אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - אינגלס מתקרב?

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2013, 09:39

בישראל היום כתוב שזה יהיה או לאנדסברג או הלפרין, אבל לא שניהם - חשיבה נכונה מאוד.

סגל הישראלים של מכבי יכלול כנראה את אוחיון, פניני, טיוס, כהן ולאנדסברג/יותם. כנראה שמדובר בסגל הישראלים הכי חלש בהיסטוריה (אלא אם כן כהן יתברר כסטיל ענק).

פדרמן בעצם קיים את ההבטחה שלו, לצמצם עלויות על הישראלים, רק שהחלק השני של המשוואה היה לעלות את ההוצאות על הזרים, ואת זה הוא כנראה פיספס...

בכל אופן, הנושא של ליאור על פניו פתוח, אבל אם אינגלס חותם, אז אין שום סיבה שגם ליאור יישאר, בטח לא תחת בלאט, שגם ככה לא ממש מחזיק ממנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 22 יולי 2013, 09:49

לטעמי מכבי וויתרה מהר מדי על רוט, אבל כמו במקרה אליהו, בלאט במילא לא סופר אותו אז זה לא רלוונטי.

זה באמת סגל ישראלי חלש למדי, מה עוד שפניני הולך לסבול מטחורים באירופה. הישראלי היחידי שיכול לתרום משהוא ברמות הגבוהות זה אוחיון, השאלה אם זה באמת סגור שהוא נשאר. ( אולי גם תיוס ).
ד"א, קלאתיס של קובאן עשוי לעבור בקרוב בטרייד לחזקתה של ממפיס במקום דאלאס, בהחלט יש סיכוי שהוא עוזב לנ.ב.א והרוסים ירצו מאוד את אוחיון אצלם.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2013, 10:18

jol9 כתב:בישראל היום כתוב שזה יהיה או לאנדסברג או הלפרין, אבל לא שניהם - חשיבה נכונה מאוד.

סגל הישראלים של מכבי יכלול כנראה את אוחיון, פניני, טיוס, כהן ולאנדסברג/יותם. כנראה שמדובר בסגל הישראלים הכי חלש בהיסטוריה (אלא אם כן כהן יתברר כסטיל ענק).

פדרמן בעצם קיים את ההבטחה שלו, לצמצם עלויות על הישראלים, רק שהחלק השני של המשוואה היה לעלות את ההוצאות על הזרים, ואת זה הוא כנראה פיספס...

בכל אופן, הנושא של ליאור על פניו פתוח, אבל אם אינגלס חותם, אז אין שום סיבה שגם ליאור יישאר, בטח לא תחת בלאט, שגם ככה לא ממש מחזיק ממנו.

בין כה וכה הישראלים לא אמורים להיות פקטור. אין היום מספיק ישראלים טובים. מי שצריך לתת את הטון זה הזרים. אני לא חושב שהנפילה שלנו בעונה האחרונה הייתה בגלל הישראלים, אלא אך ורק בגלל הזרים.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יולי 2013, 12:12

יש בעיות הרבה יותר אקוטיות בסגל הזה, מאשר רמת הישראלים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2013, 12:20

אני מסכים איתכם, ובכל זאת אני לא בטוח שאני זוכר הרבה קבוצות של מכבי שהצליחו עם ישראלים כ"כ חלשים.

אם סגל הזרים היה כולל את פארמר ולאנגפורד אז הקיצוץ בישראלים היה מוצדק מאוד, והיה אפשר להיות אופטימיים, אבל בסה"כ לא מדובר כאן בזרים מהשורה
הראשונה באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יולי 2013, 12:31

jol9 כתב:אני מסכים איתכם, ובכל זאת אני לא בטוח שאני זוכר הרבה קבוצות של מכבי שהצליחו עם ישראלים כ"כ חלשים.

אם סגל הזרים היה כולל את פארמר ולאנגפורד אז הקיצוץ בישראלים היה מוצדק מאוד, והיה אפשר להיות אופטימיים, אבל בסה"כ לא מדובר כאן בזרים מהשורה
הראשונה באירופה.

תזכיר לי מי היו הישראלים בעונת 2003-2004.
בורשטיין, שארפ וזהו.
הלפרין הצעיר והלא משפיע ששיחק בגארבץ' טיים, אבי בן שימול, אסף דותן, רגב פנאן, הגבוה הזה (אנטון שוטבין?) וזהו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2013, 12:50

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:אני מסכים איתכם, ובכל זאת אני לא בטוח שאני זוכר הרבה קבוצות של מכבי שהצליחו עם ישראלים כ"כ חלשים.

הראשונה באירופה.

תזכיר לי מי היו הישראלים בעונת 2003-2004.
בורשטיין, שארפ וזהו.
הלפרין הצעיר והלא משפיע ששיחק בגארבץ' טיים, אבי בן שימול, אסף דותן, רגב פנאן, הגבוה הזה (אנטון שוטבין?) וזהו.

היה גם את שלף... חוץ מזה שארפ ביכולת של אז וטל ביכולת של אז, הם שני שחקני יורוליג מצויינים. על מי מהישראלים אפשר להגיד את זה היום? אפילו
על ליאור יש ספקות, אז מה נגיד על לאנדסברג, פניני וטיוס?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2013, 13:02

שוב, ישראלים במכבי הם לא פקטור כבר כמה שנים. לגבי הסגל הנוכחי, אין לשפוט כרגע את טיוס כי אין לך מושג מה תהיה התרומה שלו. העונה הקודמת שלו ביורוליג הייתה די טובה, הוא היה אחד המצטיינים בקבוצה. אוחיון על כל מגרעותיו (ואני לא מחוג אוהדיו) הוא כן שחקן עם נסיון יורוליג לגיטימי. גם את כהן עוד לא ניתן לשפוט. בסה"כ, ושוב אני אומר, לאור מצב הישראלים הרעוע, לא רק במכבי, אלא בכלל, זה מה יש, ובין כה וכה הזרים נותנים את הטון.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2013, 13:06

er79 כתב:שוב, ישראלים במכבי הם לא פקטור כבר כמה שנים. לגבי הסגל הנוכחי, אין לשפוט כרגע את טיוס כי אין לך מושג מה תהיה התרומה שלו. העונה הקודמת שלו ביורוליג הייתה די טובה, הוא היה אחד המצטיינים בקבוצה. אוחיון על כל מגרעותיו (ואני לא מחוג אוהדיו) הוא כן שחקן עם נסיון יורוליג לגיטימי. גם את כהן עוד לא ניתן לשפוט. בסה"כ, ושוב אני אומר, לאור מצב הישראלים הרעוע, לא רק במכבי, אלא בכלל, זה מה יש, ובין כה וכה הזרים נותנים את הטון.

בגלל זה אמרתי שמדובר על הנייר. בינתיים מה שאנחנו יודעים בוודאות זה שפניני כבר הרבה מעבר לשיאו, שלאנדסברג כרגע לא קרוב לרמה הדרושה ושלאוחיון יש תקרת זכוכית
ברורה מאוד. כהן וטיוס עוד יכולים להפתיע ויכולים גם לאכזב.
מה שברור הוא שכרגע אין לנו שום שחקן שיכול להיות מוזכר באותה נשימה עם הישראלים הבכירים של פעם - ג'מצ'י, נדב, קטש, שפר, בורשטיין ואפילו הלפרין וליאור כשהם בשיאם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2013, 13:08

אין מה לעשות, זה מצב הישראלים כרגע. צריכים להסתמך על הזרים, זה רלוונטי בכלל ל-10 שנים האחרונות, עם כל הצער. ולעניין ישראלי אחר, יותם כבר מתנסח כאילו הוא ומכבי זה done deal:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46429.html
er79

הודעהעל ידי התנין » 22 יולי 2013, 13:14

אוי ואבוי, לא מאמין שמכבי מחזירה את השודד בטרנינג הזה. איכס, פשוט איכס. לא נגעלתי מהחתמה ככה מאז יניב גרין.
התנין

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2013, 13:14

מעניין אם זה אומר שלאנדסברג אאוט??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יולי 2013, 13:28

התנין כתב:אוי ואבוי, לא מאמין שמכבי מחזירה את השודד בטרנינג הזה. איכס, פשוט איכס. לא נגעלתי מהחתמה ככה מאז יניב גרין.

תלוי כמה הוא יקבל
יש מצבים שזה יכול להגעיל אותי פחות

מה שבטוח זה שאם המספרים שנתנו בערוץ הספורט הם נכונים אז הוא בהחלט לא שווה אותם
הלפרין יכול להצליח במכבי אך ורק אם הוא יקבל משכורת ששווה את היכולות שלו
אם הוא יקבל משכורת של חצי מליון+- כל הזמן ייכנסו לו לכיס כי הוא לא שחקן של מליון ברוטו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2013, 13:33

אני ממש לא מתה על הלפרין, אבל בגדול להלפרין יש 2 אלמנטים שאמורים להיות הצד החזק שלו: קליעה וחוכמת משחק.
ברור שכיום הוא לא עושה כמעט כלום ברמה גבוהה והוא שחקן די גרוע, אבל חייבים להודות ש-2 הדברים הנ"ל, בינוניים ככל שיוכל לתת לנו, הם במקרה 2 דברים שהכי חסרים לקבוצה שנבנתה עד כה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2013, 13:47

בגדול אני לחלוטין נגד החתמתו. אבל אף אחד לא שואל אותי. לא ברור לי למה בלאט נעול עליו, דווקא יש לו הרבה אלמנטים במשחק שבלאט מתעב. לא מסתדר לי בראש.
er79

הודעהעל ידי gamer777 » 22 יולי 2013, 13:47

לא מבין למה מביאים את הלפרין שחקן של 6 נק' בליגה הגרמנית החלשה עדיף היה כבר להשקיע את הסכום על נעימי..
gamer777

הודעהעל ידי felix_r » 22 יולי 2013, 13:49

gamer777 כתב:לא מבין למה מביאים את הלפרין שחקן של 6 נק' בליגה הגרמנית החלשה עדיף היה כבר להשקיע את הסכום על נעימי..

גם אני ממש לא מתלהב מהמהלך, אבל גם את נעימי אנחנו לא צריכים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 22 יולי 2013, 13:50

חנו'ש כתב:אני ממש לא מתה על הלפרין, אבל בגדול להלפרין יש 2 אלמנטים שאמורים להיות הצד החזק שלו: קליעה וחוכמת משחק.
ברור שכיום הוא לא עושה כמעט כלום ברמה גבוהה והוא שחקן די גרוע, אבל חייבים להודות ש-2 הדברים הנ"ל, בינוניים ככל שיוכל לתת לנו, הם במקרה 2 דברים שהכי חסרים לקבוצה שנבנתה עד כה....

להלפרין אף פעם לא הייתה בעייה 'על הנייר': הוא שחקן חכם, מוסר לא רע, חודר דיי טוב, קולע טוב.
הבעייה של הלפרין מתחילת קריירת הבוגרים הייתה תמיד בראש. בטחון עצמי נמוך וחוסר יכולת להוביל ולקחת אחריות, שבשיאו היה משחק הפסד גביע האליפות לחולון, בו הלפרין בבירור הוציא את עצמו מהמשחק עם עבירות מכוונות. בעיניי, זה ממש היה שווה ועדת חקירה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי התנין » 22 יולי 2013, 13:56

מעצבן אותי שמביאים אותו מתוך קיבעון לא מובן, ללא שום סיבה הנראית לעין, התשובה היא ש''פשוט ככה, זה היה לקרות לפני שלוש שנים ובסוף לא צלח אז חייבים להשלים את המהלך''.
מדובר בשחקן עצלן, איטי, בעל אופי של ילדה בגן חובה וכריזמה של צנצנת חצילים. לאורך הקריירה שלו, לא עשה שום שיפור במשחקו, ובשנים האחרונות מסתמך על יכולת הקליעה שלו בלבד. הוא כנראה גם לא שומר על הגוף שלו(ויעידו על כך במינכן), דבר שמסביר את היכולת הכה ירודה שלו, שגורמת לו להיראות איטי וחלוד. תוסיפו לכך שהוא בן 29 ולקראת סוף הקריירה של כדורסלן(במקרה האישי שלו הוא כבר מזמן גמר את הסוס, עוד בגיל 27-28). ביזיון שהדבר הזה ילבש צהוב בעונה הבאה, וכנראה שגם בשכר לא מועט כלל. שילך לגליל גלבוע, שגם שם הוא שווה ספסל במקרה הטוב במצבו הנוכחי.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 22 יולי 2013, 13:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יולי 2013, 13:56

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים