המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מה שיפה זה שגם לפני שהוא חתם פה חלקנו(יש שיקראו לנו המתאמים) אמרנו את הדברים האלו שכולם מסכימים עליהם עכשיו..
רק שלא בטעות יקראו לזה חכמה בדיעבד
שועל כתב:my man כתב:מה שיפה זה שגם לפני שהוא חתם פה חלקנו(יש שיקראו לנו המתאמים) אמרנו את הדברים האלו שכולם מסכימים עליהם עכשיו..
אל תכניס אותי לקבוצה הזו
my man כתב:מה שיפה זה שגם לפני שהוא חתם פה חלקנו(יש שיקראו לנו המתאמים) אמרנו את הדברים האלו שכולם מסכימים עליהם עכשיו..
ShiriV כתב:סלחו לי שאני לא מצטרפת לכל פסטיבל השמחה על השיחרור של אוחיון.. קשה לי עם השחקן הזה.
אם יש מישהו שהכי יכאב לי לראות אותו חותם בירושלים זה יוגב.
אני עדיין מקווה שאיכשהו הוא יישאר במכבי ושיצליחו כבר לבעוט את מקל החוצה.
Weems13 כתב:arel123 כתב:Weems13 כתב:arel123 כתב:my man כתב:הוא מתאים רק לקבוצות קטנות.. AKA שחקן לא מעולה!
בכל זאת אורי אתה מסכים שגם אי אפשר להגיד עליו שהוא גרוע, כי הוא לא .
היה גרוע במכבי ובכוכב האדום. ברמות האלה הוא שחקן גרוע. אם היה מבין את מקומו הוא יכל להיות שחקן בינוני מאוד. לקבוצות כמו חיפה הוא מעולה, שכן הקבוצה בנויה סביבו והוא הכוכב.
הוא לא כדורסלן גרוע כי אם הוא היה גרוע הוא לא היה מכבי לליגת העל וליורוליג, אי אפשר להגיד על כל שחקן כדורסל מקצועי שמשחק בליגת העל בישראל שהוא גרוע, נקודה .
אל תכניס לי מילים לפה בבקשה. אני לא אמרתי שהוא כדורסלן גרוע ולא אמרתי שכל שחקן כדורסל מקצועי שמשחק בליגת העל הוא גרוע. אמרתי שברמת יורוליג הוא גרוע, ולדעתי אין על זה ויכוח, כי הוא נכשל גם בכוכב וגם פה. וכשאתה טוען שאם הוא אכן גרוע איך זה שהוא הגיע למכבי וליורוליג, אז במציאות של היום, שיש שחקנים ישראלים בינוניים להחריד + חוק רוסי, זה די ברור שידרכו במכבי שחקנים גרועים.
Gordonword כתב:ShiriV כתב:סלחו לי שאני לא מצטרפת לכל פסטיבל השמחה על השיחרור של אוחיון.. קשה לי עם השחקן הזה.
לא ימשיך סופית?
ShiriV כתב:סלחו לי שאני לא מצטרפת לכל פסטיבל השמחה על השיחרור של אוחיון.. קשה לי עם השחקן הזה.
toja27 כתב:my man כתב:מה שיפה זה שגם לפני שהוא חתם פה חלקנו(יש שיקראו לנו המתאמים) אמרנו את הדברים האלו שכולם מסכימים עליהם עכשיו..
בסדר אם היית נמהר גם להודות בטעויות שלכם אז זה היה נחמד יותר. רק שאצלכם אין טעויות למה? כי הדעה הראשונה שביססתם על נושא כלשהו תישאר גם הדעה האחרונה ואותה דעה לאורך כל הדרך בלי קשר למה שיקרה באמצע. מין שיטה שכזאת .
my man כתב:ShiriV כתב:סלחו לי שאני לא מצטרפת לכל פסטיבל השמחה על השיחרור של אוחיון.. קשה לי עם השחקן הזה.
יש לי שני אירועים איתו שיושבים לי חזק בתודעה..
הראשון זה כל הסיפור עם קובאן..
והשני זה שהוא עלה ליציע לשיר ולשמוח עם האוהדים אחרי הגביע(זה היה אז?אני כמעט בטוח)
כן יש בו משהו של חיבור למועדון אבל הכתם של קובאן לא ירד מבחינתי..
ובכל זאת אני לא שמח שהוא עוזב אישית..אני שמח שכל הסגל הכושל שמיצה את עצמו עד דק, שהוא היה חלק מרכזי ממנו, הולך..
ShiriV כתב:Gordonword כתב:ShiriV כתב:סלחו לי שאני לא מצטרפת לכל פסטיבל השמחה על השיחרור של אוחיון.. קשה לי עם השחקן הזה.
לא ימשיך סופית?
פוצה ב100 אלף דולר על החוזה הנוכחי וכרגע שחקן חופשי.
מכבי תחליט בקרוב אם לנהל עימו מו״מ חדש בהתאם לתקציב ולמגבלות
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:מה שיפה זה שגם לפני שהוא חתם פה חלקנו(יש שיקראו לנו המתאמים) אמרנו את הדברים האלו שכולם מסכימים עליהם עכשיו..
בסדר אם היית נמהר גם להודות בטעויות שלכם אז זה היה נחמד יותר. רק שאצלכם אין טעויות למה? כי הדעה הראשונה שביססתם על נושא כלשהו תישאר גם הדעה האחרונה ואותה דעה לאורך כל הדרך בלי קשר למה שיקרה באמצע. מין שיטה שכזאת .
השאלה היא מה הן אותן טעויות..לדוגמא לדעתך סילי לא היה טעות ולדעתי כן..
ShiriV כתב:my man כתב:ShiriV כתב:סלחו לי שאני לא מצטרפת לכל פסטיבל השמחה על השיחרור של אוחיון.. קשה לי עם השחקן הזה.
והשני זה שהוא עלה ליציע לשיר ולשמוח עם האוהדים אחרי הגביע(זה היה אז?אני כמעט בטוח)
ובכל זאת אני לא שמח שהוא עוזב אישית..אני שמח שכל הסגל הכושל שמיצה את עצמו עד דק, שהוא היה חלק מרכזי ממנו, הולך..
כל הנושא של קובאן אכן היה מוזר וכואב בזמנו.
אבל יוגב עבר שטיפת מוח על ידי סוכן אידיוט ואחר כך התנצל ופתח עם מכבי דף חדש, כך ששמתי את זה מאחוריי מזמן.
ובסדר, גם לטיעון שלך שיוגב היה חלק מקבוצה כושלת יש הצדקה ברורה. מותר לאנשים לשמוח מהעזיבה שלו. לי זה קשה.
jol9 כתב:המחשבה בשחרורים האלה היא על עתיד המועדון.
השחקנים האלה ששוחררו/משוחררים בימים אלה, היו אוברפייד, חלקם באופן קיצוני. אפשר לאכול את העלויות עכשיו, בשביל לבנות משהו לעתיד.
למעט כספי, אין היום שום ישראלי צבר ששווה יותר מ250. זורם גם על 300.
ככה זה צריך להיות. לא פניני ב400, ולא אוחיון ב500 ווודאי לא מקל ב650.
בינתיים אני מבסוט מהשחקנים שלא ממשיכים.
toja27 כתב:ShiriV כתב:my man כתב:ShiriV כתב:סלחו לי שאני לא מצטרפת לכל פסטיבל השמחה על השיחרור של אוחיון.. קשה לי עם השחקן הזה.
כל הנושא של קובאן אכן היה מוזר וכואב בזמנו.
אבל יוגב עבר שטיפת מוח על ידי סוכן אידיוט ואחר כך התנצל ופתח עם מכבי דף חדש, כך ששמתי את זה מאחוריי מזמן.
ובסדר, גם לטיעון שלך שיוגב היה חלק מקבוצה כושלת יש הצדקה ברורה. מותר לאנשים לשמוח מהעזיבה שלו. לי זה קשה.
לדעתי הגיע הזמן כבר לשכוח מנושא קובאן. אנשים עושים דברים ואפשר לסלוח. ועבר הרבה זמן מאז. אבל אני לא חושב שאוחיון מצדיק את החוזה שלו של 400 אלף(?) , ולפעמים טוב להכניס דם חדש. בשנים האחרונות אני אישית מרגיש שמכבי מיצתה עם אוחיון וצריך לדעת מתי לשחרר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־13 אורחים