חנו'ש כתב:3 סנטרים יחסית בכירים?
זה לא קצת יותר מידי??
גם עלול ליצור עומס מסוים ואולי חוסר שביעות רצון אצל השחקן שישחק מעט (שנה הבאה יהיו גם רק 2 ליגות), גם עלול להיות יקר מידי ואולי על חשבון הקו האחורי, אני מעדיפה לוותר על סנטר שלישי או מקסימום להחתים איזה רות'בארט ב-100 אלף דולר אם זה אומר שיהיה מספיק כסף לרכז כמו ג'קסון וגם עלול להביא שוב למצב של 7 זרים (אלא אם כן בלו נשאר ומאצ'בן לא חוזר) שבהנחה שנשארים בליגה עלול להיות בעיה לא קטנה.
עוד דבר, סמית' הוא בשום אופן לא נותן את מה שאיידסון נתן ואסור בשום אופן לחשוב שאפשר לשלב אותו עם צמד גארדים כמו פ"פ.
כשיש את סמית' בעמדה 3, אסור להזניח את העמדה של מנהל משחק ברמה גבוהה!!
מה שכן, במידה ובלו עוזב אני בהחלט בעד להביא גארד שהוא בעיקר קלעי במקום לאנגפורד. אנחנו נהיה חייבים למלא את החור שבלו ישאיר בכל מה שנוגע לקליעה.
יש לי תהייה והצהרה
ההצהרה היא שבעיניי זה לא יותר מדי
התהייה שלי היא שאנחנו לא באמת יודעים עד כמה הטשמאייר בכיר
אני מאוד אוהבת את הטשמאייר אבל חסר לו גרוש ללירה כשזה מגיע למשחק יציב וטוב מול הקבוצות הטובות באמת, הוא מאוד צעיר, הוא לא עולה כמו שרמאדיני והנדריקס
אני כבר אמרתי שמאוד חשוב לי שיהיו 3 סנטרים ולאו דווקא בגלל הפציעות
לפעמים הסנטר השלישי הוא זה שמביא את הטוויסט כמו ג'יימס נגד פאו למשל או גרין נגד קאחה לאבורל לפני שנה בבית בשלב הבתים

אני לא רוצה שהסנטר השלישי יהיה רות'בארט או גרין כי אני חושבת שהתפקיד של הסנטר השלישי הוא יותר קריטי ממה שחושבים פה ואם בליגה תהיה הגבלת זרים אז אני יותר ממוכנה שזלמנסון ישחק 25 דקות+ אבל ביורוליג אני חושבת שצריך 3 סנטרים זרים
Chen כתב:ידוע לכם משהו על בוורלי? אם יש התקדמות איתו? כמה הוא מרוויח בכלל בספרטק? שחקן שיכול להיות מאוד מועיל מבחינה הגנתית ולתת תפוקה התקפית לא רעה בכלל כסקורר.
למה שתהיה איתו התקדמות? יש לו חוזה ואני מניחה שהשם שלו הועלה כ-WISHFUL THINKING