פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
08 מרץ 2017, 15:44
חייב להגיד שאני ממש אוהב את ג'נטילה.
08 מרץ 2017, 15:44
בקיץ הוא בישראל. מכבי?
08 מרץ 2017, 15:46
הוא יוכל גם להחליף את בוגדן בפנר לדעתי.
08 מרץ 2017, 15:55
אריק מקולום חוזר לגלא.
08 מרץ 2017, 15:55
ג'נטילה זה לא זה בכלל. לא לחינם הוא נזרק משני מועדונים השנה.
08 מרץ 2017, 15:56
החציל האצטקי כתב:אריק מקולום חוזר לגלא.
אחרי שעזב ועשה את הקופה שלו בסין.
08 מרץ 2017, 16:02
שועל כתב:ג'נטילה זה לא זה בכלל. לא לחינם הוא נזרק משני מועדונים השנה.
אני לא מבין לגמרי מה הסיפור שלו.
על המגרש הוא תמיד הרשים אותי מאוד.
אין הרבה שחקנים עם רמות כאלה של כשרון, פיזיות, אגרסיביות. גם לא פרייאר בכלל בהגנה.
08 מרץ 2017, 16:04
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:ג'נטילה זה לא זה בכלל. לא לחינם הוא נזרק משני מועדונים השנה.
אין הרבה שחקנים עם רמות כאלה של כשרון, פיזיות, אגרסיביות. גם לא פרייאר בכלל בהגנה.
לא קבוצתי ולא יודע להופיע ברגעים הנכונים.
כנראה שגם האופי לא משהו.
08 מרץ 2017, 16:30
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:ג'נטילה זה לא זה בכלל. לא לחינם הוא נזרק משני מועדונים השנה.
גם ווימס, אבל כנראה שיש שם דברים עמוקים יותר. לא בכדי אחרי כל ההצגה שעשו כשהוא הגיע זרקו אותו אחרי כמה חודשים
08 מרץ 2017, 18:32
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:ג'נטילה זה לא זה בכלל. לא לחינם הוא נזרק משני מועדונים השנה.
כנראה שגם האופי לא משהו.
אם הוא לא פצוע בסדרת ההצלבה מול מכבי ב-2014, אני לא בטוח שהיינו עוברים אותם.
כנראה שהבעיה שלו היא דווקא מחוץ למגרש. הוא שחקן מוכשר מאוד לטעמי.
08 מרץ 2017, 20:27
אחדשיודע כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:ג'נטילה זה לא זה בכלל. לא לחינם הוא נזרק משני מועדונים השנה.
כנראה שגם האופי לא משהו.
אם הוא לא פצוע בסדרת ההצלבה מול מכבי ב-2014, אני לא בטוח שהיינו עוברים אותם.
כנראה שהבעיה שלו היא דווקא מחוץ למגרש. הוא שחקן מוכשר מאוד לטעמי.
אתה וחציל חיים בסרט היסטוריה. הדברים משתנים, אבל אתם חושבים על איך הוא היה פעם.
ג'נטילה יועד ל NBA, אבל בשנים האחרונות ההתקדמות שלו נעצרה, ולא הולכת לשום מקום. הוא מרוכז רק בעצמו, לא רואה את החברים ממטר, וגורם רק נזק לקבוצה שלו. הוא הושעה במילאנו בעונה שעברה, והעונה כבר אף אחד לא יכל לסבול אותו יותר.
ההתקדמות שלו נעצרה כי הקליעה שלו לא מספיק טובה. הוא חזק, ובעל חדירה טובה מאוד, אבל בשנתיים האחרונות הוא קולע פחות מ 30% לשלוש. אז מה שווה החדירה שלו אם הוא לא מעניש שומר שנותן לו מטר? ... למרות זאת הוא עדיין חושב שהוא לפחות קובי בראיינט, ורוצה לקחת את כל הזריקות.
08 מרץ 2017, 20:39
אף אחד לא חי בסרט. מדובר בשחקן סופר כישרוני, וזה לא ישתנה כי רק בגלל שהוא חווה שנתיים לא טובות. זה טבוע בו.
וכן, יכול להיות שהוא אדם/חבר לקבוצה בלתי נסבל. לא מכיר אותו או את הסיפור שלו מחוץ למגרש, אז אני בטח לא אשים עליו תווית.
על הכישרון שלו אי אפשר לערער.
09 מרץ 2017, 00:15
הוא שחקן מוכשר, אבל יש לו חסרונות ברורים גם על הפרקט וגם מחוצה לו.
הוא אף פעם לא הוכיח שהוא יכול לתרום לקבוצה, אז כנראה שהוא לא יכול.
09 מרץ 2017, 00:37
שטויות. במילאנו של 13/14 הוא תרם יפה מאוד, בנבחרת איטליה הוא סיים כאחד הקלעים הבולטים של היורובאסקט האחרון.
הוא שחקן כישרוני מאוד, שנקלע לתקופה לא טובה בקריירה שלו. יכול מאוד להיות שבאשמתו.
09 מרץ 2017, 00:46
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, בעיניי זה לא שטויות.
החסרונות שלו תמיד היו בולטים בעיניי, גם ב13/14. הנבחרת לטעמי זו לא הוכחה לכלום, ונקודות בכלל זה לא תמיד הוכחה למשהו.
ושנתיים רצופות לא טובות בהחלט זה לא "תקופה לא טובה". כנראה שלקח זמן לבלוף להתגלות, כי כישרון יש שם.
09 מרץ 2017, 00:53
בדיוק, כישרון יש שם והמון. על זה כל הדיון.
והתצוגות שלו בנבחרת איטליה הן הוכחה מסויימת לכישרון שלו. תרצה או לא.
מה הוא עשה איתו? זו כבר שאלה סובייקטיבית. אני כאמור חושב שללא הפציעה שלו ב-13/14, הוא היה מוביל את מילאנו בסבירות גבוהה לפיינל פור שהייתה אמורה לארח. גם בעונת 14/15 הוא היה טוב מאוד. מאז הוא בנפילה (גם עבר פציעה בדרך), על זה אין שום ספק. וכן, אפשר להתעלם מכל היתרונות שלו ולזכור את כל המגרעות שהתעצמו בשנתיים האחרונות, זו גם אפשרות. הוא בטח לא השחקן שהיה בגיל 22.
09 מרץ 2017, 01:49
הבן אדם בן 24.
דווקא כשהמנייה שלו בשפל, זה הזמן להשקיע בו בזיל הזול.
אני מאמין שהוא ייצא מזה.
09 מרץ 2017, 02:19
החציל האצטקי כתב:הבן אדם בן 24.
דווקא כשהמנייה שלו בשפל, זה הזמן להשקיע בו בזיל הזול.
אני מאמין שהוא ייצא מזה.
אל תתעקש סתם. קבוצת הבית שלו , שעשתה בשבילו הכל , בסוף התיאשה וזרקה אותו. הוא היה הפרנצ'ייז של מילאנו.
חוץ מזה, בשביל מה אתה צריך גארד שקולע 28% לשלוש אבל עדיין חושב שאין זריקה בעולם שהוא לא מסוגל לקלוע, והוא גם רעל קבוצתי? חסר לך צרות? הכל כל כך בסדר במכבי שאתה מחפש צרות של אחרים?
אתה יודע מי הוא השחקן האחרון ששיחק במילאנו, פאו ומכבי? מרקיז היינס !