ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יולי 2017, 19:48

Mitelka כתב:חוץ מזה אתה אומר "שבענו מהימורים" ואז אומר אפשר להמר על פליטי NBA ודי ליג.... אז אתה כן אומר שצריך להמר.

לשים את גל ויוגב כרכזים של הקבוצה זה לא להמר, זה לירות לעצמך ברגל.
לחשוב ששני סנטרים לבנים לא אתלטיים יחזיקו לך את הקו הקדמי זה לירות לך ברגל.
להחתים סמול פורוורד מניז'ני ולצפות ממנו שיסחוב לך את עמדה 4 זה לירות לעצמך ברגל.

מבחינתי, השמות שאני מדבר עליהם- הם לא הימורים. הם שחקנים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2017, 19:50

Mitelka כתב:זה כאב ראש אדיר שבכלל רובנו כאן לא לוקחים בחשבון. יש הרבה חוזים מכבדים, התקציב ירד. אז רכז במיליון ומשהו זה אומר שהשחקן הבא כבר יהיה אולי בחצי מיליון. אי אפשר להגיד "צריך להוציא על גארד מוביל ככה וככה" מבלי להתייחס לשאר החבילה. ברור שכרגע חסרים באיזור 4 שחקני מפתח שלא יקבלו כל אחד מיליון ומעלה תשכחו מזה. זאת תהיה עונה של צימצומים. ולעשות את זה ולבנות קבוצה תחרותית שתיתן פייט ביורוליג במצב הזה זה משימה הרבה מעל הראש של ניקולה והצוות.

אין לי פתרונות מדהימים ואני לא מתכוון להגיד תביאו 2-3 פליטי נ.ב.א במיליון וחצי כל אחד כי זה לא חכמה. בהנחה שאין את הכסף הזה הייתי מנסה לעשות הימורים מושכלים. זה יכול להיות ג'קסון כרכז ראשון (סופר התקפי ואוויר בהגנה) במיליון דולר (לפחות ככה מפרסמים) וורגאס כרכז מחליף שיכול להשלים אותו מהצד ההגנתי - כן כן הוא לא לרמה של היורליג אני יודע. אולי הוא לרמה של קבוצה שמצטמצמת מאוד וצריכה שחקני 7,8,9 זולים ויעילים במידת האפשר. אולי עמדה 3 להמר עליה כעמדת ישראלים זולה (משעור, דאוסן והגופה של סמית') מה שיפנה את הכסף לעמדות ה(אולי) יותר חשובות.

כל האופציות שאני מעלה אפילו אני אישית מרגיש לא בנוח אבל זה פשוט בלית ברירה. משדרים פה שהולכים לקיצוץ בתקציב, שחקנים שיושבים על חוזה ואי אפשר להפטר מהם מבלי לפצות אותם (סיל, מקל, צירבס) - צריך לעשות איכשהו מהלימון לימונדה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

הכל נכון, רק שבשורה תחתונה כבר נמאס מכל התירוצים וכל שנה יש משהו אחר. יש רצון לראות כבר בנייה טובה של קבוצה עם תקציב ראוי. לא יכולים להעמיד תקציב ראוי שיעשו את מה שנדרש שיהיה כזה כולל מחירת המניות שלהם בקבוצה.
אני בדרך כלל נוקט בצד של מתינות בביקורת כלפי ההנהלה כי סה"כ אני יודע שהם רוצים והם עשו בעבר וצריך לפעמים סבלנות. אבל בסופו של דבר אחרי כמה שנים קשות מאוד וירידת המותג הקבוצה צריכה לדאוג שתבנה כאן סוף סוף קבוצה טובה. עם עונה פיננסית כנראה שנראה שוב עונה קשה לצפייה. ואף אחד לא מבטיח לנו שעונה הבאה יהיה טוב יותר. פיתחתי כבר אדישות לקבוצה הזאת ולתירוצים השנתיים שלהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי 0ved1212 » 11 יולי 2017, 19:51

אם עבר עמדה להמר עליה אז עמדה 3
אפשר להמר על הופסון ודוסון
יכולים להחזיק את העמדה יפה
ובהרכבים שונים גם משעור יכול לתת דקות בשלוש
0ved1212

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2017, 19:54

0ved1212 כתב:אם עבר עמדה להמר עליה אז עמדה 3
אפשר להמר על הופסון ודוסון
יכולים להחזיק את העמדה יפה
ובהרכבים שונים גם משעור יכול לתת דקות בשלוש

אם אתה רוצה גנון בעמדה 3 זה הכיוון הנכון. שני שחקנים שלא בשלים מבחינת הבגרות שלהם לשחק בקבוצת יורוליג תחרותית. הופסון אגב שחקן שיותר ממתאים לשחק ביורוליג מבחינת הרמה. גם הוכיח את זה בעבר באנאדולו אבל חסר שם משהו בפנים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Mitelka » 11 יולי 2017, 19:58

החציל האצטקי כתב:
Mitelka כתב:שבעת מהימורים? איזה הימורים? גאודלוק? ווימס? צירבס? ראד? כולם שחקנים סופר מוכרים שעלו הרבה כסף והתרסקת איתם (טוב, ראד לא כזה יקר). אייברסון כסנטר מחליף עלה לך 700 אלף וזה ממש לא הימור. מכבי לא הימרה בשיט - שפכה כסף על שחקנים ונפלה בגדול. זה לא הימור. לא היה לנו אף "הימור" של שחקן מוביל בחמישייה מאז מרקיז היינס. רוצ'סטי זה הימור? פארמר? סתם כישלונות במלא כסף.

איזה משכורת סבירות - אני באמת לא מבין אותך. KJ מקדניאלס? החוזה האחרון שלו היה על 3 מיליון דולר בעונה, לא? באמת אתה תביא אותו ב500 אלף?
ונגיד שמת עליו 1.7 מיליון והוא הויעיל בטובו ובא. מה נשאר לך? גריענים וחמוצים בשביל רכז (בהנחה שמקדניאלס הוא מספר 2). תביא רכז ב300 אלף ?

חוץ מזה אתה אומר "שבענו מהימורים" ואז אומר אפשר להמר על פליטי NBA ודי ליג.... אז אתה כן אומר שצריך להמר.

אה, שבעתי גם מבחירת שחקנים לא מתאימים.
גאודלוק, צירבס, אייברסון (מהרכישות הגרועות שמכבי עשו בקיץ, אבל אל תגלה לאף אחד)- אלה בחירות רעות. ראד וסילי אלה הימורים זולים שלא פגעו.

לא הייתה לי שום בעיה עם סוני ווימס. הוא היה הרכש הכי טוב של מכבי בקיץ שעבר. אם הקבוצה לא הייתה מצחינה את הפארקט הוא גם היה נשאר כאן. סתם שעיר לעזאזל.
גם את הרכש קווינסי מילר אהבתי. מה לעשות שגמר את העונה לפני שהתחילה.

מקדניאלס לא יעשה חוזה של 3 מיליון דולר השנה. תהיה רגוע. ספק אם יקבל חצי מזה בליגה.
שוב, את מי אני אקח במקומו? את האניקט שיעלה אותו דבר? או שאהמר על איזה ג'יימס בל שיכול להתגלות ביורוליג כמגה-בלוף?
כארם משעור, יצליח ביורוליג יותר מגל מקל מהNBA?

אין מה לעשות. צריך לשלם. היורוליג ליגה פאקינג קשה. אתה רוצה לאיים על התואר? תבנה קבוצה שתתמודד במפעל. רוצה לחסוך? תגיד שעושים עונה פיננסית ותשאיר פה את בגאצקיס.

או קיי - אז הסיפא שלך זה בדיוק מה שאני טוען. קצת מציאות. אתה חושב שאחרי 3 שנים מהגיהנום עם הורדה בתקציב וחוזים תקועים בצוואר של הקבוצה אנחנו צריכים לבוא ולאיים על התואר של היורוליג. אני חושב שלא. קבוצה לא מגיעה מהקבוצה הכמעט הכי גרועה במפעל לקבוצה שמאיימת על התואר בקיץ אחד של הורדת תקציב. זה כמעט דבר והיפוכו.

נכון, מסכים, אפשר היה להגיד - "אנחנו הולכים לעונה לא פשוטה, צריכים לקצץ בתקציב ולהכנס לתהליך הבראה שיהיו לו השלכות" - אבל מה לעשות שצריך למכור מנויים וזה משפט שבוא נגיד ככה, לא יתרום להעלאת המצב. בתיאוריה, כן, הייתי שמח אם היו אומרים "תקשיבו, התקציב קטן בX, לכן יהיו לזה השלכות כמו כן שחקנים שאנחנו לא מצליחים למצוא להם קבוצה (זכר לטעויות העבר בלה בלה בלה) והחוזה שלהם תקף". " אי לכך מהמרים כאן וכאן, עמדה מספר X תהיה זולה יותר, עמדה Y ישחק בה שחקן בכיר ושחקן מחליף ישראלי וכו' וכו'" אין לי בעיה עם אסטרטגיה כזו. זה לפחות משהו. זה הרבה יותר מתקבל על הדעת ממה שהולך כרגע במכבי, וגם יותר מתקבל מדיון שבו עולים לאוויר 3-4 שחקני נ.ב.א במיליון וחצי דולר וצפונה כל יום.

והלוואי שיכולתי לעשות אן דן דינו בין שחקני נ.ב.א של 1.5-2 מיליון ולבחור את השלושה ארבעה שלי לקבוצה. אבל מה לעשות.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2017, 20:05

אחרי 3 שנים נוראיות, הגרועות בתולדות המועדון, מכבי מחויבת לספק לאוהדים שלה עונה טובה. לא יעזור בית דין.
זה לא צריך לעניין אותנו אם פדרמן תקוע עם חוזים גרועים שהוא בעצמו יצר. לא יכול עוד לתת למועדון? הוא מוזמן לפנות את הבמה לאנשים שכן יכולים.

אגב - אפשר להחתים בכיף פליטי NBA במיליון דולר או אפילו פחות מכך. לא צריך להגזים עם המספרים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 11 יולי 2017, 20:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 11 יולי 2017, 20:07

אחדשיודע כתב:אחרי 3 שנים נוראיות, הגרועות בתולדות המועדון, מכבי מחויבת לספק לאוהדים שלה עונה טובה. לא יעזור בית דין.
זה לא צריך לעניין אותנו אם פדרמן תקוע עם חוזים גרועים שהוא בעצמו יצר. לא יכול עוד לתת למועדון? הוא מוזמן לפנות את הבמה לאנשים שכן יכולים.

הלוואי. אבל מי שמצפה ל"קבוצה שתאיים על התואר של היורוליג" צריך להכיר במציאות הלא נעימה. מה לעשות. מכבי לא תאיים על התואר של היורליג. סקופ מהדהד.

ונכון, והם יהיו הימורים - שחקן כמו ג' קיי מקדנילאס שקיבל 3 מיליון דולר לא יבוא לכאן בשביל 800 אלף.
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 11 יולי 2017, 20:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2017, 20:08

היא לא תאיים על היורוליג כי היא מנוהלת לא טוב. זה כל הסיפור.
אפשר להוציא הרבה, גם עם תקציב קטן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי איתי-שגב » 11 יולי 2017, 20:09

מה שצריך להיות ומה שיהיה אלה 2 דברים שונים לגמרי.
מה הפואנטה בלהגיד "אנחנו אמורים להתמודד על הזכייה ביורוליג"?
איך זה מקדם אותנו? מישהו פה חושב שזה הגיוני במצב הנוכחי?
אז תהיה לנו עוד שנה רעה. בסוף זה יגמר, אני מקווה, ונצא לדרך חדשה.
עכשיו צריך לחכות לשינוי.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2017, 20:10

מי אמר שאנחנו צריכים להתמודד על היורוליג? איפה נאמר דבר כזה?
צריכים לתת עונה טובה. מינימום פלייאוף.

תשאף להגיע למקום 8, תגיע למקום 14.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יולי 2017, 20:11

תקראו שוב את כל הדיון ותבינו שאין בינכם שום מחלוקת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2017, 20:12

Mitelka כתב:ונכון, והם יהיו הימורים - שחקן כמו ג' קיי מקדנילאס שקיבל 3 מיליון דולר לא יבוא לכאן בשביל 800 אלף.

3 מיליון דולר ברוטו, שווה ערך ל-1.6 מיליון דולר נטו לערך.
הוא לא יקבל סכומים כאלו בעונה הבאה.

יהיו מספיק שמות שאפשר יהיה לנסות להתנפל עליהם במחירים סבירים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי 0ved1212 » 11 יולי 2017, 20:22

מה קורה עם סטימאץ ,ולוגיסקי
שנייהם היו מועמדים למכבי לא שמעתי שחתמו איפה שהוא
0ved1212

הודעהעל ידי גל גל » 11 יולי 2017, 20:24

לא יבואו לדעתי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי arel123 » 11 יולי 2017, 20:24

0ved1212 כתב:מה קורה עם סטימאץ ,ולוגיסקי
שנייהם היו מועמדים למכבי לא שמעתי שחתמו איפה שהוא

עדיף שגם לא נשמע
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי 0ved1212 » 11 יולי 2017, 20:24

גם תיאודור לא אמר במקרה שיכריז היום איפה חתם
0ved1212

הודעהעל ידי Mitelka » 11 יולי 2017, 20:25

אחדשיודע כתב:
Mitelka כתב:ונכון, והם יהיו הימורים - שחקן כמו ג' קיי מקדנילאס שקיבל 3 מיליון דולר לא יבוא לכאן בשביל 800 אלף.

3 מיליון דולר ברוטו, שווה ערך ל-1.6 מיליון דולר נטו לערך.
הוא לא יקבל סכומים כאלו בעונה הבאה.

יהיו מספיק שמות שאפשר יהיה לנסות להתנפל עליהם במחירים סבירים.

העניין הוא קבוצה ולא שחקן. נגיד ואני זורם איתך - מקדניאלס (לא יקבל משהו בסין? עזוב, נזרום) מגיע למכבי בשביל 1.4 או 1.2 מיליון. הוא הרי סקנד גארד (או 3) תרצה גם איזה רכז תותח במעל מיליון, לא? ומה עם סנטר מפלצתי - הרי טיוס הוא לא הסנטר הראשון שלך אני מניח, לא? והגענו לאותם סכומים של שנה שעברה שבטח לא ריאלית.

אלה אם כן זה בידיעה מוחלטת (כלומר לוקחים איזה שחקן בהרבה כסף ובונים מסביבו נגרים סטייל עונת ארויו...) אין בזה שום הגיון לשלם לשחקן כזה 1.5 או משהו באיזור ולגלות שלא נשאר לך כסף לרכז או סנטר ברמה גבוהה.

צריך לחשוב מושכל - הדבר הכי הגיוני שאני יכול לחשוב עליו (וזה תלוש ואני לא מת על זה אבל זה ניסיון להצמד למציאות) זה לקחת עמדה (נגיד 3) ולהמר עליה לחלוטין עם הקיים (משעור, אולי דאוסן וסמית ביורוליג) כדי לפנות כסף לעמדות אחרות.

או לנסות לגנוב שחקנים בכלום כסף אבל ממש בכלום. כלומר רכז במיליון ומעלה ומחליף מהליגה (הצעתי את וארגס, סתם כי חשבתי שישלים טוב רכז התקפי כמו ג'קסון, נגיד. אבל זה יכול להיות מישהו אחר. גריפין מגליל בעמדת פנים או איזה שחקן מתחתית הליגה באיטליה שדפק עונה גדולה ואולי יפרוץ אצלנו. בטוח שיש אנשים בקיאים ממני שיכולים לשלוף שמות כאלה).כן הידד, מציאות סטייל היקמן לטוב או היינס לרע. אם יש כאלה (מבחינת סכומי כסף) מהסאמר ליג - תפאדל. אני בספק שהחבר'ה האלה עם דרישות כאלה נמוכות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 11 יולי 2017, 20:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Gordonword » 11 יולי 2017, 20:28

מקדניאלס באירופה הוא 3-4, תואם האניקאט.
סמל אישי של המשתמש
Gordonword

הודעהעל ידי arel123 » 11 יולי 2017, 20:29

1 - רייס טימור
2 - הימור, רול, דיבה
3 - הימור, סמית'
4 - מילר כהן משעור
5 - הימור, טיוס, שגב

זה הולך להראות ככה
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יולי 2017, 20:32

Mitelka כתב:העניין הוא קבוצה ולא שחקן. נגיד ואני זורם איתך - מקדניאלס (לא יקבל משהו בסין? עזוב, נזרום) מגיע למכבי בשביל 1.4 או 1.2 מיליון. הוא הרי סקנד גארד (או 3) תרצה גם איזה רכז תותח במעל מיליון, לא? ומה עם סנטר מפלצתי - הרי טיוס הוא לא הסנטר הראשון שלך אני מניח, לא? והגענו לאותם סכומים של שנה שעברה שבטח לא ריאלית.

אלה אם כן זה בידיעה מוחלטת (כלומר לוקחים איזה שחקן בהרבה כסף ובונים מסביבו נגרים סטייל עונת ארויו...) אין בזה שום הגיון לשלם לשחקן כזה 1.5 או משהו באיזור ולגלות שלא נשאר לך כסף לרכז או סנטר ברמה גבוהה.

צריך לחשוב מושכל - הדבר הכי הגיוני שאני יכול לחשוב עליו (וזה תלוש ואני לא מת על זה אבל זה ניסיון להצמד למציאות) זה לקחת עמדה (נגיד 3) ולהמר עליה לחלוטין עם הקיים (משעור, אולי דאוסן וסמית ביורוליג) כדי לפנות כסף לעמדות אחרות.

או לנסות לגנוב שחקנים בכלום כסף אבל ממש בכלום. כלומר רכז במיליון ומעלה ומחליף מהליגה (הצעתי את וארגס, סתם כי חשבתי שישלים טוב רכז התקפי כמו ג'קסון, נגיד. אבל זה יכול להיות מישהו אחר. גריפין מגליל בעמדת פנים או איזה שחקן מתחתית הליגה באיטליה שדפק עונה גדולה ואולי יפרוץ אצלנו. בטוח שיש אנשים בקיאים ממני שיכולים לשלוף שמות כאלה).כן הידד, מציאות סטייל היקמן לטוב או היינס לרע. אם יש כאלה (מבחינת סכומי כסף) מהסאמר ליג - תפאדל. אני בספק שהחבר'ה האלה עם דרישות כאלה נמוכות.

מקדניאלס הוא 3, ואני רואה אותו מגיע גם בשביל מיליון דולר לעונה.
טיוס יכול להיות הסנטר הראשון (!!!) במכבי, אם יביאו לידו 4 מספיק מגוון ומוכשר. פיין לצורך העניין, יחד עם טיוס ומילר, אמור לסגור לך שלישיה חזקה מאוד, שתאפשר להמר על 5 זול יותר מהספסל.

צריך ביגמן מצויין, שחקן כנף מצויין ורכז מצויין, ואז על השאר אתה יכול להמר, ולהביא חבר'ה זולים יותר, אבל עם כשרון להתפוצץ ברמות הגבוהות. לא די ג'יי סילי, לא אייברסון. ראד דווקא כן היה כזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־14 אורחים