כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2014, 00:46

קטש נפגש עם העכברושים?? למה?
הרי מעבר מאילת לאוסישקין זה רחוק מלהיות התקדמות בקריירה, אז למה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2014, 02:03

חנו'ש כתב:קטש נפגש עם העכברושים?? למה?
הרי מעבר מאילת לאוסישקין זה רחוק מלהיות התקדמות בקריירה, אז למה??

לא מתאים לו.

אולי הוא נפגש איתם כדי להגיד "לא!" :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2014, 08:02

חסר לו אם הוא הולך לשם
גם הוא וגם שמיר לא צריכים בכלל להתקרב לדוחים האלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2014, 09:00

הבעיה העיקרית שלי עם ירושלים היא שאיבדנו את היתרון הגדול ביותר שלנו עליהם - בעמדת המאמן. במידה שרייט ודאנקן ישארו שם ודונטה יצטרף אז לפחות בעמדות 2,3 ו-4 יהיה להם יתרון עלינו. אני בספק אם מכבי תוכל למצוא שחקנים הרבה יותר טובים מרייט ודאנקן בעמדות 2 ו-4, כאשר בעמדה 3 יהיה לה יתרון (אני לא חושב שיש ספק שדונטה שחקן טוב יותר מדווין). השנה היה לנו את בלו בעמדה 4 ואת היקמן (שהוא שחקן ברמה דומה לרייט) בעמדה 2, אבל אני לא בטוח שתמיד יהיה בינגו למכבי במחירים נמוכים, מה עוד שאנחנו מאבדים את היתרון הכי גדול שלנו בעמדת המאמן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2014, 09:40

אני גם חושב שלירושלים תהיה קבוצה חזקה אם הם יצליחו להשאיר את רייט ודאנקן ולהחתים את דונטה טבל מכאן ועד לקבוע שיהיה להם יתרון בעמדות האלה המרחק גדול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2014, 10:23

rc4991 כתב:אני גם חושב שלירושלים תהיה קבוצה חזקה אם הם יצליחו להשאיר את רייט ודאנקן ולהחתים את דונטה טבל מכאן ועד לקבוע שיהיה להם יתרון בעמדות האלה המרחק גדול

לפחות בעמדה 3 ובעמדת המאמן יהיה להם יתרון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Maccabikid » 16 יוני 2014, 10:27

קודי כתב:הבעיה העיקרית שלי עם ירושלים היא שאיבדנו את היתרון הגדול ביותר שלנו עליהם - בעמדת המאמן. במידה שרייט ודאנקן ישארו שם ודונטה יצטרף אז לפחות בעמדות 2,3 ו-4 יהיה להם יתרון עלינו. אני בספק אם מכבי תוכל למצוא שחקנים הרבה יותר טובים מרייט ודאנקן בעמדות 2 ו-4, כאשר בעמדה 3 יהיה לה יתרון (אני לא חושב שיש ספק שדונטה שחקן טוב יותר מדווין). השנה היה לנו את בלו בעמדה 4 ואת היקמן (שהוא שחקן ברמה דומה לרייט) בעמדה 2, אבל אני לא בטוח שתמיד יהיה בינגו למכבי במחירים נמוכים, מה עוד שאנחנו מאבדים את היתרון הכי גדול שלנו בעמדת המאמן.

ראינו את היתרונות שלהם השנה.. ככ הרבה יתרונות היו להם שלא הגיעו לאף גמר גם השנה, וביורופח בכלל עפו בשמינית הגמר מול נינזי משהו.. בקיצור.. לא נמאס לכם?
Maccabikid

הודעהעל ידי Roni1 » 16 יוני 2014, 10:47

רייט ודאנקן יתרון אדיר על פני כל קבוצה בליגה, איך הם פירקו אותנו בגמר.
Roni1

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2014, 11:08

Roni1 כתב:רייט ודאנקן יתרון אדיר על פני כל קבוצה בליגה, איך הם פירקו אותנו בגמר.

1. אני לא יודע עוד כמה זמן ישחק לנו המזל.
2. היה לנו העונה מאמן אדיר שנתן לנו יתרון על כל קבוצה בארץ.
3. היה לנו העונה את דייויד בלו שכישראלי נותן לנו יתרון עצום.
4. גם השנה לא פירקנו אף קבוצה ישראלית והיינו מאוד קרובים להפסיד את האליפות.
5. במחירים שמכבי מביאה שחקנים, אני לא חושב שיש יותר מדי גארדים שעולים בהרבה על רייט (אני בכלל לא בטוח שהיקמן שחקן יותר טוב ממנו).
6. כנ"ל בעמדה 4 בנוגע לדאנקן.
7. אני לא חושב שיש בכלל ספק שדונטה סמית' שחקן יותר מדווין סמית'.
8. ברור שעדיין מכבי תהיה פייבוריטית בארץ, אבל אם העונה מכבי מאוד התקשתה בליגה, אני לא מניח שבעונה הבאה יהיה לה יותר קל.
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 16 יוני 2014, 11:25

קודי כתב:
Roni1 כתב:רייט ודאנקן יתרון אדיר על פני כל קבוצה בליגה, איך הם פירקו אותנו בגמר.

5. במחירים שמכבי מביאה שחקנים, אני לא חושב שיש יותר מדי גארדים שעולים בהרבה על רייט (אני בכלל לא בטוח שהיקמן שחקן יותר טוב ממנו).
8. ברור שעדיין מכבי תהיה פייבוריטית בארץ, אבל אם העונה מכבי מאוד התקשתה בליגה, אני לא מניח שבעונה הבאה יהיה לה יותר קל.

אין ספק שבלי בלאט ובלו זה יהיה יותר קשה. לא התלהבתי מדאנקן ולא הייתי רוצה אותו במכבי, רייט שחקן טוב אבל לא יותר מהיקמן (הוא שחקן יותר חכם אבל גם הוא הורס להם לפעמים את המשחק)

אחרי שפורסם שירושלים נפגשו עם דונטה, אני רוצה להאמין שמכבי לא יתנו להם להחתים אותו כ״כ בקלות למרות שלא בטוח שהוא מתאים לנו. מה שלא ברור לי זה למה חיפה לא מנסה להשאיר אותו.
Roni1

הודעהעל ידי Maccabikid » 16 יוני 2014, 11:32

קודי כתב:

עלית בול על הקטע שלנו העונה, למעשה אנחנו שווים בכלל טופ 16 ביורוקאפ, ירושלים אימפריה! שווה בכלל פיינל פור ביורוליג, רק המזל הציל אותנו מלפגוש את האימפריה מירושלים, רק בזכות המזל עלינו לגמר מול חיפה, רק בזכות המזל הצלחנו לקחת את האליפות פה, זה שעברנו את שלב הבתים ביורוליג זה בכלל מזל אדיר, וכל ניצחון משם הוא נטו פוקס מטורף, כך שאין בכלל בשביל מה לדבר על מה עשינו ביורוליג.
למעשה, חוץ מהמזל, שני הדברים היחידים שהצילו אותו העונה זה צמד הדיווידים, שברור לחלוטין כבר עכשיו שהמחליפים שלהם עונה הבאה יכשלו, ובוודאי שאין מה לדבר על זה שהם יהיו טובים יותר מהשחקנים האדירים שמשחקים במגדל כמו דאנקן או רייט, שהם שחקנים גדולים על הליגה בכמה מידות, ולמעשה, כפי שכבר אמרנו, רק המזל מנע מהם לעלות לגמר.
ברור לחלוטין שדונטה סמית הוכיח מעל ומעבר שהוא שחקן הרבה יותר טוב מדווין סמית, הרי גם הוא כבר שיחק בהצלבה כמה וכמה פעמים, היה באיזה פיינל פור בחייו בתור שחקן מפתח, וזכה לו בתואר MVP של החודש ביורוליג, אני בעצם חושב שכבר עכשיו צריך להביא להם את תואר האליפות, הרי הם נפגשו עם דונטה סמית, שהוא למעשה לברון גיימס בתחפושת, וברור שהם כבר סגרו איתו, ושהוא ישחק אצלם, ושהוא ייקח לנו את האליפות שוב, בדיוק כמו שלקח אותה העונה, דונטה גם הוכיח הרי שהוא שחקן שהצליח כבר שוב ושוב ברמות הגבוהות של אירופה, לכן בגיל 30+ הוא שיחק כבר עשרות פעמים במעמדים מכריעים ביורוליג, ורשם שם מספרים מדהימים, עם קבוצות שונות לאורך הקריירה.
Maccabikid

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2014, 11:35

Roni1 כתב:
קודי כתב:

אין ספק שבלי בלאט ובלו זה יהיה יותר קשה. לא התלהבתי מדאנקן ולא הייתי רוצה אותו במכבי, רייט שחקן טוב אבל לא יותר מהיקמן (הוא שחקן יותר חכם אבל גם הוא הורס להם לפעמים את המשחק)

אחרי שפורסם שירושלים נפגשו עם דונטה, אני רוצה להאמין שמכבי לא יתנו להם להחתים אותו כ״כ בקלות למרות שלא בטוח שהוא מתאים לנו. מה שלא ברור לי זה למה חיפה לא מנסה להשאיר אותו.

בלי קשר, אני לא הייתי רוצה כאן גם לא את רייט (כמו שאמרת - לפעמים הורס את המשחק, בדומה להיקמן) וגם לא את דאנקן (רך מדי ועושה רושם קצת אדיש) - אני מעדיף שחקנים טובים מהם. אני רק קצת בספק אם במכבי יצליחו למצוא כאלה במחירים הנמוכים שהקבוצה משקיעה בשנים האחרונות על רכש. לצערנו, לא כל יום יהיה לנו בינגו.
אני מניח שהדלפת הפגישה בין ירושלים לדונטה תקשה עליהם להחתים אותו. אני רק מקווה שמכבי תקדים אותם.
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 16 יוני 2014, 23:03

פרנקו פוטר מחיפה ורמי הדר יחליפו.
בנוסף, ג׳ף רוזן מתכנן לקצץ בתקציב ולוותר על אירופה בעונה הבאה. העיקר שכל האוהדים כאן ימשיכו לקלל את שמעון וקוז׳יקרו יגיד שמכבי עשתה נזק עצום לכדורסל הישראלי שהם צריכים לתקן, לא עושים כלום באירופה ואז בוכים שהם לא ביורוליג כשהם גונבים אליפות חד פעמית.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2014, 23:16

Roni1 כתב:פרנקו פוטר מחיפה ורמי הדר יחליפו.
בנוסף, ג׳ף רוזן מתכנן לקצץ בתקציב ולוותר על אירופה בעונה הבאה. העיקר שכל האוהדים כאן ימשיכו לקלל את שמעון וקוז׳יקרו יגיד שמכבי עשתה נזק עצום לכדורסל הישראלי שהם צריכים לתקן, לא עושים כלום באירופה ואז בוכים שהם לא ביורוליג כשהם גונבים אליפות חד פעמית.

אני לא חושבת שהוא פוטר, הוא לא ממשיך אבל אני לא יודעת עד כמה זה לא החלטה שלו או לפחות החלטה הדדית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 16 יוני 2014, 23:24

פוטר? נראהלי הזוי אפילו בשביל ג'ף..
Maccabikid

הודעהעל ידי Roni1 » 16 יוני 2014, 23:31

דווקא נראה לי שלמאמנים קשה להסתדר עם ג׳ף.
ראיתי בפייסבוק שפיטרו אותו, לפי וואן זה הוא בכלל שהחליט להתפטר.
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 יוני 2014, 23:53

Roni1 כתב:דווקא נראה לי שלמאמנים קשה להסתדר עם ג׳ף.
ראיתי בפייסבוק שפיטרו אותו, לפי וואן זה הוא בכלל שהחליט להתפטר.

לפי מה שהבנתי הייתה ישיבה , פרנקו הבין לאן חיפה מכוונת וככל הנראה החליט לוותר על התענוג.
בספורט 5 אומרים שפרנקו מועמד לעוזר מאמן במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 17 יוני 2014, 00:05

אמנם קצת בדיליי אבל תקשיבו- זה אחד הדברים הכי הזויים שקראתי בחיים.

http://mhfc.co.il/forum/viewtopic.php?f=6&t=59830

בהערכה רבה :)
מקובי

הודעהעל ידי misha » 17 יוני 2014, 00:36

מקובי כתב:אמנם קצת בדיליי אבל תקשיבו- זה אחד הדברים הכי הזויים שקראתי בחיים.

http://mhfc.co.il/forum/viewtopic.php?f=6&t=59830

בהערכה רבה :)

:D

רציתי לכתוב שהם באמת קופים אבל אז נזכרתי שיש המון קופים שהם סה"כ אחלה (כמו הקוף ההוא מחברים) אז אפילו לזה אוהדי חיפה לא ראויים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 17 יוני 2014, 01:22

ד"א, בכתבה על חיפה חייכתי כשהזכירו אותם כסגנית האלופה. סוף סוף לא צריך לקרוא את זה 5-8 פעמים בכל כתבה על מכבי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים