Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה ישן אבל עדיין מצחיק אותי כל פעם מחדש
גדול
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה ישן אבל עדיין מצחיק אותי כל פעם מחדש
MTA2311 כתב:אחד הילדים הטיפשים באמא שלי.
אני צריך לבוא לאפס אותך קצת.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אחד הילדים הטיפשים באמא שלי.
עברתי על המסמכים וההמלצות וכתוב לקבוע תור לרופא כעבור שבועיים (נניח הסופש הקרוב) ולפנות במקרים דחופים של חום. דימום או הפרשות של מוגלה בכמות גדולה, עכשיו בחייאת רבאק מאיפה אני אמור לדעת מזה כמות גדולה? לא חתכו לי את כל הגוף, האיזור התפור עם הפרשות, לא נוזל לי שם נהר הנילוס.
כתוב שגם במקרה של כאבים חזקים, אבל למרות שאני מתלונן פה כמו ילדה וזה נראה שאני בכיין, יש לי סף כאב מאוד גבוה, לא יודע להגדיר מזה מאוד כואב.
מהמסמכים אפשר לראות שהפרשות זה לגיטימי במקרה הזה, בגלל זה אני לא בפאניקה עכשיו.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אחד הילדים הטיפשים באמא שלי.
עברתי על המסמכים וההמלצות וכתוב לקבוע תור לרופא כעבור שבועיים (נניח הסופש הקרוב) ולפנות במקרים דחופים של חום. דימום או הפרשות של מוגלה בכמות גדולה, עכשיו בחייאת רבאק מאיפה אני אמור לדעת מזה כמות גדולה? לא חתכו לי את כל הגוף, האיזור התפור עם הפרשות, לא נוזל לי שם נהר הנילוס.
כתוב שגם במקרה של כאבים חזקים, אבל למרות שאני מתלונן פה כמו ילדה וזה נראה שאני בכיין, יש לי סף כאב מאוד גבוה, לא יודע להגדיר מזה מאוד כואב.
מהמסמכים אפשר לראות שהפרשות זה לגיטימי במקרה הזה, בגלל זה אני לא בפאניקה עכשיו.
LIAV10 כתב:רוי, ידוע לך אם המבנה מהתמונה קיים היום? מזכיר קצת את האיזור ליד הביג בן.
MTA2311 כתב:
פרסומת באיילון. "בקרוב אנחנו נהיה הרוב"
MTA2311 כתב:
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:
מה זה החרא הזה?
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:
מה זה החרא הזה?
שמואל1 כתב:הפרסומת הזאת קופצת לי גם בסאמרפון בכל מיני אתרים. קמפיין פרסומי רחב היקף.
ShiriV כתב:שמואל1 כתב:הפרסומת הזאת קופצת לי גם בסאמרפון בכל מיני אתרים. קמפיין פרסומי רחב היקף.
יש לך סאמרפון? אני יותר בקטע של ווינטרפון..
#באן_רצחני_אבל_משעמם_לי
איתי-שגב כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:הפרסומת הזאת קופצת לי גם בסאמרפון בכל מיני אתרים. קמפיין פרסומי רחב היקף.
יש לך סאמרפון? אני יותר בקטע של ווינטרפון..
#באן_רצחני_אבל_משעמם_לי
לא רע בכלל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים