פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

04 אפריל 2016, 11:29

תעלול יחצ"ני ותו לא , אוטוטו מגיעה השעה להעלות את מחירי המנויים , אז הנהלת מכבי מפרסמת צרור של שקרים עלובים כדי למשוך עוד קונים.

04 אפריל 2016, 11:36

ankram כתב:תעלול יחצ"ני ותו לא , אוטוטו מגיעה השעה להעלות את מחירי המנויים , אז הנהלת מכבי מפרסמת צרור של שקרים עלובים כדי למשוך עוד קונים.

זה כל כך ברור ובוטה...אני אומר ברצינות- מי שלא קולט בדיוק את מה שכתבת שילך ל"הסתכלות"..

Re: ת'רד המלפפונים- מגעים עם קווינסי מילר

04 אפריל 2016, 12:37

ankram כתב:
rc4991 כתב:מילר בארבע ורנדולף בחמש זו פנטזיה

רנדולף לא מתאים לעמדה 5 , בטח שלא מול סנטרים מאסיבים , בקובאן סינגלטון מתאים ממנו כי הוא פיסי מאד. אם זה רנדולף או מילר , אני לוקח את מילר , למרות שרנדולף הוא 4 מדליק.
רנדולף גם לדעתי די פציע.

גם אני לא הייתי בטוח שהוא יכול אבל השנה הוא מוצב בעמדה חמש ומתמודד בצורה מרשימה מאוד, גם מול סנטרים חזקים
הוא מנצל את הגובה והאתלטיות שלו גם בהגנה ובינתיים זה עושה את העבודה

04 אפריל 2016, 12:41

אחת הבעיות העונה שהבית של קובאן ופנר' הוא סוג של בדיחה אז אי אפשר באמת לדעת כמה השחקנים מהבית הזה יכולים להתמודד אם קבוצות מהבית המקביל שיהיו חלק מהיורוליג בעונה הבאה...

04 אפריל 2016, 12:51

ראיתי שהתחילה עונה חדשה של בובה של לילה אבל אני רואה שבאתר ערוץ הספורט החליטו ללכת חזק מדי עם הקו של ההומור הבוקר...

04 אפריל 2016, 15:45

פשוט מדהים אותי עד כמה ההנהלה מזלזלת באינטילגנציה של האוהדים. זה כבר מגיע לקיצוניות הזויה.
להגיד שאנתוני רנדוךף מועמד זה בערך כמו לתלות שלט "הכניסה לטיפשים בלבד" על שער 11.

Re: ת'רד המלפפונים- מגעים עם קווינסי מילר

04 אפריל 2016, 15:46

ankram כתב:
rc4991 כתב:מילר בארבע ורנדולף בחמש זו פנטזיה

רנדולף לא מתאים לעמדה 5 , בטח שלא מול סנטרים מאסיבים , בקובאן סינגלטון מתאים ממנו כי הוא פיסי מאד. אם זה רנדולף או מילר , אני לוקח את מילר , למרות שרנדולף הוא 4 מדליק.
רנדולף גם לדעתי די פציע.

רנדולף שיחק 5 ב- NBA לפרקים. בכל מקרה, שנינו יודעים שהגהינום יקפא הרבה לפני שאנתוני רנדולף ילבש צהוב.

04 אפריל 2016, 15:57

אין מה לעשות, בראש המועדון עומדים אנשים יהירים שבטוחים שהאוהדים יאכלו בכפית את כל מה שהם יאכילו אותם
החלק העצוב הוא שלא נראה שהם טועים

04 אפריל 2016, 16:03

Holiday_Armadillo כתב:אין מה לעשות, בראש המועדון עומדים אנשים יהירים שבטוחים שהאוהדים יאכלו בכפית את כל מה שהם יאכילו אותם
החלק העצוב הוא שלא נראה שהם טועים

מעולם לא חשתי סלידה כלפי מנהלי מכבי כמו שאני חש השנה , זה כאילו אנשים לקחו את ה 30-40 השנה האחרונות ופשוט זרקו את זה לפח.

04 אפריל 2016, 16:04

roy1000 כתב:פשוט מדהים אותי עד כמה ההנהלה מזלזלת באינטילגנציה של האוהדים. זה כבר מגיע לקיצוניות הזויה.
להגיד שאנתוני רנדוךף מועמד זה בערך כמו לתלות שלט "הכניסה לטיפשים בלבד" על שער 11.

כבר 10 שנים לפחות שמכבי עושים את זה , פעם הם ידעו לנווט את התקשורת לצרכים שלהם , היום התקשורת עושה את צרכיה על מכבי.

04 אפריל 2016, 16:06

אתם מדברים כאילו במכבי לא משחקים ושיחקו השנה 3 שחקנים עם חוזים של מיליון-מיליון וחצי...

04 אפריל 2016, 16:13

מקובי כתב:אתם מדברים כאילו במכבי לא משחקים ושיחקו השנה 3 שחקנים עם חוזים של מיליון-מיליון וחצי...

כסף הוא לא העניין. העניין הוא מה עושים איתו.

04 אפריל 2016, 16:20

מקובי כתב:אתם מדברים כאילו במכבי לא משחקים ושיחקו השנה 3 שחקנים עם חוזים של מיליון-מיליון וחצי...

רנדולף זה סכומים גבוהים יותר וממש לא בליגה של מכבי.

04 אפריל 2016, 16:35

roy1000 כתב:

לא בטוח שהוא מקבל יותר מקובאן (פליקס?)

כמה אתה חושב שהוא שווה? 2 מיליון? 2 וחצי? אתה באמת רואה את אחת הגדולות לוקחת שחקן כזה במחיר כזה?
כי לי קצת קשה לראות את זה.

אנקראם- מסכים.
ההערות כאן הן על כך שמכבי משקרים למנויים על כך שהם יביאו שמות יקרים... אבל בת'כלס? השנה הם השקיעו הרבה כסף
(לא סותר את זה שהם השקיעו כמו מפגרים)

04 אפריל 2016, 16:49

אני יודע שראנדולף הרוויח בשנה שעברה קצת יותר ממיליון דולר

04 אפריל 2016, 17:00

מקובי כתב:
roy1000 כתב:

כמה אתה חושב שהוא שווה? 2 מיליון? 2 וחצי? אתה באמת רואה את אחת הגדולות לוקחת שחקן כזה במחיר כזה?

אנקראם- מסכים.
ההערות כאן הן על כך שמכבי משקרים למנויים על כך שהם יביאו שמות יקרים... אבל בת'כלס? השנה הם השקיעו הרבה כסף

אז הגיע הזמן שהאוהדים ילמדו לעשות את ההבחנה בין גימיקים שחוקים לבין השקעה נכונה, ויגיבו בהתאם.

04 אפריל 2016, 17:02

מקובי כתב:
roy1000 כתב:

אנקראם- מסכים.

הרבה כסף , אבל אליה וקוץ בה , ואסביר.
תחילת השנה : הוציאו בסביבות 3 וחצי מליון על טיילר,פארמר ודווין , ובגלל ההוצאות האלו והשדרוג בחוזים של אוחיון , פניני ולאנסברג , בתכלס לא נשאר הרבה בקופה , אז מה עשו?
הימרו על עמדת הסנטר , והוציאו עליה 600K מיותרים (פאבריני) ובאיזור ה 750K על אמבקווה.
פתאום בא מזרחי ותקע עוד יותר את התקציב עם 300K על יבזורי.
נשארו עם כסף לבוטנים ואבוי - אין עמדה 4 .... , בנדר הגיע במחיר של סנדוויץ' מYELLOW , ובפוקס מארץ הפוקסים קובאן שיחררה (במהלך מבריק יש לומר) את האיש והמחלות בראיין רנדל שחתם פה על חוזה נמוך מאד.
שהתעוררו המנהלים המופלאים שלנו הם גילו שבעצם אין להם עמדה 2.......
הקיצר , אני לא יודע מה זה הרבה כסף , על פניו תקציב של 10 מליון שחקנים נשמע הרבה כסף , אבל חוקי המס של מדינת ישראל הרבה פחות ידידותיים לזרים מאשר בהרבה מקומות באירופה.
נראה לי שאחרי העלאת המחירים למנויים וקבלת יותר כסף מהמפעל החדש , יהיה למכבי יותר תקציב לזרוק אותו לפח.

04 אפריל 2016, 17:03

MTA2311 כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:

אנקראם- מסכים.

אז הגיע הזמן שהאוהדים ילמדו לעשות את ההבחנה בין גימיקים שחוקים לבין השקעה נכונה, ויגיבו בהתאם.

התלונה כאן היא לא על עצם השחקן.
כולכם חושבים שרנדולף הוא שחקן שמתאים להיות במכבי.
התלונה כאן היא שאתם חושבים שמכבי לא תביא שחקן יקר, סה"כ רשמתי שמכבי השנה השקיעה הרבה כסף בסגל השחקנים.

יש תחושה שלא משנה מה יעשו בקבוצה, יתקפו אותם.

04 אפריל 2016, 17:03

כמעט בטוח שפבראני עלה 800-850k. בסכומים ששפכו עליו ועל המסומם, היו יכולים להביא פאקינג סנטר שפיץ. למרות שהיו רק 4 עסקאות של שחקנים גבוהים באירופה בקיץ.

04 אפריל 2016, 17:06

MTA2311 כתב:כמעט בטוח שפבראני עלה 800-850k. בסכומים ששפכו עליו ועל המסומם, היו יכולים להביא פאקינג סנטר שפיץ. למרות שהיו רק 4 עסקאות של שחקנים גבוהים באירופה בקיץ.

אני חושבת שזה השכר של אמבקווה ופבראני היה 750k
נושא נעול