רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי ankram » 04 אוקטובר 2025, 11:53

גיא כתב:אני חושב שקטש מאמין באיזשהו מקום שאם רק ישחקו נכון - יהיה טוב.
וזה תמים.
אבל, אם ההנהלה תפטר אותו עכשיו זו תהיה חוצפה.
כי הוא לפחות מנסה. הם לא.
הם לא יפטרו אותו, הוא יתפטר בשביל לא לבזות את עצמו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי גיא » 04 אוקטובר 2025, 11:56

ankram כתב:
גיא כתב:אני חושב שקטש מאמין באיזשהו מקום שאם רק ישחקו נכון - יהיה טוב.
וזה תמים.
אבל, אם ההנהלה תפטר אותו עכשיו זו תהיה חוצפה.
כי הוא לפחות מנסה. הם לא.
הם לא יפטרו אותו, הוא יתפטר בשביל לא לבזות את עצמו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קטש זה לא טיפוס כזה שמתפטר - אבל אולי אני טועה.
גיא

הודעהעל ידי 0ved1212 » 04 אוקטובר 2025, 12:00

זה מראה את ההבדל בינו לבין מאמן טופ יורוליג שמכבד את עצמו
תארו לכם מה היה קורה אם היה איטודיס או שארס או אוברדוביץ
בשידור חי הם היו מציבים אולטימטום ומטפטרים מאימון

קטש מאמן חלש אין לו אומץ
0ved1212

הודעהעל ידי felix_r » 04 אוקטובר 2025, 13:22

0ved1212 כתב:זה מראה את ההבדל בינו לבין מאמן טופ יורוליג שמכבד את עצמו

קטש מאמן חלש אין לו אומץ

כי את קטש לא תחתים קבוצת יורוליג אחרת. לא משנה עד כמה הוא אשם או לא במצב הקיים, הכתם יישאר עליו בעיני הבעלים של קבוצות היורוליג. אילו היה מצליח בשנים הקודמות לנצח את אחת הסדרות (נגד מונאקו או נגד פאו) ולהעפיל לפיינל פור, אז אולי היה סיכוי שמישהו בחו"ל ייקח אותו. אבל הוא לא.

חוץ מזה הוא כבר לא מאמן צעיר. הוא מאמן כבר 20 שנה. זה לא שמישהו יחשוב שהוא מאמן צעיר מוכשר שעומד לפרוץ (כפי שקרה לשאראס לאחר שהצעיד את ז'לגיריס הצנועה לפיינל-פור).

אם יתפטר או יפוטר, לאן ילך? אפילו הפועל לא תיקח אותו, כי לינאי יש כסף למאמנים מהטופ. לירושלים? לנבחרת? הוא כבר היה שם. אם יחזור לשם, זו תהיה חזרה אחורה, הודעה שהוא נכשל ביורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 04 אוקטובר 2025, 15:25

felix_r כתב:
0ved1212 כתב:זה מראה את ההבדל בינו לבין מאמן טופ יורוליג שמכבד את עצמו

קטש מאמן חלש אין לו אומץ

כי את קטש לא תחתים קבוצת יורוליג אחרת. לא משנה עד כמה הוא אשם או לא במצב הקיים, הכתם יישאר עליו בעיני הבעלים של קבוצות היורוליג. אילו היה מצליח בשנים הקודמות לנצח את אחת הסדרות (נגד מונאקו או נגד פאו) ולהעפיל לפיינל פור, אז אולי היה סיכוי שמישהו בחו"ל ייקח אותו. אבל הוא לא.

חוץ מזה הוא כבר לא מאמן צעיר. הוא מאמן כבר 20 שנה. זה לא שמישהו יחשוב שהוא מאמן צעיר מוכשר שעומד לפרוץ (כפי שקרה לשאראס לאחר שהצעיד את ז'לגיריס הצנועה לפיינל-פור).

אם יתפטר או יפוטר, לאן ילך? אפילו הפועל לא תיקח אותו, כי לינאי יש כסף למאמנים מהטופ. לירושלים? לנבחרת? הוא כבר היה שם. אם יחזור לשם, זו תהיה חזרה אחורה, הודעה שהוא נכשל ביורוליג.

גם אני לא חושב שהוא יחתום בקבוצת יורוליג אחרת, עודד כבר היה אחרי שברח לירושלים לפאו' כבר תקופה בחוץ היה מנהל מקצועי בגלבוע גליל והקריירה שלו כבר היתה בדרך למטה ובאה מכבי ושלפה אותו, אני מניח שאם לעודד היו הצעות אמיתיות מקבוצות יורוליג הוא היה עוזב את מכבי כבר העונה.
מרסר

הודעהעל ידי שועל » 04 אוקטובר 2025, 16:10

זה יהיה טפשי ומיותר לפטר אותו
המועדון בצלילה בלי שום קשר אליו. הוא האחרון שאפשר להאשים והם צריכים מודעות עצמית ממש מינימלית בשביל להבין את זה

את המנהל המקצועי הייתי כן בועט החוצה
גם בתקציב הזה היה אפשר להתנהל אחרת. הוא גם בלי קשר נראה לא ככ מחובר
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי JarJarBinx » 04 אוקטובר 2025, 21:48

קטש בטח לא האשם היחיד באיך שהמועדון הזה נראה.
אבל העבודה שלו מבישה. איך שהקבוצה נראתה אתמול - זה מביך לכל מי שקשור למועדון הזה. וזה על מאמן. לא משנה מה רמת הסגל שלך, הקבוצה נראית לחלוטין לא מאומנת. לא בהגנה ולא בהתקפה, פשוט לא יודעת מה היא מנסה לעשות. לא פעם ראשונה בשנים האחרונות שהיא נראית ככה, וכל פעם מחדש זה עלבון לכדורסל. אם קטש יודע לאמן רק קבוצה שלוקח לה חצי שנה ללמוד את "השיטה" אז הוא לא במקצוע הנכון, כי עונת כדורסל מתחילה בספטמבר והקבוצה צריכה להגיע אליה מוכנה לשחק. אחרת כל שנה תתחיל במאזן 0-8.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Gevaudan » 04 אוקטובר 2025, 23:43

אני מסכים, כתבתי את זה קצת אחרי המשחק. אין שום תרגילים אבל בעיקר אין שום משמעת כדורסל בסיסית באיך שהם משחקים.
אין סגירה לריבאונד, אין הבנה מי מתמקם איפה, אין אפילו הבנה מי מקבל את הכדור בתחילת התקפה ומי לקראת הסוף.
אלו דברים שלא קשורים לכישרון או יכולת אלא תרגול ומשמעת.

אלא אם הביאו לכאן בוקים מארץ הבוקים (ואני מתאר לעצמי שלא), זו הכנה לא טובה של הצוות המקצועי בראשו של קטש.

בעונה הקודמת שיחקה כאן קבוצה לא מוכשרת ומוגבלת, אבל כזו שלפחות לפרקים שיחקה כדורסל טוב ויפה (ובגלל חוסרים נפלה מהרגליים באמצע/סוף).
כאן אין אפילו את זה.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 04 אוקטובר 2025, 23:43

JarJarBinx כתב:קטש בטח לא האשם היחיד באיך שהמועדון הזה נראה.
אבל העבודה שלו מבישה. איך שהקבוצה נראתה אתמול - זה מביך לכל מי שקשור למועדון הזה. וזה על מאמן. לא משנה מה רמת הסגל שלך, הקבוצה נראית לחלוטין לא מאומנת. לא בהגנה ולא בהתקפה, פשוט לא יודעת מה היא מנסה לעשות. לא פעם ראשונה בשנים האחרונות שהיא נראית ככה, וכל פעם מחדש זה עלבון לכדורסל. אם קטש יודע לאמן רק קבוצה שלוקח לה חצי שנה ללמוד את "השיטה" אז הוא לא במקצוע הנכון, כי עונת כדורסל מתחילה בספטמבר והקבוצה צריכה להגיע אליה מוכנה לשחק. אחרת כל שנה תתחיל במאזן 0-8.

כול מילה.
אין שום קשר בין חוזק הקבוצה לצורת המשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוקטובר 2025, 23:55

Gevaudan כתב:אני מסכים, כתבתי את זה קצת אחרי המשחק. אין שום תרגילים אבל בעיקר אין שום משמעת כדורסל בסיסית באיך שהם משחקים.
אין סגירה לריבאונד, אין הבנה מי מתמקם איפה, אין אפילו הבנה מי מקבל את הכדור בתחילת התקפה ומי לקראת הסוף.
אלו דברים שלא קשורים לכישרון או יכולת אלא תרגול ומשמעת.

אלא אם הביאו לכאן בוקים מארץ הבוקים (ואני מתאר לעצמי שלא), זו הכנה לא טובה של הצוות המקצועי בראשו של קטש.

בעונה הקודמת שיחקה כאן קבוצה לא מוכשרת ומוגבלת, אבל כזו שלפחות לפרקים שיחקה כדורסל טוב ויפה (ובגלל חוסרים נפלה מהרגליים באמצע/סוף).
כאן אין אפילו את זה.

כמו כל קבוצה של קטש, גם הזבל הנוכחי יראה יותר טוב עוד חודשיים שלושה, רק שזה לא ישנה כלום בתמונה הגדולה, ולכן להתעסק בקטש כרגע זה מיותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 04 אוקטובר 2025, 23:56

אוי זה כל כך הזוי לכוון את החיצים כלפיו. לקטש יש חסרונות שגם לי מביאים את העצבים לפעמים, אבל הוא בערך היחיד שבמו ידיו הוביל את מכבי שנתיים ברציפות למרחק יריקה מפיינל פור. וזה עוד כשבשנה הראשונה זה נגדע בשיפוט בזיוני מול מונאקו, ובשנה השניה ללא ביתיות כל העונה + הפציעה של בולדווין.

חבורת הזבל שגובשה כאן השנה ממש לא מעידה על יכולת האימון שלו. זה רק משרת את ההנהלה.
לכתוב שהוא צריך להציב אולטימטום אחרת הוא סמרטוט זה גם לא נכון. אפילו פיני אכל את הלוקשים שלהם ושתק (עדיין מחכה למחליף ללאמפה).
ואגב, ממש לא הייתי מחסידי קטש והתנגדתי להחתמו כשהשם שלו עלה. עדיין עם ההצלחות שהשיג במכבי קשה להתווכח.
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 05 אוקטובר 2025, 00:29

A.Parker כתב:אוי זה כל כך הזוי לכוון את החיצים כלפיו. לקטש יש חסרונות שגם לי מביאים את העצבים לפעמים, אבל הוא בערך היחיד שבמו ידיו הוביל את מכבי שנתיים ברציפות למרחק יריקה מפיינל פור. וזה עוד כשבשנה הראשונה זה נגדע בשיפוט בזיוני מול מונאקו, ובשנה השניה ללא ביתיות כל העונה + הפציעה של בולדווין.

חבורת הזבל שגובשה כאן השנה ממש לא מעידה על יכולת האימון שלו. זה רק משרת את ההנהלה.
לכתוב שהוא צריך להציב אולטימטום אחרת הוא סמרטוט זה גם לא נכון. אפילו פיני אכל את הלוקשים שלהם ושתק (עדיין מחכה למחליף ללאמפה).
ואגב, ממש לא הייתי מחסידי קטש והתנגדתי להחתמו כשהשם שלו עלה. עדיין עם ההצלחות שהשיג במכבי קשה להתווכח.

תודה לך על הקול השפוי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מרסר » 05 אוקטובר 2025, 00:49

A.Parker כתב:אוי זה כל כך הזוי לכוון את החיצים כלפיו. לקטש יש חסרונות שגם לי מביאים את העצבים לפעמים, אבל הוא בערך היחיד שבמו ידיו הוביל את מכבי שנתיים ברציפות למרחק יריקה מפיינל פור. וזה עוד כשבשנה הראשונה זה נגדע בשיפוט בזיוני מול מונאקו, ובשנה השניה ללא ביתיות כל העונה + הפציעה של בולדווין.

יש לו חלק באיך שמכבי ניראת כרגע, אבל רוב האשמה היא על קולדבלה וההנהלה שמינתה מנהל מקצועי בינוני וגם הקצתה לו תקציב עלוב .
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 05 אוקטובר 2025, 01:23

+100
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 05 אוקטובר 2025, 02:13

תודה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Avi1508 » 05 אוקטובר 2025, 03:24

אני קורא באינטרנט תגובות על קטש ופשוט מתחרפן מהטמטום של האנשים
אי אפשר לבנות קבוצה בלי רכז ובלי סנטר ולצפות שהקבוצה תצליח, זו לוגיקה פשוטה של משחק כדורסל 5*5
וגם ברור לכולנו שקטש רצה סנטר וההנהלה החליטה להתקמצן ולהביא את קליפורד, וככל הנראה הוא רצה רכז וההנהלה החליטה להתקמצן ולהביא דאוטין
Avi1508

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוקטובר 2025, 07:37

אנשים גם חושבים שאנחנו עדיין ב2010 ושמאמנים מהשורה הראשונה עומדים בתור בשביל הזכות לאמן במכבי.

מי נראה לכם בדיוק שתקבלו במקום קטש? איזה סוג של מאמנים נראה לכם שירצו להיכנס לבור חרא שהוא מכבי?

מצד שני, היו פה איזה שניים כבר שנה שעברה שניסו לדחוף ברצינות את פניני אז מה אני יודע..

קטש, בהפרש עצום, הוא המאמן הכי טוב שמכבי יכולה להביא במצבה הנוכחי, ולמען האמת גם הוא כבר גדול על המועדון הזה בשתי רמות.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 05 אוקטובר 2025, 08:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי TAYO » 05 אוקטובר 2025, 07:59

תודה, חסכת לי תגובה. אני רק אוסיף לאלו שטוענים שהוא לא במקצוע הנכון כי לוקח לקבוצות
שלו כמה חודשים להתחבר ולהגיע לשיא… אז אוברדוביץ. וזה טבעי ונכון שייקח זמן לייצר מוצר עם איכויות לא שגרתיות. הרעיון הוא שעד שהכל מתחבר היטב, מחפה הכשרון הגולמי של השחקנים על איכות המשחק הקבוצתי, רק שאין כזה כשרון כבר שנתיים. ובכלל, במועדון שמכבד את עצמו לא בונים קבוצה לעונה אחת אלא מנסים להשאיר את הכשרון, לחזק איפה שצריך ולהתקדם מעונה לעונה. במכבי יש בעלים שפשוט שמח לעשות פליפ כאילו השחקנים שלו הם דירה להשקעה באתונה.
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי JarJarBinx » 05 אוקטובר 2025, 17:22

ההנהלה גרועה, הסגל גרוע, הכל נכון.
מכבי נראתה נגד פריז יותר גרוע מקבוצת נוער.
אי אפשר להגיד שלקטש אין אחריות על זה. התקשו לעבור את החצי או להוציא כדור מתחת לסל בחצי מהמקרים. איפה הפיתרון או לפחות תגובה של מאמן?
לא אומר שקטש צריך להיות מפוטר, ולא טוען שלא הרוויח את החוזה שלו בעונות של בולדווין וקולסון וניבו. אני חושב שהעבודה שלו לא טובה מספיק. מבחינת העדפה אישית, הסגנון שלו (אין הגנה, אין שימוש בגבוהים) לא חביב עלי, אבל זו לא הנקודה. אני לא מבין איך מי שראה את המשחק מול פריז יכול לומר שהמאמן עשה עבודה טובה או אפילו סבירה. זו תצוגה מביכה של מאמן.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוקטובר 2025, 17:34

JarJarBinx כתב:ההנהלה גרועה, הסגל גרוע, הכל נכון.
מכבי נראתה נגד פריז יותר גרוע מקבוצת נוער.
אי אפשר להגיד שלקטש אין אחריות על זה. התקשו לעבור את החצי או להוציא כדור מתחת לסל בחצי מהמקרים. איפה הפיתרון או לפחות תגובה של מאמן?
לא אומר שקטש צריך להיות מפוטר, ולא טוען שלא הרוויח את החוזה שלו בעונות של בולדווין וקולסון וניבו. אני חושב שהעבודה שלו לא טובה מספיק. מבחינת העדפה אישית, הסגנון שלו (אין הגנה, אין שימוש בגבוהים) לא חביב עלי, אבל זו לא הנקודה. אני לא מבין איך מי שראה את המשחק מול פריז יכול לומר שהמאמן עשה עבודה טובה או אפילו סבירה. זו תצוגה מביכה של מאמן.

איפה ראית שמישהו אמר שהמאמן עשה עבודה טובה או אפילו סבירה?

אומרים שבהתחשב במצב בכללי של המועדון, ובאיך שהסגל הזה נבנה, להתעסק בקטש כרגע זה זוטי דברים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים