מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 19:52

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
את פרקינס הזכרתי בגלל שהוא לא סנטר
תסתכלי על סנטרים של 2.16+ פעם באירופה תראי את כולם עם תחבושות כאלה ואחרות
לבגיץ' יש מזכרות מפציעות
שרמאדיני רק עכשיו נפצע
באראץ עם בעיות גב כל הזמן
פרוביץ' עם בעיות ברכיים
פרקינס הוא גארד אתלטי וחסון שלא היית חושבת שייפצע נכון? ובכל זאת קרה
אז לא להכין תוכנית לסנטר שהסבירות שייפצע הרבה יותר גבוהה? זה נראה לי פשוט משחק באש

אפשר להכין תכנית, אבל למה כזאת יקרה? למה להביא סנטר בסכום כזה, רק כגיבוי למקרה פציעה? אם יש את מאצ'בן, הוא גם יכול לשחק כסנטר, לצד סנטר נוסף שמקסימום יסחב הרבה דקות במקרה של פציעה. אז מפחדים? רוצים גיבוי? אז אפשר להביא הימור זול ב200-300 אלף דולר. למה להמר בעמדת הגארד הראשון, ולהשקיע בעמדת הסנטר השלישי, במקום להמר על סנטר שלישי, ולהשיקע בגארד איכותי? זה בזבוז מוחלט, ובנייה לא נכונה ולא מאוזנת

למה? כי המאמן חושב שצריך גיבוי יותר רציני ואני באותה דעה

אף אחד לא אמר שבלאט חושב שצריך גיבוי. אני מאמין שבלאט ממש לא רוצה ללכת ל3 סנטרים בכירים כאלה. זה מיותר מאוד

בלאט השנה זה שדחף להביא את ג'יימס וג'יימס לא זול ולא זול משמעותית ממה שהטשמאייר יעלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 מאי 2012, 19:55

מכל הברבורים והפרפורים ( כמו שאומר מופז בארץ נהדרת ) לא הבנתי עדיין מי הולך להיות הסנטר המוביל בשנה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 05 מאי 2012, 19:56

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:מישהו יכול להרחיב על היקמן?
במה הוא מצטיין?מה המגרעות שלו?איך הוא בהגנה?איך הוא באחד על אחד וביצירת מצבים כשההתקפה נתקעת?הוא קלעי גדול?הוא יודע ליצור לעצמו ועדיין להישאר בשטף הקבוצתי?

אני לא טובה בלעשות סיקורים על שחקנים כי אני רואה הכל מנקודת מבט לא אובייקטיבית במיוחד בגלל שיש לי את הדברים שאני אוהבת ואת הדברים שלא

הוא מהיר, הוא חוטף, הוא יודע ליצור לעצמו, קלעי נהדר
יש לו את כל הנתונים הגופניים להיות שומר טוב בשיטות של בלאט

מה שאני אוהבת בו ובגלל זה מעדיפה אותו על לאנגפורד זה שהוא יודע לקלוע כתוצאה מקאץ'-אנד-שוט אחרי מהלך קבוצתי מה שאין ללאנגפורד
אולי הוא לא נחשב לאחד הגארדים הטובים באירופה כמו לאנגפורד אבל בגלל זה אמרתי שאני לא רואה את זה בצורה אובייקטיבית כי אולי לאנגפורד נחשב יותר טוב אבל להיקמן יש יותר דברים שאני אישית אוהבת במשחק כדורסל

נכון מאוד,רק אוסיף שכל מי שכותב מידע כזה רצוי שיכתוב מה המקורות שלו(פרום תפוז למשל או שמועות מחו"ל או מקורב)כדי שנדע בערך את דרגת האמון

מסכימה, אבל לא לדרוש להגיד את השם כי זה דברים שבאמת לא יכולים להגיד

רק שלאנגפורד הוכיח שהוא יודע לעשות את הדברים האלה ברמת יורוליג. גם לא כל כך מובן לי עניין ה"שומר טוב בשיטה של בלאט". או שהוא שומר טוב או שלא...
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 20:00

yarinsaky כתב:מכל הברבורים והפרפורים ( כמו שאומר מופז בארץ נהדרת ) לא הבנתי עדיין מי הולך להיות הסנטר המוביל בשנה הבאה.

זה לא ממצב האומה?? ::
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 מאי 2012, 20:01

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:מכל הברבורים והפרפורים ( כמו שאומר מופז בארץ נהדרת ) לא הבנתי עדיין מי הולך להיות הסנטר המוביל בשנה הבאה.

זה לא ממצב האומה?? ::

לא זוכר, אולי. בעצם לא זוכר שראיתי את מצב האומה , אז לא יודע. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 20:02

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
לבגיץ' יש מזכרות מפציעות
שרמאדיני רק עכשיו נפצע
פרוביץ' עם בעיות ברכיים
אז לא להכין תוכנית לסנטר שהסבירות שייפצע הרבה יותר גבוהה? זה נראה לי פשוט משחק באש

אפשר להכין תכנית, אבל למה כזאת יקרה? למה להביא סנטר בסכום כזה, רק כגיבוי למקרה פציעה? אם יש את מאצ'בן, הוא גם יכול לשחק כסנטר, לצד סנטר נוסף שמקסימום יסחב הרבה דקות במקרה של פציעה. אז מפחדים? רוצים גיבוי? אז אפשר להביא הימור זול ב200-300 אלף דולר. למה להמר בעמדת הגארד הראשון, ולהשקיע בעמדת הסנטר השלישי, במקום להמר על סנטר שלישי, ולהשיקע בגארד איכותי? זה בזבוז מוחלט, ובנייה לא נכונה ולא מאוזנת

למה? כי המאמן חושב שצריך גיבוי יותר רציני ואני באותה דעה

אף אחד לא אמר שבלאט חושב שצריך גיבוי. אני מאמין שבלאט ממש לא רוצה ללכת ל3 סנטרים בכירים כאלה. זה מיותר מאוד

בלאט השנה זה שדחף להביא את ג'יימס וג'יימס לא זול ולא זול משמעותית ממה שהטשמאייר יעלה

השנה זה משהו אחר. קודם כל, ג'יימס היה יותר זול, ולא במעט לדעתי, ממה שהטשמייר, עם אזרחות אירופאית להזכירך, אמור לעלות. חוץ מזה, היה השנה ליגה אדריאטית, הרבה יותר משחקים והרבה יותר עומס. סגל של 13-14 שחקנים, כמו שפתחנו את העונה הזאת, לא יהיה.
חוץ מזה, אני לא חושב שהדיון צריך להיות "מה בלאט חושב". גם כי אנחנו לא יודעים מה הוא באמת חושב, וגם כי זה לא משנה. כל אחד בדעתו. אם לדעתך צריך ללכת על 3 סנטרים בכירים, ולהמר על גארד זול, כי יש סיכוי יותר טוב לפגוע בו או משהו כזה, אז סבבה, זאת דעתך. אני חושב שלהביא 3 סנטרים כאלה, בסכומים כאלה, זה סופר מיותר
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 20:04

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:מישהו יכול להרחיב על היקמן?
במה הוא מצטיין?מה המגרעות שלו?איך הוא בהגנה?איך הוא באחד על אחד וביצירת מצבים כשההתקפה נתקעת?הוא קלעי גדול?הוא יודע ליצור לעצמו ועדיין להישאר בשטף הקבוצתי?

אני לא טובה בלעשות סיקורים על שחקנים כי אני רואה הכל מנקודת מבט לא אובייקטיבית במיוחד בגלל שיש לי את הדברים שאני אוהבת ואת הדברים שלא

הוא מהיר, הוא חוטף, הוא יודע ליצור לעצמו, קלעי נהדר
יש לו את כל הנתונים הגופניים להיות שומר טוב בשיטות של בלאט

מה שאני אוהבת בו ובגלל זה מעדיפה אותו על לאנגפורד זה שהוא יודע לקלוע כתוצאה מקאץ'-אנד-שוט אחרי מהלך קבוצתי מה שאין ללאנגפורד
אולי הוא לא נחשב לאחד הגארדים הטובים באירופה כמו לאנגפורד אבל בגלל זה אמרתי שאני לא רואה את זה בצורה אובייקטיבית כי אולי לאנגפורד נחשב יותר טוב אבל להיקמן יש יותר דברים שאני אישית אוהבת במשחק כדורסל

נכון מאוד,רק אוסיף שכל מי שכותב מידע כזה רצוי שיכתוב מה המקורות שלו(פרום תפוז למשל או שמועות מחו"ל או מקורב)כדי שנדע בערך את דרגת האמון

מסכימה, אבל לא לדרוש להגיד את השם כי זה דברים שבאמת לא יכולים להגיד

רק שלאנגפורד הוכיח שהוא יודע לעשות את הדברים האלה ברמת יורוליג. גם לא כל כך מובן לי עניין ה"שומר טוב בשיטה של בלאט". או שהוא שומר טוב או שלא...

אני אסביר למה התכוונתי בעניין ההגנה
בלאט מאמן ששם דגש מאוד גדול על הגנה בכל שלבי המשחק
הוא לא קוסם והוא לא יכול להפוך את סופו לדוויט הווארד בהגנה והוא לא יכול לגרום לליאור לרצות לשמור
הוא כן יכול לקחת שחקן שיש לו תכונות הגנתיות טבעיות(פרקינס,סמית',אוחיון,הנדריקס)ולהפוך אותו לשחקן ששם דגש אפילו יותר גדול על ההגנה במסגרת ההגנה הקבוצתית
היקמן אחד מהשומרים הטובים באירופה? כנראה שלא, אבל אני עדיין בטוחה שתחת מאמן הגנתי כמו בלאט זה משהו שהוא יתקדם בו בגלל הדגש שבלאט שם על האספקט הזה של המשחק וזה עוזר גם שיש לו כבר את התכונות האלה מבחינת אתלטיות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 20:10

אגב, אם סדר העדיפויות לרכז הוא באמת פרקינס-ג'קסון-פולן.
אז כולי תקווה שפרקינס לא יתגמש מדרישת המיליון דולר שלו וילכו בכל הכוח על אופציה מס' 2 שעדיפה בעיניי ושהוא כן יתגמש בשכר וידרוש פחות (הרבה פחות...) ממיליון דולר.
רק שלא יגיעו לאופציה מס' 3...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 20:16

חנו'ש כתב:אגב, אם סדר העדיפויות לרכז הוא באמת פרקינס-ג'קסון-פולן.
אז כולי תקווה שפרקינס לא יתגמש מדרישת המיליון דולר שלו וילכו בכל הכוח על אופציה מס' 2 שעדיפה בעיניי ושהוא כן יתגמש בשכר וידרוש פחות (הרבה פחות...) ממיליון דולר.

מסכימה
אני ממש לא מתלהבת מפולן
אם הוא והיקמן יגיעו הנה זה שני סקוררים שיכולים לרכז ופולן עם יכולות ריכוז יותר נמוכות אפילו מהיקמן אבל היקמן גם קלעי יותר טוב ממנו וגם יודע לרכז יותר טוב
אני אשמח לקופונן והיקמן בעמדות 1-2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2012, 20:18

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אני ממש ממש לא חושב שג'יימס עולה 450 אלף דולר. ממה שזכור לי הוא מרוויח פחות. אם כן, אני לא רוצה לראות אותו פה. חוץ מזה, זה לא הנקודה. להחזיק 3 סנטרים כאלה, שכל אחד מהם אמור להשתכר 500 אלף-מיליון דולר, זה בזבוז מוחלט, ויהיה מהלך מאוד מטופש. נשקיע ב3 סנטרים בכירים, ולא ישאר לנו כסף לגארד אחד נורמלי. 2 סנטרים יחד עם מאצ'בן וליאור זה מספיק ביותר. מקסימום אפשר להוסיף סנטר זול וצעיר. לא יותר

זאת דעתך
אני חושבת שצריך 3 סנטרים בדיוק ברמה שאליה מכבי מכוונת לפי הדיווחים

למה דווקא לעמדת הסנטר את חושבת שמריך 3 שחקנים ולא לעמדת הרכז או הפורוורד למשל?
במה עמדת הסנטר כ"כ מיוחדת שרק בה חייבים 3 שחקנים?

אני מפחדת מפציעות
אתם יכולים להגיד לי שאם תהיה פציעה אז נסתדר אבל אני לא רואה את זה ככה
כשלאמפה עזב ולאזמה סיים את העונה נתקענו עם גרין ופישר וראינו מה קרה אז
שרמאדיני שחקן של 2.16 ולשחקנים כאלה יש היסטוריה של שבריריות מסויימת
אפילו פרקינס איש הברזל שהוא כביכול גארד אתלטי בשיא הבריאות פתאום התרסק וגמר את העונה..את יכולה לחשוב מה היה קורה אם זה היה בתחילת העונה ולא בהצלבה?
וויצ'יץ' לפני כמה שנים קרע את הרצועות והיה מושבת לכמה חודשים
פייזר קרע את הרצועות וגמר את העונה
דברים כאלה קורים ואני מבינה שיש פה אנשים שחושבים שאפשר לחיות עם זה אבל אני חוששת מדברים כאלה ואני חושבת שהרבה יותר קל למצוא גארד זול וטוב בתחילת העונה מאשר סנטר טוב..ואני בכלל לא מדברת על למצוא סנטר טוב באמצע העונה אם מישהו נפצע כי על כולם צריך לשלם ביי-אאוט

בשורה התחתונה, אני מעדיפה לא לקחת את הסיכון ולהביא שלושה סנטרים ואתם כן..אין מה לעשות
אתם יכולים להגיד ש''מה? רק בשביל הסיכוי שאולי מישהו ייפצע להביא שלושה סנטרים?''..התשובה שלי היא כן

אין בעיה עם זה, רק שאלה מהלכים שצריכים להתבצע בסוף, ולא בהתחלה או באמצע.
קודם צריך ללכת על הפונקציות המרכזיות, וסנטר שלישי הוא לא כזה בשום צורה.

אם נניח אפשר להשאיר את לאנגפורד, ולהביא סנטר שלישי קצת יותר זול אז זה מה שצריך לעשות. או שאם נניח, פתאום מתגלה איזו מציאה במהלך הקיץ, אבל החוזה
של האטשמייר מונע את ההחתמה שלו, זאת תהיה טעות גדולה.

ברמה הכללית, כל מה שCANNON כתב, נשמע הגיוני, אבל אני בכל זאת מקווה שלא הכל יקרה. אם כבר, אז אולי באמת לוותר על אחד השמות הצפויים יותר
בשביל מישהו שיכול להפתיע... לא יודע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 20:20

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אני ממש ממש לא חושב שג'יימס עולה 450 אלף דולר. ממה שזכור לי הוא מרוויח פחות. אם כן, אני לא רוצה לראות אותו פה. חוץ מזה, זה לא הנקודה. להחזיק 3 סנטרים כאלה, שכל אחד מהם אמור להשתכר 500 אלף-מיליון דולר, זה בזבוז מוחלט, ויהיה מהלך מאוד מטופש. נשקיע ב3 סנטרים בכירים, ולא ישאר לנו כסף לגארד אחד נורמלי. 2 סנטרים יחד עם מאצ'בן וליאור זה מספיק ביותר. מקסימום אפשר להוסיף סנטר זול וצעיר. לא יותר

זאת דעתך
אני חושבת שצריך 3 סנטרים בדיוק ברמה שאליה מכבי מכוונת לפי הדיווחים

למה דווקא לעמדת הסנטר את חושבת שמריך 3 שחקנים ולא לעמדת הרכז או הפורוורד למשל?
במה עמדת הסנטר כ"כ מיוחדת שרק בה חייבים 3 שחקנים?

אני מפחדת מפציעות
אתם יכולים להגיד לי שאם תהיה פציעה אז נסתדר אבל אני לא רואה את זה ככה
כשלאמפה עזב ולאזמה סיים את העונה נתקענו עם גרין ופישר וראינו מה קרה אז
שרמאדיני שחקן של 2.16 ולשחקנים כאלה יש היסטוריה של שבריריות מסויימת
אפילו פרקינס איש הברזל שהוא כביכול גארד אתלטי בשיא הבריאות פתאום התרסק וגמר את העונה..את יכולה לחשוב מה היה קורה אם זה היה בתחילת העונה ולא בהצלבה?
וויצ'יץ' לפני כמה שנים קרע את הרצועות והיה מושבת לכמה חודשים
פייזר קרע את הרצועות וגמר את העונה
דברים כאלה קורים ואני מבינה שיש פה אנשים שחושבים שאפשר לחיות עם זה אבל אני חוששת מדברים כאלה ואני חושבת שהרבה יותר קל למצוא גארד זול וטוב בתחילת העונה מאשר סנטר טוב..ואני בכלל לא מדברת על למצוא סנטר טוב באמצע העונה אם מישהו נפצע כי על כולם צריך לשלם ביי-אאוט

בשורה התחתונה, אני מעדיפה לא לקחת את הסיכון ולהביא שלושה סנטרים ואתם כן..אין מה לעשות
אתם יכולים להגיד ש''מה? רק בשביל הסיכוי שאולי מישהו ייפצע להביא שלושה סנטרים?''..התשובה שלי היא כן

אין בעיה עם זה, רק שאלה מהלכים שצריכים להתבצע בסוף, ולא בהתחלה או באמצע.
קודם צריך ללכת על הפונקציות המרכזיות, וסנטר שלישי הוא לא כזה בשום צורה.

אם נניח אפשר להשאיר את לאנגפורד, ולהביא סנטר שלישי קצת יותר זול אז זה מה שצריך לעשות. או שאם נניח, פתאום מתגלה איזו מציאה במהלך הקיץ, אבל החוזה
של האטשמייר מונע את ההחתמה שלו, זאת תהיה טעות גדולה.

ברמה הכללית, כל מה שCANNON כתב, נשמע הגיוני, אבל אני בכל זאת מקווה שלא הכל יקרה. אם כבר, אז אולי באמת לוותר על אחד השמות הצפויים יותר
בשביל מישהו שיכול להפתיע... לא יודע.

any suggestions? :neutral
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2012, 20:26

asafb96 כתב:
לבגיץ' יש מזכרות מפציעות
שרמאדיני רק עכשיו נפצע
פרוביץ' עם בעיות ברכיים

מה שאתה אומר זה נכון מאוד, אבל מכיוון אחר.
אני אומר דבר כזה - אם יש קבוצה, שהיא מגובשת ומחוברת, אז גם לשחקן, שלכאורה אין לו מחליף, מישהו ייכנס ויעשה את העבודה.
ההסתייגות במשפט הזה היא כמובן בהקשר לכוכבי על, שלהם אין תחליף.

הדוגמא הבולטת ביותר לעניין הזה היא הפציעה הקשה של דיון תומאס. הוא היה שחקן סופר דומיננטי ומשמעותי מהספסל, אבל הקבוצה היתה כ"כ טובה ומחוברת, שהיא הצליחה
להתמודד עם הפציעה שלו.
עוד דוגמאות מצויינות, הן הפציעות של פרקינס ופייזר.
זה לא אומר שהשחקנים שנפצעו לא היו משמעותיים, אלא שהחיבור המצויין שהיה באותן קבוצות, הצליח למלא את החסר.

בדיוק בגלל זה, לא צריך להביא צ'ק ביטחון כ"כ יקר, ועם הפתרונות שלך לגבי פציעה של שחקן, אני מסכים לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2012, 20:29

Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה
אני ממש לא מתלהבת מפולן
אם הוא והיקמן יגיעו הנה זה שני סקוררים שיכולים לרכז ופולן עם יכולות ריכוז יותר נמוכות אפילו מהיקמן אבל היקמן גם קלעי יותר טוב ממנו וגם יודע לרכז יותר טוב

אולי מכבי תשחק כבר בליגה האיטלקית אם כל השמות שעולים כאן? :laugh2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2012, 20:50

Holiday_Armadillo כתב:
any suggestions? :neutral

אני מניח שישנם מומחי שמות גדולים ממני גם כאן בפורום וגם בתוך מכבי.

הכוונה היא לנסות למצוא וויילד קארד אמיתי, כי מכל השמות שנרשמו, אני לא בטוח שיש מישהו שיכול להיות כזה. אולי היקמן (ע"פ התיאור ולא מהיכרות עם השחקן).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 05 מאי 2012, 20:54

אני הייתי מאוד רוצה לראות שילוב של פרקינס ופולן, רק לדמיין את זה ואני כבר מזיל ריר!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 20:56

where is the love? כתב:אני הייתי מאוד רוצה לראות שילוב של פרקינס ופולן, רק לדמיין את זה ואני כבר מזיל ריר!

לא מזילה ריר בגלל זה וגם לא פותחת כפתור במכנסיים..ממש ממש לא בא לי על השילוב הזה או אפילו על חצי מהצמד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 05 מאי 2012, 21:01

Holiday_Armadillo כתב:
where is the love? כתב:אני הייתי מאוד רוצה לראות שילוב של פרקינס ופולן, רק לדמיין את זה ואני כבר מזיל ריר!

לא מזילה ריר בגלל זה וגם לא פותחת כפתור במכנסיים..ממש ממש לא בא לי על השילוב הזה או אפילו על חצי מהצמד

אני אישית מאוד אוהב את פרקינס ופולן אני אוהב את שני השחקנים האלו, כל אחד ואחת וההעדפות שלו, מבחנתי זו פסגת האוורסט והריר!!!!!!!!!!!!!

אבל כרמל, כמו שאמרת קודם כל שבלאט ישאר ואז נחגוג... בקטע הזה אנחנו ביחד :happy2
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2012, 21:06

where is the love? כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני אישית מאוד אוהב את פרקינס ופולן אני אוהב את שני השחקנים האלו, כל אחד ואחת וההעדפות שלו, מבחנתי זו פסגת האוורסט והריר!!!!!!!!!!!!!

אבל כרמל, כמו שאמרת קודם כל שבלאט ישאר ואז נחגוג... בקטע הזה אנחנו ביחד :happy2

אני מקווה שבתחומים אחרים בחיים, השאיפות שלך גבוהות יותר... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 מאי 2012, 21:18

Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה
אני ממש לא מתלהבת מפולן

קופו מי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 21:21

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה
אני ממש לא מתלהבת מפולן

קופו מי?

פטרי קופונן הפיני
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־26 אורחים