07 אוקטובר 2016, 01:34
07 אוקטובר 2016, 01:35
MTA2311 כתב:פרסומת בפורום הציעה לי כרגע כלה אוקראינית בהזמנה.
בראבו גוגל. פיצחתם את הדנא שלי. גם כלה, גם רוסייה וגם פעולה טכנולוגית שצריך לעשות.
07 אוקטובר 2016, 01:36
MTA2311 כתב:פרסומת בפורום הציעה לי כרגע כלה אוקראינית בהזמנה.
בראבו גוגל. פיצחתם את הדנא שלי. גם כלה, גם רוסייה וגם פעולה טכנולוגית שצריך לעשות.
07 אוקטובר 2016, 01:36
LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
07 אוקטובר 2016, 01:37
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:פרסומת בפורום הציעה לי כרגע כלה אוקראינית בהזמנה.
יהיה לה מאוד חשוב שתגיד שהיא אוקראינית ולא רוסייה. אסור לטעות בזה.
ולא צריך שום טכנולוגיה, צריך להחזיק חופן שטרות, ולהגיד "אני לרצות אישה", ויאללה כפיים
07 אוקטובר 2016, 01:38
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פרסומת בפורום הציעה לי כרגע כלה אוקראינית בהזמנה.
אחרי סרט סרבי תגיד תודה שזה מה שקיבלת ותצפה ליותר גרוע כולל דפיקה בדלת
07 אוקטובר 2016, 01:39
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:פרסומת בפורום הציעה לי כרגע כלה אוקראינית בהזמנה.
יהיה לה מאוד חשוב שתגיד שהיא אוקראינית ולא רוסייה. אסור לטעות בזה.
ולא צריך שום טכנולוגיה, צריך להחזיק חופן שטרות, ולהגיד "אני לרצות אישה", ויאללה כפיים
במבטא רוסי? כי אני לא טוב במבטאים
07 אוקטובר 2016, 01:39
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פרסומת בפורום הציעה לי כרגע כלה אוקראינית בהזמנה.
אחרי סרט סרבי תגיד תודה שזה מה שקיבלת ותצפה ליותר גרוע כולל דפיקה בדלת
מחכה כבר שנים לדפיקות בדלת וזה לא מגיע
07 אוקטובר 2016, 01:44
LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
07 אוקטובר 2016, 01:44
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:כנראה לא אכלת חלה של ויז׳ניץ.
אגב יש לי תחושה שכבר אמרת בעבר שאתה לא אוהב חלה ואז אמרתי לך שכנראה לא טעמת חלה של ויז׳ניץ.
עכשיו סוקרנתי, מה זה? (לא חושב שזה הייתי אני, כי זה לא זכור לי)
זאת חלה שאני באמת יכול לשים על צלחת, ללכת למיטה ולאכול אותה ככה סתם בלי כלום.
מתקתקה ויותר טעימה מכל עוגה, לא יודע מה הדוסים שמו בפנים.
07 אוקטובר 2016, 01:45
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
רשמתי לעצמי לקחת סטוקים של קיט-קט
07 אוקטובר 2016, 01:45
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוס לאירופה ותעשה לי סקאוטינג
אה מהבחינה הזאת הדיבור הוא מרכז ודרום אמריקה
screw you, then
סתם, תהנה, זה הזמן
07 אוקטובר 2016, 01:46
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
קח גם סטוקים של התרופה הזאת שמצאו לאיידס
07 אוקטובר 2016, 01:47
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
או שקרה משהו הזוי כשהייתי בחו"ל, או שאני מנותק. מצאו תרופה לאיידס?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוס לאירופה ותעשה לי סקאוטינג
screw you, then
סתם, תהנה, זה הזמן
די שגרתי ומשעמם, אני יודע
תזכור לי חסד נעורים אם אגיד לך שעד לפני שנתיים החלום שלי היה רואד טריפ חוצה אירופה של חודשיים-שלושה אחרי הצבא?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
07 אוקטובר 2016, 01:48
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
טוב, הגיע הזמן לפרוש או למות
תבחר
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוס לאירופה ותעשה לי סקאוטינג
screw you, then
סתם, תהנה, זה הזמן
תזכור לי חסד נעורים אם אגיד לך שעד לפני שנתיים החלום שלי היה רואד טריפ חוצה אירופה של חודשיים-שלושה אחרי הצבא?
זה לא שגרתי ומשעמם, זה יותר מקורי מאירופה, אבל אני פשוט לא מתקרב למקומות כאלו
אני תמיד זוכר לך חסד נעורים, אנחנו כמו שני ניצולי שואה, אחרי פלייאוף 2016. ואחרי 2008-2013 באופן כללי.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
טוב, הגיע הזמן לפרוש או למות
תבחר
07 אוקטובר 2016, 01:49
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="yanay21"]טוס לאירופה ותעשה לי סקאוטינג
screw you, then
סתם, תהנה, זה הזמן
זה לא שגרתי ומשעמם, זה יותר מקורי מאירופה, אבל אני פשוט לא מתקרב למקומות כאלו
אני תמיד זוכר לך חסד נעורים, אנחנו כמו שני ניצולי שואה, אחרי פלייאוף 2016. ואחרי 2008-2013 באופן כללי.