שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:רמי הדר לא ספר אותו וזה פגע בו.
אצל בגצקיס הוא עובדתית משחק יותר טוב, במיוחד במשחקים האחרונים.
זה שרמי הדר לא אהב וזה פגע בו זה כן. אבל הוא הגיע בתחילת העונה בכושר נוראי- אני מדבר על יכולת אישית. אם הוא רוצה לעזור לעצמו בעונה הבאה, שיתאמן על זריקות מבחוץ ,60 אחוז מאימוני הקיץ. הכושר קליעה שלו מבחוץ פגע בו יותר מכל.אם היה מתחיל את העונה טוב יותר, לרמי הדר לא היה קייס וביצים להשיב אותו ככה על הספסל. בעצם העובדה שהוא היה כל כך נוראי מבחוץ , נתן לרמי הדר את הלגיטמציה למהלך הזה.
זה נכון, גל מקל לא חף מטעויות. אבל זה לא ששחקנים אחרים הגיעו בכושר יוצא דופן.
תחת רמי הדר הייתה הרגשה שלא משנה איך מקל ישחק, הוא לא יספור אותו.
היו למקל משחקים טובים בליגה הישראלית שלאחריהם ביורוליג הוא בכלל לא שותף. היו משחקים שמקל עלה לדקה או שתיים, היה טוב וירד שוב לספסל עד סיום המשחק.
הוא לא קיבל קרדיט מהמאמן באופן לא מוצדק, בעוד שחקנים אחרים המשיכו לחרבן על הפרקט ולהוביל את מכבי לרצף הפסדים מביך.
זה נס שהוא הצליח לשקם את הביטחון ולחזור לעצמו. יש שחקנים שתקופה כזאת יכולה לגמור להם עונה.
משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.
כנראה השנאה האישית גוברת על האובייקטיביות המקצועית.
זה לא שאני מצדיק את רמי הדר בקטע הזה, אני חושב שזאת הייתה טעות שלו. מה שהוא עשה עם גל מקל זה היה קיצור רוטציה, מהלך שלפעמים מכניס יותר סדר ומשהו שלמשל צביקה שרף עשה בזמנו כשהגיע בשעת חירום. לפעמים יותר זה פחות , וכך כנראה סבר רמי הדר. היה כתוב באחד המקומות, שהוא גם בחר לעשות זאת כדי שהקבוצה תשחק בצורה יותר הרמונית עם וימס וגאודלוק בקבוצה.
כנראה הכוונה שיש הרבה אוהבי כדור בקבוצה . לא זוכר את הציטוט המדוייק. בהרגשה שלי , רמי הדר גם לא ממש התחבר לגאודלוק, ונאלץ לתת לו דקות בגלל המעמד שלו ובגלל כשהוא נכנס למגרש, את הנקודות הוא סיפק. רמי הדר יותר מתחבר לשחקנים עם hustle,הגנה וקשוחים יותר, ולכן סילי, אייברסון, סמית וימס ואוחיון שיחקו אצלו יותר. אפילו במשחק נגד אולימפייקוס, כשגאולוק קיבל עבירות מוקדמות, הייתה הרגשה שרמי הדר ניצל הזדמנות זו כדי להשיב אותו על הספסל והכניס אותו רק בסוף המשחק כשהיה יכול לעשות את זה לפני.כנ"ל במשחק נגד ז'לגיריס שבו נתן לו לשחק פחות וגאודלוק התחיל לעשות פוזות. הטעות של רמי הדר לדעתי שלא הלך עד הסוף עם הלב שלו(שוב בהרגשה שלי) ושם את מקל בחוץ בשביל שגאודלוק ירגיש בנוח יותר. מקל מביא דברים חשובים יותר לקבוצה מאשר גאודלוק. אבל לי קל לדבר , לו הרבה יותר היה קשה לבצע ולא באמת מאשים אותו.
ושוב לגבי מקל, שנינו יודעים שהוא שווה יותר ממה שהראה עד עכשיו. אני רק אומר שהוא ידאג שהוא יקבל את היחס הראוי לו ולא יתן תירוצים והצדקה לכל מיני מהלכים של אנשים אחרים. הוא צריך לבוא יותר מפוקס בתחילת העונה הבאה ולקבוע את הטון כבר מההתחלה.