MTA2311 כתב:אפשר גם לקבל אחד כזה רטרואקטיבית על אי חידוש מלפני 5 שנים בערך?
רק אם זה היה מטעמים אידאולוגיים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אפשר גם לקבל אחד כזה רטרואקטיבית על אי חידוש מלפני 5 שנים בערך?
צ'שר כתב:אני מבין מאיזה מקום מגיעה הפסמיות שלכם והיא כנראה יותר מהגיונית...
אבל תעשנו איזה משהו ותרגעו קצת...הלחץ שלכם מוגזם. אין כמעט אף קבוצת יורוליג שהסגל שלה אפילו קרוב להסגר, ואנחנו לא באמת יודעים מה מתכננים ועם מי מדברים. ברור לגמרי שאם הסגל הזה לא יתחזק אנחנו בבעיה, אבל נבחיאת, טייק איט איזי
גלעד55 כתב:אני חושב שאחרי שתתברר חומרת הפציעה של מילר (והיא חמורה ממה שאומרים) מכבי ילכו על תומפקינס או קלבר כ - 4 פותח.
שועל כתב:התקווה היחידה שלי זה שאדלשטיין, בניגוד לגודס, ידע להעביר את המסר שהוא לא יסכים להתחיל את העונה עם סגל שהוא לא מאמין בו, והוא ישים את המפתחות על השולחן במצב כזה. אולי בסיטואציה כזו למכבי לא תהיה ברירה (בכל זאת היא לא תוכל להרשות לעצמה עוד נזק תדמיתי שכזה), ודברים יתחילו לזוז.
roy1000 כתב:שועל כתב:התקווה היחידה שלי זה שאדלשטיין, בניגוד לגודס, ידע להעביר את המסר שהוא לא יסכים להתחיל את העונה עם סגל שהוא לא מאמין בו, והוא ישים את המפתחות על השולחן במצב כזה. אולי בסיטואציה כזו למכבי לא תהיה ברירה (בכל זאת היא לא תוכל להרשות לעצמה עוד נזק תדמיתי שכזה), ודברים יתחילו לזוז.
יש לי מעט מאוד ספק שארז יסיים את הקדנציה שלו במכבי מהר מאוד.
לגבי המשפט השני -![]()
![]()
MTA2311 כתב:הייתם מביאים את סמואלס במידה וישוחרר מבארסה?
מקאדו 3 כתב:שיין לאוואל יכל לבוא בול עכשיו ...
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:שיין לאוואל יכל לבוא בול עכשיו ...
הוא באמת מישהו שיכול להתאים בצורה ממש טובה, אבל אני לא רואה סיבה למה שברצלונה תשחרר אותו.
מקאדו 3 כתב:שיין לאוואל יכל לבוא בול עכשיו ...
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:שיין לאוואל יכל לבוא בול עכשיו ...
שיין לוואל זה הלוואל שעשה למכבי צרות עם מילאנו?
אני זוכר שיש שני לוולאים.
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:שיין לאוואל יכל לבוא בול עכשיו ...
הוא באמת מישהו שיכול להתאים בצורה ממש טובה, אבל אני לא רואה סיבה למה שברצלונה תשחרר אותו.
מקאדו 3 כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:שיין לאוואל יכל לבוא בול עכשיו ...
אה הזכרתי אותו כי קראתי שהוא שוחרר נראה לי .
שועל כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:שיין לאוואל יכל לבוא בול עכשיו ...
כי היא החתימה את דורסי באמצע העונה (הוא ממשיך לעונה הבאה) והם אותו סגנון של שחקן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־9 אורחים