המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:RomanR כתב:מכבי מתעניינת בגריינג׳ר ובטייריס כאשר גם באסקוניה ואנדולו בעניין, והוא לא בראש הרשימות
אם גרינג'ר מגיע, יש סיכוי שהם מתכננים להשאיר את גאודלוק לדעתי. כי מישהו צריך לדעת לקלוע סל.
שועל כתב:toja27 כתב:RomanR כתב:מכבי מתעניינת בגריינג׳ר ובטייריס כאשר גם באסקוניה ואנדולו בעניין, והוא לא בראש הרשימות
אם גרינג'ר מגיע, יש סיכוי שהם מתכננים להשאיר את גאודלוק לדעתי. כי מישהו צריך לדעת לקלוע סל.
אני מקווה שלא יביאו אותו כרכז ראשון.
my man כתב:שועל כתב:toja27 כתב:RomanR כתב:מכבי מתעניינת בגריינג׳ר ובטייריס כאשר גם באסקוניה ואנדולו בעניין, והוא לא בראש הרשימות
יש מצב שיעשו את זה... יחד עם גאודלוק..
שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:toja27 כתב:RomanR כתב:מכבי מתעניינת בגריינג׳ר ובטייריס כאשר גם באסקוניה ואנדולו בעניין, והוא לא בראש הרשימות
יכול להיות שצריך להעביר את גאודלוק לעמדת הרכז. כ2 הוא בעייתי לטעמי, יש סיכוי שבעמדה 1 זה יראה טוב יותר.
שועל כתב:toja27 כתב:RomanR כתב:מכבי מתעניינת בגריינג׳ר ובטייריס כאשר גם באסקוניה ואנדולו בעניין, והוא לא בראש הרשימות
RomanR כתב:שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אם גרינג'ר מגיע, יש סיכוי שהם מתכננים להשאיר את גאודלוק לדעתי. כי מישהו צריך לדעת לקלוע סל.
יכול להיות שצריך להעביר את גאודלוק לעמדת הרכז. כ2 הוא בעייתי לטעמי, יש סיכוי שבעמדה 1 זה יראה טוב יותר.
גאודלוק לא רכז, הוא לא אוהב למסור ולא חושב מסירה. הוא כמו ג'רלס רק יותר מוכשר התקפית ופחות מוכשר הגנתית
שועל כתב:RomanR כתב:שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:אני מקווה שלא יביאו אותו כרכז ראשון.
גאודלוק לא רכז, הוא לא אוהב למסור ולא חושב מסירה. הוא כמו ג'רלס רק יותר מוכשר התקפית ופחות מוכשר הגנתית
הוא שיחק מעט מאוד כרכז העונה, וזו לא הייתה העמדה שהוא הופקד עליה בניגוד לג'רלס. מה שבטוח זה שהוא יודע למסור.
יכול להיות שזה שווה ניסוי, תלוי בעלות שהוא מוכן לרדת אליה.
ankram כתב:מעצבן אותי שאין עוד אף זר שחתום בקבוצה לעונה הבאה , בקרוב לא יהיה אפילו 3 סנטרים.
שמואל1 כתב:ankram כתב:מעצבן אותי שאין עוד אף זר שחתום בקבוצה לעונה הבאה , בקרוב לא יהיה אפילו 3 סנטרים.
פדרמן עוד חודשיים מסביר על כך שהוחתמו 12 שחקנים ישראלים ליורוליג: "היו רק 3 עסקאות של זרים כל הקיץ"
ankram כתב:שועל כתב:RomanR כתב:שועל כתב:my man כתב:יש מצב שיעשו את זה... יחד עם גאודלוק..
הוא שיחק מעט מאוד כרכז העונה, וזו לא הייתה העמדה שהוא הופקד עליה בניגוד לג'רלס. מה שבטוח זה שהוא יודע למסור.
דבר ראשון , שבענו כבר מניסויים , כבר למעלה מ 3 שנים עושים ניסויים במועדון שלנו , כלום לא יוצא מזה.
זה הזוי לשים את גאודלוק כרכז ראשון בקבוצה שלך ,
א. הוא לא שומר , הרכז ממול יעשה חיים כל התקפה נגדנו.
ב. הוא סקורר בנשמה , דהיינו הכדור לא יעבור יותר מדי ידיים
ג. הוא מתפקד רע מאד מול הלחץ , כמעט כל פעם שעשו עליו דאבל טים הוא איבד כדור.
ד. הובלת הכדור , בטח נגד רכזים ששומרים תוריד לו המון אנרגיה , מה שיבוא לידי ביטוי בהתקפה , ביחוד בסופי משחקים.
הקיצר , רעיון רע מאד.
שועל כתב:ankram כתב:שועל כתב:RomanR כתב:שועל כתב:יכול להיות שצריך להעביר את גאודלוק לעמדת הרכז. כ2 הוא בעייתי לטעמי, יש סיכוי שבעמדה 1 זה יראה טוב יותר.
דבר ראשון , שבענו כבר מניסויים , כבר למעלה מ 3 שנים עושים ניסויים במועדון שלנו , כלום לא יוצא מזה.
ד. הובלת הכדור , בטח נגד רכזים ששומרים תוריד לו המון אנרגיה , מה שיבוא לידי ביטוי בהתקפה , ביחוד בסופי משחקים.
הקיצר , רעיון רע מאד.
א. מבחינת הגנה זה פחות משנה באיזו עמדה הוא יהיה, אפשר וצריך בכל מצב לשים לידו גארד הגנתי שיופקד על השחקן היותר משמעותי. ואגב, הוא לא כל כך נורא בהגנה כמו שמציירים את זה לטעמי.
ב. הוא אכן סקורר, אבל הוא סקורר שחייב את הכדור ביד והרבה בשביל לעשות נקודות, ולא נע על המגרש בלי כדור בשביל שיצרו בשבילו מצבים. כך שדווקא לעמדה 2 הוא פחות מתאים, יתכן מאוד שאם יוטל עליו לנהל משחק זה יכול להצליח.
ג. לא נכון.
ד. גם כך הוא לא מעט עם הכדור, לא חושב שזה שיקול, כי זה נכון לכל רכז שתביא.
אלא אם הטיעון שלך הוא שלא צריך להשאיר אותו באף עמדה.
cannon כתב:מכבי יהיו חייבים להפציץ עם איזשהי החתמה גדולה בימים הקרובים לפני שמסתיים זמן חידוש המנויים במחיר מוזל. זו הפנייה למנויים הותיקים שמבחינת מכבי הם לב ההכנסות.
ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:שועל כתב:RomanR כתב:גאודלוק לא רכז, הוא לא אוהב למסור ולא חושב מסירה. הוא כמו ג'רלס רק יותר מוכשר התקפית ופחות מוכשר הגנתית
הקיצר , רעיון רע מאד.
א. מבחינת הגנה זה פחות משנה באיזו עמדה הוא יהיה, אפשר וצריך בכל מצב לשים לידו גארד הגנתי שיופקד על השחקן היותר משמעותי. ואגב, הוא לא כל כך נורא בהגנה כמו שמציירים את זה לטעמי.
ב. הוא אכן סקורר, אבל הוא סקורר שחייב את הכדור ביד והרבה בשביל לעשות נקודות, ולא נע על המגרש בלי כדור בשביל שיצרו בשבילו מצבים. כך שדווקא לעמדה 2 הוא פחות מתאים, יתכן מאוד שאם יוטל עליו לנהל משחק זה יכול להצליח.
ג. לא נכון.
ד. גם כך הוא לא מעט עם הכדור, לא חושב שזה שיקול, כי זה נכון לכל רכז שתביא.
אלא אם הטיעון שלך הוא שלא צריך להשאיר אותו באף עמדה.
גאודלוק הוא פינוק לקבוצה עם הרבה מאד כסף , אישית , לא הייתי לוקח אותו מעל מליון כשחקן מוביל , אין דבר כזה "מבחינת הגנה זה פחות משנה באיזו עמדה הוא יהיה" שחקנים שיש להם פטור מהגנה צריכים לעשות עוד כמה דברים חוץ מלקלוע אחרי 15 שניות של מיזמוז עם הכדור , שחקנים כמו שאראס וניקולה שיש להם הכל למעט הגנה , יכולים לזייף בהגנה , כי הם תורמים בכל האספקטים , גאודלוק לא בזוית הזאת.
"אבל הוא סקורר שחייב את הכדור ביד והרבה בשביל לעשות נקודות" - בדיוק מה שאני גורס , סקורר אנוכי , אחד כזה שלא יעשה אף אחד יותר טוב, רכז משחק שברגע שיצטרכו לעשות את המהלך הנכון יעשה 15 שניות כדרור ואז יעלה לפייאווי 9 מטר מהסל , או שאולי הדחקת את מה שראית השנה?
"יתכן מאוד שאם יוטל עליו לנהל משחק זה יכול להצליח" - ייתכן , אולי,זה יכול - צר לי , אבל קצתי במושגים האלו , רכז צריך לנהל את המשחק של מכבי לא סקורר שחייב את הכדור ביד ובגלל זה לא יכול להיות 2 , הפשרות האלו , כמו לשים את פניני ב 4 כי הוא איטי , או את דווין ב4 כי צריך קליעה מבחוץ , או את ראד כמוביל כדור , כי אין רכז , דינם כישלון אחד גדול.
מה לא נכון , שהוא איבד כדור כמעט כל פעם שעשו עליו טראפ? ראית משחקים של מכבי העונה? זה כמו להגיד שראד מעולם לא דרך בחוץ מהפינה ל 3.