המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:קטש נפגש עם העכברושים?? למה?
הרי מעבר מאילת לאוסישקין זה רחוק מלהיות התקדמות בקריירה, אז למה??
rc4991 כתב:אני גם חושב שלירושלים תהיה קבוצה חזקה אם הם יצליחו להשאיר את רייט ודאנקן ולהחתים את דונטה טבל מכאן ועד לקבוע שיהיה להם יתרון בעמדות האלה המרחק גדול
קודי כתב:הבעיה העיקרית שלי עם ירושלים היא שאיבדנו את היתרון הגדול ביותר שלנו עליהם - בעמדת המאמן. במידה שרייט ודאנקן ישארו שם ודונטה יצטרף אז לפחות בעמדות 2,3 ו-4 יהיה להם יתרון עלינו. אני בספק אם מכבי תוכל למצוא שחקנים הרבה יותר טובים מרייט ודאנקן בעמדות 2 ו-4, כאשר בעמדה 3 יהיה לה יתרון (אני לא חושב שיש ספק שדונטה שחקן טוב יותר מדווין). השנה היה לנו את בלו בעמדה 4 ואת היקמן (שהוא שחקן ברמה דומה לרייט) בעמדה 2, אבל אני לא בטוח שתמיד יהיה בינגו למכבי במחירים נמוכים, מה עוד שאנחנו מאבדים את היתרון הכי גדול שלנו בעמדת המאמן.
Roni1 כתב:רייט ודאנקן יתרון אדיר על פני כל קבוצה בליגה, איך הם פירקו אותנו בגמר.
קודי כתב:Roni1 כתב:רייט ודאנקן יתרון אדיר על פני כל קבוצה בליגה, איך הם פירקו אותנו בגמר.
1. אני לא יודע עוד כמה זמן ישחק לנו המזל.
2. היה לנו העונה מאמן אדיר שנתן לנו יתרון על כל קבוצה בארץ.
3. היה לנו העונה את דייויד בלו שכישראלי נותן לנו יתרון עצום.
4. גם השנה לא פירקנו אף קבוצה ישראלית והיינו מאוד קרובים להפסיד את האליפות.
5. במחירים שמכבי מביאה שחקנים, אני לא חושב שיש יותר מדי גארדים שעולים בהרבה על רייט (אני בכלל לא בטוח שהיקמן שחקן יותר טוב ממנו).
6. כנ"ל בעמדה 4 בנוגע לדאנקן.
7. אני לא חושב שיש בכלל ספק שדונטה סמית' שחקן יותר מדווין סמית'.
8. ברור שעדיין מכבי תהיה פייבוריטית בארץ, אבל אם העונה מכבי מאוד התקשתה בליגה, אני לא מניח שבעונה הבאה יהיה לה יותר קל.
קודי כתב:Roni1 כתב:רייט ודאנקן יתרון אדיר על פני כל קבוצה בליגה, איך הם פירקו אותנו בגמר.
5. במחירים שמכבי מביאה שחקנים, אני לא חושב שיש יותר מדי גארדים שעולים בהרבה על רייט (אני בכלל לא בטוח שהיקמן שחקן יותר טוב ממנו).
8. ברור שעדיין מכבי תהיה פייבוריטית בארץ, אבל אם העונה מכבי מאוד התקשתה בליגה, אני לא מניח שבעונה הבאה יהיה לה יותר קל.
Roni1 כתב:קודי כתב:Roni1 כתב:רייט ודאנקן יתרון אדיר על פני כל קבוצה בליגה, איך הם פירקו אותנו בגמר.
אין ספק שבלי בלאט ובלו זה יהיה יותר קשה. לא התלהבתי מדאנקן ולא הייתי רוצה אותו במכבי, רייט שחקן טוב אבל לא יותר מהיקמן (הוא שחקן יותר חכם אבל גם הוא הורס להם לפעמים את המשחק)
אחרי שפורסם שירושלים נפגשו עם דונטה, אני רוצה להאמין שמכבי לא יתנו להם להחתים אותו כ״כ בקלות למרות שלא בטוח שהוא מתאים לנו. מה שלא ברור לי זה למה חיפה לא מנסה להשאיר אותו.
Roni1 כתב:פרנקו פוטר מחיפה ורמי הדר יחליפו.
בנוסף, ג׳ף רוזן מתכנן לקצץ בתקציב ולוותר על אירופה בעונה הבאה. העיקר שכל האוהדים כאן ימשיכו לקלל את שמעון וקוז׳יקרו יגיד שמכבי עשתה נזק עצום לכדורסל הישראלי שהם צריכים לתקן, לא עושים כלום באירופה ואז בוכים שהם לא ביורוליג כשהם גונבים אליפות חד פעמית.
Roni1 כתב:דווקא נראה לי שלמאמנים קשה להסתדר עם ג׳ף.
ראיתי בפייסבוק שפיטרו אותו, לפי וואן זה הוא בכלל שהחליט להתפטר.
מקובי כתב:אמנם קצת בדיליי אבל תקשיבו- זה אחד הדברים הכי הזויים שקראתי בחיים.
http://mhfc.co.il/forum/viewtopic.php?f=6&t=59830
בהערכה רבה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים