המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:בישראל היום כתוב שזה יהיה או לאנדסברג או הלפרין, אבל לא שניהם - חשיבה נכונה מאוד.
סגל הישראלים של מכבי יכלול כנראה את אוחיון, פניני, טיוס, כהן ולאנדסברג/יותם. כנראה שמדובר בסגל הישראלים הכי חלש בהיסטוריה (אלא אם כן כהן יתברר כסטיל ענק).
פדרמן בעצם קיים את ההבטחה שלו, לצמצם עלויות על הישראלים, רק שהחלק השני של המשוואה היה לעלות את ההוצאות על הזרים, ואת זה הוא כנראה פיספס...
בכל אופן, הנושא של ליאור על פניו פתוח, אבל אם אינגלס חותם, אז אין שום סיבה שגם ליאור יישאר, בטח לא תחת בלאט, שגם ככה לא ממש מחזיק ממנו.
jol9 כתב:אני מסכים איתכם, ובכל זאת אני לא בטוח שאני זוכר הרבה קבוצות של מכבי שהצליחו עם ישראלים כ"כ חלשים.
אם סגל הזרים היה כולל את פארמר ולאנגפורד אז הקיצוץ בישראלים היה מוצדק מאוד, והיה אפשר להיות אופטימיים, אבל בסה"כ לא מדובר כאן בזרים מהשורה
הראשונה באירופה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, ובכל זאת אני לא בטוח שאני זוכר הרבה קבוצות של מכבי שהצליחו עם ישראלים כ"כ חלשים.
אם סגל הזרים היה כולל את פארמר ולאנגפורד אז הקיצוץ בישראלים היה מוצדק מאוד, והיה אפשר להיות אופטימיים, אבל בסה"כ לא מדובר כאן בזרים מהשורה
הראשונה באירופה.
תזכיר לי מי היו הישראלים בעונת 2003-2004.
בורשטיין, שארפ וזהו.
הלפרין הצעיר והלא משפיע ששיחק בגארבץ' טיים, אבי בן שימול, אסף דותן, רגב פנאן, הגבוה הזה (אנטון שוטבין?) וזהו.
er79 כתב:שוב, ישראלים במכבי הם לא פקטור כבר כמה שנים. לגבי הסגל הנוכחי, אין לשפוט כרגע את טיוס כי אין לך מושג מה תהיה התרומה שלו. העונה הקודמת שלו ביורוליג הייתה די טובה, הוא היה אחד המצטיינים בקבוצה. אוחיון על כל מגרעותיו (ואני לא מחוג אוהדיו) הוא כן שחקן עם נסיון יורוליג לגיטימי. גם את כהן עוד לא ניתן לשפוט. בסה"כ, ושוב אני אומר, לאור מצב הישראלים הרעוע, לא רק במכבי, אלא בכלל, זה מה יש, ובין כה וכה הזרים נותנים את הטון.
התנין כתב:אוי ואבוי, לא מאמין שמכבי מחזירה את השודד בטרנינג הזה. איכס, פשוט איכס. לא נגעלתי מהחתמה ככה מאז יניב גרין.
gamer777 כתב:לא מבין למה מביאים את הלפרין שחקן של 6 נק' בליגה הגרמנית החלשה עדיף היה כבר להשקיע את הסכום על נעימי..
חנו'ש כתב:אני ממש לא מתה על הלפרין, אבל בגדול להלפרין יש 2 אלמנטים שאמורים להיות הצד החזק שלו: קליעה וחוכמת משחק.
ברור שכיום הוא לא עושה כמעט כלום ברמה גבוהה והוא שחקן די גרוע, אבל חייבים להודות ש-2 הדברים הנ"ל, בינוניים ככל שיוכל לתת לנו, הם במקרה 2 דברים שהכי חסרים לקבוצה שנבנתה עד כה....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים