פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים החדש

22 יולי 2016, 17:04

הנדריקס לא יהיה פה לדעתי. זה כנראה יקח זמן, אבל בסוף יבוא איזה ארינזה במקומו. אולי אפילו באוקטובר.

בכל מקרה, הסגל של העונה שעברה התברר כנפילה גדולה, אבל לפחות היו שם יומרות כלשהן ופוטנציאל מסויים. הסגל הנוכחי הוא בושה וחרפה. לא רק שמכבי לא עשו שום מאמץ בשביל לכפר על העונה שעברה, הם הצליחו לבנות פה סגל ששווה הרבה פחות.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 22 יולי 2016, 17:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 יולי 2016, 17:06

MTA2311 כתב:הנדריקס לא יהיה פה לדעתי. זה כנראה יקח זמן, אבל בסוף יבוא איזה ארינזה במקומו. אולי אפילו באוקטובר.

בכל מקרה, הסגל של העונה שעברה התברר כנפילה גדולה, אבל לפחות היו שם יומרות כלשהן ופוטנציאל מסויים. הסגל הנוכחי הוא בושה וחרפה. לא רק שמכבי לא עשו שום מאמץ בשביל לחפר על העונה שעברה, הם הצליחו לבנות פה סגל ששווה הרבה פחות.

וכל זה בעונת יורוליג קשה משמעותית.
יריקה בפנים.

22 יולי 2016, 17:09

חבל רציתי את טייס .

נראה לי שמאז אותן 3 החתמות בסוף העונה התעסקו בלמלות את הפה ברוק כדי שהיריקה תהיה כמה שיותר חזקה ומגעילה .

22 יולי 2016, 17:12

האוול 5, והוא גם 5 טוב. אתם תופתעו ממה שהוא מסוגל לתת למכבי ביורוליג.
הוא התמודד יפה מאוד בקונפרנס הכי חזק בקולג'ים.

במשחק הזה עשה מול מייסון פלאמלי 16+18, במשחק השני ביניהם עשה 23+9.
למעשה הוא המחליף הישיר של ריצ'רד הנדריקס.

22 יולי 2016, 17:15

ולכן הוא חתם בעירוני נהריה ואף אחד לא הסתכל עליו עד שהוא התחתן עם ישראלית

22 יולי 2016, 17:17

מה עם סמית'? לא אמרו שרוצים שמחפשים נוסחה לחתוך אותו?

22 יולי 2016, 17:21

MTA2311 כתב:הנדריקס לא יהיה פה לדעתי. זה כנראה יקח זמן, אבל בסוף יבוא איזה ארינזה במקומו. אולי אפילו באוקטובר.

לדעתי זה 50/50 שהוא יפתח את העונה. בת'כלס, כנראה שמכבי לא מוכנים לשלם את המשכורת שלו ולהביא מחליף ולכן הוא עדיין פה בתקווה שיהיה אפשר למצוא לו קבוצה, אבל בכל יום שעובר, הסיכוי למצוא לו קבוצה הולך ופוחת.

מתי מתחילים האימונים במכבי?

22 יולי 2016, 17:22

roy1000 כתב:

לדעתי זה 50/50 שהוא יפתח את העונה. בת'כלס, כנראה שמכבי לא מוכנים לשלם את המשכורת שלו ולהביא מחליף ולכן הוא עדיין פה בתקווה שיהיה אפשר למצוא לו קבוצה, אבל בכל יום שעובר, הסיכוי למצוא לו קבוצה הולך ופוחת.

מתי מתחילים האימונים במכבי?

20 לאוגוסט.

22 יולי 2016, 17:25

החציל האצטקי כתב:האוול 5, והוא גם 5 טוב. אתם תופתעו ממה שהוא מסוגל לתת למכבי ביורוליג.
הוא התמודד יפה מאוד בקונפרנס הכי חזק בקולג'ים.

במשחק הזה עשה מול מייסון פלאמלי 16+18, במשחק השני ביניהם עשה 23+9.
למעשה הוא המחליף הישיר של ריצ'רד הנדריקס.

גם סי ג'י לסלי התמודד יפה במשחק הזה, וכולנו ראינו אותו השנה..

22 יולי 2016, 17:26

Nadav#30 כתב:גם סי ג'י לסלי התמודד יפה במשחק הזה, וכולנו ראינו אותו השנה..

לשניהם אין בעיית כשרון. יש להם בעיה של ברגים בראש. אצל לזלי הם טיפה יותר רופפים.

22 יולי 2016, 17:29

החציל האצטקי כתב:
Nadav#30 כתב:גם סי ג'י לסלי התמודד יפה במשחק הזה, וכולנו ראינו אותו השנה..

לשניהם אין בעיית כשרון. יש להם בעיה של ברגים בראש. אצל לזלי הם טיפה יותר רופפים.

הדוגמה מהקולג'ים מיותרת בזמן שהייתה לנו הזדמנות לראות אותו כאן במשך עונה שלמה

22 יולי 2016, 17:29

מקאדו 3 כתב:
rc4991 כתב:
מקאדו 3 כתב:אני חושב שהקייץ הזה שובר שיאים עם כמות השחקנים שהיו על סף חתימה או במומ מתקדם , תומפסון קירק וטייס זכורים לי בוודאות בטח יש עוד , מה שמרגיז שבסוף כמו תמיד האופציות הכי גרועות יחתמו וחתמו .

קירק לא במשא ונתן מתקדם, רק מועמד
בספק אם היה בכלל משהו תומפסון (כולל מועמדות)
תייס זה דיווח מחו"ל

מה זה משנה מי דיווח ? על תומפסון סגל דיווח ועל קירק וטייס זה דיווחים מחול אבל זה לא משנה כי אנשים האמינו לזה ופתחו על זה תרדים .

קירק אבל לא היה בכלל במשא ומתן, רק מועמד
ואתה יודע שיש שחקנים שמנהלים משא ומתן ולא חותמים?

אנשים חיים בסרט שכל שחקן שמועמד/במו"מ אמור לחתום ואם לא שיקרו לו

22 יולי 2016, 17:31

שועל כתב:הדוגמה מהקולג'ים מיותרת בזמן שהייתה לנו הזדמנות לראות אותו כאן במשך עונה שלמה

לא זכור לי שראית אותו מול סבן פוטרים שיודעים לשמור, מה שהוא יתקל בו על בסיס שבועי (/דו-שבועי) ביורוליג.
הוא יתמודד גם מול טומיץ', רנדולף וכל השרוכים בגבורה.

22 יולי 2016, 17:32

ראיתי את הוואל מספיק העונה. הוא גבוה ליגה טוב. טוב מאוד אפילו. הוא לא צריך להיות במכבי,בטח לא בהתחשב במהלומה שהקו הקדמי חטף בשבוע האחרון.

עושים מכולנו צחוק.

22 יולי 2016, 17:33

MTA2311 כתב:ראיתי את הוואל מספיק העונה. הוא גבוה ליגה טוב. טוב מאוד אפילו. הוא לא צריך להיות במכבי,בטח לא בהתחשב במהלומה שהקו הקדמי חטף בשבוע האחרון.

עושים מכולנו צחוק.

אני נותן להם grace. שיביאו את האוול ויתרכזו בשני שחקנים טובים בעמדות הגארד והפאוור פורוורד.

22 יולי 2016, 17:35

אם זה הסגל, זו שערורייה. חוץ מעמדה 3 שעוד אפשר לחיות איתה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

22 יולי 2016, 17:40

ד חציל, אתה מגזים לחלוטין. ריצ'ארד הוואל הוא סתם שחקן. היה שחקן מכללות שולי ב- NC STATE ולא יותר מזה. ריבאונדר טוב, וזהו. הוא אנדר-סייזד לעמדה 5 ואין בו שום דבר מיוחד. לא שחקן יורוליג בשום צורה שהיא.

22 יולי 2016, 17:41

yanay21 כתב:אם זה הסגל, זו שערורייה. חוץ מעמדה 3 שעוד אפשר לחיות איתה

למה שערוריה? יש לך פה לא מעט שמרוצים מהסגל.

22 יולי 2016, 17:43

roy1000 כתב:
yanay21 כתב:אם זה הסגל, זו שערורייה. חוץ מעמדה 3 שעוד אפשר לחיות איתה

למה שערוריה? יש לך פה לא מעט שמרוצים מהסגל.

שיהיה להם בכיף. כל עוד לא תהיה כימיה מדהימה, זה לא נראה כמו מרכז טבלה ביורוליג. גם אם דווין בריא. כי עמדה 4 ו5 זה ממש לא מספיק, וגבוהים ביורוליג יפרקו אותנו. למרות שעצם זה שמקל ויוגב פה ביחד זה גזר דין מוות

22 יולי 2016, 17:49

מילר היה 40 אחוז מהקבוצה,מבחינה הגנתית נתן פתרון מושלם ,מבחינת התקפית נותן יכולת מכדרור ,קליעה גו טו גאי.
בעיה ענקית כבר שנים במכבי עמדת הסטרץ פור,וסוף סוף מצאנו כנראה את ההכי טוב שיכלנו ועכשיו נפצע.
ככה שמחליף שיתן את 1החבילה שלו לא נמצא שוב תהיה לנו בעיה בעמדת הסטרץ.
חבל לא חשבו על האניקאט כמחליף.
מכבי בבעיה צריך 3 שחקנים ששנים מהם אמורים להיות משמעותיים ולהרכב.
באמת מתקווה לדכאון.
אין שוק כמעט ,אני חושב שבמצב הקיים אני באמת לא יודע אבל נראה לי שקוטון יכול להיות גניבה.
לגבי סילי אני לא מבין אותכם ,אני אקח הימור אבל אני באמת מאמין שהוא היתגלה כהפתעה וכשחקן יעיל שיתן הגנה טובה קצת מכל דבר ויהיה סולידי.
סילי הגיע כדי להיות מחליף לגארדים והוא יהיה בסדר הוא לא הבעיה שלנו.
,יש בו גם תיכולת להפוך לרול פליר טוב.
הבעיה שלנו זה שאר הבינונים שבמקום שיהוו חלק קטן הם הרוב בקבוצה,כגון ,מקל ,אוחיון ,פניני ,שגב ,לאנדסברג ,יבזור,סמית במצבו,אלכסנדר ,האוול,כל אלה משלימים ,ככה נקראים ,לא אמורים להוביל אותנו או לקחת צעד קדימה,בכל קבוצה יש 3 4 כאלה,אצלנו יש 10 אצלנו הם מהווים את העיקר.
אלה לא השחקנים שיקחו אותנו קדימה או יובילו ונגיע רחוק,מכבי שוב בןנה לרוחב,שוב בונה בסגנון ששלושה שחקנים ביחד יתנו מה ששחקן אחד אמור ,.
אני באמת רוצה לחשוב ולהיות חיובי אבל כבר לא מבין תכיוון.
מה מנסים לעשות או לבנות ,הרבה ועוד ועוד זה יתן איכות?.
אני מאמין בארז אבל הוא חושב שעצם זה שאצלו יהיו מחויבים והוא יהפוך אותם ללוחמים וליחידה אחת ולקבוצה יכפו על דברים אחרים אבל זה לא הולך,זה אולי הולך בקבוצה קטנה,או במשחקים בודדים אבל בקבוצה רצינית צריך לאורך זמן,צריך יכולת כשרון.
ווימס בא לנצח לא להרביץ ולגנוב ניצחון גדול פה ושם.
הבעיה הכי גדולה כרגע בנושא המללפונים זה שאין כבר שוק,אין מישו מוכח,ב4 5 היה אבל הינו סגורים שם אבל אם פציעת מילר הכל היתהפך.
בעמדת הגארד מהתחלה השוק היה קטן,זה אדאמס ,מיק גימס,ועכשיו ריס ועוד פליטי אנביאי שם באמת יש בעיה.
הכי מכעיס זה שמכבי ראו וסבלו שנה שעברה וחוו אפילו קרחות ביציעים ,ובמקום שנראה שינוי והבנה והכנסת יד לכיס כדי ששנה הבאה לא תחזור אנחנו שוב בדרך לעוד עונה כזו.
שום מועדון רציני לא משאיר או יכול להרשות לעצמו להשאיר שחקנים שהוא לא רוצה בגלל כסף,מכבי היתה צריכה למצוא לעצמה דרך להיפטר ולשלם פיצוי כבר מזמן לרןצסטי לסמית ולהנדריקס,עצם המחשבה ששחקן שלא מעונינים בו ולא טוב לנו הישאר בגלל כל מיני סיבות היא הזויה,עצם המחשבה שאולי יש מצב שמישו מהם ישאר כי לא ימצאו דרך אחרת להישתחרר מהם היא בושה.
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 22 יולי 2016, 17:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול