12 יוני 2018, 18:26
jol9 כתב:ממממ...
טוב, בכל מקרה, זה הרקע לעזיבה שלו.
אני אגיד משהו לא פופולרי קצת, אבל היציבות שיש לנו מקבלת משנה תוקף בימים כאלה.
זה כמובן לא מנקה אותם מהאחריות בשום אופן, אבל זה בהחלט מעורר מחשבות לגבי מחליפים פוטנציאליים ומה עשוי לקרות אם יישבר להם ביום בהיר אחד.
12 יוני 2018, 19:20
12 יוני 2018, 19:31
12 יוני 2018, 19:33
jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
שבו מגיע מיליארדר, מעלה את התקציב קצת, ואחרי שנתיים נוטש ומרסק את המועדון לקרשים.
12 יוני 2018, 19:55
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
שבו מגיע מיליארדר, מעלה את התקציב קצת, ואחרי שנתיים נוטש ומרסק את המועדון לקרשים.
איך עזיבה של מישהו מרסקת את התקציב אם היום חיים בכמעט 100% על הכנסות?
מגיע מישהו, מעלה את התקציב, עוזב אחרי שנתיים וחוזרים לחיות על ההכנסות. רק בלי פדרמן וניקולה.
12 יוני 2018, 19:58
הצופה כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
מגיע מישהו, מעלה את התקציב, עוזב אחרי שנתיים וחוזרים לחיות על ההכנסות. רק בלי פדרמן וניקולה.
אם לדוגמא אותו מישהו מגיע למכבי ומחליט להחליף את כל מי שנמצא במחלקת שיווק כיום, מה שיוריד את ההכנסות.
12 יוני 2018, 21:52
12 יוני 2018, 22:05
שמואל1 כתב:הבעלים החדש של ירושלים, חומסקי, הודיע במסיבת עיתונאים כי תקציב הקבוצה יקטן ב- 10-15% אך עדיין יהיה השני בגודלו בישראל.
כמו כן, הוא אומר שירושלים הייתה נאיבית בכל הקשור ליורוליג ומעתה תתנהל יותר בצניעות. בנוסף, עדיין לא התקבלה החלטה אם הקבוצה תופיע ביורוקאפ או בליגת האלופות של פיב"א
12 יוני 2018, 22:26
12 יוני 2018, 22:28
שמואל1 כתב:הבעלים החדש של ירושלים, חומסקי, הודיע במסיבת עיתונאים כי תקציב הקבוצה יקטן ב- 10-15% אך עדיין יהיה השני בגודלו בישראל.
כמו כן, הוא אומר שירושלים הייתה נאיבית בכל הקשור ליורוליג ומעתה תתנהל יותר בצניעות. בנוסף, עדיין לא התקבלה החלטה אם הקבוצה תופיע ביורוקאפ או בליגת האלופות של פיב"א
12 יוני 2018, 22:40
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
12 יוני 2018, 22:40
12 יוני 2018, 22:42
12 יוני 2018, 23:48
12 יוני 2018, 23:59
שמואל1 כתב:אפשרות: רומן אברמוביץ' ירכוש את הפועל ירושלים
בלעדי: ראש העיר ניר ברקת מקדם מאחורי הקלעים מהלך במסגרתו האוליגרך שעבר לאחרונה לישראל וקיבל אזרחות, ירכוש את המועדון או ייכנס בו כשותף. במועדון מבטיחים: נעמיד את התקציב השני בגובהו בליגה
http://m.isport.co.il/article.html?articleId=39934
13 יוני 2018, 04:33
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
מממ, אני לא לגמרי בטוח שזה עובד ככה.
בכל מקרה, יש כאן אלמנט של סיכון.
13 יוני 2018, 10:42
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
בדיוק או לא בדיוק, ככה זה עובד.
כמו שאמרתי בעבר - הסיכון הגדול יותר הוא להישאר במצב הנתון.
קח כדוגמה את הכדורגל. סבלנו עם לוני הרציקוביץ', הגיע המיליארדר אלכס שניידר לתקופה של שנה אחת (במהלכה סגר חובות והשקיע קרוב ל-20 מיליון דולר מכיסו) ולאחריו הגיע מיץ' גולדהאר וירש את הקבוצה ללא תמורה. מבחינת מכבי ההיא הסיכון היה להישאר תחת לוני הרציקוביץ' - ולא שמיליארדר יירש את הקבוצה ויחליט לעזוב אותה לאחר תקופה קצרה. אותו דבר במקרה של הפדרמנים, שבעיקר מרוויחים (משקיעים באופן מינימלי ומקבלים פרסום שעוזר להם בעסקים) על הגב של הקבוצה והאוהדים.
13 יוני 2018, 11:05
jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
13 יוני 2018, 11:13
מקובי כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
בדיוק או לא בדיוק, ככה זה עובד.
כמו שאמרתי בעבר - הסיכון הגדול יותר הוא להישאר במצב הנתון.
קח כדוגמה את הכדורגל. סבלנו עם לוני הרציקוביץ', הגיע המיליארדר אלכס שניידר לתקופה של שנה אחת (במהלכה סגר חובות והשקיע קרוב ל-20 מיליון דולר מכיסו) ולאחריו הגיע מיץ' גולדהאר וירש את הקבוצה ללא תמורה. מבחינת מכבי ההיא הסיכון היה להישאר תחת לוני הרציקוביץ' - ולא שמיליארדר יירש את הקבוצה ויחליט לעזוב אותה לאחר תקופה קצרה. אותו דבר במקרה של הפדרמנים, שבעיקר מרוויחים (משקיעים באופן מינימלי ומקבלים פרסום שעוזר להם בעסקים) על הגב של הקבוצה והאוהדים.
ועל אותו משקל קח את ירושלים- קיבלו את גידאמק אחרי שנתיים זרק אותם לכלבים ואז קיבלו את אגייאר שנעלם והם נכנסו ללופ שהיה להם קשה לצאת ממנו.
או את הפועל כדורגל עם כבירי.
אף אחד לא מבטיח שהמנהלים החדשים יידעו מה הם עושים.
13 יוני 2018, 11:28