17 יוני 2014, 21:42
jol9 כתב:אפשר לשים את טיוס כ-4, אבל גם העונה, שהיה חסר 4 כביכול זה לא קרה, אז אני לא ממש מאמין שזה אפשרי, אחרת בלאט היה מנסה את זה.
17 יוני 2014, 21:49
rc4991 כתב:jol9 כתב:אפשר לשים את טיוס כ-4, אבל גם העונה, שהיה חסר 4 כביכול זה לא קרה, אז אני לא ממש מאמין שזה אפשרי, אחרת בלאט היה מנסה את זה.
17 יוני 2014, 22:24
17 יוני 2014, 22:42
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אפשר לשים את טיוס כ-4, אבל גם העונה, שהיה חסר 4 כביכול זה לא קרה, אז אני לא ממש מאמין שזה אפשרי, אחרת בלאט היה מנסה את זה.
איך הוא היה מנסה את זה אם בעמדה 5 היו לא סנטר שמוגבל לחמש עשרה דקות ועוד סבא זקן?[/quote
בתחילת העונה היה את ג'יימס, ועדיין לא היה 4, ועדיין טיוס לא ראה דקת פרקט.
טיוס הוא נפלא כ-5, אבל אני לא חושב שהוא מתאים לשחק 4.
17 יוני 2014, 22:51
argof כתב:ג'ייסי קארול במקום היקמן, דונטה סמית' במקום אינגלס, פט קלאת'ס במקום בלו וד'אור פישר במקום ג'יימס זה ציוות כמעט מושלם לסגל הנותר.
מאוזן מבחינת יחס ישראלים-זרים (6:6 כולל אלטיט), סביר מבחינה תקציבית, שיפור בכוח האש מה-3, מוכוון סמול בול (עד כמה שדונטה סמית' הוא "סמול" - כי הוא סמול באירופה בערך כמו שבארקלי היה סמול בנ.ב.א), אבל יודע לשחק פנימה כשנדרש.
טיפה ירידה בכוח החדירה וההגנה בעמדות הגארד, אבל בטל ב-60 לעומת היתרונות של כושר הקליעה מבחוץ של קארול וקלאת'ס, יכולת החצי מרחק של דונטה סמית' ופישר, יכולת הפוסט והמסירה של דונטה סמית, ויכולת הריבאונד המוכחת של קלאת'ס וסמית'.
מכסה על רוב הגירעונות של מכבי השנה.
אני בעד.
השאלה אם קארול וקלאת'ס בכלל שחקנים חופשיים?
17 יוני 2014, 23:01
17 יוני 2014, 23:22
17 יוני 2014, 23:23
Allan Turing כתב:argof כתב:ג'ייסי קארול במקום היקמן, דונטה סמית' במקום אינגלס, פט קלאת'ס במקום בלו וד'אור פישר במקום ג'יימס זה ציוות כמעט מושלם לסגל הנותר.
מאוזן מבחינת יחס ישראלים-זרים (6:6 כולל אלטיט), סביר מבחינה תקציבית, שיפור בכוח האש מה-3, מוכוון סמול בול (עד כמה שדונטה סמית' הוא "סמול" - כי הוא סמול באירופה בערך כמו שבארקלי היה סמול בנ.ב.א), אבל יודע לשחק פנימה כשנדרש.
טיפה ירידה בכוח החדירה וההגנה בעמדות הגארד, אבל בטל ב-60 לעומת היתרונות של כושר הקליעה מבחוץ של קארול וקלאת'ס, יכולת החצי מרחק של דונטה סמית' ופישר, יכולת הפוסט והמסירה של דונטה סמית, ויכולת הריבאונד המוכחת של קלאת'ס וסמית'.
אני בעד.
אין בכלל בעיה, חוץ מזה שצריך להכפיל את התקציב בשתיים בשביל הסגל שאתה מציע.
אל תשכחו, מכבי אלופת אירופה. רק בשביל להשאיר את הסגל מכבי תצטרך מאד להתאמץ.
טיוס, היקמן ובעיקר טייריס נעשו משחקנים זולים מאד, לשחקנים מאד יקרים - כמעט בין-לילה.
אפילו אם נחשיב שליאור, מדלי ובלאט ירדו מההוצאות, עדיין המצב לא קל.
18 יוני 2014, 08:02
Allan Turing כתב:argof כתב:ג'ייסי קארול במקום היקמן, דונטה סמית' במקום אינגלס, פט קלאת'ס במקום בלו וד'אור פישר במקום ג'יימס זה ציוות כמעט מושלם לסגל הנותר.
אני בעד.
טיוס, היקמן ובעיקר טייריס נעשו משחקנים זולים מאד, לשחקנים מאד יקרים - כמעט בין-לילה.
18 יוני 2014, 08:20
18 יוני 2014, 08:25
18 יוני 2014, 08:49
18 יוני 2014, 09:01
cannon כתב:הכוונה של מכבי בעמדה 2 היא להביא שחקן עם יכולות חדירה שיכול גם להוביל כדור כמה דקות במשחק אם צריך. העדיפות היא שחקן שיוצר ולא שחקן כמו קארול שהוא די חד גוני.
18 יוני 2014, 10:05
cannon כתב:הכוונה של מכבי בעמדה 2 היא להביא שחקן עם יכולות חדירה שיכול גם להוביל כדור כמה דקות במשחק אם צריך. העדיפות היא שחקן שיוצר ולא שחקן כמו קארול שהוא די חד גוני.
18 יוני 2014, 13:11
18 יוני 2014, 14:25
18 יוני 2014, 14:41
argof כתב:Allan Turing כתב:argof כתב:ג'ייסי קארול במקום היקמן, דונטה סמית' במקום אינגלס, פט קלאת'ס במקום בלו וד'אור פישר במקום ג'יימס זה ציוות כמעט מושלם לסגל הנותר.
אני בעד.
טיוס ורייס תחת חוזה שלא מתייקר משמעותית, אלא אם כן יוארך וישודרג.
היקמן עוזב לפי הרעיון.
דונטה בערך בעלות של אינגלס.
העלויות של אליהו, מדלי ופלניניץ׳ יורדות.
גודס זול מבלאט.
קלאת׳ס הזר לא יקר בברוטו מבלו הישראלי.
פישר בטוח זול מג׳יימס (בהנחה שישאילו/יתירו חוזה עימו).
רק קרול יקר מהמקביל לו השנה.
18 יוני 2014, 15:37
18 יוני 2014, 15:41
שמואל1 כתב:גיא גודס נפגש עם דני פרנקו, שון ג'יימס ישוחרר
עוזר מאמן מכבי ת"א יחתום במועדון על חוזה לשנתיים וכבר מחפש עוזר חדש. וויציץ': "גיא הוא גרסה של מיני בלאט". הצהובים יחפשו לסנטר קבוצה חדשה
http://one.co.il/Article/235206.html
18 יוני 2014, 15:52