פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 יולי 2016, 20:26
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:שמואל לא פתח ת׳רד

לא פותחים ת'רדים על אנשים מתים, זה לא מכבד
לא נורא, הוא פיצה על זה עם דיווח מהיר (מבלי באמת לקרוא, שלא יגנבו לו ״בלעדיות״ חלילה) שלברון ג׳יימס חתם במגדל תמורת 700 מיליון דולר.
11 יולי 2016, 22:35
ג'ארד סאלינג'ר (בוסטון) סיכם לעונה בטורונטו עבור כ-6 מיליון דולר.
11 יולי 2016, 22:53
ולגבי טימי - ספורטאי ענק עם אישיות מדהימה. אין הרבה כאלה.
מהגדולים.
11 יולי 2016, 22:55
יש סיכוי שנראה אותו בתפקיד כלשהו בספרס או שזה לא מעניין אותו?
11 יולי 2016, 22:59
MTA2311 כתב:יש סיכוי שנראה אותו בתפקיד כלשהו בספרס או שזה לא מעניין אותו?
אני כל כך מקווה שכן, אבל הוא לא נראה לי הטיפוס.
11 יולי 2016, 22:59
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:יש סיכוי שנראה אותו בתפקיד כלשהו בספרס או שזה לא מעניין אותו?
זה גם מה שאני חושב
11 יולי 2016, 23:01
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:יש סיכוי שנראה אותו בתפקיד כלשהו בספרס או שזה לא מעניין אותו?
זה גם מה שאני חושב
בתכל'ס הדבר היחיד שיכול להתאים לו(כי כל מיני תפקידים של סקאוט או משהו משרדי זה ממש לא) זה לאמן גבוהים. אבל גם אם זה מתאים לו מבחינת היכולות, זה לא מתאים לאופי. כאילו, טיירון לו פרש כשחקן בינוני, והוא עדיין בעסק, וטים דאנקן לא. אין צדק.
11 יולי 2016, 23:03
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:יש סיכוי שנראה אותו בתפקיד כלשהו בספרס או שזה לא מעניין אותו?
זה גם מה שאני חושב
בתכל'ס הדבר היחיד שיכול להתאים לו(כי כל מיני תפקידים של סקאוט או משהו משרדי זה ממש לא) זה לאמן גבוהים. אבל גם אם זה מתאים לו מבחינת היכולות, זה לא מתאים לאופי. כאילו, טיירון לו פרש כשחקן בינוני, והוא עדיין בעסק, וטים דאנקן לא. אין צדק.
נראה לי גבוהים זאת אופציה סבבה בשבילו (ומסכים שגם הכי סבירה) . היא לא דורשת התעסקות בפוליטיקה כמו משרות אימון אחרות.
12 יולי 2016, 06:59
קורי ג'פרסון היום בליגת הקיץ 9 נק ו8 רב ב15 דקות --להביא.
הנרי סימס ממשיך לאכזב לא נראה שיקבל חוזה בנ.ב.א
צריך לתת מבט נוסף גם ב 1. קני גבריאל PF שקולע גם מרחוק 12.2 נק ו3 רב בליגת הקיץ.
2.קווין פנגוס קומבו-גארד ,שנה שעברה שיחק יחד עם סיילי בגרד קרנאריה, 14 נק בממוצע בליגת הקיץ.
12 יולי 2016, 09:55
כריס האמפריס (שיחק בוושינגטון, פיניקס ואטלנטה בעונה שעברה) סיכם לעונה נוספת באטלנטה עבור 4 מיליון דולר.
דילייני אגב יזכה לתוספת קטנה ויקבל את השארית מהתקרה של אטלנטה (במקום המינימום על סך 543 אלף דולר ברוטו, יקבל 1.2 מיליון דולר ברוטו בעונה הראשונה לחוזה).
12 יולי 2016, 09:58
אחדשיודע כתב:כריס האמפריס (שיחק בוושינגטון, פיניקס ואטלנטה בעונה שעברה) סיכם לעונה נוספת באטלנטה עבור 4 מיליון דולר.
דילייני אגב יזכה לתוספת קטנה ויקבל את השארית מהתקרה של אטלנטה (במקום המינימום על סך 543 אלף דולר ברוטו, יקבל 1.2 מיליון דולר ברוטו בעונה הראשונה לחוזה).
דילייני אשכרה חתם על מינימום ?.
12 יולי 2016, 10:50
בסופו של דבר הוא זכה לקבל מעט יותר מהמינימום לרוקי כאמור, אבל כן, עדיין סכום נמוך (כ-650 אלף דולר נטו בשנה).
12 יולי 2016, 10:51
סתם קוריוז - ואני לא יודע כמה באמת לוקחים את זה בחשבון - אבל מספיק שאתה תוקע יתד ב-NBA ל-3 עונות, בלי קשר לכמה הרווחת, ואתה מבטיח לעצמך פנסיה של 5,000 דולר בחודש. זה יוצא 1.2 מיליון דולר אם אתה חי 20 שנה אחרי שיצאת לפנסיה. זה לא כסף גדול, אבל זה גם משהו, במיוחד שהחבר'ה האלה לא בדיוק יודעים לנהל חסכון.
12 יולי 2016, 12:28
jay כתב:סתם קוריוז - ואני לא יודע כמה באמת לוקחים את זה בחשבון - אבל מספיק שאתה תוקע יתד ב-NBA ל-3 עונות, בלי קשר לכמה הרווחת, ואתה מבטיח לעצמך פנסיה של 5,000 דולר בחודש. זה יוצא 1.2 מיליון דולר אם אתה חי 20 שנה אחרי שיצאת לפנסיה. זה לא כסף גדול, אבל זה גם משהו, במיוחד שהחבר'ה האלה לא בדיוק יודעים לנהל חסכון.
קודם כל מרשים
דבר שני, קוריוז? מה אתה אורי?
12 יולי 2016, 12:29
jay כתב:סתם קוריוז - ואני לא יודע כמה באמת לוקחים את זה בחשבון - אבל מספיק שאתה תוקע יתד ב-NBA ל-3 עונות, בלי קשר לכמה הרווחת, ואתה מבטיח לעצמך פנסיה של 5,000 דולר בחודש. זה יוצא 1.2 מיליון דולר אם אתה חי 20 שנה אחרי שיצאת לפנסיה. זה לא כסף גדול, אבל זה גם משהו, במיוחד שהחבר'ה האלה לא בדיוק יודעים לנהל חסכון.
1.2 מיליון דולר ברוטו - סכום שעושה שחקן NBA עם משכרות מינימום בשנה אחת. זה פינטס.
ויש לציין שהפנסיה המדוברת (בסכומים שציינת) מתחילה רק בגיל 62. 20-30 שנה לאחר הפרישה.
אין ספק שיש לא מעט תמריצים והטבות לשחקני NBA, מעבר למשכורת הבסיסית. אבל אם אנחנו מדברים ספציפית על דילייני - אז הוא יכל להרוויח 5 מיליון דולר נטו לשנתיים בברצלונה (לעומת 1.3 מיליון שירוויח באותה תקופת זמן ב-NBA). אז מבחינה כלכלית, אין על מה לדבר. הבחור הקריב לא מעט כסף, גם אם מתישהו בעתיד הוא יפוצה על כך.
12 יולי 2016, 12:31
הייתרון הגדול בפנסיה הזו היא שהיא מוגנת מפשיטת רגל. כלומר, אם שחקן בזבז את כל הכסף שלו והגיע לפשיטת רגל, הנושים לא יכולים לגעת בפנסיה וזה מבטיח קיום בכבוד לשחקני NBA שהגיעו למצב הזה (ויש הרבה).
12 יולי 2016, 12:47
אחדשיודע כתב:jay כתב:סתם קוריוז - ואני לא יודע כמה באמת לוקחים את זה בחשבון - אבל מספיק שאתה תוקע יתד ב-NBA ל-3 עונות, בלי קשר לכמה הרווחת, ואתה מבטיח לעצמך פנסיה של 5,000 דולר בחודש. זה יוצא 1.2 מיליון דולר אם אתה חי 20 שנה אחרי שיצאת לפנסיה. זה לא כסף גדול, אבל זה גם משהו, במיוחד שהחבר'ה האלה לא בדיוק יודעים לנהל חסכון.
1.2 מיליון דולר ברוטו - סכום שעושה שחקן NBA עם משכרות מינימום בשנה אחת. זה פינטס.
ויש לציין שהפנסיה המדוברת (בסכומים שציינת) מתחילה רק בגיל 62. 20-30 שנה לאחר הפרישה.
אין ספק שיש לא מעט תמריצים והטבות לשחקני NBA, מעבר למשכורת הבסיסית. אבל אם אנחנו מדברים ספציפית על דילייני - אז הוא יכל להרוויח 5 מיליון דולר נטו לשנתיים בברצלונה (לעומת 1.3 מיליון שירוויח באותה תקופת זמן ב-NBA). אז מבחינה כלכלית, אין על מה לדבר. הבחור הקריב לא מעט כסף, גם אם מתישהו בעתיד הוא יפוצה על כך.
אם זה לא היה בגיל פרישה זהה/דומה לשאר השוק, לא הייתי מציין בספק את 20 השנים הבאות של החיים.
ע"ע מה שרוי כתב, ועוד לא נכנסתי בכלל לדברים כמו 401k. אני גורס שברמות שכר שלו, הוא לא הקריב כ-ל כ-ך הרבה, אם מחשבים את כל החבילה.
נערך לאחרונה על ידי
jay בתאריך 12 יולי 2016, 12:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
12 יולי 2016, 12:53
אם אתה רוצה להיכנס לסכומים המדוייקים - הוא הקריב לפחות 2.5 מיליון דולר נטו בשנתיים. זה לא מעט.
ה-401k זה נחמד ויפה, אבל צריך לזכור שגם שחקנים באירופה יכולים להפריש כסף לפנסיה.
12 יולי 2016, 12:56
אני מניח שאם הוא יישאר בליגה הוא לא יישאר על המינימום והפער הזה יצטמצם אם לא יימחק. ואם הוא לא יישאר, הוא כנראה יחזור לסכומים האלה באירופה. אבל ברור שיש פה ריזיקה, הוא יכול גם להיפצע ולסיים את הקריירה מחר.
אני לא מכיר שום תוכנית מסודרת לאירופאים.
12 יולי 2016, 13:09
הוא הולך להיות רכז שלישי באטלנטה - אחרי דניס שרדר וג'ארט ג'ק.
הסיכוי שרכז שלישי יקבל חוזה של 5 מיליון דולר ברוטו לעונה בגיל 29 אומנם לא מאוד מאוד מופרך (במקרה שירשים בהזדמנויות שיקבל), אבל גם לא גבוה במיוחד, בלשון המעטה.
הוא בכל מקרה לא צפוי להחזיר את הסכומים שהיה יכול להרוויח בשנתיים הקרובות באירופה, או לפחות קשה להאמין שיעשה זאת.
לגבי תוכנית מסודרת לפנסיה לאירופאים - אני מכיר שיש דבר כזה בליגות כדורגל בכירות (וגם לא כל כך בכירות האמת) באירופה.
אני מניח שלקבוצות כמו ברצלונה וריאל מדריד (שמועדוני הכדורסל שלהם נמצאים תחת אותה קורת גג) יש משהו בנושא הזה.
ובלי קשר, כמו שאתה ואני מפרישים לפנסיה - כך יכול לעשות כל אחד.