גל מקל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גל מקל

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2017, 16:51

toja27 כתב:שחקן וינר ולוחם, מהסוג שמכבי צריכה. גם אם נזרום לכיוון שגל מקל שחקן רק לליגה הישראלית , מה שלא נכון, וכל הסטטיסטיקה של חצאי משחקים עם ניז'ני, הכוכב ומכבי ולטעון "הנה , הביטו בסטטיסטיקה , זה מה שהוא שווה" זו גניבת דעת . כי כולם מבינים טוב טוב שהוא שווה יותר מהסטטיסטיקה הזאת. אז גם אם הוא טוב לליגה הישראלית, צריך להשאיר אותו, כי בשביל זה מכבי מחתימה ישראלים קודם כל.
בשורה תחתונה , מקל ישאר גם בעונה הבאה.

אין לי ספק שמקל יישאר פה גם בעונה הבאה. אין לי גם ספק ש- 27 משחקי יורוליג מייצגים את היכולת שלו במפעל הזה. אם מישהו מאוהבי גל מקל רוצה להתערב איתי על הסטטיסטיקות שלו ב- 30 משחקי היורוליג הבאים, אני אשמח.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 19 פברואר 2017, 17:00

הוא יכול להיות יותר טוב ממה שהוא עכשיו, אין ספק שמשהו שם התרסק. אבל גם ה"יותר טוב" לא שווה את הכסף. כי בכסף כזה, הוא צריך להיות שחקן מוביל. וכשהוא מוביל, הוא יותר מחרב מעוזר. אז כל עוד החוזה לא מקוצץ, אין טעם להשאיר אותו. ואז אומרים שדווין אוברפייד
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2017, 17:02

רמי הדר לא ספר אותו וזה פגע בו.
אצל בגצקיס הוא עובדתית משחק יותר טוב, במיוחד במשחקים האחרונים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2017, 17:09

שמואל1 כתב:רמי הדר לא ספר אותו וזה פגע בו.

זה שרמי הדר לא אהב וזה פגע בו זה כן. אבל הוא הגיע בתחילת העונה בכושר נוראי- אני מדבר על יכולת אישית. אם הוא רוצה לעזור לעצמו בעונה הבאה, שיתאמן על זריקות מבחוץ ,60 אחוז מאימוני הקיץ. הכושר קליעה שלו מבחוץ פגע בו יותר מכל.אם היה מתחיל את העונה טוב יותר, לרמי הדר לא היה קייס וביצים להשיב אותו ככה על הספסל. בעצם העובדה שהוא היה כל כך נוראי מבחוץ , נתן לרמי הדר את הלגיטמציה למהלך הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2017, 17:20

תגיד לי אתה בדרן? מאז שבגאצקיס הגיע היה לו בדיוק משחק אחד שבו הוא הגיע ל- 10 נקודות.

הנה מה שהוא עזה מאז שהלטבי הפסיכי הגיע:

5.3 נקודות ב- 52% מהשדה, 33% ל- 3, ו- 3.2 אסיסטים. מדד 5.33

עכשיו בוא נוריד את שני המשחקים מול ויטוריה (שלרקין הקטן יותר הוא מצ'אפ טוב בשבילו) ונקבל:

4.4 נקודות ב- 40% ל-2, 33% ל- 3 ו2.2 אסיסטים. מדד 3.

תמשיכו לקשקש.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2017, 17:30

toja27 כתב:

זה שרמי הדר לא אהב וזה פגע בו זה כן. אבל הוא הגיע בתחילת העונה בכושר נוראי- אני מדבר על יכולת אישית. אם הוא רוצה לעזור לעצמו בעונה הבאה, שיתאמן על זריקות מבחוץ ,60 אחוז מאימוני הקיץ. הכושר קליעה שלו מבחוץ פגע בו יותר מכל.אם היה מתחיל את העונה טוב יותר, לרמי הדר לא היה קייס וביצים להשיב אותו ככה על הספסל. בעצם העובדה שהוא היה כל כך נוראי מבחוץ , נתן לרמי הדר את הלגיטמציה למהלך הזה.

זה נכון, גל מקל לא חף מטעויות. אבל זה לא ששחקנים אחרים הגיעו בכושר יוצא דופן.
תחת רמי הדר הייתה הרגשה שלא משנה איך מקל ישחק, הוא לא יספור אותו.
היו למקל משחקים טובים בליגה הישראלית שלאחריהם ביורוליג הוא בכלל לא שותף. היו משחקים שמקל עלה לדקה או שתיים, היה טוב וירד שוב לספסל עד סיום המשחק.
הוא לא קיבל קרדיט מהמאמן באופן לא מוצדק, בעוד שחקנים אחרים המשיכו לחרבן על הפרקט ולהוביל את מכבי לרצף הפסדים מביך.
זה נס שהוא הצליח לשקם את הביטחון ולחזור לעצמו. יש שחקנים שתקופה כזאת יכולה לגמור להם עונה.

משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.
כנראה השנאה האישית גוברת על האובייקטיביות המקצועית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2017, 17:31

roy1000 כתב:

תגיד לי אתה בדרן? מאז שבגאצקיס הגיע היה לו בדיוק משחק אחד שבו הוא הגיע ל- 10 נקודות.

הנה מה שהוא עזה מאז שהלטבי הפסיכי הגיע:

5.3 נקודות ב- 52% מהשדה, 33% ל- 3, ו- 3.2 אסיסטים. מדד 5.33

עכשיו בוא נוריד את שני המשחקים מול ויטוריה (שלרקין הקטן יותר הוא מצ'אפ טוב בשבילו) ונקבל:

4.4 נקודות ב- 40% ל-2, 33% ל- 3 ו2.2 אסיסטים. מדד 3.

תמשיכו לקשקש.

עזוב מספרים, זה לא מעניין (מה גם שהתעלמת לחלוטין מהמספרים בליגה).
מקל משחק יותר טוב בחודש האחרון. כל מי שיש לו עיניים יכול לראות את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2017, 17:34

שמואל1 כתב:עזוב מספרים, זה לא מעניין (מה גם שהתעלמת לחלוטין מהמספרים בליגה).

מקל אחד הישראלים הטובים בליגה הישראלית. זה אף פעם לא היה ניתן לערעור. הייתרון הפיזי שלו מכריע בליגה.

אין לו מה למכור ביורוליג והמושג של "יותר טוב" הוא מאוד מאוד יחסי. ברמות האפסיות שהאו נמצא בהן ביורוליג אין שום משמעות ל"שיפור" שלו. הוא לעולם לא היה ולעולם לא יהיה שחקן יורוליג לגיטימי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2017, 17:37

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:עזוב מספרים, זה לא מעניין (מה גם שהתעלמת לחלוטין מהמספרים בליגה).

מקל אחד הישראלים הטובים בליגה הישראלית. זה אף פעם לא היה ניתן לערעור. הייתרון הפיזי שלו מכריע בליגה.

אין לו מה למכור ביורוליג והמושג של "יותר טוב" הוא מאוד מאוד יחסי. ברמות האפסיות שהאו נמצא בהן ביורוליג אין שום משמעות ל"שיפור" שלו. הוא לעולם לא היה ולעולם לא יהיה שחקן יורוליג לגיטימי.

לא אמרתי שהוא כוכב יורוליג והוא כנראה לא מספיק טוב להיות רכז ראשון.
אבל כרכז מחליף יש לו הרבה מה למכור. הוא שחקן הגנה מצויין, פיזי, מנהיג שקט. זה צריך להיות הרול שלו בעונה הבאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2017, 17:41

שמואל1 כתב:לא אמרתי שהוא כוכב יורוליג והוא כנראה לא מספיק טוב להיות רכז ראשון.
אבל כרכז מחליף יש לו הרבה מה למכור. הוא שחקן הגנה מצויין, פיזי, מנהיג שקט. זה צריך להיות הרול שלו בעונה הבאה.

אלו לא מספרים של רכז מחליף לגיטימי. בטח שלא בסכומים שהוא מרוויח.

תמצא לי ביורוליג 3 רכזים מחליפים חלשים ממנו.

הרול שלו צריך להיות בקבוצה אחרת. לצערי זה לא יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 19 פברואר 2017, 18:16

גם המספרים של אוחיון אף פעם לא היו של מחליף לגיטימי ליורוליג.
אני גם מעדיף את אוחיון ליורוליג, אבל גל הוא יתרון לליגה, אחד מהם צריך להישאר אבל לא שניהם בשום אופן.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2017, 18:20

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:

זה נכון, גל מקל לא חף מטעויות. אבל זה לא ששחקנים אחרים הגיעו בכושר יוצא דופן.
תחת רמי הדר הייתה הרגשה שלא משנה איך מקל ישחק, הוא לא יספור אותו.
היו למקל משחקים טובים בליגה הישראלית שלאחריהם ביורוליג הוא בכלל לא שותף. היו משחקים שמקל עלה לדקה או שתיים, היה טוב וירד שוב לספסל עד סיום המשחק.
הוא לא קיבל קרדיט מהמאמן באופן לא מוצדק, בעוד שחקנים אחרים המשיכו לחרבן על הפרקט ולהוביל את מכבי לרצף הפסדים מביך.
זה נס שהוא הצליח לשקם את הביטחון ולחזור לעצמו. יש שחקנים שתקופה כזאת יכולה לגמור להם עונה.

משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.

זה לא שאני מצדיק את רמי הדר בקטע הזה, אני חושב שזאת הייתה טעות שלו. מה שהוא עשה עם גל מקל זה היה קיצור רוטציה, מהלך שלפעמים מכניס יותר סדר ומשהו שלמשל צביקה שרף עשה בזמנו כשהגיע בשעת חירום. לפעמים יותר זה פחות , וכך כנראה סבר רמי הדר. היה כתוב באחד המקומות, שהוא גם בחר לעשות זאת כדי שהקבוצה תשחק בצורה יותר הרמונית עם וימס וגאודלוק בקבוצה.
כנראה הכוונה שיש הרבה אוהבי כדור בקבוצה . לא זוכר את הציטוט המדוייק. בהרגשה שלי , רמי הדר גם לא ממש התחבר לגאודלוק, ונאלץ לתת לו דקות בגלל המעמד שלו ובגלל כשהוא נכנס למגרש, את הנקודות הוא סיפק. רמי הדר יותר מתחבר לשחקנים עם hustle,הגנה וקשוחים יותר, ולכן סילי, אייברסון, סמית וימס ואוחיון שיחקו אצלו יותר. אפילו במשחק נגד אולימפייקוס, כשגאולוק קיבל עבירות מוקדמות, הייתה הרגשה שרמי הדר ניצל הזדמנות זו כדי להשיב אותו על הספסל והכניס אותו רק בסוף המשחק כשהיה יכול לעשות את זה לפני.כנ"ל במשחק נגד ז'לגיריס שבו נתן לו לשחק פחות וגאודלוק התחיל לעשות פוזות. הטעות של רמי הדר לדעתי שלא הלך עד הסוף עם הלב שלו(שוב בהרגשה שלי) ושם את מקל בחוץ בשביל שגאודלוק ירגיש בנוח יותר. מקל מביא דברים חשובים יותר לקבוצה מאשר גאודלוק. אבל לי קל לדבר , לו הרבה יותר היה קשה לבצע ולא באמת מאשים אותו.

ושוב לגבי מקל, שנינו יודעים שהוא שווה יותר ממה שהראה עד עכשיו. אני רק אומר שהוא ידאג שהוא יקבל את היחס הראוי לו ולא יתן תירוצים והצדקה לכל מיני מהלכים של אנשים אחרים. הוא צריך לבוא יותר מפוקס בתחילת העונה הבאה ולקבוע את הטון כבר מההתחלה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 19 פברואר 2017, 18:24

מקל לא קיבל דקות גם אצל ארז
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2017, 18:30

שועל כתב:מקל לא קיבל דקות גם אצל ארז

ארז אימן כולה שני משחקים. לא ממש אינדיקציה. אבל אפילו באחד מהם קיבל קצת יותר מ13 דקות. משהו שלא קרה אצל רמי הדר חוץ ממשחק נגד הכוכב ששם אני לא זוכר אולי עלה בגרבאג' טיים.

בנוסף, בתקופתו של ארז מקל היה רע. אצל רמי הדר הוא לפעמים עשה סימנים של השתפרות, אבל רמי הדר בכל זאת לא נתן לו את ההזדמנות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2017, 18:39

שמואל1 כתב:משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.

גרף השיפור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה לא תגיע רחוק, לא באקדמיה ולא בחיים אם תתחיל לראות "מגמות" על סמך 3 תצפיות. אולי תתמקד בלחפש צורות בעננים. נראה לי יותר פרודוקטיבי.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 19 פברואר 2017, 18:46

toja27 כתב:

ארז אימן כולה שני משחקים. לא ממש אינדיקציה. אבל אפילו באחד מהם קיבל קצת יותר מ13 דקות. משהו שלא קרה אצל רמי הדר חוץ ממשחק נגד הכוכב ששם אני לא זוכר אולי עלה בגרבאג' טיים.

בנוסף, בתקופתו של ארז מקל היה רע. אצל רמי הדר הוא לפעמים עשה סימנים של השתפרות, אבל רמי הדר בכל זאת לא נתן לו את ההזדמנות.

לא היו סימנים של השתפרות אצל רמי, למעשה לא היה גרף שיפור כמעט בכלל, הייתה הבלחה בינונית אחת.

אני חושב שזה ברור פה לכולם שלא מדובר בשחקן שאילולא היה ישראלי היה נמצא במכבי או שהוא שווה דקת יורוליג, לא הוא ולא יוגי, הוויכוח צריך להיות הוא או יוגי, לא שניהם בשום אופן.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2017, 18:52

שועל כתב:
toja27 כתב:

לא היו סימנים של השתפרות אצל רמי, למעשה לא היה גרף שיפור כמעט בכלל, הייתה הבלחה בינונית אחת.

אני חושב שזה ברור פה לכולם שלא מדובר בשחקן שאילולא היה ישראלי היה נמצא במכבי או שהוא שווה דקת יורוליג, לא הוא ולא יוגי, הוויכוח צריך להיות הוא או יוגי, לא שניהם בשום אופן.

בוא נגיד ככה, אני לא מאמין שהיינו רואים אצל ארז את מקל עולה לדקה אחת ומוחלף פעם אחר פעם. גם בפעמים שמקל נותן באותה דקה אסיסט וקולע 1/1. רמי הדר מחק אותו מהרוטציה. זה לא מה שהיה אצל ארז.
אני בכל אופן בעד שמקל ישאר, ולדעתי זה גם מה שיקרה. לא יודע בוודאות מה העמדה שלי לגבי אוחיון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי arel123 » 19 פברואר 2017, 18:53

גם לפי דעתי רמי הדר עשה לו רק רע, הוא בקושי נתן לו לשחק וזה הוריד לו קצת את הביטחון
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2017, 18:56

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.

גרף השיפור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה לא תגיע רחוק, לא באקדמיה ולא בחיים אם תתחיל לראות "מגמות" על סמך 3 תצפיות. אולי תתמקד בלחפש צורות בעננים. נראה לי יותר פרודוקטיבי.

תודה על הדאגה לחיים הפרטיים שלי, אבל ברשותך אני אתעלם מההמלצות שלך ואמשיך להתעסק בדיוני כדורסל עניינים, בשונה ממך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2017, 18:59

arel123 כתב:גם לפי דעתי רמי הדר עשה לו רק רע, הוא בקושי נתן לו לשחק וזה הוריד לו קצת את הביטחון

לא יודע אם הוריד לו את הביטחון, פשוט לא נתן לו לבוא לידי ביטוי.
שמקל ידאג לעצמו ולא יזרוק בלוקים לעבר הסל בתחילת העונה אם הוא רוצה להבטיח את מקומו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים