פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

03 יוני 2014, 21:22

NY boy כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:עזוב, הוא סתם מדבר שטויות, אם באמת התקציב שלהם יהיה שווה לשל מכבי (והוא לא), הם יוכלו להלחם איתנו על ישראלים, הקטע הוא שכל הישראלים שמכבי רוצים חתומים פה, אם מכבי היו רוצים כל כך את ליאור ויותם הם היו פה עד העונה הזאת.
אתה רואה זר שילך לירושלים על פני מכבי בשביל עוד 100 אלף דולר? (כמובן שמגדל לא תוכל להציע לזר יותר ממכבי, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהאשליות שלו נכונות).

טכנית פניני עדיין לא חתום, אבל לא נראה לי שזו בעיה....
יכול להיות שמכבי יתעניינו בדאנקן ומגדל ילחמו כדי להשאיר אותו אצלם ( אני מנחשת שלא בהצלחה גדולה ) אבל מעבר לזה לא רואה שום מלחמות קשות.

אם תשאלי אותי, אז דאנקן לא ישאר בישראל בעונה הבאה.
דאנקן מסיים (סיים אתמול) עונה רביעית בארץ, 2 באשדוד ו2 בירושלים.
אם ישאר בארץ, המיסוי עליו יהיה כמו על ישראלי, מה שאומר, שהוא יתקשה לקבל הצעות מספיק גבוהות בארץ.
מכבי לא תוציא על דאנקן מיליון דולר (ברוטו) בשביל שיקבל 500K נטו. אם ירושלים כן , אז בבקשה, שתבזבז את הכסף שלה.
היו גם שמועות, שחימקי הרוסית מעוניינת בו. אם זה נכון, אז בסבירות של 90% הוא ברוסיה בעונה הקרובה.

אין על דאנקן מס בשנה הבאה, רק מעוד שנה אחרי. מפנה אותך לכתבה בוואלה על רנדל מאתמול וזה שהוא משלם מס משנה הבאה (שהיא למעשה השישית שלו בארץ אם לא מחשיבים את ה3 חודשים בהפועל ת"א) והשנה לא משלמים עליו. החוק בארץ הוא אחרי 48 חודשים של משכורת. בארץ משלמים בדרך כלל 9 חודשים משכורת בעונה. ככה שלדאנקן יש עוד עונה בארץ שלא משלמים עליו מס מוגדל רק החל מהעונה השישית שלו בארץ משלמים.

קודם כל לא הייתי בונה יותר מדי תיאוריות על פי המידע מהכתבות של וואלה.
חוץ מזה, רנדל שיחק חצי עונה בגרמניה, ולדעתי המיסוי המלא מחשיב רק אם השנים בישראל הן רצופות.
חוץ מזה תמיד אמרו שהמיסוי המלא הוא מהשנה הרביעית או החמישית. אז עד היום כולם טעו?

04 יוני 2014, 03:13

זה המצב. זה לא המצאה, חיפה בוודאות לא משלמת על רנדל מס מלא השנה וזאת הסיבה שהוא לא ישאר שם שנה הבאה.
תמיד אמרו שזה מהשנה החמישית כי החוק הוא 48 חודשים, פשוט אנשים לא הבינו שמדובר בתלושי משכורת ולא בזמן בתאוריה.
אין שום קשר אם שיחקת במקום אחר באמצע. אחרת שוב רנדל כבר היה חתום בחיפה לשנה הבאה אבל הם לא יכולים כי העלות שלו תוכפל בגלל המס.
זאת פשוט טעות נפוצה שהרבה מאד אנשים שלא ממש מכירים את החוק עושים, החוק מדבר על מספר חודשים ולא מדבר על שנים בכלל.
מס הכנסה סופר את מספר החודשים בארץ לפי תלושי משכורת שהשחקנים מקבלים כל חודש. ברגע שהשחקן מקבל 48 משכורת מהמשכורת ה49 קבוצות מחוייבות לשלם מס מלא.
הכתבה בוואלה גם מפרטת את זה בדיוק רב. המשכורת של רנדל בסוף מאי היא המשכורת ה48 שלו בארץ. החל מכל משכורת נוספת הוא יצטרך (הקבוצה שלו) לשלם עליו מס.

04 יוני 2014, 11:51

NY boy כתב:זה המצב. זה לא המצאה, חיפה בוודאות לא משלמת על רנדל מס מלא השנה וזאת הסיבה שהוא לא ישאר שם שנה הבאה.
תמיד אמרו שזה מהשנה החמישית כי החוק הוא 48 חודשים, פשוט אנשים לא הבינו שמדובר בתלושי משכורת ולא בזמן בתאוריה.
אין שום קשר אם שיחקת במקום אחר באמצע. אחרת שוב רנדל כבר היה חתום בחיפה לשנה הבאה אבל הם לא יכולים כי העלות שלו תוכפל בגלל המס.
זאת פשוט טעות נפוצה שהרבה מאד אנשים שלא ממש מכירים את החוק עושים, החוק מדבר על מספר חודשים ולא מדבר על שנים בכלל.
מס הכנסה סופר את מספר החודשים בארץ לפי תלושי משכורת שהשחקנים מקבלים כל חודש. ברגע שהשחקן מקבל 48 משכורת מהמשכורת ה49 קבוצות מחוייבות לשלם מס מלא.
הכתבה בוואלה גם מפרטת את זה בדיוק רב. המשכורת של רנדל בסוף מאי היא המשכורת ה48 שלו בארץ. החל מכל משכורת נוספת הוא יצטרך (הקבוצה שלו) לשלם עליו מס.

גם אני קראתי את הכתבה הזאת בוואלה. אתה מציג אותה כאילו זה מכתב רשמי ממס הכנסה.
אני לא בטוח שזה נכון

04 יוני 2014, 15:54

אני יודע את החוק לא בגלל הכתבה בוואלה ומה שכתוב שם מדוייק. ולא צריך את הכתבה של וואלה או לדעת את החוק בשביל להבין שזה נכון צריך קצת הגיון.

השנה זאת השנה החמישית (שלא מחשיבים 3 חודשים בהפועל ת"א) של רנדל בארץ. חיפה לא משלמת עליו מס מלא. שנה הבאה היא תוותר עליו בגלל שהיא תצטרך לשלם מס מלא. אלו הכל עובדות שחיפה אמרה בעצמה לא אחת.

בארץ עונה היא 9 חודשים. שנתיים בגליל = 18, שנתיים בירושלים = 18, שלוש חודשים בהפועל = 3, שנה בחיפה = 9

סה"כ 18+18+3+9 = 48 חודשים!!!

בדיוק כמו שאמרתי, בדיוק כמו שנכתב. בדיוק כמו החוק. החל מהמשכורת הבא של רנדל אחרי העונה הוא יצטרך לשלם מס מלא.

אם משהו מהדברים שכתבת היה נכון, אז רנדל או שהיה משלם מס מלא השנה או שלא היה בעיה להשאיר אותו בשנה הבאה בלי לשלם מס. ואלו 2 דברים שחיפה בפירוש אומרת עובדתית שלא, שהם לא משלמים עליו מס ושהם לא יכולים להשאיר אותו כי בשנה הבאה יצטרכו לשלם עליו מס.

04 יוני 2014, 16:37

נשמע הגיוני מאוד.

09 יוני 2014, 17:48

הפועל י-ם גיששה אצל עוזר מאמן מכבי גיא גודס
לא רק דייויד בלאט מחוזר: בבירה ביררו לגבי אפשרות שעוזרו יחזור למועדון. בראד גרינברג אישר למקורביו כי לא ישוב להפועל י-ם בעונה הבאה

http://one.co.il/Article/234761.html

09 יוני 2014, 18:05

שמואל1 כתב:הפועל י-ם גיששה אצל עוזר מאמן מכבי גיא גודס
לא רק דייויד בלאט מחוזר: בבירה ביררו לגבי אפשרות שעוזרו יחזור למועדון. בראד גרינברג אישר למקורביו כי לא ישוב להפועל י-ם בעונה הבאה

http://one.co.il/Article/234761.html

אני מניחה שגודס מעדיף לחכות לראות מה קורה עם בלאט.
כי אם בלאט יעזוב אז יש לו את הצאנס שאולי יקראו לו לדגל, מה שהוא מחכה כבר שנים.
אם בלאט יישאר אז יש למגדל סיכוי בגזרת גודס אבל לא מבטיח. אני חושבת שגודס ינסה לחשוב על יציאה לאירופה. הליכה למגדל שוב עלולה להיות בשבילו טעות רצינית.

בכל מקרה נראה לי שזה ממש לא רעיון טוב בשביל גודס.

09 יוני 2014, 19:11

רשמית, בראד גרינברג סיים את דרכו בירושלים.
http://one.co.il/Article/234771.html

לפי ספורט 5 המועמדים המובילים הם דן שמיר, עודד קטש ודני פרנקו.

15 יוני 2014, 20:53

דונטה סמית׳ נפגש עם ירושלים
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 70899.html

15 יוני 2014, 21:32

הוא ירוץ למכבי אם היא תרצה אותו

15 יוני 2014, 21:45

rc4991 כתב:הוא ירוץ למכבי אם היא תרצה אותו

לפי מה שאמר הוא ירוץ גם לעפולה אם יציעו לו מיליון דולר.
הכל שאלה של מי שתציע הכי הרבה מבחינתו.

15 יוני 2014, 21:46

חנו'ש כתב:

ואת חושבת שזאת לא תהיה מכבי? (במידה ובאמת תרצה אותו)

15 יוני 2014, 21:49

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:

ואת חושבת שזאת לא תהיה מכבי? (במידה ובאמת תרצה אותו)

מכבי יכולה להציע הכי הרבה השאלה היא כמה חושבים שהוא שווה.
יכול להיות שמגדל יחשבו שהוא שווה להם יותר.

15 יוני 2014, 21:50

חנו'ש כתב:

הוא לא באמת יעדיף 500 אלף של מגדל על 450 אלף של מכבי.

15 יוני 2014, 21:53

עכשיו בא לי לקחת אותו רק בשביל לזיין את הפועל ירושלים.

15 יוני 2014, 22:22

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

יעדיף גם יעדיף. הוא שכיר חרב, רק כסף מעניין אותו

15 יוני 2014, 22:24

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

זה אני לא יודעת.
השאלה אם מכבי תחליט שהוא שווה לה לצורך העניין 450 אלף או נניח רק 300 אלף, ואז סביר שהוא כן יעדיף את י-ם

15 יוני 2014, 23:29

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

שכיר חרב או לא, לשחק במועדון כמו מכבי בבמה הכי טובה שיש והחשיפה העצומה צריך להיות טיפש בשביל לשחק בהפועל גם אם יתנו 100 אלף דולר יותר. עונה אחת טובה במכבי והמשכורת שלו יכולה לקפוץ ב100%.

15 יוני 2014, 23:46

אני חייב להגיד שדונטה סמית' הוא באמת שחקן ייחודי, ששווה למכבי להילחם עליו. אין מה לעשות, הוא הרוויח את החוזה היפה שהוא
אמור לקבל בעונה הבאה, ואם מכבי תביא אותו בחצי מליון, זה בהחלט מחיר מציאה.

16 יוני 2014, 00:22

משה כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

שכיר חרב או לא, לשחק במועדון כמו מכבי בבמה הכי טובה שיש והחשיפה העצומה צריך להיות טיפש בשביל לשחק בהפועל גם אם יתנו 100 אלף דולר יותר. עונה אחת טובה במכבי והמשכורת שלו יכולה לקפוץ ב100%.

תראה, אין עוררין על הכישרון והיכולות המאוד גבוהות שלו, ולמרות זאת איכשהו הבחור מצא את עצמו בגיל 31 במכבי חיפה אחרי קריירה של משחק בעיקר בליגות קיקיוניות ולמעט נפנוף מגבות בנ.ב.א בתחילת דרכו, לא שיחק בשום קבוצה נחשבת.
אז אולי הוא לא טיפש, אבל החלטות הקריירה שלו כנראה לא היו חכמות במיוחד....
נושא נעול