03 יולי 2014, 13:01
er79 כתב:גרינוולד מציין בבלוג שלו מלבד פארגו, גם את ג'רלס ואארון ג'קסון. קשה לי להאמין שנראה פה את פארגו או ג'קסון, הלוואי וכן, זה עדיף על כל מיני מקקולומים למיניהם. את ג'רלס פחות הייתי רוצה לראות
03 יולי 2014, 13:09
felix_r כתב:חנו'ש כתב:מה לגבי שילוב של פארגו וג'רלס ביחד בקו האחורי??
הולך? (לא כלכלית כמובן כי אני יודעת שזה מעבר ליכולתם של הפדרמנים, אבל מקצועית...)
אבל מי אמר לך שג'רלס עוזב את מילאנו?
למילאנו יש הרבה יותר כסף.
03 יולי 2014, 13:26
03 יולי 2014, 13:34
rc4991 כתב:er79 כתב:גרינוולד מציין בבלוג שלו מלבד פארגו, גם את ג'רלס ואארון ג'קסון. קשה לי להאמין שנראה פה את פארגו או ג'קסון, הלוואי וכן, זה עדיף על כל מיני מקקולומים למיניהם. את ג'רלס פחות הייתי רוצה לראות
שלושתם שמות טובים
על פארגו אין מה להרחיב וג'רלס הרשים אותו העונה
אני ממש מת על ג'קסון אבל נראה לי שהוא עבר פציעה רצינית מאוד
03 יולי 2014, 13:40
felix_r כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:גרינוולד מציין בבלוג שלו מלבד פארגו, גם את ג'רלס ואארון ג'קסון. קשה לי להאמין שנראה פה את פארגו או ג'קסון, הלוואי וכן, זה עדיף על כל מיני מקקולומים למיניהם. את ג'רלס פחות הייתי רוצה לראות
שלושתם שמות טובים
גרינוואלד פשוט אידיוט אם הוא בכלל מזכיר את ג'קסון בהקשר למכבי.
ככה זה, כשאתה קונה "דברים טובים" בקיוסק לפני כתיבת הכתבה...
ג'קסון נתן עונה טובה בצסקא, וכולם שם היו מרוצים ממנו. אף אחד אפילו לא חשב להחליף אותו.
03 יולי 2014, 13:49
חנו'ש כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:גרינוולד מציין בבלוג שלו מלבד פארגו, גם את ג'רלס ואארון ג'קסון. קשה לי להאמין שנראה פה את פארגו או ג'קסון, הלוואי וכן, זה עדיף על כל מיני מקקולומים למיניהם. את ג'רלס פחות הייתי רוצה לראות
שלושתם שמות טובים
גרינוואלד פשוט אידיוט אם הוא בכלל מזכיר את ג'קסון בהקשר למכבי.
ככה זה, כשאתה קונה "דברים טובים" בקיוסק לפני כתיבת הכתבה...
ג'קסון נתן עונה טובה בצסקא, וכולם שם היו מרוצים ממנו. אף אחד אפילו לא חשב להחליף אותו.
הוא עבר פציעה לא קלה, מה מצבו היום??
03 יולי 2014, 14:39
er79 כתב:בכל מקרה לא הייתי נותן לפישר יותר מ-400.שיהיה לירושלים לבריאות. מרכז הכובד של השכר צריך להיות מוקצה לשני גארדים ופורוורד. רק אחר כך פורוורד מחליף וסנטר שלישי
03 יולי 2014, 14:54
roy1000 כתב:er79 כתב:בכל מקרה לא הייתי נותן לפישר יותר מ-400.שיהיה לירושלים לבריאות. מרכז הכובד של השכר צריך להיות מוקצה לשני גארדים ופורוורד. רק אחר כך פורוורד מחליף וסנטר שלישי
לא רואה סיבה שצריך את פישר אלא אם כן משחררים את טיוס.
ג'ייק כהן מספיק טוב בתור סנטר שלישי.
03 יולי 2014, 15:11
er79 כתב:זה תלוי בשכר. אם מדובר ב-400 אלף, ואתה מצליח להשאיל את כהן על סכום של 100 אלף, עם קצת מזל אולי יותר, אני חושב שסנטר שלישי כמו פישר בסכום של 300 אלף זה משהו כדאי. אם הוא חושב שהוא קרסטיץ והוא צריך לקבל מליון, שיילך לחפש פראיירים כמו אורי אלון או שיילך לאמא רוסיה, שם כסף זורם כמו נפט. ולשאלת ג'ייק כהן, סתם רכיכה חסרת תועלת. עדיף כבר להיות קיצוניים יותר כלכלית לכיוון מטה ולהשאיר את אלטיט. אבל פישר בעדיפות ראשונה מבין השלושה.
03 יולי 2014, 15:14
roy1000 כתב:er79 כתב:זה תלוי בשכר. אם מדובר ב-400 אלף, ואתה מצליח להשאיל את כהן על סכום של 100 אלף, עם קצת מזל אולי יותר, אני חושב שסנטר שלישי כמו פישר בסכום של 300 אלף זה משהו כדאי. אם הוא חושב שהוא קרסטיץ והוא צריך לקבל מליון, שיילך לחפש פראיירים כמו אורי אלון או שיילך לאמא רוסיה, שם כסף זורם כמו נפט. ולשאלת ג'ייק כהן, סתם רכיכה חסרת תועלת. עדיף כבר להיות קיצוניים יותר כלכלית לכיוון מטה ולהשאיר את אלטיט. אבל פישר בעדיפות ראשונה מבין השלושה.
לגבי פישר - אני מעריך שירושלים יציעו לו יותר מ- 400 אלף כי אצלם יהיה לו תפקיד הרבה יותר גדול. אני חושב שכהן יכול לתת כמה דקות בליגה, לעומת אלטיט שכנראה עדיין לא. הערכה שלי שפישר הולך לירושלים וזה לא ממש מטריד אותי. מכבי צריכה שני גארדים איכותיים לפני הכל.
03 יולי 2014, 15:15
03 יולי 2014, 15:17
צ'שר כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:זה תלוי בשכר. אם מדובר ב-400 אלף, ואתה מצליח להשאיל את כהן על סכום של 100 אלף, עם קצת מזל אולי יותר, אני חושב שסנטר שלישי כמו פישר בסכום של 300 אלף זה משהו כדאי. אם הוא חושב שהוא קרסטיץ והוא צריך לקבל מליון, שיילך לחפש פראיירים כמו אורי אלון או שיילך לאמא רוסיה, שם כסף זורם כמו נפט. ולשאלת ג'ייק כהן, סתם רכיכה חסרת תועלת. עדיף כבר להיות קיצוניים יותר כלכלית לכיוון מטה ולהשאיר את אלטיט. אבל פישר בעדיפות ראשונה מבין השלושה.
לגבי פישר - אני מעריך שירושלים יציעו לו יותר מ- 400 אלף כי אצלם יהיה לו תפקיד הרבה יותר גדול. אני חושב שכהן יכול לתת כמה דקות בליגה, לעומת אלטיט שכנראה עדיין לא. הערכה שלי שפישר הולך לירושלים וזה לא ממש מטריד אותי. מכבי צריכה שני גארדים איכותיים לפני הכל.
מכבי צריכה הכל לפני הכל. אין להם כמעט שום דבר בסגל...אין לא רכז, לא סקנד גארד ולא פורוורד. בנוסף אין לך מחליף לעמדה שלוש ולעמדה 4. אם יש משהו שהיא חייבת בדחיפות זה פוורוורד כי העמדה הזו נטושה לחלוטין....
03 יולי 2014, 15:45
roy1000 כתב:er79 כתב:בכל מקרה לא הייתי נותן לפישר יותר מ-400.שיהיה לירושלים לבריאות. מרכז הכובד של השכר צריך להיות מוקצה לשני גארדים ופורוורד. רק אחר כך פורוורד מחליף וסנטר שלישי
לא רואה סיבה שצריך את פישר אלא אם כן משחררים את טיוס.
ג'ייק כהן מספיק טוב בתור סנטר שלישי.
03 יולי 2014, 15:58
LOU כתב:אדם:לא יכול להיות שפיספסנו את רייס והשחקן הכי חשוב שכל הקבוצה נשענת עליו
לרייס הציעו 900K. הוא לא שווה את זה. בו אדם נהדר, ווינר אבל יגלף עץ סקנדינאבי על הספסל הרוסי. הוא שחקן 500K ואם נגזים 700K. לא הוא, לא היקמן ולא דוויין שווים את הסכומים שהציעו להם מכבי ושדוויין מרוויח במכבי.אחרי זה גם תמחליף דיליני שישנו בעמידה כאילו
דילייני שחקן טוב. האם הוא שווה 1.5M? לא במצבו הנוכחי. הרוסיות והטורקיות זורקות סכומים לא הגיוניים. אתה רוצה לשפוך כסף? תעשה זאת על מי שצריך: פראמר. מכבי צריכה להחתים אותו על 2M. מסביבו שים את קרלון בראון, ברייסי רייט האניקט ודריק בראון + הקיים ויש לך קבוצת יורוליג לגיטימית.לא הייתי מתנגד לראות את באראץ במכבי שחקן מצוין שיתחלק יפה בדקות אם סופו ,אם הפועל יכולה לשלם לא ואנחנו לא אז כנראה שבאמת יש פה שינוי היסטורי
לגבי שינוי הסטורי? אתה אולי צודק. ימים יגידו. אבל את באראץ אתה לא מביא עם סופו אלא במקום סופו. יש 6 זרים בלבד. על איזו עמדה אתה מוותר כדי להחתים את בראץ הסנטר?
03 יולי 2014, 15:59
03 יולי 2014, 16:00
03 יולי 2014, 17:02
LIAV10 כתב:בתגובה הראשונה בת׳רד הזה נכתב שנקווה לשמוע על החתמות ב50 עמודים הקרובים.
מאז פניני האריך חוזה וחצי סגל עזבו את הקבוצה.
03 יולי 2014, 17:21
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בתגובה הראשונה בת׳רד הזה נכתב שנקווה לשמוע על החתמות ב50 עמודים הקרובים.
מאז פניני האריך חוזה וחצי סגל עזבו את הקבוצה.
גם את סופו החתימו....
03 יולי 2014, 17:36
03 יולי 2014, 17:57
Hey Yeah כתב:http://debuzzer.com/benyehuda/%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A9%D7%99%D7%94%D7%99%D7%94/