Holiday_Armadillo כתב:גבר בן 40+ שמתחיל איתי אחרי שאמרתי לו שאני בת 25 עם רמיזות על 69 זאת כנראה התחושה הכי גועלית שאני ארגיש אי פעם
אה, והוא נשוי

ד"א, ובלי צחוק, זה נשמע לי כמו הטרדה מינית.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:גבר בן 40+ שמתחיל איתי אחרי שאמרתי לו שאני בת 25 עם רמיזות על 69 זאת כנראה התחושה הכי גועלית שאני ארגיש אי פעם
אה, והוא נשוי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גבר בן 40+ שמתחיל איתי אחרי שאמרתי לו שאני בת 25 עם רמיזות על 69 זאת כנראה התחושה הכי גועלית שאני ארגיש אי פעם
אה, והוא נשוי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גבר בן 40+ שמתחיל איתי אחרי שאמרתי לו שאני בת 25 עם רמיזות על 69 זאת כנראה התחושה הכי גועלית שאני ארגיש אי פעם
אה, והוא נשוי
MTA2311 כתב:מסטול מדי בשביל לנהל ויכוח על זה עכשיו. סעמק, יכל להיות טוב דווקא.
yanay21 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גבר בן 40+ שמתחיל איתי אחרי שאמרתי לו שאני בת 25 עם רמיזות על 69 זאת כנראה התחושה הכי גועלית שאני ארגיש אי פעם
אה, והוא נשוי
לחלוטין הטרדה מינית. אם הוא לקוח קבוע שם, שווה לדווח עליו, עם כל אי הנעימות שבדבר.
והיית צריך לפתוח ב"אתה אוהב נשים? that makes two of us". כי הגיל לא תמיד מרתיע אנשים. לפעמים להיפך.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מסטול מדי בשביל לנהל ויכוח על זה עכשיו. סעמק, יכל להיות טוב דווקא.
תשלח תמונה של מה שלקחת.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גבר בן 40+ שמתחיל איתי אחרי שאמרתי לו שאני בת 25 עם רמיזות על 69 זאת כנראה התחושה הכי גועלית שאני ארגיש אי פעם
אה, והוא נשוי
זה היה קצת בוטה, כן
אבל אחרי שגבר בן 80 צבט לי את התחת..כבר ראיתי הכל
ועוד אחרי שהוא הלך זאת שישבה לידי (מכיר אותה עוד לפניי) אמרה לי ''לא הבנתי מה הוא רצה, היה נראה כאילו הוא מנסה להתחיל איתך''
כן...
עוד לחץ לי את היד כשהוא הלך ולה לא
סצינה הזויה, תמיד אמרתי עליו שהוא כל כך נחמד וחברותי
rc4991 כתב:זה בגלל שאת לובשת חשוף
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה בגלל שאת לובשת חשוף
סיפור אמיתי, אני עם שתי שכבות שאחת מהם ארוכה
קןר אימים פה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גבר בן 40+ שמתחיל איתי אחרי שאמרתי לו שאני בת 25 עם רמיזות על 69 זאת כנראה התחושה הכי גועלית שאני ארגיש אי פעם
אה, והוא נשוי
זה היה קצת בוטה, כן
אבל אחרי שגבר בן 80 צבט לי את התחת..כבר ראיתי הכל
ועוד אחרי שהוא הלך זאת שישבה לידי (מכיר אותה עוד לפניי) אמרה לי ''לא הבנתי מה הוא רצה, היה נראה כאילו הוא מנסה להתחיל איתך''
כן...
עוד לחץ לי את היד כשהוא הלך ולה לא
סצינה הזויה, תמיד אמרתי עליו שהוא כל כך נחמד וחברותי
זה לא קצת בוטה. זה בוטה בטירוף. עזבי את הפרש הגילאים, יש דרך לפלרטט, לרמוז על אקטים מיניים זו לא דרך.
ובכלל, בלי קשר לקטע הזה, אל תסמכי על אנשים נחמדים, תמיד מתברר שהם רוצחים סדרתיים או פדופיליים שגרים במודיעין או באיזה פרבר אחר. אין כמו בני זונות. כי משם הם רק משתפרים.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה בגלל שאת לובשת חשוף
קןר אימים פה
מה? למה את לא מתעצבנת?
איפה טעיתי
my man כתב:כרמל אני לא מבין למה את לא הולכת עם זה להתלונן! נמאס כבר מגברים כאלה שמרשים לעצמם הרבה יותר מדי!
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה בגלל שאת לובשת חשוף
קןר אימים פה
מה? למה את לא מתעצבנת?
איפה טעיתי
הרגשתי צורך לספר את זה כי זה דיי מוזר לעומת מה שיש בחוץmy man כתב:כרמל אני לא מבין למה את לא הולכת עם זה להתלונן! נמאס כבר מגברים כאלה שמרשים לעצמם הרבה יותר מדי!
בשתי מילים? הוא עשיר
MTA2311 כתב:רציני עכשיו, איפה יש פה הטרדה מינית?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:רציני עכשיו, איפה יש פה הטרדה מינית?
אני לא חושבת שזה ספציפית נכנס להגדרה הזאת, אם אני אומרת את האמת
זה סתם היה דוחה
my man כתב:כרמל אני לא מבין למה את לא הולכת עם זה להתלונן! נמאס כבר מגברים כאלה שמרשים לעצמם הרבה יותר מדי!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־15 אורחים