gandya כתב:3)גם אנדרסון נמצא ברשימת הקניות(אתו יהיו פחות בעיות בחתימה מאשר עם מקאלב).
דיוויד אנדרסן?? מסיינה?
כי כשאתה כותב אנדרסון, עלולים עוד לחשוב שמדובר ב"ידידינו" הוותיק אלן אנדרסון....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
gandya כתב:3)גם אנדרסון נמצא ברשימת הקניות(אתו יהיו פחות בעיות בחתימה מאשר עם מקאלב).
חנו'ש כתב:gandya כתב:3)גם אנדרסון נמצא ברשימת הקניות(אתו יהיו פחות בעיות בחתימה מאשר עם מקאלב).
דיוויד אנדרסן?? מסיינה?
כי כשאתה כותב אנדרסון, עלולים עוד לחשוב שמדובר ב"ידידינו" הוותיק אלן אנדרסון....
gandya כתב:חנו'ש כתב:gandya כתב:3)גם אנדרסון נמצא ברשימת הקניות(אתו יהיו פחות בעיות בחתימה מאשר עם מקאלב).
דיוויד אנדרסן?? מסיינה?
אפשר פשוט להכנס ללינק ולקרוא..
מדובר כמובן בשני השחקנים של סיינה אותם המאמן רוצה אצלו.
felix_r כתב:שבד יצטרף לרוביו במיניסוטה
חנו'ש כתב:felix_r כתב:שבד יצטרף לרוביו במיניסוטה
האם יקימו שם טריו רוסי-ספרדי-ישראלי??
התנין כתב:יוני, לאפס פילזן היתה יופי של קבוצה בתחילת שנות ה-2000, עם מרקוס בראון, קמבאלה, גריינג'ר ועוד כמה שחקנים נהדרים.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:שבד יצטרף לרוביו במיניסוטה
האם יקימו שם טריו רוסי-ספרדי-ישראלי??
yarinsaky כתב:הסוכן של איידסון מכחיש שהוא יעזוב את ברצלונה. לדבריו ג'אווי ישחק רק ביורוליג ( הסנטר האוסטרלי שחתם לא מזמן ).
jol9 כתב:התנין כתב:יוני, לאפס פילזן היתה יופי של קבוצה בתחילת שנות ה-2000, עם מרקוס בראון, קמבאלה, גריינג'ר ועוד כמה שחקנים נהדרים.
ולמרות זאת הם לא ביקרו בפיינל פור כמדומני.
אבל בסדר, אפשר לזרום עם זה. מאז עברו 10 שנים, עשרות רבות של מליוני דולרים נזרקו, ואף קבוצה טורקית בפיינל פור.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:התנין כתב:יוני, לאפס פילזן היתה יופי של קבוצה בתחילת שנות ה-2000, עם מרקוס בראון, קמבאלה, גריינג'ר ועוד כמה שחקנים נהדרים.
אבל בסדר, אפשר לזרום עם זה. מאז עברו 10 שנים, עשרות רבות של מליוני דולרים נזרקו, ואף קבוצה טורקית בפיינל פור.
יש מול העיניים שלי סוג של פוסטר מבד שאבא שלי הביא מסלוניקי 2000, מכבי, ברצלונה, פאו׳ ו....אפס פילזן..
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:התנין כתב:יוני, לאפס פילזן היתה יופי של קבוצה בתחילת שנות ה-2000, עם מרקוס בראון, קמבאלה, גריינג'ר ועוד כמה שחקנים נהדרים.
יש מול העיניים שלי סוג של פוסטר מבד שאבא שלי הביא מסלוניקי 2000, מכבי, ברצלונה, פאו׳ ו....אפס פילזן..
אני חושב שהם עשו את זה פעמיים רצוף אם אני לא טועה...היו להם שנים יפות רק שהם לא לקחו את הגביע...
Mta_atic כתב:כנראה שהסיפור של פארמר ואפס סגור וחתום.
לפי ספורטאנדו ככל הנראה מדובר בחוזה לשלוש שנים תמורת שכר כולל של 10.5 מיליון דולר (ממוצע של 3.5 מיליון לעונה!)
http://www.sportando.net/eng/europe/tur ... -efes.html
Mta_atic כתב:כנראה שהסיפור של פארמר ואפס סגור וחתום.
לפי ספורטאנדו ככל הנראה מדובר בחוזה לשלוש שנים תמורת שכר כולל של 10.5 מיליון דולר (ממוצע של 3.5 מיליון לעונה!)
http://www.sportando.net/eng/europe/tur ... -efes.html