21 יוני 2011, 20:52
דבר ראשון,אני לא הייתי פה בפורום הישן,ככה שאני לא מדברת על דברים שנכתבו פה,אלא על טוקבקים בכללי..
וברור שיש לנו זכות להביע דעה..אני אמרתי שלא? אני מבחינתי הראשונה שאדסקס שעות על שחקן..
אני פשוט חושבת שיש פה אנשים שקצת מגזימים וחושבים שהם יודעים הכלללללללללללל..אני פשוט רוצה שיעצרו רגע ויחשבו,אולי במקרה,רק במקרה,יש משהו שהצוות המקצועי יודע שבגללו הוא החתים את שחקן X..
אני מרוצה מההחתמה של סמית'? לא,היו לי שחקנים אחרים בראש,אבל רשמתי שאני רוצה להאמין שבלאט החתים אותו בגלל סיבה מסויימת..וככל שעוברות השעות אני מעכלת את זה שהוא כנראה יהיה במכבי ואני מתחילה להיות יותר ויותר מרוצה מהעסקה
אני אישית לא חושבת שנאכבר הוא שחקן גמור,אבל זה לא משנה כבר
21 יוני 2011, 20:52
21 יוני 2011, 20:55
felix_r כתב:למי ששואל מה מחיה עשה יותר מסמית' עד היום, אני אסביר בקיצור:
מחייה נראה מצוין ביורוליג, וקלע כמו גדול גם נגד ברצלונה.
דווין סמית' בעונת היורוליג במדי פנרבאחצ'ה (שנה שעברה) היה נראה פשוט עלוב, ושוחרר משם בסוף העונה.
זה כל ההבדל.
אז נכון, יכול להיות, שהקבוצה הטורקית או המאמן שלה לא התאימו לו. הרבה שחקנים גדולים ממנו לא הסתדרו שם. אבל גם בהחלט יכול להיות, שהוא פשוט לא שחקן לרמות האלה.
אני לא יודע למי את מתכוונת שאת אומר "חושבים שיודעים הכל", אני בכל מקרה, לא מתיימר ליהיות כזה
שוב, זה שהצוות המקוצעי יודעים מה הם עושים, זה ברור, הרי בגלל זה הם שם. אבל פה בפורום, אפשר לדבר על שחקנים, אפשר לברך\למתוח ביקורת, אפשר ליהיות מרוצה\מאוכזב. הרי ברור שכולם רוצים שסמית יצליח, אבל זה פורום, וכל אחד יכול להעלות שחקן ולהגיד מה שהוא חושב על שחקן כזה או אחר...
21 יוני 2011, 20:56
להפך, אסף. מותר וצריך.
אבל יש הבדל בין להביע ולנמק עמדה לבין לצרוח כאן הצילו ולילל למה הביאו אותו ולא את השני, כשהשני לא עשה מ"מ אחד יותר מהראשון.
21 יוני 2011, 20:58
asafb96 כתב:להפך, אסף. מותר וצריך.
אבל יש הבדל בין להביע ולנמק עמדה לבין לצרוח כאן הצילו ולילל למה הביאו אותו ולא את השני, כשהשני לא עשה מ"מ אחד יותר מהראשון.
אף אחד לא ילל, אפשר ליהיות מאוכזב, ואני יכול להגיד לך שאני די מאוכזב.
אתה שוב חוזר לעניין עשה\לא עשה. סמית כמה שנים באירופה ולא הרשים יותר מדי, אני מעדיף לדבר על כשרונות צעירים פה בפורום, בתקווה לראות אותם במכבי מתפתחים לשחקנים גדולים, מאשר לדבר על שחקנים שכבר לא יתקדמו כנראה בקריירה..
21 יוני 2011, 21:04
בעל זבוב כתב:אגב, אסף: גם אני לא מתלהב או מתמוגג מההחתמה של סמית וגם אני חושב ששאולי יש אופציות אחרות.
אבל בניגוד לכמה מתלהמים, אני נותן את הקרדיט לצוות המקצועי בבחירה, אני מניח שהם ידעו למה הם בחרו בסמית.
יש כאן גם כמה שדוחפים כל הזמן את השמות שהם נעולים עליהם, הורסים כאן את הדיון ללא קשר למציאות ומבלי שהם באמת מועמדים.
אשכול מלפפונים, נדמה לי, אלו שמות שעלו בהקשר למכבי ולא הזיות פרטיות.
21 יוני 2011, 21:04
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:למי ששואל מה מחיה עשה יותר מסמית' עד היום, אני אסביר בקיצור:
מחייה נראה מצוין ביורוליג, וקלע כמו גדול גם נגד ברצלונה.
דווין סמית' בעונת היורוליג במדי פנרבאחצ'ה (שנה שעברה) היה נראה פשוט עלוב, ושוחרר משם בסוף העונה.
זה כל ההבדל.
אז נכון, יכול להיות, שהקבוצה הטורקית או המאמן שלה לא התאימו לו. הרבה שחקנים גדולים ממנו לא הסתדרו שם. אבל גם בהחלט יכול להיות, שהוא פשוט לא שחקן לרמות האלה.
אבל אתה אומר בעצמך..פנר בשנה הזאת הייתה זוועה..באמת זוועה..ולהפיל את כל המשקל הזה על סמית'',זה פשוט לא הגיוני..
וד''א,אם מסתכלים משחק משחק על מה שהוא עשה..הוא לא היה כזה זוועה..
אפשר להבין שהסיטואציה שם לא הייתה נכונה..ולא רק לסמית' אלא לכל הקבוצה..
חובת ההוכחה עליו? כן. הוא כרגע נחשב שחקן ליורוקאפ? כן.
אבל כנראה שרואים שיש לו את מה שצריך בשביל להוכיח
21 יוני 2011, 21:07
דווין סמית' ומרקיס גרין הובילו את אייר אבלינו הקטנה למקום שלישי (או משהו כזה) באיטליה, ואז ההנהלה של פנרבאחצ'ה חשבה שהיא חכמה מאוד, והחתימה את שניהם. שניהם היו עלובים ברמת היורוליג ובדיוק בגללם פנר נראתה עלובה.
כן, שניהם היו אמורים להוביל את הקבוצה הזאת, ושניהם נכשלו. הם נראו בערך כמו טרה סימונס וג'ייסון וויליאמס בעונת אפי.
21 יוני 2011, 21:09
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:להפך, אסף. מותר וצריך.
אתה שוב חוזר לעניין עשה\לא עשה. סמית כמה שנים באירופה ולא הרשים יותר מדי, אני מעדיף לדבר על כשרונות צעירים פה בפורום, בתקווה לראות אותם במכבי מתפתחים לשחקנים גדולים, מאשר לדבר על שחקנים שכבר לא יתקדמו כנראה בקריירה..
אני מצטערת אבל מכבי לא מועדון לכשרונות צעירים..
צעדים כאלה זה מבורך כשזה מגיע בטפטופים..פארגו..מאצ'באן..וגם הם היו שחקנים עם נסיון מסויים לפני שהגיעו למכבי..
אבל להחתים כשרונות צעירים בשביל שאולי יתפתחו לשחקנים ענקיים? אנחנו לא פרטיזן,אין לנו את הפריבילגיה לניסויים כאלה
21 יוני 2011, 21:15
אז מה נעשה? נביא את סאן אמטריו?
פארגו הגיע אם ניסיון האירופה? פרקינס? מאצ'באן? מוריס? פישר? וויצ'יץ'? פארקר? וכו'...
אני לא מדבר בהכרח רק על צעירים, אלא על שחקנים עם פוטנציאל להצליח באירופה, שעוד לא הגיעו לקבוצות גדולות. מאחיה, שהשם שלו עלה הרבה בפורום לדוגמא, שהוא לא ילד, אבל נתן עונה יפה שהמשיכה את העונה הטובה מהיורוקאפ משנה שעברה.. אם צסק"א ומאלגה רוצות אותו, מה הבעיה שמכבי ינסו להביא אותו? אני אישית, מעדיף שחקן כזה על סמית שכבר כמה שנים באירופה ועוד לא נתן עונה טובה באירופה
כנ"ל כל פליטי הNBA
21 יוני 2011, 21:17
Holiday_Armadillo כתב:דווין סמית' ומרקיס גרין הובילו את אייר אבלינו הקטנה למקום שלישי (או משהו כזה) באיטליה, ואז ההנהלה של פנרבאחצ'ה חשבה שהיא חכמה מאוד, והחתימה את שניהם. שניהם היו עלובים ברמת היורוליג ובדיוק בגללם פנר נראתה עלובה.
כן, שניהם היו אמורים להוביל את הקבוצה הזאת, ושניהם נכשלו. הם נראו בערך כמו טרה סימונס וג'ייסון וויליאמס בעונת אפי.
יש מצב שאני אתבדה,אבל אני בספק אם בלאט הולך לשים את כל הקבוצה על הכתפיים של סמית'..
הוא בא בשביל להיות חלק מהקבוצה? כן. הוא בא להיות ראש הקבוצה? ממש ממש לא נראה לי..
אני חושבת שהכי חשוב בספורט זה ציפיות לחוד ומציאות לחוד..
ציפו מסמית' להוביל קבוצת יורוליג לבד? כנראה. זה היה נכון מצידם? מסתבר שלא..
מה גם שאנחנו רואים קבוצות טורקיות נכשלות שוב ושוב ושוב..אני לא חושבת שזה מן אפקט ''צ'רנוביל'' שסמית' בא,הסריח את המקום ועד עכשיו לא מסוגלת לגדול שם קבוצה טובה רק בגלל זה
21 יוני 2011, 21:21
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווין סמית' ומרקיס גרין הובילו את אייר אבלינו הקטנה למקום שלישי (או משהו כזה) באיטליה, ואז ההנהלה של פנרבאחצ'ה חשבה שהיא חכמה מאוד, והחתימה את שניהם. שניהם היו עלובים ברמת היורוליג ובדיוק בגללם פנר נראתה עלובה.
יש מצב שאני אתבדה,אבל אני בספק אם בלאט הולך לשים את כל הקבוצה על הכתפיים של סמית'..
הוא בא בשביל להיות חלק מהקבוצה? כן. הוא בא להיות ראש הקבוצה? ממש ממש לא נראה לי..
אני חושבת שהכי חשוב בספורט זה ציפיות לחוד ומציאות לחוד..
ציפו מסמית' להוביל קבוצת יורוליג לבד? כנראה. זה היה נכון מצידם? מסתבר שלא..
מה גם שאנחנו רואים קבוצות טורקיות נכשלות שוב ושוב ושוב..אני לא חושבת שזה מן אפקט ''צ'רנוביל'' שסמית' בא,הסריח את המקום ועד עכשיו לא מסוגלת לגדול שם קבוצה טובה רק בגלל זה
ועוד משהו, בחדשות הספורט אמרו היום, שסמית' הוא שחקן שמתעלה במשחקים החשובים ביותר.
בדקתי את הנושא, ומה אני אגיד לך... חממ... ממש לא. אפילו ההפך הוא הנכון.
המשחק הכי חשוב של סמית' העונה היה בחצי גמר היורוקאפ נגד קאחסול הספרדית.
את שואלת איך הוא היה? הוא היה 1/10 מהשדה (1/9 לשלוש). ממש מתעלה.
21 יוני 2011, 21:26
Holiday_Armadillo כתב:אז מה נעשה? נביא את סאן אמטריו?
פארגו הגיע אם ניסיון האירופה? פרקינס? מאצ'באן? מוריס? פישר? וויצ'יץ'? פארקר? וכו'...
אני לא מדבר בהכרח רק על צעירים, אלא על שחקנים עם פוטנציאל להצליח באירופה, שעוד לא הגיעו לקבוצות גדולות. מאחיה, שהשם שלו עלה הרבה בפורום לדוגמא, שהוא לא ילד, אבל נתן עונה יפה שהמשיכה את העונה הטובה מהיורוקאפ משנה שעברה.. אם צסק"א ומאלגה רוצות אותו, מה הבעיה שמכבי ינסו להביא אותו? אני אישית, מעדיף שחקן כזה על סמית שכבר כמה שנים באירופה ועוד לא נתן עונה טובה באירופה
כנ"ל כל פליטי הNBA
יש הבדל בין כשרונות צעירים לבין כשרונות שיכולים להתפתח באירופה..
ואם תסתכל טוב,תראה שרשמתי שפארגו ומאצ'באן הם מבחינתי עם נסיון,אפילו מסויים,לעומת שחקנים כמו לייטי ואחרים
21 יוני 2011, 21:27
21 יוני 2011, 21:28
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז מה נעשה? נביא את סאן אמטריו?
כנ"ל כל פליטי הNBA
יש הבדל בין כשרונות צעירים לבין כשרונות שיכולים להתפתח באירופה..
ואם תסתכל טוב,תראה שרשמתי שפארגו ומאצ'באן הם מבחינתי עם נסיון,אפילו מסויים,לעומת שחקנים כמו לייטי ואחרים
אני מדבר על 2 ה"סוגים". יש שחקנים כמו ריברס שנתן עונה יפה, מאחיה, שנתן עונה מצוינת, ושניהם עם "ניסיון אירופאי". ויש את שחקני המכללות, כמו לייטי שחציל העלה, כמו טורנס ופוט. אני מעדיף שחקנים כאלה, גם אם זה סיכון, מאשר שחקנים כמו סמית, נאכבר, שאראס וכו'...
לדעתי הפורום גם יותר מעניין שמדברים ומעלים שמות כאלה, גם אם הם לא מגיעים בסוף
felix_r כתב:ואם את חושבת שהמשחק נגד קאחסול היה נפילה חדפעמית, אז גם במשחק על המקום השלישי נגד צדביטה הקרואטית הוא היה "ענק" עם 3/13 מהשדה (1/7 לשלוש). סך הכל בשני משחקי פיינל פור היורוקאפ הוא נתן הופעה מרשימה ביותר עם 4/23 מהשדה (2/16 לשלוש). פשוט מדהים!!!
21 יוני 2011, 21:35
אין לי שום בעיה עם שחקנים כמו ריברס,מחיה וכו'..פשוט כי אני אוהבת כדורסל אירופי ואני רואה הרבה משחקים ככה שאין לי שום בעיה להאמין שיש שחקנים מאוד מוכשרים באירופה שיגיע זמנם להיות בקבוצה גדולה..
אבל כן יש לי בעיה עם שחקנים שמגיעים ישר מהקולג' ובונים עליהם להציג כישרון כבר על השנה הראשונה
21 יוני 2011, 21:51
21 יוני 2011, 22:10
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:להפך, אסף. מותר וצריך.
אני מצטערת אבל מכבי לא מועדון לכשרונות צעירים..
צעדים כאלה זה מבורך כשזה מגיע בטפטופים..פארגו..מאצ'באן..וגם הם היו שחקנים עם נסיון מסויים לפני שהגיעו למכבי..
אבל להחתים כשרונות צעירים בשביל שאולי יתפתחו לשחקנים ענקיים? אנחנו לא פרטיזן,אין לנו את הפריבילגיה לניסויים כאלה
21 יוני 2011, 22:18
אני ממש לא מסכים איתך.
מכבי תמיד חיפשה את הכשרונות הצעירים, איי פי הגיע לכאן בקדנציה הראשונה כשם לא מוכר אחרי פציעה לא קלה, האפמן ובאסטון הגיעו מקבוצת אמצע טבלה בספרד, מקדונלד הגיע כשחקן חמישיה בלובליאנה (חובה לציין שהביא אותם לפיינל פור) וויצ'יץ הגיע כשחקן מספליט, פארגו, מוריס, פרקינס הגיעו מהליגה שלנו בכלל.
השחקנים היחידים שהגיעו לכאן ככוכבי על היו שאראס וגם זה די בנס (העיפו אותו מברצלונה, הוא חתם במכבי ואז הוא נתן אליפות עולם ענקית), וארויו (וגם זה בגלל שאפי בנה קבוצה כמו מפגר)
21 יוני 2011, 22:25
Holiday_Armadillo כתב:אני ממש לא מסכים איתך.
מכבי תמיד חיפשה את הכשרונות הצעירים, איי פי הגיע לכאן בקדנציה הראשונה כשם לא מוכר אחרי פציעה לא קלה, האפמן ובאסטון הגיעו מקבוצת אמצע טבלה בספרד, מקדונלד הגיע כשחקן חמישיה בלובליאנה (חובה לציין שהביא אותם לפיינל פור) וויצ'יץ הגיע כשחקן מספליט, פארגו, מוריס, פרקינס הגיעו מהליגה שלנו בכלל.
השחקנים היחידים שהגיעו לכאן ככוכבי על היו שאראס וגם זה די בנס (העיפו אותו מברצלונה, הוא חתם במכבי ואז הוא נתן אליפות עולם ענקית), וארויו (וגם זה בגלל שאפי בנה קבוצה כמו מפגר)
שוב,יש לאנשים נטייה לא לקרוא מה שאחרים רושמים![]()
אני אמרתי שאני מעדיפה שחקנים מאירופה(האפמן,באסטון,פארגו,מאצ'באן,פרקינס,אידסון וכו' וכו')ואני לא רוצה שיקראו להם ''נבארו'' או ''דיאמנטידיס'' בשביל שאני אקבל את החתימה שלהם..נראה לך שאני באמת דורשת שיביאו הנה שחקנים כאלה? אני מתה על זה שמכבי מביאים שחקן שאני רואה בו טון פוטנציאל לקבוצה גדולה אחרי שהוא שיחק באיזה בולוניה או גרנאדה..
אני דיברתי על שחקנים שבאים נטו מהקולג' בלי לעבור תחנה אחת באירופה