המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עזוב, הוא ליצן. הכי קל להאשים ולספסל את הרוקי. איכס.Shay_uzan כתב:כיאלו הוא צריך הוכחה נוספת לזה שדני לא הבעיה?
טכנית לברוקס. דני שמר טוב.Shay_uzan כתב:הנה גם טכנית שאני לא מבין על מה, הגנה הכי טובה שדנע יכל לעשות
Shay_uzan כתב:הנה גם טכנית שאני לא מבין על מה, הגנה הכי טובה שדנע יכל לעשות
לא, לברוקס לפי הכרוז והשדר של הווידארדסtoja27 כתב:Shay_uzan כתב:הנה גם טכנית שאני לא מבין על מה, הגנה הכי טובה שדנע יכל לעשות
הטכנית לדעתי לספסל של וושניגטון.
Shay_uzan כתב:הנה גם טכנית שאני לא מבין על מה, הגנה הכי טובה שדני יכל לעשות
רק שלא שרקו עבירה על אבדיה...עידן כתב:Shay_uzan כתב:הנה גם טכנית שאני לא מבין על מה, הגנה הכי טובה שדני יכל לעשות
בדיוק ההיפך - הטכנית הייתה לברוקס שהתלונן על העבירה ששרקו נגד אבדיה...
Shay_uzan כתב:לא, לברוקס לפי הכרוז והשדר של הווידארדסtoja27 כתב:Shay_uzan כתב:הנה גם טכנית שאני לא מבין על מה, הגנה הכי טובה שדנע יכל לעשות
מחדד, ההודעה הראשונה זאת ביקורת על הטכנית המיותרת של ברוקס על מהלך הגנתי מצוייןtoja27 כתב:Shay_uzan כתב:לא, לברוקס לפי הכרוז והשדר של הווידארדסtoja27 כתב:Shay_uzan כתב:הנה גם טכנית שאני לא מבין על מה, הגנה הכי טובה שדנע יכל לעשות
כן לזה התכוונתי.
החטיא 2 שלשות שהוא לא בקצב משחק כי הוא יוצא כל 3 דקות על טעויות של אחרים (החוץ עכשיו זה לא אשמתו, לא מוסאים לשחקן שיוצא מהצבע), חוץ מזה, הוא בסדר, קשה לי לבוא בתלונות שזה המצבשמואל1 כתב:דני חלש מאוד היום. בעיקר באשמתו של ברוקס.
הוא לא ייאמן. רחמים על דני. אפילו גארבג' הוא לא ייתן לו?Shay_uzan כתב:שוב הוריד אותו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים