המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הצופה כתב:הייתי מוכן לשלם כדי להיות נוכח בדיונים של מכבי על העונה הבאה. זה בטח קורע
Weems13 כתב:Naor116 כתב:וויציץ׳ עובד בשקט ואני אוהב את זה, אני כמעט בטוח שיש למכבי כבר הסכמים עם כמה שחקנים אבל יש סיבה שעוד לא הודיעו, הכיוון של וויציץ׳ וספאחיה הוא כנראה צעירים פליטי NBA וזה חידוש מרענן שיכול לעבוד , כל אלה ששונאים את הדי ליג לא מביאים שמכבי לא ידעה להביא משם שחקנים , חצי מהזרים האמרקיניים ביורוליג לפחות עברו שם
מאיפה הסקת את זה בדיוק? לדעתי למכבי אין כיוון. הם מחכים לרייס ובסוף לא יצליחו להשיג אותו.
toja27 כתב:הצופה כתב:הייתי מוכן לשלם כדי להיות נוכח בדיונים של מכבי על העונה הבאה. זה בטח קורע
לדעתי הם הולכים בקרוב לעבור לשיטת המחירות של HOT, בוא תצטרף אלינו וקבל מקרר במתנה.
Naor116 כתב:toja27 כתב:הצופה כתב:הייתי מוכן לשלם כדי להיות נוכח בדיונים של מכבי על העונה הבאה. זה בטח קורע
לדעתי הם הולכים בקרוב לעבור לשיטת המחירות של HOT, בוא תצטרף אלינו וקבל מקרר במתנה.
אצל מכבי זה בוא הצטרף אלינו וקבל מנוי למשחקים של הקבוצה לשנה
toja27 כתב:Weems13 כתב:Naor116 כתב:וויציץ׳ עובד בשקט ואני אוהב את זה, אני כמעט בטוח שיש למכבי כבר הסכמים עם כמה שחקנים אבל יש סיבה שעוד לא הודיעו, הכיוון של וויציץ׳ וספאחיה הוא כנראה צעירים פליטי NBA וזה חידוש מרענן שיכול לעבוד , כל אלה ששונאים את הדי ליג לא מביאים שמכבי לא ידעה להביא משם שחקנים , חצי מהזרים האמרקיניים ביורוליג לפחות עברו שם
מאיפה הסקת את זה בדיוק? לדעתי למכבי אין כיוון. הם מחכים לרייס ובסוף לא יצליחו להשיג אותו.
אנחנו מדברים על רייס אבל ישנן עוד עמדות שצריכות חיזוק בשחקנים זרים. אז יכול להיות שבעמדת הרכז- רייס זה השם החם, אבל בשאר העמדות מה?
Naor116 כתב:הייתי מעדיף להשאיר את צירבס כמחליף אם בכל מקרה צריך לשלם לו מיליון דולר, אולי עם המאמן והרכז הנכון הוא וטיוס יוכלו להזכיר קצת את הצמד סופו את טיוס
החציל האצטקי כתב:Naor116 כתב:הייתי מעדיף להשאיר את צירבס כמחליף אם בכל מקרה צריך לשלם לו מיליון דולר, אולי עם המאמן והרכז הנכון הוא וטיוס יוכלו להזכיר קצת את הצמד סופו את טיוס
הוא נגר של החיים.
Naor116 כתב:החציל האצטקי כתב:Naor116 כתב:הייתי מעדיף להשאיר את צירבס כמחליף אם בכל מקרה צריך לשלם לו מיליון דולר, אולי עם המאמן והרכז הנכון הוא וטיוס יוכלו להזכיר קצת את הצמד סופו את טיוס
הוא נגר של החיים.
וסופו מה?
Mitelka כתב:זה כאב ראש אדיר שבכלל רובנו כאן לא לוקחים בחשבון. יש הרבה חוזים מכבדים, התקציב ירד. אז רכז במיליון ומשהו זה אומר שהשחקן הבא כבר יהיה אולי בחצי מיליון. אי אפשר להגיד "צריך להוציא על גארד מוביל ככה וככה" מבלי להתייחס לשאר החבילה. ברור שכרגע חסרים באיזור 4 שחקני מפתח שלא יקבלו כל אחד מיליון ומעלה תשכחו מזה. זאת תהיה עונה של צימצומים. ולעשות את זה ולבנות קבוצה תחרותית שתיתן פייט ביורוליג במצב הזה זה משימה הרבה מעל הראש של ניקולה והצוות.
אין לי פתרונות מדהימים ואני לא מתכוון להגיד תביאו 2-3 פליטי נ.ב.א במיליון וחצי כל אחד כי זה לא חכמה. בהנחה שאין את הכסף הזה הייתי מנסה לעשות הימורים מושכלים. זה יכול להיות ג'קסון כרכז ראשון (סופר התקפי ואוויר בהגנה) במיליון דולר (לפחות ככה מפרסמים) וורגאס כרכז מחליף שיכול להשלים אותו מהצד ההגנתי - כן כן הוא לא לרמה של היורליג אני יודע. אולי הוא לרמה של קבוצה שמצטמצמת מאוד וצריכה שחקני 7,8,9 זולים ויעילים במידת האפשר. אולי עמדה 3 להמר עליה כעמדת ישראלים זולה (משעור, דאוסן והגופה של סמית') מה שיפנה את הכסף לעמדות ה(אולי) יותר חשובות.
כל האופציות שאני מעלה אפילו אני אישית מרגיש לא בנוח אבל זה פשוט בלית ברירה. משדרים פה שהולכים לקיצוץ בתקציב, שחקנים שיושבים על חוזה ואי אפשר להפטר מהם מבלי לפצות אותם (סיל, מקל, צירבס) - צריך לעשות איכשהו מהלימון לימונדה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:העניין הוא כזה: שבענו מההימורים. שבענו מהגימיקים. שבענו מהישראלים.
אפשר להמר על פליטי NBA די-ליג במשכורות סבירות ולפגוע. לא בשמיים להביא לפה חבר'ה כמו אדריאן פיין או ג'ורדן מיקי וKJ מקדניאלס שעשו חוזים צנועים בליגה.
או רכז די-ליג (!!!) כמו ריי מקאלום, או סקנד גארד כמו ואנדר בלו. זה לא יעלה למכבי כסף שאין לה.
החציל האצטקי כתב:החבר'ה בוגאס. אין ישיבות. רק על הרולטה.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:Weems13 כתב:Naor116 כתב:וויציץ׳ עובד בשקט ואני אוהב את זה, אני כמעט בטוח שיש למכבי כבר הסכמים עם כמה שחקנים אבל יש סיבה שעוד לא הודיעו, הכיוון של וויציץ׳ וספאחיה הוא כנראה צעירים פליטי NBA וזה חידוש מרענן שיכול לעבוד , כל אלה ששונאים את הדי ליג לא מביאים שמכבי לא ידעה להביא משם שחקנים , חצי מהזרים האמרקיניים ביורוליג לפחות עברו שם
אנחנו מדברים על רייס אבל ישנן עוד עמדות שצריכות חיזוק בשחקנים זרים. אז יכול להיות שבעמדת הרכז- רייס זה השם החם, אבל בשאר העמדות מה?
אני מבקש לא להעמיס על אבי. כל פעם שם אחד.
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:זה כאב ראש אדיר שבכלל רובנו כאן לא לוקחים בחשבון. יש הרבה חוזים מכבדים, התקציב ירד. אז רכז במיליון ומשהו זה אומר שהשחקן הבא כבר יהיה אולי בחצי מיליון. אי אפשר להגיד "צריך להוציא על גארד מוביל ככה וככה" מבלי להתייחס לשאר החבילה. ברור שכרגע חסרים באיזור 4 שחקני מפתח שלא יקבלו כל אחד מיליון ומעלה תשכחו מזה. זאת תהיה עונה של צימצומים. ולעשות את זה ולבנות קבוצה תחרותית שתיתן פייט ביורוליג במצב הזה זה משימה הרבה מעל הראש של ניקולה והצוות.
אין לי פתרונות מדהימים ואני לא מתכוון להגיד תביאו 2-3 פליטי נ.ב.א במיליון וחצי כל אחד כי זה לא חכמה. בהנחה שאין את הכסף הזה הייתי מנסה לעשות הימורים מושכלים. זה יכול להיות ג'קסון כרכז ראשון (סופר התקפי ואוויר בהגנה) במיליון דולר (לפחות ככה מפרסמים) וורגאס כרכז מחליף שיכול להשלים אותו מהצד ההגנתי - כן כן הוא לא לרמה של היורליג אני יודע. אולי הוא לרמה של קבוצה שמצטמצמת מאוד וצריכה שחקני 7,8,9 זולים ויעילים במידת האפשר. אולי עמדה 3 להמר עליה כעמדת ישראלים זולה (משעור, דאוסן והגופה של סמית') מה שיפנה את הכסף לעמדות ה(אולי) יותר חשובות.
כל האופציות שאני מעלה אפילו אני אישית מרגיש לא בנוח אבל זה פשוט בלית ברירה. משדרים פה שהולכים לקיצוץ בתקציב, שחקנים שיושבים על חוזה ואי אפשר להפטר מהם מבלי לפצות אותם (סיל, מקל, צירבס) - צריך לעשות איכשהו מהלימון לימונדה.
אנחנו אוהדים. כאבי הראש שלהם לא אמורים לעניין אותנו.
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:זה כאב ראש אדיר שבכלל רובנו כאן לא לוקחים בחשבון. יש הרבה חוזים מכבדים, התקציב ירד. אז רכז במיליון ומשהו זה אומר שהשחקן הבא כבר יהיה אולי בחצי מיליון. אי אפשר להגיד "צריך להוציא על גארד מוביל ככה וככה" מבלי להתייחס לשאר החבילה. ברור שכרגע חסרים באיזור 4 שחקני מפתח שלא יקבלו כל אחד מיליון ומעלה תשכחו מזה. זאת תהיה עונה של צימצומים. ולעשות את זה ולבנות קבוצה תחרותית שתיתן פייט ביורוליג במצב הזה זה משימה הרבה מעל הראש של ניקולה והצוות.
אנחנו אוהדים. כאבי הראש שלהם לא אמורים לעניין אותנו.
נכון. ויחד עם זאת לפנטז על רכז ראשון במיליון וחצי, רכז שני במיליון נקודה שלוש וסנטר שלישי במילארד שבע מאות ואלף - קצת לא רציני. אם מנסים לעשות דיון של איך הקבוצה צריכה להראות צריך גם להצמד למציאות - מכאיבה ככל שתהיה.
Mitelka כתב:שבעת מהימורים? איזה הימורים? גאודלוק? ווימס? צירבס? ראד? כולם שחקנים סופר מוכרים שעלו הרבה כסף והתרסקת איתם (טוב, ראד לא כזה יקר). אייברסון כסנטר מחליף עלה לך 700 אלף וזה ממש לא הימור. מכבי לא הימרה בשיט - שפכה כסף על שחקנים ונפלה בגדול. זה לא הימור. לא היה לנו אף "הימור" של שחקן מוביל בחמישייה מאז מרקיז היינס. רוצ'סטי זה הימור? פארמר? סתם כישלונות במלא כסף.
איזה משכורת סבירות - אני באמת לא מבין אותך. KJ מקדניאלס? החוזה האחרון שלו היה על 3 מיליון דולר בעונה, לא? באמת אתה תביא אותו ב500 אלף?
ונגיד שמת עליו 1.7 מיליון והוא הויעיל בטובו ובא. מה נשאר לך? גריענים וחמוצים בשביל רכז (בהנחה שמקדניאלס הוא מספר 2). תביא רכז ב300 אלף ?
חוץ מזה אתה אומר "שבענו מהימורים" ואז אומר אפשר להמר על פליטי NBA ודי ליג.... אז אתה כן אומר שצריך להמר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים