פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 ספטמבר 2011, 09:35
שחף כתב:כל הכבוד לפדרמן. אני מוכן לשים כסף ששני מיליון דולר מהאדריאטית הלכו ישר לתוך הכיס שלו.

אני לא מסכים איתך..
שני מיליון
יורו הלכו לכיס שלו..
28 ספטמבר 2011, 09:37
קטונתי מלהבין את הבסיס לטענה הזו.
28 ספטמבר 2011, 10:01
שחף כתב:כל הכבוד לפדרמן.
אני מוכן לשים כסף ששני מיליון דולר מהאדריאטית הלכו ישר לתוך הכיס שלו.

מעולה!! אולי נוכל להשתמש בכסף הזה כדי להביא עוד גארד
לפחות מישהו כאן מוכן לשים כסף....
28 ספטמבר 2011, 10:05
פדרמן בעד כבוד אם זה חוסך לו מיליון דולר.
האמת ששוב הוציאו את גודס ( ובלאט, רק שהוא היה יותר זהיר בעניין הגארד הנוסף ) פארש, בדיוק כמו שנה שעברה.
אבל שטויות, שתהיה שנה טובה לכולם, כולל פדרמן. אולי באמת צריכים להיות אופטימיים כמו טיקי , גם השנה שעברה לא חשבנו שנצליח בלי גארד
נוסף ובסוף הצלחנו.
כמו שדוריס דיי שרה פעם - " קה סרה סרה, מה שיהיה יהיה. את העתיד לו לנו לדעת ". אחלה שיר.
28 ספטמבר 2011, 10:15
שאלתם איך שחף הגיע למסקנה שלו? פשוט מאוד. תקציב הקבוצה גדל בלפחות 2 מיליון דולר "בזכות" הליגה האדריאטית (רק מהעלאת מחיר המנויים הוא גדל בלמעלה ממיליון דולר) ומצד שני תקציב השחקנים לא גדל ואולי אף ירד (ואף אחד לא יוכל לשכנע אותי אחרת).
28 ספטמבר 2011, 10:20
בעקבות התבטאויותיו של פדרמן על פארגו ועל הסגל אפשר בשקט לנעול את אשכול המלפפונים.
28 ספטמבר 2011, 10:22
בנימין נעמן כתב:קטונתי מלהבין את הבסיס לטענה הזו.
אני אומנם לא מקבל את הטענה שמישהו מהבעלים עושה כסף ע"ח מכבי ובכל זאת יה אמור להיות לנו הרכב גארדים של פארמר , פאפלוקאס , שייר ופארגו כשברגע שפארמר עוזב נשארים 3 גארדים מובילים + אוחיון וטל כמשלימים.
פארגו עשה צעד די עלוב והוא כנראה ישלם את המחיר , בלי קשר מכבי צריכים להביא שחקן במקומו , הרי התפנה כסף מהשחרור של פארגו (בלי לקחת בחשבון את הפיצויים שהוא ישלם) וזה צריך ללכת לשחקן במקומו , זו מתמטיקה נורא פשוטה שפדרמן אמור להבין.
באמת לבנות על זה שיבוא מחליף לפארמר כשהוא יעזוב זה הימור קצת גדול מידי.
28 ספטמבר 2011, 10:25
עזוב, קודי, חבל על העצבים שלך, במילא לא האמנת בתוך תוכך שיגיע שחקן חדש, הרי אתה בין הפסימיים.( בקטעים האלו גם אני ).
אם תהיה עונה קשה תאמין לי שכל הזיפת יצוף ותהיה" חגיגה " ונוכל לדסקס את זה חודשים. אם נצליח למרות הכול במילא נשכח את כל הסצינה הזאת בסוף.
הרי אנחנו עוקבים אחרי מכבי שנים ארוכות ואי אפשר להגיד שהופתענו.
אפשר רק לקוות לטוב וזהו.
28 ספטמבר 2011, 10:29
ובינתיים דרק רוז מתפנה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4128917,00.htmlפדרמן בתגובה: אלון שטיין לוקח אותו. גם יותר זול וגם קלעי שלוש יותר טוב.
28 ספטמבר 2011, 13:46
אפשר לבקר את ההנהלה אם לא נביא שחקן בזמן הקרוב. אולי יש מו"מ עם לאנגפורד (זה לא שהוא חתם בינתיים אישפהו) או מישהו אחר ולא רוצים שיתפרסם, אולי שומרים כסף לזמן שפארמר יעזוב כי עד שכל הסיפור עם לאנגפורד יצא, לא באמת היו מועמדים ראויים בתקופה האחרונה. לא יודע, אין לי מקורות בתוך ההנהלה, ולא מתיימר לדעת.
אבל להגיד שפדרמן (אחד שכסף ממש לא חסר לו) לוקח כסף לכיס שלו זה לא רק שלא מבוסס על כלום (וגם אם החישובים הסתמיים ושטחיים היו נכונים, זה מוכיח שהוא לוקח כסף ממכבי?), זה גם נראה לי ממש טיפשי. קדום כל, אין לו שליטה בלעדית, יש לו 33 אחוז מהמניות, אז הוא מה, עושה יד ביד עם שאר השותפים? גם שמעון ורקנאטי לוקחים כסף הביתה? או שהוא מקבל אישור מהדירקטוריון להוציא כסף מהקבוצה מתי שהוא רוצה?
28 ספטמבר 2011, 18:02
misha כתב:אפשר לבקר את ההנהלה אם לא נביא שחקן בזמן הקרוב. אולי יש מו"מ עם לאנגפורד (זה לא שהוא חתם בינתיים אישפהו) או מישהו אחר ולא רוצים שיתפרסם, אולי שומרים כסף לזמן שפארמר יעזוב כי עד שכל הסיפור עם לאנגפורד, יצא לא באמת היו מועמדים ראויים בתקופה האחרונה. לא יודע, אין לי מקורות בתוך ההנהלה, ולא מתיימר לדעת.
אבל להגיד שפדרמן (אחד שכסף ממש לא חסר לו) לוקח כסף לכיס שלו זה לא רק שלא מבוסס על כלום (וגם אם החישובים הסתמיים ושטחיים היו נכונים, זה מוכיח שהוא לוקח כסף ממכבי?), זה גם נראה לי ממש טיפשי. קדום כל, אין לו שליטה בלעדית, יש לו 33 אחוז מהמניות, אז הוא מה, עושה יד ביד עם שאר השותפים? גם שמעון ורקנאטי לוקחים כסף הביתה? או שהוא מקבל אישור מהדירקטוריון להוציא כסף מהקבוצה מתי שהוא רוצה?.
אני כבר מזמן התייעשתי.
מה שעצוב הוא שזה מגיע מאוהדי מכבי, ועוד חבר'ה עם ראש על הכתפיים.
הביקורת כלפי ההנהלה בכלל ופדרמן בפרט בפורום הזה היא קיצונית וארסית במיוחד.
משום מה כשמכבי רצה יפה בשנה שעברה, לא היו כאן יותר מדי טענות כלפי ההנהלה.
בסופו של דבר, ההצלחה של ההנהלה תימדד בהצלחה של הקבוצה, ואת זה ראינו כבר שאף אחד כאן לא ממש יודע לנחש.
אני כבר מחכה למשחק הראשון, ומקווה שהוא וההמשך ישתיקו את הביקורות.
28 ספטמבר 2011, 18:20
יוני, אף אחד לא ישכנע אותי שההנהלה לא שמה רגליים לדייויד כשהולכים לליגה האדריאטית במטרה שיהיה כסף להשאיר שחקנים ובפועל ההחתמה הכי יקרה של הקבוצה בקיץ הזה עלתה 500 אלף דולר ועכשיו אומרים שאין כסף. ההצלחה של בלאט הלכה נגדו במובן שפדרמן השתכנע שלא צריך להוציא יותר מידי בשביל להצליח(בפועל התקציב של קבוצות שזכו ביורוליג מאז 2006 היה מעל 20 מיליון יורו) ואם אפשר לדחוף גם ליגה מיותרת ולהרוויח גם על הדרך אז למה לא. כשהרכז המוביל שלך עלול לעזוב בכל רגע, המחליף שלו בן 34 ובעמדה 2 יש לך שחקן שלא קרע זוג נעליים במשחק מקצועני ושחקן גמור כבר שנתיים זאת לא נקודת פתיחה טובה מידי.
28 ספטמבר 2011, 19:34
שחף כתב:יוני, אף אחד לא ישכנע אותי שההנהלה לא שמה רגליים לדייויד כשהולכים לליגה האדריאטית במטרה שיהיה כסף להשאיר שחקנים ובפועל ההחתמה הכי יקרה של הקבוצה בקיץ הזה עלתה 500 אלף דולר ועכשיו אומרים שאין כסף. ההצלחה של בלאט הלכה נגדו במובן שפדרמן השתכנע שלא צריך להוציא יותר מידי בשביל להצליח(בפועל התקציב של קבוצות שזכו ביורוליג מאז 2006 היה מעל 20 מיליון יורו) ואם אפשר לדחוף גם ליגה מיותרת ולהרוויח גם על הדרך אז למה לא. כשהרכז המוביל שלך עלול לעזוב בכל רגע, המחליף שלו בן 34 ובעמדה 2 יש לך שחקן שלא קרע זוג נעליים במשחק מקצועני ושחקן גמור כבר שנתיים זאת לא נקודת פתיחה טובה מידי.
ושנה שעברה המצב היה יותר טוב?
סנטר שחזר אחרי שהיה בחוות הרזיה במקום לשחק.
רכז שחטף התקף לב,ובשניה האחרונה הביאו רכז מהליגה.
את צ'אק שהרוב פה חשב שלא שווה כלום,ואפילו העדיפו את אלן אנדרסון על פניו.
בקיצור תנו להנהלה ולבלאט קצת שקט לעבוד,את כל הביקורת ועריפת הראשים תעשו בסוף העונה לא לפניה.
28 ספטמבר 2011, 19:35
שחף כתב:יוני, אף אחד לא ישכנע אותי שההנהלה לא שמה רגליים לדייויד כשהולכים לליגה האדריאטית במטרה שיהיה כסף להשאיר שחקנים ובפועל ההחתמה הכי יקרה של הקבוצה בקיץ הזה עלתה 500 אלף דולר ועכשיו אומרים שאין כסף. ההצלחה של בלאט הלכה נגדו במובן שפדרמן השתכנע שלא צריך להוציא יותר מידי בשביל להצליח(בפועל התקציב של קבוצות שזכו ביורוליג מאז 2006 היה מעל 20 מיליון יורו) ואם אפשר לדחוף גם ליגה מיותרת ולהרוויח גם על הדרך אז למה לא. כשהרכז המוביל שלך עלול לעזוב בכל רגע, המחליף שלו בן 34 ובעמדה 2 יש לך שחקן שלא קרע זוג נעליים במשחק מקצועני ושחקן גמור כבר שנתיים זאת לא נקודת פתיחה טובה מידי.
מה איכפת לך כמה מכבי משקיעה? הקבוצה היתה בגמר היורוליג בשנה שעברה והביאה דאבל קליל. בוא ניתן להם להנות מההצלחה הזאת וקצת נחסוך בביקורת.
כמו שאמרתי כבר, יש מקום לביקורת, אבל הביקורת הזאת תלוייה לחלוטין ביכולת של הקבוצה להצליח, ומכיוון שמכבי היא קבוצה מנצחת ומצליחה, עד שיוכח אחרת, אז
בוא ניתן להם קצת קרדיט.
28 ספטמבר 2011, 19:42
הסיבה האמיתית לכך שכל מקהלת המבקרים טוענת שלמכבי יש עוד כסף הרבה כסף עבור שחקנים נובעת מהתעלמות גורפת מההוצאות העצומות שהיו בקיץ האחרון או אם תרצו, חישובים לא נכונים במשחק המנג'ר החולש על האשכול הזה.
בכלל, מעדיפים לצאת כאן בהצהרות נבובות על כך שהחוזים של גרין ופארגו פינו הרבה כסף כביכול, אך בד בבד, מעלימים עין משידורגי השכר (המאוד מסיביים) שנעשו בקיץ, מהרחבת הסגל (מתי בפעם האחרונה היו למכבי 13 שחקנים בכירים?), מהגדלת ושידרוג הצוות המקצועי, מהכסף הרב שהולך לקבוצת הבת (שכידוע, הזרים של יקנעם מגידו חתומים במכבי ולא בקבוצה בה הם משחקים) ולעוד הוצאות שוטפות שהתיקרו (לאחרונה התבסרנו שגם הטיסות הפרטיות שהליגה האדריאטית אמורה היתה לתקצב בוטלו).
אם כל זה לא מספיק, גיא גודס הודיע בראיון שנערך עמו לאחרונה, שמכבי כבר חורגת במקצת מהתקציב, וזאת על אף פעילויות החשבונאות הוירטואוזיות שנעשו כאן.
סביר להניח, שכל הדברים שציינתי כאן עדיין לא ישכנעו את חברי המהקהלה, והם בשלהם ימישכו להכפיש וליבב, אבל לכך כבר התרגלנו.
אגב, ההכפשות נגד פדרמן הן באמת הזויות. אני באמת תוהה מניין התקבל המידע לפיו הוא גלגל לכיסו כשני מיליון יורו, ומדוע דוקא הוא מכל חברי ההנהלה קיבל כ"כ הרבה כסף.
בכל מקרה, את הסגל של מכבי בנה דיויד בלאט והוא גם זה שאחראי להבאתו של אותו רכז בן 34 ואותם גארדים צעירים ונטולי נסיון.
אם יש ביקורת על בניית הקבוצה, רצוי לפחות שהיא תופנה למקומות הנכונים.
28 ספטמבר 2011, 19:59
אותה הנהלה, ש'רק מחכה לשים רגליים לבלאט', הביאה באמצע עונה שעברה פרוספקט כמו מצ'באן בהשקעה כספית גדולה של משכורת + בייאוט. הקבוצה הייתה צריכה גבוה והביאו אחד לא רק לעכשיו אלא מישהו לטווח ארוך. וזה שלא הקבוצה קרטעה באותו זמן - להפך - היא רצה טוב ובכל זאת שמו את היד לכיס ואולי סיימו את העונה שעברה במינוס (או שהעבירו את זה לתקציב של העונה). אני עדיין זוכר את הוויכוח שהיה לי עם קודי שהיה בטוח בטריליון אחוז שפדרמן לא יביא אותו.
אז כן נוצר חור אחרי שפארגו עזב, אבל זה לא אומר שלא יביאו שחקן בסופו של דבר. נוח מאוד להתעלם ממיעוט אופציות בשוק הגארדים באירופה בחודשיים האחרונים, כשאפילו קבוצות עם כסף יותר גדול ממכבי נאלצו להסתפק בשחקנים פחות טובים ממה שהם קיוו. אולי אפילו לאנגפורד, חלומם של הרוב פה (וגם העדפה שלי) יבוא - נחכה ונראה. גם במכבי יודעים שתהיה בעיה כשפארמר יעזוב, ותאמין או לא, גם פדרמן רוצה שמכבי תצליח. יש הבדל בין ביקורת לגיטימית לשטות מוחלטת שכתבת לפני עמוד על זה שפדרמן לוקח כסף לכיסו.
28 ספטמבר 2011, 20:01
jol9 כתב:misha כתב:אפשר לבקר את ההנהלה אם לא נביא שחקן בזמן הקרוב. אולי יש מו"מ עם לאנגפורד (זה לא שהוא חתם בינתיים אישפהו) או מישהו אחר ולא רוצים שיתפרסם, אולי שומרים כסף לזמן שפארמר יעזוב כי עד שכל הסיפור עם לאנגפורד, יצא לא באמת היו מועמדים ראויים בתקופה האחרונה. לא יודע, אין לי מקורות בתוך ההנהלה, ולא מתיימר לדעת.
אבל להגיד שפדרמן (אחד שכסף ממש לא חסר לו) לוקח כסף לכיס שלו זה לא רק שלא מבוסס על כלום (וגם אם החישובים הסתמיים ושטחיים היו נכונים, זה מוכיח שהוא לוקח כסף ממכבי?), זה גם נראה לי ממש טיפשי. קדום כל, אין לו שליטה בלעדית, יש לו 33 אחוז מהמניות, אז הוא מה, עושה יד ביד עם שאר השותפים? גם שמעון ורקנאטי לוקחים כסף הביתה? או שהוא מקבל אישור מהדירקטוריון להוציא כסף מהקבוצה מתי שהוא רוצה?.
אני כבר מזמן התייעשתי.
בסופו של דבר, ההצלחה של ההנהלה תימדד בהצלחה של הקבוצה, ואת זה ראינו כבר שאף אחד כאן לא ממש יודע לנחש.
זה פשוט מתסכל אותי..
הקו האחורי נראה כ"כ חסר שזה מפחיד..(אל תגידו גם שנה שעברה כי זה שונה, אז היו שני אמריקאים אתלטיים לעונה שלמה, פה יש צעירים וזקנים לבנים בנוסף לשחקן שיכול ללכת בכל יום נתון)..
28 ספטמבר 2011, 20:30
חביב אורנג'ד כתב:הסיבה האמיתית לכך שכל מקהלת המבקרים טוענת שלמכבי יש עוד כסף הרבה כסף עבור שחקנים נובעת מהתעלמות גורפת מההוצאות העצומות שהיו בקיץ האחרון או אם תרצו, חישובים לא נכונים במשחק המנג'ר החולש על האשכול הזה.
בכלל, מעדיפים לצאת כאן בהצהרות נבובות על כך שהחוזים של גרין ופארגו פינו הרבה כסף כביכול, אך בד בבד, מעלימים עין משידורגי השכר (המאוד מסיביים) שנעשו בקיץ, מהרחבת הסגל (מתי בפעם האחרונה היו למכבי 13 שחקנים בכירים?), מהגדלת ושידרוג הצוות המקצועי, מהכסף הרב שהולך לקבוצת הבת (שכידוע, הזרים של יקנעם מגידו חתומים במכבי ולא בקבוצה בה הם משחקים) ולעוד הוצאות שוטפות שהתיקרו (לאחרונה התבסרנו שגם הטיסות הפרטיות שהליגה האדריאטית אמורה היתה לתקצב בוטלו).
אם כל זה לא מספיק, גיא גודס הודיע בראיון שנערך עמו לאחרונה, שמכבי כבר חורגת במקצת מהתקציב, וזאת על אף פעילויות החשבונאות הוירטואוזיות שנעשו כאן.
סביר להניח, שכל הדברים שציינתי כאן עדיין לא ישכנעו את חברי המהקהלה, והם בשלהם ימישכו להכפיש וליבב, אבל לכך כבר התרגלנו.
אגב, ההכפשות נגד פדרמן הן באמת הזויות. אני באמת תוהה מניין התקבל המידע לפיו הוא גלגל לכיסו כשני מיליון יורו, ומדוע דוקא הוא מכל חברי ההנהלה קיבל כ"כ הרבה כסף.
בכל מקרה, את הסגל של מכבי בנה דיויד בלאט והוא גם זה שאחראי להבאתו של אותו רכז בן 34 ואותם גארדים צעירים ונטולי נסיון.
אם יש ביקורת על בניית הקבוצה, רצוי לפחות שהיא תופנה למקומות הנכונים.
אני מקווה שבמהלך העונה לפחות לא נשמע את כל זה. זה רק יגיד שהעונה היא טובה.
לגבי הכסף - מישהו כאן אמר, וזה כנראה מאוד נכון, שהכסף של פיני בכלל לא רלוונטי לשיקולים, כי זה מלכתחילה היה חריגה מהתקציב.
האמת שאין לי בעיה עם ביקורת על ההנהלה, אבל להגיד שפדרמן לוקח את הכסף לכיס, זאת פשוט חוצפה, ואם למישהו היה איכפת, אז גם עילה לתביעה.
כאילו שלפדרמן ולהנהלה יש איזשהו רצון נסתר שהקבוצה תיכשל. אני באמת לא מבין את זה.
28 ספטמבר 2011, 20:40
LIAV10 כתב:jol9 כתב:misha כתב:אפשר לבקר את ההנהלה אם לא נביא שחקן בזמן הקרוב. אולי יש מו"מ עם לאנגפורד (זה לא שהוא חתם בינתיים אישפהו) או מישהו אחר ולא רוצים שיתפרסם, אולי שומרים כסף לזמן שפארמר יעזוב כי עד שכל הסיפור עם לאנגפורד, יצא לא באמת היו מועמדים ראויים בתקופה האחרונה. לא יודע, אין לי מקורות בתוך ההנהלה, ולא מתיימר לדעת.
אני כבר מזמן התייעשתי.
זה פשוט מתסכל אותי..
הקו האחורי נראה כ"כ חסר שזה מפחיד..(אל תגידו גם שנה שעברה כי זה שונה, אז היו שני אמריקאים אתלטיים לעונה שלמה, פה יש צעירים וזקנים לבנים בנוסף לשחקן שיכול ללכת בכל יום נתון)..
סבלנות. בסוף הכל יסתדר.
28 ספטמבר 2011, 21:31
איזה קמצן פדרמן .
עדיף להיות "עשיר " כמו ברסא ולקנות כל דבר שזז :
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000685876חבל שהנהלת מכבי קמצנית ולא מציחה להתחרות ליצירות חוב כזה יפה כל שנה
היתי מאוד ציני .