פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

03 יולי 2014, 18:10

לחלק גדול משחקנים אני לא מתחבר ע עכשיו את היקמן אני לא אהבתי וגם לא בוכה על עזיבתו . רייס זה בעיקר שחקן של אופי נראה מה יהיה אותו בחימקי 2.5 מיליון דולר עדיין לא הופכים אותו לא לשארס בשיא ולא לדיאמנטידיס אם כסף זה מה שמעניין אותו שיהיה לא בהצלחה .. אפשר לבכות על מכבי של שושלת השנה היה הרבה יותר מזל מיכולת . נראה את הקבוצה שתבנה .עבדה שעדיין יש שחקנים שכן בוחרים להשאר כמו סופו בנגוד לאחרים אהבה ומחוייבות שלו למועדון (למרות דברי השלף ) הם חות בדיבורים ויותר במעשים . יש גם שחקנים בליגת קיץ וכם הגיעו למשם שחקנים לא רעים בכלל רק לחשוב באיזה דרכים מחתימים אותם כדי שמקרה רייס לא יחזור על עצמו .

03 יולי 2014, 18:12

LIAV10 כתב:בתגובה הראשונה בת׳רד הזה נכתב שנקווה לשמוע על החתמות ב50 עמודים הקרובים.
מאז פניני האריך חוזה וחצי סגל עזבו את הקבוצה.

אני חושב שיש כאן שיא חדש.
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הגענו לחודש יולי בלי החתמה אחת או לפחות מועמדות רצינית כלשהי של שחקן.

03 יולי 2014, 18:14

אתה יודע האם יש מגעים או לא ? בטוח שגם אם הם קיימים לא יפרסו אותם אחרת תבוא חימקי תשלש את הצעה רק במחשבה שאולי זה סופר סטאר.

03 יולי 2014, 18:15

טיקי חוזר כתב:אתה יודע האם יש מגעים או לא ? בטוח שגם אם הם קיימים לא יפרסו אותם אחרת תבוא חימקי תשלש את הצעה רק במחשבה שאולי זה סופר סטאר.

כולנו פה מכירים את מכבי לא מהיום ועברנו כמה עונות מלפפונים.
במכבי, מו"מ אף פעם לא נשמר בשקט. אני לא זוכר אי פעם שחקן שחתם במכבי בלי שדווח על מועמדותו הרבה לפני.
אם קיימים שחקנים כאלו אז הם מאוד נדירים.

03 יולי 2014, 19:15

מה שמטריד אותי בעונת המלפפונים הזו היא מה יהיה בעונות המלפפונים הבאות...

משום מה, באמת שבלי שום סיבה רציונאלית, המשכורות של שחקני טופ יורוליג הולכות ונהיות דומות למשכורות של שחקני כדורגל האירופי. כיום המצב הוא כזה שהשחקנים המאוד בכירים מרוויחים כמו שחקני כדורגל מהדרג השני, למשל, ובאופן הזוי לחלוטין, רודי פרננדז מרוויח כמו אנחל די מריה... ושאר שחקני הטופ מרוויחים כמו הדרג השלישי של שחקני הכדורגל (אלכס סונג, פדרו אלבה ואראן וכו' מרוויחים דומה לרייס תאודוסיץ' וכו). מה שמדאיג פה היא שזו מגמה שהולכת וגוברת...כיום אתה לא יכול להביא שחקן ששיחק ביורוליג ושווה משהו בפחות ממיליון דולר....בקרוב ולא בעוד הרבה זמן יהיה זה המחיר של שחקני היורוקראפ שמכבי ככ אוהבת להביא . ומה נעשה אז? נקנה מהיורוצ'אלנג'?!

03 יולי 2014, 19:29

שמואל1 כתב:
טיקי חוזר כתב:אתה יודע האם יש מגעים או לא ? בטוח שגם אם הם קיימים לא יפרסו אותם אחרת תבוא חימקי תשלש את הצעה רק במחשבה שאולי זה סופר סטאר.

במכבי, מו"מ אף פעם לא נשמר בשקט. אני לא זוכר אי פעם שחקן שחתם במכבי בלי שדווח על מועמדותו הרבה לפני.

קודם כל דברים יכולים להשתנות... להזכירך שיש לנו מנהל חדש.
מכבי כדורגל היתה מלכת חלון ההעברות לאורך שנים אבל מאז שג'ורדי ( :wubyellow ) הגיע אנחנו מתעדכנים בערך רק מהרשמי על החתמות.

צ'שר יש דיבורים על פייננשל פייר פלי גם בכדורסל... אם זה יצא לפועל (ואני חייב לציין שאני סקפטי) אז למכבי הולך להיות יתרון על לא מעט קבוצות.

03 יולי 2014, 19:39

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:

מכבי כדורגל היתה מלכת חלון ההעברות לאורך שנים אבל מאז שג'ורדי ( :wubyellow ) הגיע אנחנו מתעדכנים בערך רק מהרשמי על החתמות.

צ'שר יש דיבורים על פייננשל פייר פלי גם בכדורסל... אם זה יצא לפועל (ואני חייב לציין שאני סקפטי) אז למכבי הולך להיות יתרון על לא מעט קבוצות.

איזה מנהל חדש בדיוק יש במכבי? ומה הקשר לג'ורדי והכדורגל?

03 יולי 2014, 19:53

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:

איזה מנהל חדש בדיוק יש במכבי? ומה הקשר לג'ורדי והכדורגל?

ניקו
מה הקשר לג'ורדי? יכול להיות שרואים את ההתנהלות של הכדורגל ומנסים להטמיע בכדורסל...

לא אומר שזה במאה אחוז, יכול להיות שסתם הם מחכים לראות את השוק אבל התבטאת כאן כ"כ בנחרצות שהייתי חייב לתת קונטרה.
נושא נעול