Neo כתב:מה בסוף טריפנוביץ' סגר 1+1 או 2+1 ?
גם אם מכבי יביאו סנטר רציני הקבוצה היא לא טובה .
החתמה הראשונה של בריסט זו ההחתמה הכי גרוע .
פתרונות לשיפור :
בריסט נפצע ומגיע שחקן אחר סגנון ברנדון בוסטון
מכבי מפתיעים ומחליטים שיהיה זר תשיעי .....אחרי הניפויים האחרונים בנ.ב.א נופל להם שחקן טוב ,גארד גבוה .
זה לא שאני מבסוט מבניית הקבוצה, רחוק מזה.
אבל רציתי לציין כמה נקודות:
1) אנשים לא מודעים לעובדה שבמכבי מצפים מטי ג'יי ליף להיות שחקן חשוב בסגל. לא אחד שעולה מהספסל להחליף את סורקין, אלא אחד שטוב לפחות כמו רומן, ואפילו טוב ממנו.
2) אני לא חסיד גדול של קלארק, מהתחלה לא הבנתי את ההתלהבות ממנו בהרצליה. אבל, קלארק כן יכול לתת עונה הרבה יותר טובה מהקודמת. דבר אחד זה להגיע מהליגה למכבי באמצע העונה כשחקן מחליף די מבוהל מכול העסק, ודבר שני זה להתחיל את העונה בקבוצה, כשאתה כבר יודע מי נגד מי ומה תפקידך בכוח.
אנחנו זוכרים את קינן אוואנס במכבי. נקודת הפתיחה שלו אפילו הייתה טובה יותר מזו של קלארק, כי הוא הגיע לפני תחילת העונה, והתכונן עם כולם ביחד. עדיין הוא נתן עונה עם עליות וירידות. עונה שלא הצליחה לשכנע את הצוות המקצועי של מכבי שכדאי מאוד להשאיר אותו. ואחר כך בעונתו בז'לגיריס (שזו הייתה כבר עונתו השנייה ביורוליג) הוא התגלה ככוכב אמתי.
אז אני לא מאמין שקלארק יכול להתפתח לכוכב ברמה של קינן אוואנס, פשוט כי אין לו את הקליעה היציבה של אוואנס, אבל הוא כן יכול לתת תרומה גדולה פי כמה ממה שהוא תרם בעונה הראשונה. נקווה לטוב.