פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם

05 נובמבר 2016, 15:03

לא צריך לאבד את העשתונות יקירי, פשוט מדובר בשחקן שלא הייתי מופתע אם היה חותם באשדוד או חולון ושום דבר ברקורד הדל שלו לא יכול ללמד אחרת.

05 נובמבר 2016, 15:07

התנין 2 כתב:לא צריך לאבד את העשתונות יקירי, פשוט מדובר בשחקן שלא הייתי מופתע אם היה חותם באשדוד או חולון ושום דבר ברקורד הדל שלו לא יכול ללמד אחרת.

מה ברקורד של קלייבורן גרם לך לחשוב שהוא החתמה טובה לקבוצת יורוליג כמו דרושאפקה?

05 נובמבר 2016, 15:19

MTA2311 כתב:
התנין 2 כתב:לא צריך לאבד את העשתונות יקירי, פשוט מדובר בשחקן שלא הייתי מופתע אם היה חותם באשדוד או חולון ושום דבר ברקורד הדל שלו לא יכול ללמד אחרת.

מה ברקורד של קלייבורן גרם לך לחשוב שהוא החתמה טובה לקבוצת יורוליג כמו דרושאפקה?

1. אני לא ממש האמנתי ביכולת של קלייבורן להצליח ביורוליג, בעיקר בגלל שהוא מיידה כדורי ברזל מבחוץ.
2. קלייבורן נתן עונות מעולות בליגות אירופאיות סבירות (גרמניה, ישראל). ראינו אותו בלייב, שזה דבר שקשה לי להאמין שניתן להגיד על מהללי הולמס למיניהם.
3. דרושפאקה זו לא ברצלונה.

05 נובמבר 2016, 15:25

אף אחד כאן לא טען שיקרע את אירופה או שמדובר בשחקן עם רקורד מרשים (דיברנו פה לפני כן על חוסר הניסיון שלו ועל העובדה שנאלץ להשתקם בעונה שעברה מפציעה בכתף). בסך הכל התייחסנו לעובדה שמדובר בשחקן צעיר עם כישרון גדול, ועל כן לא פלא שהוא צד את העיניים של ברצלונה (וגם את אלו של אדלשטיין, לפי פיק). לא צריך להוציא דברים מהקשרם.

התנין 2 כתב:2. קלייבורן נתן עונות מעולות בליגות אירופאיות סבירות (גרמניה, ישראל). ראינו אותו בלייב, שזה דבר שקשה לי להאמין שניתן להגיד על מהללי הולמס למיניהם.

תתפלא חביבי, יצא לי לראות אותו יותר מאשר ראיתי את קלייבורן בישראל.
יש כאלו שמעדיפים לצפות משחקי קדם עונה ב-NBA / משחקי מכללות, ויש כאלו שמעדיפים לצפות בליגת הפח של ישראל. שניהם תחביבים מוזרים.

05 נובמבר 2016, 15:46

תנין, אתה צודק. הולמס באמת לא עשה שום דבר בקריירה שלו שמצביע על זה שההחתמה שלו היא איזה שוס גדול.
אנחנו מדברים על השחקן הזה כאן בפורום משהו כמו שנה וחצי, ומסתקרנים מהפוטנציאל שלו. ברור שלנחות ישר בברצלונה זה צעד מופרע, אבל בדיוק בגלל זה הוא מעניין...

מעבר לזה, עצם העובדה שבארסה מרשה לעצמה לעשות צעד מיידי בעקבות הפציעות בסגל, למרות שהיא עדיין מצליחה לנצח, זה דבר שהוא די מעורר קנאה.

05 נובמבר 2016, 18:48

אני מודה שהרעיון שמישהו שסקאוטינג זו לא העבודה שלו, באמת צופה במשחקי קדם NBA ובמכללות, היה נראה לי מוזר. קבלו התנצלותי.
ועדיין, אני חושב שניסיון העבר מלמד ששחקנים בסטטוס הזה מצליחים בקבוצות יורוליג באחוזים נמוכים ביותר, בייחוד כשמדובר בשנה הראשונה שלהם.

05 נובמבר 2016, 19:00

הזכרתם לי ששאלתי את ברצוקאס אם הם בשיחות עם טאברס והוא אמר שלא (ונשמע אמין)
ת'כלס זה שחקן שכל כך יכול לשדרג אותנו

05 נובמבר 2016, 19:24

rc4991 כתב:הזכרתם לי ששאלתי את ברצוקאס אם הם בשיחות עם טאברס והוא אמר שלא (ונשמע אמין)

בעולם נורמלי זה היה משמח אותי לדעת שבארסה לא היו בשיחות איתו כי אולי אנחנו כן ואולי יש מצב גבוה יותר שהוא יגיע..

05 נובמבר 2016, 21:30

rc4991 כתב:הזכרתם לי ששאלתי את ברצוקאס אם הם בשיחות עם טאברס והוא אמר שלא (ונשמע אמין)

אני ממש לא בטוח שהוא יכול לשדרג אותנו

05 נובמבר 2016, 22:31

אכן.

05 נובמבר 2016, 22:34

אולי ברצוקאס אומר לך לא, אבל אם תשאל אותה שאלה את משפחת הפדרמנים הם יצחקו לך בפנים.

05 נובמבר 2016, 23:12

felix_r כתב:

יכול ועוד איך. כמובן שזה לא הוקוס פוקוס אבל הוא שחקן הגנה טוב מאוד
בפוסט הוא שומר ברמה גבוהה מאוד ויש לו גובה מטורף שיחסום וישנה הרבה זריקות
ביחס למימדים שלו הוא גם לא כל כך גמלוני

איתי-שגב כתב:אולי ברצוקאס אומר לך לא, אבל אם תשאל אותה שאלה את משפחת הפדרמנים הם יצחקו לך בפנים.

זה ברור

06 נובמבר 2016, 14:31

ממליץ לכם לעקוב השנה אחרי הליגה האיטלקית. היא לא חזקה במיוחד, אבל כל עונה מגיעים לשם לא מעט שחקנים מוכשרים.

06 נובמבר 2016, 15:20

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

יכול ועוד איך. כמובן שזה לא הוקוס פוקוס אבל הוא שחקן הגנה טוב מאוד
בפוסט הוא שומר ברמה גבוהה מאוד ויש לו גובה מטורף שיחסום וישנה הרבה זריקות
ביחס למימדים שלו הוא גם לא כל כך גמלוני

שוב אני אומר, לא יודע. אז כן הוא חוסם ומפחיד את היריב בשל גובהו, אבל זה לא מה שהכי חסר לנו בהגנה. הבעיות ההגנתיות שלנו בקו הגבוהים הן דווקא בתנועה ובעזרה

06 נובמבר 2016, 15:21

אין אספקט הגנתי בקו הקדמי שאין לנו בעיה בו.

06 נובמבר 2016, 15:27

MTA2311 כתב:ממליץ לכם לעקוב השנה אחרי הליגה האיטלקית. היא לא חזקה במיוחד, אבל כל עונה מגיעים לשם לא מעט שחקנים מוכשרים.

אתה רואה את מילאנו נגד טורינו?

06 נובמבר 2016, 15:29

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:ממליץ לכם לעקוב השנה אחרי הליגה האיטלקית. היא לא חזקה במיוחד, אבל כל עונה מגיעים לשם לא מעט שחקנים מוכשרים.

אכן

06 נובמבר 2016, 15:36

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אכן

הצטרפתי באמצע הרבע השלישי.

איך די. ג'יי. וויט? ראיתי שהתחיל לזרוק שלשות העונה.
זה מדהים ששחקן כ"כ מוכשר הוא די אנונימי גם בגיל 30. סטייל קרייג סמית'.

06 נובמבר 2016, 15:42

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אכן

הצטרפתי באמצע הרבע השלישי.

איך די. ג'יי. וויט? ראיתי שהתחיל לזרוק שלשות העונה.
זה מדהים ששחקן כ"כ מוכשר הוא די אנונימי גם בגיל 30. סטייל קרייג סמית'.

טוב מאוד. אף אחד במילאנו לא הצליח לעצור אותו.

06 נובמבר 2016, 15:44

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אכן

הלו שנה א' מה אתם רואים לי כדורסל באמצע היום.
נושא נעול