rc4991 כתב:אז נראה שמצאנו מועמד טוב לעמדת הרכז
יש פה אנשים שמכירים עוד רכזים טובים?(אני מניח שרובם מה-NBAׂ)
טיילור רוצ'סטי שכבר אמרתי , הוא לדעתי הכי מתאים..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אז נראה שמצאנו מועמד טוב לעמדת הרכז
יש פה אנשים שמכירים עוד רכזים טובים?(אני מניח שרובם מה-NBAׂ)
Holiday_Armadillo כתב:זאת הליגה הספרדית השנייה שאני לא מחזיקה ממנה בכלל
rc4991 כתב:מה דעתכם להביא את מרכוס וויליאמס שהיה מועמד מוביל לעמדת הרכז של מכבי בקיץ שעבר אך נפצע?
מסתבר שהוא חזר לשחק בסוף 2011 בקבוצה סינית ומעמיד שם סטטיסטיקה מצויינת לא שזה אומר שהוא חקן אדיר אבל אני מאמין שזה אומר שהוא חזר לעצמו
ממה שאני זוכר אמרו עליו בקיץ שהוא מנהל משחק טוב,מישהו יכול לפרט עליו?מה היתרונות והחסרונות שלו?(במיוחד בניהול המשחק)
http://www.asia-basket.com/player.asp?C ... erID=89459
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם להביא את מרכוס וויליאמס שהיה מועמד מוביל לעמדת הרכז של מכבי בקיץ שעבר אך נפצע?
מסתבר שהוא חזר לשחק בסוף 2011 בקבוצה סינית ומעמיד שם סטטיסטיקה מצויינת לא שזה אומר שהוא חקן אדיר אבל אני מאמין שזה אומר שהוא חזר לעצמו
ממה שאני זוכר אמרו עליו בקיץ שהוא מנהל משחק טוב,מישהו יכול לפרט עליו?מה היתרונות והחסרונות שלו?(במיוחד בניהול המשחק)
החיסרון הגדול שלו זה שהוא מאבד המון..
אני גם קצת חוששת כי הסיבה שהוא בסוף לא שיחק בקאזאן הייתה שהוא עבר ניתוח לב פתוח..כבר עברנו סרט אחד עם חולה לב..
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם להביא את מרכוס וויליאמס שהיה מועמד מוביל לעמדת הרכז של מכבי בקיץ שעבר אך נפצע?
החיסרון הגדול שלו זה שהוא מאבד המון..
אני גם קצת חוששת כי הסיבה שהוא בסוף לא שיחק בקאזאן הייתה שהוא עבר ניתוח לב פתוח..כבר עברנו סרט אחד עם חולה לב..
אני יודע שזה חיסרון גדול שלו אבל שמתי לב שהוא מאבד 2.8 כדורים בליגה הסינית(שידועה גם כליגה שמאבדים בה הרבה כדורים)
מה היתרונות שלו?
asafb96 כתב:זה בכלל לא השחקן הזה. מרכוס וויליאמס שאתם מדברים עליו נותן עונה די בינונית של משהו כמו 10-11 נקודות בליגה הסינית. זה שבלינק זה שחקן אחר בכלל.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:זה בכלל לא השחקן הזה. מרכוס וויליאמס שאתם מדברים עליו נותן עונה די בינונית של משהו כמו 10-11 נקודות בליגה הסינית. זה שבלינק זה שחקן אחר בכלל.
לא הסתכלתי בלינק אז האשמה גם עליי וגם לא עליי![]()
בסופו של יום דיברתי על מרכוס וויליאמס שהיה ברוסיה בלי קשר ללינק..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:זה בכלל לא השחקן הזה. מרכוס וויליאמס שאתם מדברים עליו נותן עונה די בינונית של משהו כמו 10-11 נקודות בליגה הסינית. זה שבלינק זה שחקן אחר בכלל.
לא הסתכלתי בלינק אז האשמה גם עליי וגם לא עליי![]()
בסופו של יום דיברתי על מרכוס וויליאמס שהיה ברוסיה בלי קשר ללינק..
מרכוס וויליאמס שהיה ברוסיה עבר ניתוח לב, ואני בספק גדול אם הוא יכול לחזור להיות שחקן ברמה שהיה. בסין הוא לא מרשים, ואני לא חושב שהוא יתאים למכבי מבחינת הרמה
asafb96 כתב:זה בכלל לא השחקן הזה. מרכוס וויליאמס שאתם מדברים עליו נותן עונה די בינונית של משהו כמו 10-11 נקודות בליגה הסינית. זה שבלינק זה שחקן אחר בכלל.
yzafrir כתב:שנה שעברה מאוד רציתי לראות אותו כי אני חושב שהוא רכז אדיר , אני זוכר אותו מיוקון והוא היה מצויין גם בNBA כשקיבל הזדמנות .
גם ברוסיה הוא היה מצויין בשתחילת העונה אבל נפצע בשלב מסויים ולא חזר הכי טוב מהפציע וכתוצאה מכך ירדו האחוזים שלו....
אבל , אחרי ניתוח לב פתוח , לא הייתי לוקח גם את לברון למכבי . יש סיכונים שאני לא הייתי מוכן לקחת ובמיוחד כשמדובר בבעיות לב....
EulGam05 כתב:yzafrir כתב:שנה שעברה מאוד רציתי לראות אותו כי אני חושב שהוא רכז אדיר , אני זוכר אותו מיוקון והוא היה מצויין גם בNBA כשקיבל הזדמנות .
גם ברוסיה הוא היה מצויין בשתחילת העונה אבל נפצע בשלב מסויים ולא חזר הכי טוב מהפציע וכתוצאה מכך ירדו האחוזים שלו....
אבל , אחרי ניתוח לב פתוח , לא הייתי לוקח גם את לברון למכבי . יש סיכונים שאני לא הייתי מוכן לקחת ובמיוחד כשמדובר בבעיות לב....
אתה בטוח שזה בגלל הפציעה? כי גם ב-3 השנים שלו ביוקון הוא לא הצליח לפרוץ את מחסום ה-41% מהשדה (בעצם, פרט לשנתיים שלו בדי-ליג הוא מעולם לא סיים עונה עם יותר מ-41% מהשדה). אני זוכר את וויליאמס ב-NBA, הוא היה אמור להיבחר בסיבוב השני אבל הרשים באימונים האישיים לפני הדראפט והנטס החליטו לבחור אותו כבר בסיבוב הראשון. מה שהם קיבלו זה שחקן שהוא מנהל משחק לא רע עם נטייה לאיבודים אבל גם שחקן שלוקח הרבה יותר מדי זריקות ביחס ליעילות שלו (מספר הזריקות שלו פר דקה היה בסביבות הממוצע של הליגה אבל היעילות שלו הייתה מהנמוכות ב-NBA).
וויליאמס לא נפלט מה-NBA בגלל שהוא היה מצוין כשקיבל הזדמנות (ובשנתיים הראשונות שלו הוא קיבל מספיק הזדמנויות), הוא נפלט בגלל שהוא לא הצליח לשפר את קבלת ההחלטות (ובפרט את בחירת הזריקות) שלו כששיחק. היה לו את כל הכלים להפוך לשחקן NBA לגיטימי בסגנון של אנדרה מילר או אריק מיינור/טי-ג'יי פורד אבל להבדיל מהשחקנים האלה הוא לא הצליח למצוא את הבאלאנס הנכון מבחינת קבלת ההחלטות של רכז מחליף ב-NBA.
החציל האצטקי כתב:עברתי קצת על רשימת הסנטרים שמסיימים חוזה הקיץ, אחד השמות שקרץ לי היה אחד בשם סשה קאון.
אני זוכר את הבחור לטובה מעונת גרשון. בחור ארוך מאוד (2.13 ומוטת ידיים עצומה) שרץ את המגרש, מסיים חזק בקרבת הסל ומשחק הגנה קשוחה.
רוסי-אמריקאי ששיחק בקנזס אצל ביל סלף ועם סיום הלימודים חתם לשלוש שנים תמורת 2.7 מיליון יורו בצסק"א.
כשקרסטיץ' ולברינוביץ' על הבלטה שלו בצסק"א, בגיל 26 ובלי רזומה מפואר, יכול להיות שמכבי תתאים לו והוא יתאים לה. מה אומרים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־31 אורחים