פיק צייץ לפני 20 דקות על כך שמקל התחייב בע״פ לחתום על חוזה ל-3 שנים, עם אופציות NBA.
אז או שהדיווחים על פארמר ״עבדו״- או שאנחנו הולכים לקבל את הקו האחורי הכי מטורף שנראה פה מזה הרבה מאוד זמן.
בכל מקרה... נראה שיהיה כיף מחר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לפי פיק מקל חתם.
פארמר היה חלק מתרגיל למקל?
toja27 כתב:אני חושב שזה לא תרגיל אם שמעון מזרחי שהוא הבן אדם הכי רשמי בערך אמר שהם מנהלים שיחות עם פארמר.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני חושב שזה לא תרגיל אם שמעון מזרחי שהוא הבן אדם הכי רשמי בערך אמר שהם מנהלים שיחות עם פארמר.
גם שמעון איש עסקים ותחמן לא קטן
אני לא זוכרת את הקיץ האחרון ששמעון היה כל כך דומיננטי בו מבחינת התקשורת וההחתמות
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני חושב שזה לא תרגיל אם שמעון מזרחי שהוא הבן אדם הכי רשמי בערך אמר שהם מנהלים שיחות עם פארמר.
אני לא זוכרת את הקיץ האחרון ששמעון היה כל כך דומיננטי בו מבחינת התקשורת וההחתמות
זה נכון, אבל משום מה אני מאמין שזה לא תרגיל וזה אמיתי לגמרי. אבל מי יודע.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני חושב שזה לא תרגיל אם שמעון מזרחי שהוא הבן אדם הכי רשמי בערך אמר שהם מנהלים שיחות עם פארמר.
זה נכון, אבל משום מה אני מאמין שזה לא תרגיל וזה אמיתי לגמרי. אבל מי יודע.
משהו בדיווחים על פארמר תמיד היה מוזר
בכל כתבה ציינו את זה שהוא מגיע כי מקל לא
זה כמו להגיד שספאנוליס מגיע כי אפיק ניסים מתבלט
נראה לכם הגיוני שיעדיפו את מקל על פני שחקן NBA לגיטימי אם הסכומים הם פחות או יותר אותו דבר?
אולי רצו לתת למקל את האגו-בוסט שהוא כל כך אוהב והראו לו דרך התקשורת ש''תראה, אנחנו מעדיפים אותך אפילו על פני פארמר''
ד''א, נורא נורא מצחיק אותי שזה קורה כשהרוב כבר הלכו לישון
נרדמו עם פארמר ויקומו עם מקל
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:אגב לא יודע מה זה האתר הזה ומה האמינות שלו אבל מישהו שם לב לזה זה מאתמול בלילה :
http://www.israelsport.co.il/showArticle-10425
חחח זה רוני שלנו...
אדגר פו כתב:יפה , רוני. אם הוא חותם מגיע לך שאפו גגדול. אבל גם אם לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים