פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

18 יוני 2014, 15:58

Allan Turing כתב:
argof כתב:
Allan Turing כתב:
argof כתב:ג'ייסי קארול במקום היקמן, דונטה סמית' במקום אינגלס, פט קלאת'ס במקום בלו וד'אור פישר במקום ג'יימס זה ציוות כמעט מושלם לסגל הנותר.
מאוזן מבחינת יחס ישראלים-זרים (6:6 כולל אלטיט), סביר מבחינה תקציבית, שיפור בכוח האש מה-3, מוכוון סמול בול (עד כמה שדונטה סמית' הוא "סמול" - כי הוא סמול באירופה בערך כמו שבארקלי היה סמול בנ.ב.א), אבל יודע לשחק פנימה כשנדרש.
טיפה ירידה בכוח החדירה וההגנה בעמדות הגארד, אבל בטל ב-60 לעומת היתרונות של כושר הקליעה מבחוץ של קארול וקלאת'ס, יכולת החצי מרחק של דונטה סמית' ופישר, יכולת הפוסט והמסירה של דונטה סמית, ויכולת הריבאונד המוכחת של קלאת'ס וסמית'.
מכסה על רוב הגירעונות של מכבי השנה.
אני בעד.
השאלה אם קארול וקלאת'ס בכלל שחקנים חופשיים?

אין בכלל בעיה, חוץ מזה שצריך להכפיל את התקציב בשתיים בשביל הסגל שאתה מציע.
אל תשכחו, מכבי אלופת אירופה. רק בשביל להשאיר את הסגל מכבי תצטרך מאד להתאמץ.

טיוס, היקמן ובעיקר טייריס נעשו משחקנים זולים מאד, לשחקנים מאד יקרים - כמעט בין-לילה.
אפילו אם נחשיב שליאור, מדלי ובלאט ירדו מההוצאות, עדיין המצב לא קל.

טיוס ורייס תחת חוזה שלא מתייקר משמעותית, אלא אם כן יוארך וישודרג.
היקמן עוזב לפי הרעיון.
דונטה בערך בעלות של אינגלס.
העלויות של אליהו, מדלי ופלניניץ׳ יורדות.
גודס זול מבלאט.
קלאת׳ס הזר לא יקר בברוטו מבלו הישראלי.
פישר בטוח זול מג׳יימס (בהנחה שישאילו/יתירו חוזה עימו).
רק קרול יקר מהמקביל לו השנה.

חברה נו באמת.. תהיו רציניים. מישהו באמת חושב שקארול יבוא למכבי?

הסיכויים לא גבוהים, אבל זה לא שהוא בלתי ניתן להשגה כספית. שמות כמו לנגפורד הם הרבה יותר פנטזיה ממנו

18 יוני 2014, 18:33

אני גם חושב שקארול הוא בר השגה , אבל זה פחות תלוי במכבי אלא בריאל שיש לה את הזכות להאריך לו את החוזה ( ו כנראה תעשה את זה...) ולכן הסיכוי שיגיע נמוך...
לגבי פארגו , כששיחק במכבי הוא היה קלעי לא רע גם מבחוץ ו אני מאמין שזה יחזור לו . מכבי כנראה לא מחפשת שחקן שיעמוד על קוו השלוש ויחכה לכדור ( תמיד אפשר להביא את יבזורי...) . קרול אומנם לא לגמרי חד גוני אבל הוא הרבה פחות מגוון מפארגו ו הוא גם חור בהגנה...כמו שפרקינס ופארגו הסתדרו אז אני לא רואה בעיה שרייס יסתדר איתו גם כן...

18 יוני 2014, 19:18

הייתם רוצים את בר טימור? כתוב שהוא רוצה לחזור לארץ

18 יוני 2014, 19:23

Roni1 כתב:הייתם רוצים את בר טימור? כתוב שהוא רוצה לחזור לארץ

ממש לא.

18 יוני 2014, 19:24

למה עמי ביטון עוזב ??

18 יוני 2014, 19:28

yzafrir כתב:

למה עמי ביטון עוזב ??

:laugh1
אין לי ממש דעה לגביו כי לא ראיתי אותו מספיק, לכן שאלתי. לפי ספורט 5 הוא מועמד אלינו ולכל הליגה כמעט.

18 יוני 2014, 19:51

Roni1 כתב:
yzafrir כתב:

למה עמי ביטון עוזב ??

:laugh1
אין לי ממש דעה לגביו כי לא ראיתי אותו מספיק, לכן שאלתי. לפי ספורט 5 הוא מועמד אלינו ולכל הליגה כמעט.

מדובר בשחקן מאוד בינוני ולא מתאים בשום צורה לרמות הגבוהות.
אחד האוברייטדים הגדולים בשנים האחרונים. עשה חוזה באלבה ברלין רק בגלל משחקים טובים נגד מכבי (כמובן שלא ראה פרקט בקבוצת הפאר הגרמנית).

18 יוני 2014, 20:14

yzafrir כתב:אני גם חושב שקארול הוא בר השגה , אבל זה פחות תלוי במכבי אלא בריאל שיש לה את הזכות להאריך לו את החוזה ( ו כנראה תעשה את זה...) ולכן הסיכוי שיגיע נמוך...
לגבי פארגו , כששיחק במכבי הוא היה קלעי לא רע גם מבחוץ ו אני מאמין שזה יחזור לו . מכבי כנראה לא מחפשת שחקן שיעמוד על קוו השלוש ויחכה לכדור ( תמיד אפשר להביא את יבזורי...) . קרול אומנם לא לגמרי חד גוני אבל הוא הרבה פחות מגוון מפארגו ו הוא גם חור בהגנה...כמו שפרקינס ופארגו הסתדרו אז אני לא רואה בעיה שרייס יסתדר איתו גם כן...

כן, כמובן שזה תלוי בריאל, לכן הסיכויים לא גבוהים, אבל שווה לבדוק. פארגו גם לא היה קלעי גדול במכבי. ברור שהוא יותר מגוון מקארול, אבל אני לא מחפש את הגיוון. אני לא צריך את פארגו שיש לי את רייס, אני צריך קלעי. לגבי ההגנה של קארול, זה שטויות, קודם כל הכוונה היא להביא אותו כנשק התקפי. שנית, זוכר בחור בשם שאראס? חור הגנתי, הקבוצה מסביבו טשטשה את זה יפה מאוד. אין סיבה שלא יהיו שחקני הגנה שיחפו על החסרונות של קארול גם במכבי

18 יוני 2014, 20:54

כפי שצפיתי עוד מוקדם יותר העונה, טיוס הולך לעשות בעיות בקיץ הזה.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2756641

18 יוני 2014, 20:59

יש פה אינטרס ברור של מכבי לפתוח לו את החוזה.

18 יוני 2014, 21:05

אני לא חושבת שזה יהיה חכם מצד מכבי להישאר עם החוזה הקיים ואז לראות אותו מתעופף לו בקיץ הבא.
זה שחקן שצריך לנסות לקשור אותו לכמה שנים קדימה.
כמובן שלא להגזים.... 700 אלף לישראלי עם המס זה מוגזם. 500-600 אלף בהחלט יהיה ראוי.

18 יוני 2014, 21:20

צריך לעשות הפרדה . טיוס ראוי לסכום של 700 נטו. אבל לא ל1.4 מיליון ברוטו . בסכום כזה הם יכולים להביא זר בקרוב למליון נטו...
אני חושב שטיוס חשוב למכבי גם בגלל היכולת וגם בגלל התעודת זהות... ולכן סביר להניח שהחוזה שלו ישודרג לאזור ה500-600....

18 יוני 2014, 21:32

טיוס לא פחות טוב מהנדריקס, והוא ישראלי. אם לא משדרגים לו את החוזה העונה, הוא יברח לאירופה עונה הבאה, ואז פספסנו ישראלי חשוב מאוד לאור מגבלת הישראלים.

18 יוני 2014, 21:34

הוא לא ישודרג לכיוון ה500-600 כי הוא לא יסכים. הסוכן שלו התראיין בערוץ הספורט לפני כמה ימים, אמר שיש חוזה אבל המחיר של טיוס עלה מאד ואם מכבי רוצה היא יכולה לפתוח את החוזה ולשלם לו את המחיר שמגיע לו ואם לא אז בקיץ הבא הוא יעזוב וילך למקום שישלמו לו.

הערך של טיוס אחרי השנה עלה לכיוון המיליון דולר. הוא יודע את זה והוא לא יחתום על 500-600.

אם לא יפתחו לו את החוזה וישלמו לו בסביבות 700-800 אלף דולר לעונה הוא יגמור את העונה ויעזוב. בדיוק כמו שהסוכן שלו אמר בצורה דיי ברורה למען האמת. הסוכנים האלה יודעים בדיוק מה הערך של השחקן שלהם ולא מוותרים.

לא סביר שההנהלה שעשתה מהלך דומה עם ג'יימס לפני שנה תעשה את זה שוב. מה אם יתנו לטיוס שדרוג והוא יפצע? יתקעו איתו וגם שילמו הרבה יותר? הם יעדיפו לדעתי לנצל את השנה האחרונה בחוזה ויחתימו את פישר כגיבוי ליום שהוא יעזוב.

18 יוני 2014, 21:39

טיוס לא שווה למכבי 1.4 מיליון דולר ברוטו לעונה

18 יוני 2014, 21:42

אז עוד שנה הוא ילך, ונקבל את בר טימור במקומו.

18 יוני 2014, 21:59

הוא שווה למכבי חוזה של 2 מיליון דולר ל-3 שנים, בחור צעיר לפני השיא שכבר העונה לקח אליפות אירופה עם יכולות טובות נגד שחקנים ברמות הגבוהות (בניגוד לליאור), נתן משחק גמר אדיר!

18 יוני 2014, 22:03

LIAV10 כתב:הוא שווה למכבי חוזה של 2 מיליון דולר ל-3 שנים, בחור צעיר לפני השיא שכבר העונה לקח אליפות אירופה עם יכולות טובות נגד שחקנים ברמות הגבוהות (בניגוד לליאור), נתן משחק גמר אדיר!

מה אתה מדבר שטויות, ליאור הישראלי הטוב ביותר...

18 יוני 2014, 22:08

Maccabikid כתב:
LIAV10 כתב:הוא שווה למכבי חוזה של 2 מיליון דולר ל-3 שנים, בחור צעיר לפני השיא שכבר העונה לקח אליפות אירופה עם יכולות טובות נגד שחקנים ברמות הגבוהות (בניגוד לליאור), נתן משחק גמר אדיר!

מה אתה מדבר שטויות, ליאור הישראלי הטוב ביותר...

יש שיגידו(ואכן אמרו) אף שובר שוויון.

18 יוני 2014, 22:19

זה לא רחוק ממה שאמרנו...האמת שצריך לתת לו את זה מדורג לשלוש שנים....
נושא נעול