28 דצמבר 2019, 01:17
er79 כתב:toja27 כתב:לא יודע למה, אבל אין לי תחושה טובה לגביו.
אבל לא מכיר אותו אז מי יודע. לפחות הביאו מחליף.
כנל. לא עף עליו בכלל. אמנם קשה להביא פגיעות באמצע העונה אבל אם עקצו עם ג'קסון יש לי תחושה שהיו כמה עקיצות פוטנציאליות נוספות כמו פאריד למשל. מניח שעוד 3 חודשים הבחור כבר לא יהיה במכבי
28 דצמבר 2019, 01:18
28 דצמבר 2019, 01:21
Adam כתב:הבעיה עם ריינולדס זה שהוא במגמת ירידה, בטח בקריירה שלו.
הוא כרגע שחקן ספסל בג'י ליג אם אני לא טועה, וזה אחרי שהעיפו אותו מסין.
עם כל זה, אנחנו לא מחפשים עכשיו שחקן ל-3 עונות לפחות.. צריך איזה זיזיץ' כזה שייתן דקות מנוחה להאנטר כמו שנתנו לסופו.
28 דצמבר 2019, 01:24
החציל האצטקי כתב:
אפשר להתרשם ממנו קצת כאן. חפשו לכם את מספר 8 עם קוקיות מחומצנות כשעולה מהספסל.
ישבתי על כמה משחקים שלו.
כמה נקודות:
1. הוא לא 2.08 מ׳ (6-10) בשום עולם.
הוא נמוך מאותלו האנטר, שהוא 2.01 בלי נעליים. הוא סנטר בגובה 2 מטר. ראיתם גם אתלטים ממנו ובוודאי שחזקים ממנו.
2. אין לו את העוצמה של בלאק בפלג הגוף התחתון.
הוא לא רחב מאוד, אבל מספיק חזק בפלג הגוף העליון. במבנה הגוף- יותר דומה לאייסי.
ברמה הטכנית- יש לו הבנה די טובה של איך לנצל את הגוף שלו במשחק גב לסל- מה שאייסי לא ממש יודע לעשות.
הוא יודע איך לתפוס עמדה בפוסט (ילך להוק שוט בימין על כתף שמאל או למיד-ריינג׳ ג׳אמפר שהוא קולע ב38% - סביר, אבל לא יעיל) ויודע להשתמש בגוף שלו במאבק על ריבאונדים.
3. לתחושתי, העונה הטובה שלו בזניט קצת הוציאה אותו מפוקוס וגרמה לו לחשוב שהוא שחקן התקפה יותר מוכשר ממה שהוא באמת.
הוא מנסה יותר מדי דברים עם הפנים לסל והולך לאיבוד במקום להתמקד בלהפוך להיות שחקן פיק אנד רול מעולה- בשני הצדדים.
הדבר שהוא עושה ברמה הכי גבוהה זה "לזרוק את הגוף שלו״. הוא זז מהר. חוסם ונע מהר לעמדה טובה או ללוב, קופץ על ריבאונדים בהתקפה. די נייד ואקספלוסיבי.
בהגנה הוא יותר מחשוד. נראה שזה לא מעניין אותו יותר מדי, וחבל כי יש לו מה להציע ברמת הפיזיות והאתלטיות.
הוא מתקשה בפוסט מול גודל, ולא מספיק עירני בפיק אנד רול כדי לצאת לעזרה על גארד ולחזור לחפות על הטבעת. גארדים עוברים אותו די בקלות.
מסתבר שדווקא כמות הבלוקים/חטיפות הדי צנועה שהוא מצליח להשיג מאתלטיות-אגרסיביות נטו הן הדבר הכי טוב בהגנה שלו.
זה די מתנקז לשיחת טלפון בינו לבין יאניס של תיאום ציפיות, והבנה של המלחמה שהקבוצה הזאת מצוייה בה, ומה צריך ממנו.
הוא יוכל לעשות את הדברים שלו בהתקפה, ברור. הוא בנה את הקריירה שלו על ההיילייטס האלה.
השאלה האם הוא מסוגל להיות מחוייב בהגנה, להקריב מעצמו ולעבוד בשביל הקבוצה. להוריד את הראש ולקבל הכוונה משחקנים ומאמן עם נסיון.
הוא לא באמת עשה דברים כאלה ברמה הזאת בקריירה. בבארסה היה לו סטינט קצר מדי בקבוצה מפורקת. בזניט הוא יצא מפוקוס וחשב שהוא הופך לסקורר.
זו הזדמנות מבחינתו לשים את הקריירה שלו על מסלול נכון בהרבה ולקבל הכוונה ממאמן ההגנה הכי טוב באירופה, ומאחד הגבוהים ההגנתיים הכי טוב באירופה.
בכל מקרה,
In Giannis We Trust
28 דצמבר 2019, 01:28
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:
אפשר להתרשם ממנו קצת כאן. חפשו לכם את מספר 8 עם קוקיות מחומצנות כשעולה מהספסל.
ישבתי על כמה משחקים שלו.
כמה נקודות:
1. הוא לא 2.08 מ׳ (6-10) בשום עולם.
הוא נמוך מאותלו האנטר, שהוא 2.01 בלי נעליים. הוא סנטר בגובה 2 מטר. ראיתם גם אתלטים ממנו ובוודאי שחזקים ממנו.
2. אין לו את העוצמה של בלאק בפלג הגוף התחתון.
הוא לא רחב מאוד, אבל מספיק חזק בפלג הגוף העליון. במבנה הגוף- יותר דומה לאייסי.
ברמה הטכנית- יש לו הבנה די טובה של איך לנצל את הגוף שלו במשחק גב לסל- מה שאייסי לא ממש יודע לעשות.
הוא יודע איך לתפוס עמדה בפוסט (ילך להוק שוט בימין על כתף שמאל או למיד-ריינג׳ ג׳אמפר שהוא קולע ב38% - סביר, אבל לא יעיל) ויודע להשתמש בגוף שלו במאבק על ריבאונדים.
3. לתחושתי, העונה הטובה שלו בזניט קצת הוציאה אותו מפוקוס וגרמה לו לחשוב שהוא שחקן התקפה יותר מוכשר ממה שהוא באמת.
הוא מנסה יותר מדי דברים עם הפנים לסל והולך לאיבוד במקום להתמקד בלהפוך להיות שחקן פיק אנד רול מעולה- בשני הצדדים.
הדבר שהוא עושה ברמה הכי גבוהה זה "לזרוק את הגוף שלו״. הוא זז מהר. חוסם ונע מהר לעמדה טובה או ללוב, קופץ על ריבאונדים בהתקפה. די נייד ואקספלוסיבי.
בהגנה הוא יותר מחשוד. נראה שזה לא מעניין אותו יותר מדי, וחבל כי יש לו מה להציע ברמת הפיזיות והאתלטיות.
הוא מתקשה בפוסט מול גודל, ולא מספיק עירני בפיק אנד רול כדי לצאת לעזרה על גארד ולחזור לחפות על הטבעת. גארדים עוברים אותו די בקלות.
מסתבר שדווקא כמות הבלוקים/חטיפות הדי צנועה שהוא מצליח להשיג מאתלטיות-אגרסיביות נטו הן הדבר הכי טוב בהגנה שלו.
זה די מתנקז לשיחת טלפון בינו לבין יאניס של תיאום ציפיות, והבנה של המלחמה שהקבוצה הזאת מצוייה בה, ומה צריך ממנו.
הוא יוכל לעשות את הדברים שלו בהתקפה, ברור. הוא בנה את הקריירה שלו על ההיילייטס האלה.
השאלה האם הוא מסוגל להיות מחוייב בהגנה, להקריב מעצמו ולעבוד בשביל הקבוצה. להוריד את הראש ולקבל הכוונה משחקנים ומאמן עם נסיון.
הוא לא באמת עשה דברים כאלה ברמה הזאת בקריירה. בבארסה היה לו סטינט קצר מדי בקבוצה מפורקת. בזניט הוא יצא מפוקוס וחשב שהוא הופך לסקורר.
זו הזדמנות מבחינתו לשים את הקריירה שלו על מסלול נכון בהרבה ולקבל הכוונה ממאמן ההגנה הכי טוב באירופה, ומאחד הגבוהים ההגנתיים הכי טוב באירופה.
בכל מקרה,
In Giannis We Trust
אז נראה שריינולדס יהיה הסנטר המחליף של מכבי בשלושת החודשים הקרובים.
מאוד התלהבתי ממנו בסרטון של אראל, אבל אחרי הפוסט הזה של חציל קצת ירד לי ממנו.
נשמע מסוג השחקנים שלא באמת יכולים להצליח בקבוצה רצינית.
28 דצמבר 2019, 01:32
בואו נסכם שאחרי שעלו פה הצעות דוגמת נסטרנקו, התגובות של הנהלת מכבי למצב בדמות החתמות בזק של ג׳קסון וריינולדס הן בגדר חלום.MTAbasket כתב:er79 כתב:toja27 כתב:לא יודע למה, אבל אין לי תחושה טובה לגביו.
אבל לא מכיר אותו אז מי יודע. לפחות הביאו מחליף.
כנל. לא עף עליו בכלל. אמנם קשה להביא פגיעות באמצע העונה אבל אם עקצו עם ג'קסון יש לי תחושה שהיו כמה עקיצות פוטנציאליות נוספות כמו פאריד למשל. מניח שעוד 3 חודשים הבחור כבר לא יהיה במכבי
האמת שאני מרגיש שהוא פשוט לא בשל ליורוליג, אבל בסדר, לפחות הביאו מחליף
28 דצמבר 2019, 01:35
28 דצמבר 2019, 01:54
28 דצמבר 2019, 02:56
Adam כתב:itai7 כתב:Adam כתב:הבעיה עם ריינולדס זה שהוא במגמת ירידה, בטח בקריירה שלו.
הוא כרגע שחקן ספסל בג'י ליג אם אני לא טועה, וזה אחרי שהעיפו אותו מסין.
עם כל זה, אנחנו לא מחפשים עכשיו שחקן ל-3 עונות לפחות.. צריך איזה זיזיץ' כזה שייתן דקות מנוחה להאנטר כמו שנתנו לסופו.
הבחור סך הכל בן 26, לא בן 32
בן 27 עוד שלושה ימים אם לדייק. עדיין זה לא מעלים את העובדה שהוא עובר עונה לא טובה מקצועית. פשוט צריך לקוות שהמגמה לא תמשיך בהנחה שהוא יהיה כאן.
-------
אגב, אני רק מניח את זה כאן:
https://www.youtube.com/watch?v=f0JLt4Sf5bk
28 דצמבר 2019, 10:02
28 דצמבר 2019, 10:38
itai7 כתב:יורופיד בפייסבוק טוען שהכרזה עליו ב48 שעות הקרובות. פעולה מהירה וטובה של מכבי
28 דצמבר 2019, 11:14
28 דצמבר 2019, 11:28
28 דצמבר 2019, 11:30
er79 כתב:itai7 כתב:יורופיד בפייסבוק טוען שהכרזה עליו ב48 שעות הקרובות. פעולה מהירה וטובה של מכבי
מהירה? יחסית. היה ניתן אפילו מהר יותר. טובה? לא בטוח אבל נקווה לטוב
28 דצמבר 2019, 11:31
28 דצמבר 2019, 11:39
itai7 כתב:רועי כהן מצטרף, טוען שג'קסון דיבר איתו
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 31390.html
28 דצמבר 2019, 11:48
28 דצמבר 2019, 12:08