCharles כתב:
jol9 כתב:
cannon כתב:לא יודע אם זה נכון לכרגע אבל מכבי בבעיה להביא שם גדול...
לגבי מילר-מקינטייר, מזכיר קצת את ויליאמס-גוס בשנה שעברה, שלא היה שם גדול אבל כולם פה היו חותמים עליו... שחקן שגם מזכיר אותו בלא מעט מאפיינים..
הלילה גם היה טוב בליגת הקיץ ליד ג׳ו יאנג שהיה מלפפון חם בשנה שעברה.

רק שוויליאמס גוס קלי 17 ומסר כמעט 7 אסיסטים במפעל.
מקינטייר היה אשכרה המחליף את גל מקל בזניט

זה לא נכון. מקינטייר הגיע לזניט במחזור התשיעי של היורוקאפ והשתלט במהרה על תפקיד הרכז הפותח. לקח לו זמן להיכנס לעניינים והוא נתן עונה סטטיסטית פחות טובה מזו שלפניה אבל הוא שחקן עם אחלה פוטנציאל. לא רואים באירופה הרבה רכזים גדולים ואתלטים עם כזו יכולת מסירה.
ועם כל הכבוד לוויליאמס גוס והסטטיסטיקות היפות שלו ביורוקאפ, הקבוצה שאותה הוביל סיימה במאזן שלילי של 1-9.

אני זורם עם מה שאתה אומר. השאלה היא האם הוא יכול ומתאים להיות רכז פותח של קבוצת יורוליג שמתיימרת להיות קבוצת פלייאוף?

גוס ב2 רמות מעל מקינטייר

Re: ת'רד המלפפונים V2

07 יולי 2019, 13:27

מקינטייר שחקן טוב חברים, הסטט לגביו לגמרי משקרת והוא ממש לא כזה גרוע כמו שזה נראה .
אני חושב שיש לו יכולות מצוינות ופוטנציאל טוב להפוך תוך שנתיים-שלוש לרכז טוב ברמת יורוליג, לכן זאת גם הבעיה, כרגע הוא לא מספיק בשל להגיע (בטח שלא כרכז מוביל) .
אני אוהב אותו, עקבתי אחריו העונה (לקראת סופה) וזיהיתי פוטנציאל נחמד מאוד, אבל הוא צריך עוד קצת להשתפשף .
אני רק מזכיר לכם ששנה שעברה הוא גם היה מועמד מוביל והמגעים איתו היו מתקדמים מאוד, בכל מקרה אני אהיה מאוד מאוכזב אם יגיע, מכבי צריכה להחתים פה שם רציני .

07 יולי 2019, 13:37

שמואל1 כתב:וואלה ספורט: מכבי תל אביב במו"מ מתקדם עם קודי מילר מקנטייר.

רוצה הוא מגיע אז זה לדעתי שכספי פה

07 יולי 2019, 13:39

לא יאמן עוד עונה הולכת....שיביאו קיבימנט רכז טופ 8

07 יולי 2019, 13:39

Jack55 כתב:מקינטייר שחקן טוב חברים, הסטט לגביו לגמרי משקרת והוא ממש לא כזה גרוע כמו שזה נראה .
אני חושב שיש לו יכולות מצוינות ופוטנציאל טוב להפוך תוך שנתיים-שלוש לרכז טוב ברמת יורוליג, לכן זאת גם הבעיה, כרגע הוא לא מספיק בשל להגיע (בטח שלא כרכז מוביל) .
אני אוהב אותו, עקבתי אחריו העונה (לקראת סופה) וזיהיתי פוטנציאל נחמד מאוד, אבל הוא צריך עוד קצת להשתפשף .
אני רק מזכיר לכם ששנה שעברה הוא גם היה מועמד מוביל והמגעים איתו היו מתקדמים מאוד, בכל מקרה אני אהיה מאוד מאוכזב אם יגיע, מכבי צריכה להחתים פה שם רציני .

הוא חושב קודם כל הגנה ומסירה שזה מתאים בול ליד סקוטי ונייט שהם ההפך ממנו.

07 יולי 2019, 13:41

arie85 כתב:
Jack55 כתב:מקינטייר שחקן טוב חברים, הסטט לגביו לגמרי משקרת והוא ממש לא כזה גרוע כמו שזה נראה .

הוא חושב קודם כל הגנה ומסירה שזה מתאים בול ליד סקוטי ונייט שהם ההפך ממנו.

נכון, בגלל זה מבחינת פיט לסגל הוא פשוט מושלם ואין ספק עם זה .
אני פשוט לא יודע אם הוא מתאים עדיין להגיע ליורוליג (וכאמור בטח שלא כרכז מוביל), לכן לא יודע עד כמה הייתי רוצה שזה יקרה בעונה הקרובה .
אם זה כבר קורה, זה צריך להיות בשכר הוגן מאוד ובחוזה של מינימום שנתיים .

07 יולי 2019, 13:43

בסדר.. מקנטייר זה במקום קיין.. הכל טוב ;)

07 יולי 2019, 15:06

Mmm כתב:לא יאמן עוד עונה הולכת....שיביאו קיבימנט רכז טופ 8

למה 8 בוא נתחיל מ 16 ...

07 יולי 2019, 15:18

למכבי יש שני גארדים די בכירים עם נסיון ביורוליג שגם היו כבר בשמונה הגדולות, לא יקרה כלום עם השלישי יתאים לשניהם בלי נסיון יורוליג, הלא ב400 אלף דולרים יכלו להביא את רייס אבל אנחנו לא רוצים שמות, אנחנו רוצים קבוצה!

07 יולי 2019, 15:25

arie85 כתב:למכבי יש שני גארדים די בכירים עם נסיון ביורוליג שגם היו כבר בשמונה הגדולות, לא יקרה כלום עם השלישי יתאים לשניהם בלי נסיון יורוליג, הלא ב400 אלף דולרים יכלו להביא את רייס אבל אנחנו לא רוצים שמות, אנחנו רוצים קבוצה!

אתה רציני או צוחק ? אם אתה לא צוחק הבעיה היא לא חוסר הניסיון שלו ביורוליג אלא חוסר היכולת שלו לשחק עם כישרון שמתאים ליורוליג

07 יולי 2019, 15:26

מקנטייר בהחלט אופציה, אבל לא בעדיפות כרגע. אני מנסה לברר מי כן

07 יולי 2019, 15:55

Assaf M כתב:מקנטייר בהחלט אופציה, אבל לא בעדיפות כרגע. אני מנסה לברר מי כן

לבוב צדק? לא יכול להיות. צריך לציין את זה בלוח שנה כאירוע חריג

07 יולי 2019, 17:56

Assaf M כתב:מקנטייר בהחלט אופציה, אבל לא בעדיפות כרגע. אני מנסה לברר מי כן
ג'סטין קובס אולי לא?

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

07 יולי 2019, 18:07

ג'ף ברוקס עדיין במילאנו?

07 יולי 2019, 18:09

לפי ספורט 1
תאודוסיץ דחה את הצעת וירטוס בולוניה
וקרוב למכבי

07 יולי 2019, 18:12

0ved1212 כתב:לפי ספורט 1
וקרוב למכבי

חמ.. חמ.. טוב נו...

07 יולי 2019, 18:14

felix_r כתב:
וקרוב למכבי

חמ.. חמ.. טוב נו...

רוני עוד כותב שם או שזזה של מישהו אחר?

07 יולי 2019, 18:14

er79 כתב:
felix_r כתב:
וקרוב למכבי

חמ.. חמ.. טוב נו...

רוני עוד כותב שם אן שזה של מישהו אחר?

לא, לא. הם דווקא מציינים שם מקור איטלקי. ככה שאם זאת המצאה, זאת לא ההמצאה של ספורט1

07 יולי 2019, 18:25

דווקא בפורומים שונים ובטוויטר בדקות האחרונות אני דווקא קורא שתאודוסיץ בדרכו לאולימפיאקוס

07 יולי 2019, 18:25

jol9 כתב:
SirCharles כתב:
jol9 כתב:
cannon כתב:לא יודע אם זה נכון לכרגע אבל מכבי בבעיה להביא שם גדול...
לגבי מילר-מקינטייר, מזכיר קצת את ויליאמס-גוס בשנה שעברה, שלא היה שם גדול אבל כולם פה היו חותמים עליו... שחקן שגם מזכיר אותו בלא מעט מאפיינים..
הלילה גם היה טוב בליגת הקיץ ליד ג׳ו יאנג שהיה מלפפון חם בשנה שעברה.

רק שוויליאמס גוס קלי 17 ומסר כמעט 7 אסיסטים במפעל.
מקינטייר היה אשכרה המחליף את גל מקל בזניט

זה לא נכון. מקינטייר הגיע לזניט במחזור התשיעי של היורוקאפ והשתלט במהרה על תפקיד הרכז הפותח. לקח לו זמן להיכנס לעניינים והוא נתן עונה סטטיסטית פחות טובה מזו שלפניה אבל הוא שחקן עם אחלה פוטנציאל. לא רואים באירופה הרבה רכזים גדולים ואתלטים עם כזו יכולת מסירה.
ועם כל הכבוד לוויליאמס גוס והסטטיסטיקות היפות שלו ביורוקאפ, הקבוצה שאותה הוביל סיימה במאזן שלילי של 1-9.

אני זורם עם מה שאתה אומר. השאלה היא האם הוא יכול ומתאים להיות רכז פותח של קבוצת יורוליג שמתיימרת להיות קבוצת פלייאוף?

היא לא
נושא נעול