המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:קודי כתב:חגי סגל ב"ישראל היום" של הבוקר:
"מכבי אינה מתכוונת לעצור כאן. הקבוצה מנהלת מו"מ מתקדם עם הפורוורד ניק קיינר מדלי, ששיחק בעונה שעברה בוולנסיה ולפני שתי עונות באסטודיאנטס. במכבי מחפשים זר בעמדה של דיוויד בלו שעזב, ולקיינר מדלי ניתנת העדיפות הגבוהה ביותר."
איך הוא?
הבנתי שמדובר בשומר טוב ובשחקן מגוון שתורם בהרבה אספקטים של המשחק
בקיצור החתמה טובה
קודם שתיהיה החתמה
leon984 כתב:גל גל כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:קודי כתב:חגי סגל ב"ישראל היום" של הבוקר:
"מכבי אינה מתכוונת לעצור כאן. הקבוצה מנהלת מו"מ מתקדם עם הפורוורד ניק קיינר מדלי, ששיחק בעונה שעברה בוולנסיה ולפני שתי עונות באסטודיאנטס. במכבי מחפשים זר בעמדה של דיוויד בלו שעזב, ולקיינר מדלי ניתנת העדיפות הגבוהה ביותר."
איך הוא?
הבנתי שמדובר בשומר טוב ובשחקן מגוון שתורם בהרבה אספקטים של המשחק
בקיצור החתמה טובה
קודם שתיהיה החתמה
אבל הוא רק 2.03
yarinsaky כתב:סגל מתעקש על קנר מדלי למכבי למרות הדיווחים על התענינות גדולה בטורקיה. מעניין כמה מכבי מציעה עליו.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:סגל מתעקש על קנר מדלי למכבי למרות הדיווחים על התענינות גדולה בטורקיה. מעניין כמה מכבי מציעה עליו.
הוא סומך על גמדים....![]()
אני כמובן אף פעם לא אתנגד להחתמה טובה, ואם מדובר בשחקן טוב אז אי אפשר להגיד לא.
אבל אני תוהה עד כמה זה חכם לשים את מיטב כספינו (כלומר, כספי מכבי...) על עמדה 4.
אני הייתי מעדיפה שישקיעו סכום גבוה מאוד על רכז ועוד סכום נאה על סנטר ומצידי להשאיר את עמדה 4 אפילו לשון ג'יימס, למען החיסכון.
בסוף אנחנו נישאר עם ג'יימס כסנטר היחידי לצד גרגמל (אני עדיין בספק שג'יימס יישאר כגבוה חמישי....)
tomerp כתב:דני פדרמן מתעניין בבחור: Andre Smith.
nzitser כתב:tomerp כתב:דני פדרמן מתעניין בבחור: Andre Smith.
שחקן הפוטבול השמן?
nzitser כתב:tomerp כתב:דני פדרמן מתעניין בבחור: Andre Smith.
שחקן הפוטבול השמן?
tomerp כתב:דני פדרמן מתעניין בבחור: Andre Smith.
yzafrir כתב:tomerp כתב:דני פדרמן מתעניין בבחור: Andre Smith.
יכולת הסקאוט של פדרמן זה להיכנס לאתר יורובאסקט , לבחור באיטליה ואז לראות שאנדרה סמית' היה הקלעי המוביל של הליגה האיטלקית .
אם רק היה עולה טיפה למעלה היה רואה שזה היה בקבוצה השנייה מהסוף בליגה האיטלקית.....זה מאוד אופייני ששחקני קבוצות תחתית הם מובילי סטטיסטיקות .
זה הרי ברור שלאנדסברג לא יעשה את אותם מספרים במכבי גם אם יקבל אותם כמות של דקות ...
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123622.html
http://www.one.co.il/Article/202246.html
האם מכבי באמת נמצאת במשא ומתן מתקדם עם קנר מדלי? עם כן החתמה מעולה לפי מה שאומרים
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123622.html
http://www.one.co.il/Article/202246.html
האם מכבי באמת נמצאת במשא ומתן מתקדם עם קנר מדלי? עם כן החתמה מעולה לפי מה שאומרים
yzafrir כתב:אם יחתום זה תיהיה החתמה טובה אבל בהחלט לא מספיקה .
אם זה בא על חשבון סנטר איכותי או גארד איכותי אז זה הופך את זה להחתמה דיי מטופשת כי יש גם את ליאור בעמדה הזאת ( אני די בטוח שהוא ישאר...)
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אם יחתום זה תיהיה החתמה טובה אבל בהחלט לא מספיקה .
אם זה בא על חשבון סנטר איכותי או גארד איכותי אז זה הופך את זה להחתמה דיי מטופשת כי יש גם את ליאור בעמדה הזאת ( אני די בטוח שהוא ישאר...)
אי אפשר לסמוך על ליאור בעמדה 4 ואם חושבים על כל המועמדים הריאליים שיש בשוק אז קיינר-מדלי יהיה ההחתמה הכי טובה שכל אחד יכול לבקש בפורום הזה
ריבאונדר טוב, קלעי טוב משלוש, חודר נהדר, פיזי מאוד, שומר טוב..כל מה שמכבי יכלו לבקש ובגלל זה לא נראה לי שהוא יגיע(בטח גאלא תעלה את ההצעה או משהו)
אם מתחשבים בזה שוויוקאס רוצה להישאר בפאו גם במחיר של פחות כסף ומאריץ' לא מפסיק לשחק משחקים עם מכבי אז הבאה של 4 איכותי במקום לחכות ל-5 סופרסטאר שאין בשוק זה משהו מתבקש
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אם יחתום זה תיהיה החתמה טובה אבל בהחלט לא מספיקה .
אי אפשר לסמוך על ליאור בעמדה 4 ואם חושבים על כל המועמדים הריאליים שיש בשוק אז קיינר-מדלי יהיה ההחתמה הכי טובה שכל אחד יכול לבקש בפורום הזה
ריבאונדר טוב, קלעי טוב משלוש, חודר נהדר, פיזי מאוד, שומר טוב..כל מה שמכבי יכלו לבקש ובגלל זה לא נראה לי שהוא יגיע(בטח גאלא תעלה את ההצעה או משהו)
אם מתחשבים בזה שוויוקאס רוצה להישאר בפאו גם במחיר של פחות כסף ומאריץ' לא מפסיק לשחק משחקים עם מכבי אז הבאה של 4 איכותי במקום לחכות ל-5 סופרסטאר שאין בשוק זה משהו מתבקש
מה הוא בניגוד לאליהו עשה נגד הגדולות בספרד?
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אם יחתום זה תיהיה החתמה טובה אבל בהחלט לא מספיקה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים