פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
31 מרץ 2016, 13:57
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:קוזמינסקאס הוא שחקן סבבה. אני אולי לא מאוהדיו הגדולים ביותר, אבל בהחלט הייתי שמח לראות אותו אצלנו.
דווקא ההתלהבות הגדולה של האנשים מתומפקינס מפתיע אותי.
תומפקינס שחקן הגנה חלש, וכשהוא כן משדל לשמור, אז הוא מבצע עבירות בקצב מסחרר.
בקטע של עבירות אפשר להשוות אותו לרנדל, רק שרנדל שומר מצוין, ואילו תומפקינס ממש לא.
אז נכון, הוא שחקן התקפה מגוון, שיכול לקלוע גם מבחוץ וגם מבפנים, אבל בגלל הבעיה שלו בהגנה, הוא חצי שחקן, בדיוק כמו שרנדל הוא חצי שחקן, כי הוא משחק טוב רק בהגנה.
תומפינס הראה העונה שהוא לא ממש שחקן העל שחשבו שהוא.
תומפקינס (וגם ג'פרי טיילור) לא מתאים להיות שחקן ספסל בריאל. בריאל יש מספיק שחקני התקפה מוכשרים. ריאל צריכה בספסל שחקני הגנה קשוחים. בדיוק כמו שבפיינל פור האחרון דווקא חמישיית ההגנה של ריאל נתנה בראש ליריבות, ולא החמישיה הפותחת. זאת הסיבה שריאל החזירה באמצע העונה את קיי. סי. ריברס מבאיירן.
כל קבוצה צריכה על הספסל גם שחקני התקפה וגם הגנה. בכל מקרה, אני חושב שאנחנו לא צריכים ללכת על שחקנים שנכשלו ככה בקבוצה גדולה.
31 מרץ 2016, 14:46
yzafrir כתב:rc4991 כתב:רק אני לא מתלהב מקוזמינסקאס?
אתה לא היחיד...אני מעדיף שחקנים כמו מילר או תומפקינס על פניו...
כבר התחלתי לפחד, לדעתי הוא שחקן טוב אבל ממש נסחפו לגביו
31 מרץ 2016, 14:48
דווקא העובדה שתומפקינס נכשל בריאל תוריד את המחיר שלו והוא יבוא רעב
הוא גם יכול לשחק בשתי עמדות הפנים וזה יאפשר גיוון משמעותי בהרכבים
31 מרץ 2016, 14:51
למה "דווקא העובדה" . שחקן שנכשל שווה פחות כספית. זה לא אומר שצריך למהר להביא שחקן שנכשל ברמות האלה
31 מרץ 2016, 14:52
מילר הוא פוטנציאל הרבה יותר נפיץ מתומפקינס בעיניי. אם ההבדל ביניהם הוא 100-200k, אפילו 300, עדיין לוקח את מילר בלי למצמץ.
31 מרץ 2016, 15:01
שחקנים שונים, מילר 3-4, תומפקינס 4-5.
לוקח כל אחד מבין הפורוורדים שהגיעו בשנתיים האחרונות מהאן בי איי (טרי, רנדולף, מילר וההוא מקובאן), אבל אפחד לא יגיע.
31 מרץ 2016, 15:03
MTA2311 כתב:למה "דווקא העובדה" . שחקן שנכשל שווה פחות כספית. זה לא אומר שצריך למהר להביא שחקן שנכשל ברמות האלה
צודק, באתי לכתוב משהו אחר ובסוף שיניתי
הכוונה שהסיטואציה הנוכחית טובה עבורנו כי הוא כן שחקן טוב מאוד (לפחות לדעתי) שאפשר להביא עכשיו במחיר טוב
31 מרץ 2016, 23:20
קצת לעשות סדר , אני לא אתנגד לראות פה אף אחד מבין קוזי/מילר/תומפקינס... באופן כללי. אבל מבחינת סגנון , מילר ותומפקינס יותר קוסמים לי.
לגבי זה שתומפקינס נכשל בריאל , אני רואה המון משחקים של ריאל ופשוט לא היה לו סיכוי להצליח שם . קבוצה שפשוט לא מתאימה לסגנון שלו בכלל . הוא פשוט לא נספר שם גם כשהוא על המגרש ע"י הגארדים של הקבוצה כך שאין לו סיכוי לבוא לידי ביטוי. המקרה של טיילור קצת שונה כי לדעתי הוא לא כלכך נכשל שם אלא שפשוט יעדו לו תפקיד אחר ממה שחשבנו שהוא מסוגל לעשות . הוא בא לידי ביטוי רק בהגנה שם ובצורה טובה מאוד. הוא אחד השומרים הטובים בקבוצה בהגנה. בהתקפה בדומה לתומפקינס הוא פשוט לא נספר . הוא מוצא את עצמו בצד מתפלל שאחד מהגארדים יתן לך כדור ...הוא שחקן עם יכולת התקפית טובה שפשוט לא יכול לבוא לידי ביטוי בקבוצה כמו ריאל.
לוקח אותו במקום דווין בלי למצמץ.
01 אפריל 2016, 09:53
עזבו אותי מ-4, אולי אבי ימצא סנטר עם ברכיים הפעם?
04 אפריל 2016, 10:08
אפשר לסמן שני שחקנים שלא יגיעו בשנה הבאה:
מכבי סימנה שני שחקני פנים: המילטון ורנדולף
שחקני ולנסיה וקובאן על הכוונת לקראת העונה הבאה, גם סנטר יגיע לצידו של הנדריקס
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 12770.html
04 אפריל 2016, 10:33
כתבה מעודדת לא בגלל השמות שהוזכרו אלא בגלל התפיסה.
מה שקצת מפריע זה שמכבי מתכוונת להשאיר את עמדה 3 כמו שהיא . האמת זה מוקדם להחליט לגבי דווין , אני בטוח שעוד חודש ידברו אחרת לגביו (כלומר ירצו להיפטר ממנו...)
לא הבנתי לגבי המילטון , הוא רואים בו 4 ? לפי מה שהבנתי הם רואים בו או רנדולף כ-4 וחוץ מיזה יגיע סנטר תותח נוסף...מתאים לי רנדולף 4 ואומיץ' 5...
04 אפריל 2016, 10:41
עמדה 3 עם דווין וגיא היא עמדה חלשה מאד, כנ״ל עמדת הרכז.
אף אחד מהשמות שהוזכרו לא יגיע. אני מפטז על רנדולף למרות שאני לא מת על היכולת שלו מ3 שהוא מנסה יותר מדי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
04 אפריל 2016, 10:46
מילר בארבע ורנדולף בחמש זו פנטזיה
04 אפריל 2016, 10:57
rc4991 כתב:מילר בארבע ורנדולף בחמש זו פנטזיה
רנדולף לא מספיק פיזי לעמדה 5 לדעתי , הוא סוג של 4-5 רק בגלל הגובה...
04 אפריל 2016, 11:06
איזה 5 עם הגנה טובה יש בשוק?
04 אפריל 2016, 11:07
yzafrir כתב:rc4991 כתב:מילר בארבע ורנדולף בחמש זו פנטזיה
רנדולף לא מספיק פיזי לעמדה 5 לדעתי , הוא סוג של 4-5 רק בגלל הגובה...
הוא משחק בקובאן כסנטר ודווקא מתמודד טוב נגד הסנטרים המאסיביים
בכלל הוא שומר טוב, הבעיה היחידה איתו זו קבלת ההחלטות
04 אפריל 2016, 11:08
rc4991 כתב:מילר בארבע ורנדולף בחמש זו פנטזיה
רנדולף לא מתאים לעמדה 5 , בטח שלא מול סנטרים מאסיבים , בקובאן סינגלטון מתאים ממנו כי הוא פיסי מאד. אם זה רנדולף או מילר , אני לוקח את מילר , למרות שרנדולף הוא 4 מדליק.
רנדולף גם לדעתי די פציע.
04 אפריל 2016, 11:10
מכבי "בודקת" את צירופו של אלכס קירק מהליגה האיטלקית...
04 אפריל 2016, 11:18
my man כתב:מכבי "בודקת" את צירופו של אלכס קירק מהליגה האיטלקית...
לינק?
04 אפריל 2016, 11:25
ankram כתב:my man כתב:מכבי "בודקת" את צירופו של אלכס קירק מהליגה האיטלקית...
לינק?
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp