03 יולי 2015, 00:46
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מה זה אם היה לה? ראית את מכבי מנסה להביא צעיר ישראלי כישרוני בשנים האחרונות? דאוסן לא פה, מנקו לא פה וטימור לא פה. על השניים האחרונים אני יכול להבין, לא מבין את חוסר ההתאמצות בנושא דאוסן, ואף אחד לא ישכנע אותי שהתאמצו להחתים אותו. כשצריך לבקר, מבקרים. מכבי לא התנהלה נכון עם הצעירים. נקודה.
אז תגיד - מכבי לא התנהלה נכון עם דאוסן. זה עוד אפשר לקבל.
אבל אם מכבי לא חושבת שיש צעירים אחרים שכרגע שווה לה להשקיע בהם, אז אני לא רואה כאן משהו בעייתי
03 יולי 2015, 00:57
03 יולי 2015, 00:59
03 יולי 2015, 01:03
אחדשיודע כתב:עברו 3 שנים מאז שהוא הגיע בגיל 22. אז לא, כבר 3 שנים שמכבי לא הביאה ישראלי צעיר עם פוטנציאל.
03 יולי 2015, 01:05
03 יולי 2015, 01:07
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:עברו 3 שנים מאז שהוא הגיע בגיל 22. אז לא, כבר 3 שנים שמכבי לא הביאה ישראלי צעיר עם פוטנציאל.
זה לא שבר טימור גדל בירושלים. להזכירך, הוא פרץ אצל אדלשטיין בהגועל.
אל תשכח שיש למכבי שחקנים בהשאלה לקבוצות אחרות, כמו זלמנסון ואיתי שגב.
03 יולי 2015, 01:10
MTA2311 כתב:לא יודע, לא מפריע לי שמכבי לא מגדלת צעירים.
אם פניני וסילבן לא נפצעים כל מה שנאמר פה על הסגל הישראלי לא רלוונטי.
03 יולי 2015, 01:14
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:עברו 3 שנים מאז שהוא הגיע בגיל 22. אז לא, כבר 3 שנים שמכבי לא הביאה ישראלי צעיר עם פוטנציאל.
זה לא שבר טימור גדל בירושלים. להזכירך, הוא פרץ אצל אדלשטיין בהגועל.
אל תשכח שיש למכבי שחקנים בהשאלה לקבוצות אחרות, כמו זלמנסון ואיתי שגב.
נכון, אבל אני מדבר איתך על השנים האחרונות. מכבי השקיעה גם בבורשטיין, הלפרין וכספי... היו לה כמה הבלחות בשנות ה-2000.
אבל אני מדבר על השנים האחרונות ובעיקר מאז שנכנס לתוקף חוק הצעירים. סילבן הגיע צעיר (ולא קיבל הזדמנות בעונה הראשונה), אבל זה קרה לפני 3 שנים.
03 יולי 2015, 01:16
03 יולי 2015, 07:45
03 יולי 2015, 10:43
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מה זה אם היה לה? ראית את מכבי מנסה להביא צעיר ישראלי כישרוני בשנים האחרונות? דאוסן לא פה, מנקו לא פה וטימור לא פה. על השניים האחרונים אני יכול להבין, לא מבין את חוסר ההתאמצות בנושא דאוסן, ואף אחד לא ישכנע אותי שהתאמצו להחתים אותו. כשצריך לבקר, מבקרים. מכבי לא התנהלה נכון עם הצעירים. נקודה.
אבל אם מכבי לא חושבת שיש צעירים אחרים שכרגע שווה לה להשקיע בהם, אז אני לא רואה כאן משהו בעייתי
מכבי לא השקיעה באף צעיר ישראלי בשנים האחרונות ולא הכינה את עצמה כראוי לחוקי הליגה החדשים, אלו העובדות.
ומה זה שווה להשקיע? רפי מנקו שווה השקעה, בר טימור שווה השקעה, דאוסן שווה השקעה. מכבי לא חשבה עליהם בכלל בקיץ הקודם ולא עשתה מספיק מאמצים להנחית פה את דאוסן בקיץ הזה. מבחינתי זה טימטום ממדרגה עליונה. אין תירוצים.
03 יולי 2015, 10:46
אחדשיודע כתב:זה לא פותר את מכבי להעמיד את הסגל החזק ביותר שהיא יכולה ולנסות לקדם ישראלים, בטח כשקיים חוק כזה. והיא לא עשתה את זה, פשוט מאוד. לא לפני שנתיים, לא לפני שנה ולא השנה. נתתי לך 3 שמות (מנקו, טימור ודאוסן) שמכבי יכלה לנסות להחתים ב-3 שנים האחרונות ולא עלה בדעתה בכלל.
03 יולי 2015, 11:04
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מה זה אם היה לה? ראית את מכבי מנסה להביא צעיר ישראלי כישרוני בשנים האחרונות? דאוסן לא פה, מנקו לא פה וטימור לא פה. על השניים האחרונים אני יכול להבין, לא מבין את חוסר ההתאמצות בנושא דאוסן, ואף אחד לא ישכנע אותי שהתאמצו להחתים אותו. כשצריך לבקר, מבקרים. מכבי לא התנהלה נכון עם הצעירים. נקודה.
מכבי לא השקיעה באף צעיר ישראלי בשנים האחרונות ולא הכינה את עצמה כראוי לחוקי הליגה החדשים, אלו העובדות.
ומה זה שווה להשקיע? רפי מנקו שווה השקעה, בר טימור שווה השקעה, דאוסן שווה השקעה. מכבי לא חשבה עליהם בכלל בקיץ הקודם ולא עשתה מספיק מאמצים להנחית פה את דאוסן בקיץ הזה. מבחינתי זה טימטום ממדרגה עליונה. אין תירוצים.
אני אישית לא מסכים איתך לחלוטין.
דבר ראשון, מכבי הביאה לכאן את אוחיון וקידמה אותו רק לפני 4 שנים.
דבר שני, מכבי לקחה את לאנדסברג ולאט לאט הוא הופך להיות שחקן מצויין ברמה האירופאית הגבוהה.
תחשוב על זה ככה - מכבי היא הקבוצה היחידה בישראל שיש לה שאיפות באירופה ב-5 השנים האחרונות. לכן, היא צריכה לבחור את אותם
הצעירים שהיא חושבת שיעזרו לה באירופה, אחרת למה להחזיק אותם.
ב-5 השנים האחרונות, היא בחרה שני שחקנים וקידמה אותם לרמה של שחקני יורוליג לגיטימיים, וזה לא כזה מעט.
מה עשתה מגדל למשל? קידמה את בר טימור ומי עוד? ואתה באמת חושב שאלה שחקנים שיוכלו לעזור להם באירופה?
03 יולי 2015, 11:07
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:זה לא פותר את מכבי להעמיד את הסגל החזק ביותר שהיא יכולה ולנסות לקדם ישראלים, בטח כשקיים חוק כזה. והיא לא עשתה את זה, פשוט מאוד. לא לפני שנתיים, לא לפני שנה ולא השנה. נתתי לך 3 שמות (מנקו, טימור ודאוסן) שמכבי יכלה לנסות להחתים ב-3 שנים האחרונות ולא עלה בדעתה בכלל.
ומה הם היו עוזרים לנו ביורוליג?
שחקנים שמשחקים רק במסגרת אחת, ולא משחקים בשניה, לא באמת יתקדמו ויהפכו לחלק חשוב בקבוצה. זה לא עובד ככה,
ראה מקרה ג'ייק כהן, מורן רוט, חג'ג' וכו'. זה לא עובד.
מי שלא מספיק טוב ליורוליג, לא יישחק בסופו של דבר גם בליגה..
03 יולי 2015, 13:34
03 יולי 2015, 13:44
אחדשיודע כתב: נערך .
03 יולי 2015, 14:11
03 יולי 2015, 14:21
יוסי22 כתב:אחדשיודע כתב: נערך .
והוא צודק לגמרי בנושא הזה , אולי לא לימדו אותך אבל אין ארוחות חינם , להביא עוד ישראלים שלא רלוונטים ליורוליג אבל יתנו תעודת ביטוח למקרה של פציעות כפולות באותה עמדה (פניני וסילבן) יבוא על חשבון השחקנים הזרים שמכבי תביא או במקרה הנוכחי על חשבון הגארד הזר שאני עדיין משוכנע שיהיה גארד בכיר ( 800,000 ומעלה ) או על חשבון הגבוה הזר הנוסף .
03 יולי 2015, 16:56
03 יולי 2015, 17:02
argof כתב:טרייד על שון דאוסון זו מטרה אסטרטגית של מכבי.
גם בגלל כשרונו, גם בגלל גילו, גם בגלל שהוא משלים היטב את הקו האחורי המסתמן.
יש לא מעט כלים לעשות את זה: ג׳ייקוב כהן, דרגאן בנדר וגם יבזורי כעת.