פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

22 יוני 2011, 09:49

מה שנשאר לנו זה רק להגיד לו בהצלחה ושדיויד יצליח להוציא ממנו את המקסימום . סך הכל הצלחה שלו זה הצלחה של הקבוצה .

אם מכבי מתכוונת להשקיע את מירב הכסף בקומבו גארד(לפי גולדסטון ) אז יחסית השמות שהוזכרו עד עכשיו לא עונים להגדרה הזאת כי הם שחקנים יחסית זולים....על איזה רכז יקר מכבי יכולה להתמודד ?
אני עדיין מקווה שיחתימו גם את פרקינס לכמה שנים ושאם לא נהנה ממנו העונה אז לפחות בעונות הבאות .

22 יוני 2011, 09:53

JasonWilliams12 כתב:אם רפשה אומר עליו דברים טובים זה אומר שהוא באמת שחקן גרוע

פיני גרשון על אנדרסון : כשהכדור בידיים של אלן אנדרסון, דברים טובים קורים.

מה זה אומר על אנדרסון? מה זה אומר על פיני?

22 יוני 2011, 09:58

ankram כתב:
JasonWilliams12 כתב:אם רפשה אומר עליו דברים טובים זה אומר שהוא באמת שחקן גרוע

פיני גרשון על אנדרסון : כשהכדור בידיים של אלן אנדרסון, דברים טובים קורים.

מה זה אומר על אנדרסון? מה זה אומר על פיני?

ומה זה אומר עלינו ?? סתם....

פיני גרשון גם אמר עליו שהוא הולך להיות הפארקר הבא...אהה לא סליחה , את זה רועי מרום כתב לי פעם באינרבאסקט בהודעה פרטית....

אבל עכשיו לעניין , אם הוא חתם אני רוצה בהצלחתו כמובן שזה אומר גם הצלחת הקבוצה ( שלא כמו במקרה אנדרסון...) .
מבחינתי הוא סימן שאלה העונה הזאת , אבל הרבה פחות גדול מהחתמות אחרות בעבר שהיו פה ....

22 יוני 2011, 10:00

yzafrir כתב:מה שנשאר לנו זה רק להגיד לו בהצלחה ושדיויד יצליח להוציא ממנו את המקסימום . סך הכל הצלחה שלו זה הצלחה של הקבוצה .

אם מכבי מתכוונת להשקיע את מירב הכסף בקומבו גארד(לפי גולדסטון ) אז יחסית השמות שהוזכרו עד עכשיו לא עונים להגדרה הזאת כי הם שחקנים יחסית זולים....על איזה רכז יקר מכבי יכולה להתמודד ?
אני עדיין מקווה שיחתימו גם את פרקינס לכמה שנים ושאם לא נהנה ממנו העונה אז לפחות בעונות הבאות .

באמת מעניין איזה קומבו-גארד יקר(ולפי מה שנראה לשם מכבי מכוונים)יש בשוק שמכבי שמו עליו עין..
לי אין שם בראש :neutral
נדמה לי אבל שיביאו באמת שם שיפתיע אנשים..לא רק שאומרים שרוצים ובסוף יביאו עוד דווין סמית'

22 יוני 2011, 10:19

כך גלדסטון אומר באתר ספורט 5:

מסע הרכש של מכבי הוא עד כה זול יחסית, כאשר צירופם של יותם הלפרין (400 אלף דולר), דווין סמית' (400), שון ג'יימס (330) וג'ון שאייר (150 אלף דולר) יעלה למכבי קצת יותר ממיליון דולר יחד, כמעט שווה לסכום אותו ישלמו הצהובים לג'רמי פארגו לבדו. את החיסכון בהוצאה תפנה מכבי לשחקן הרכש האחרון.

באמת אפשר לומר שהמסע רכש זול יחסית... אבל החיסכון בכסף יתפנה לשחקן האחרון? לדעתי מוזר, אני חשבתי שאחרי שאידסון ילך רוב הכסף ילך להחתמת סמול טוב.

אני לא אומר שסמית' לא טוב...............
אגב אם רפשה אומר שהוא כזה טוב למה הוא לא מתעקש להשאיר אותו בבנטון....

אגב נדמה לי שבלאט אימן את סמית , איפה זה היה אני לא זוכר כל כך?

22 יוני 2011, 10:27

where is the love? כתב:כך גלדסטון אומר באתר ספורט 5:

מסע הרכש של מכבי הוא עד כה זול יחסית, כאשר צירופם של יותם הלפרין (400 אלף דולר), דווין סמית' (400), שון ג'יימס (330) וג'ון שאייר (150 אלף דולר) יעלה למכבי קצת יותר ממיליון דולר יחד, כמעט שווה לסכום אותו ישלמו הצהובים לג'רמי פארגו לבדו. את החיסכון בהוצאה תפנה מכבי לשחקן הרכש האחרון.

באמת אפשר לומר שהמסע רכש זול יחסית... אבל החיסכון בכסף יתפנה לשחקן האחרון? לדעתי מוזר, אני חשבתי שאחרי שאידסון ילך רוב הכסף ילך להחתמת סמול טוב.

הוא לא אימן אותו.
בלאט אימן בליגה האיטלקית ב-06\05 וסמית' הגיע לליגה האיטלקית ב-08\07..בלאט כבר היה בליגה הטורקית אז..

ולשאלה שלך למה רפשה לא מתעקש להשאיר אותו בבנטון,דבר ראשון זה כי הוא לא מאמן שם,דבר שני זה בגלל שיש גבול למה שבנטון יכולה לעשות נגד מכבי..
זה כמו שתשאל למה גליל לא השאירו את פארגו אם הם חשבו שהוא שחקן טוב

22 יוני 2011, 10:31

Holiday_Armadillo כתב:
where is the love? כתב:כך גלדסטון אומר באתר ספורט 5:

הוא לא אימן אותו.
בלאט אימן בליגה האיטלקית ב-06\05 וסמית' הגיע לליגה האיטלקית ב-08\07..בלאט כבר היה בליגה הטורקית אז..

הבנתי, תודה רבה כרמל.

אבל עוד שאלה קטנה, מדוע קוראים לסמית' הפרופסור ?

ולשאלה שלך למה רפשה לא מתעקש להשאיר אותו בבנטון,דבר ראשון זה כי הוא לא מאמן שם,דבר שני זה בגלל שיש גבול למה שבנטון יכולה לעשות נגד מכבי..
זה כמו שתשאל למה גליל לא השאירו את פארגו אם הם חשבו שהוא שחקן טוב

22 יוני 2011, 10:32

אבל עוד שאלה קטנה, מדוע קוראים לסמית' הפרופסור ?

22 יוני 2011, 10:33

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:מה שנשאר לנו זה רק להגיד לו בהצלחה ושדיויד יצליח להוציא ממנו את המקסימום . סך הכל הצלחה שלו זה הצלחה של הקבוצה .

באמת מעניין איזה קומבו-גארד יקר(ולפי מה שנראה לשם מכבי מכוונים)יש בשוק שמכבי שמו עליו עין..
לי אין שם בראש :neutral
נדמה לי אבל שיביאו באמת שם שיפתיע אנשים..לא רק שאומרים שרוצים ובסוף יביאו עוד דווין סמית'

יכול להיות ששומרים את הכסף למקרה של שביתה ואז יביאו רכז איכותי יותר.

22 יוני 2011, 10:33

where is the love? כתב:אבל עוד שאלה קטנה, מדוע קוראים לסמית' הפרופסור ?

ראיית משחק טובה

22 יוני 2011, 10:37

יכול להיות שמחכים גם לאליפות אירופה לראות שם שחקנים...אולי דיויד יביא מישהו מהנבחרת הרוסית...

22 יוני 2011, 10:41

שוב יש כאן מומחים לרו"ח . אז הלפרין ירווח יותר יותר ב20 אחוז וגם שייר יותר וזה בנטו , בלו חתם על חוזה משודרג ב25 אחוז ובמצק , למילאן וליאור מקבלים אוטומתי שכר גדול יותר ופניני קיבל חוזה הרבה יותר משודרג (פי 2 ) ממה שהרוויח השנה שעברה .... וגם זה כסף . אני אספר לך עוד סיפור - גם דויד בלאט ירוויח יותר בהתאם לחוזה ... מה תעשה עם זה ? למכבי יש כוונה לשמור על חלק מהסגל וזה עולה כסף ...

22 יוני 2011, 10:44

yzafrir כתב:יכול להיות שמחכים גם לאליפות אירופה לראות שם שחקנים...אולי דיויד יביא מישהו מהנבחרת הרוסית...

אני לא מאמינה שמכבי צריכים את אליפות אירופה בשביל לגלות שחקנים

22 יוני 2011, 10:45

yzafrir כתב:יכול להיות שמחכים גם לאליפות אירופה לראות שם שחקנים...אולי דיויד יביא מישהו מהנבחרת הרוסית...

בפעם העשירית דויד לא הביא אף אחד מנבחרת רוסיה כבליגה שם משלמים המון כסף , גם בלי סיבה , מה עוד שכל עוד קיים שם חוק רוסי אז שחקנים מרוויחים שם הרבה יותר מיכולת האמתית שלהם , ודבר אחרון אין שם כמעט קומבו גרדים ששווים משהו ועוד על משבצת של זר , המצב שלהם די רע אם הם עדיין מתחחנים להולדן לשחק באליפות .

22 יוני 2011, 10:47

טיקי חוזר כתב:

בפעם העשירית דויד לא הביא אף אחד מנבחרת רוסיה כבליגה שם משלמים המון כסף , גם בלי סיבה , מה עוד שכל עוד קיים שם חוק רוסי אז שחקנים מרוויחים שם הרבה יותר מיכולת האמתית שלהם , ודבר אחרון אין שם כמעט קומבו גרדים ששווים משהו ועוד על משבצת של זר , המצב שלהם די רע אם הם עדיין מתחחנים להולדן לשחק באליפות .

זה נאמר בצחוק....כנראה שאני צריך להשתמש יותר ב- :D :D :D :D

22 יוני 2011, 11:00

עכשיו שאילה לי ... מה הבדל כל כך משמעותי בין מחיה של צסק"א ובין סמית ? ברצינות , סטיסטיקה כמעט זהה , באמת ?זה שעל אחת סמתם עיין ושני פיספסתם ? אלי השני פחות אטלטי אבל מבין משחק טוב יותר ?

22 יוני 2011, 11:02

טיקי חוזר כתב:עכשיו שאילה לי ... מה הבדל כל כך משמעותי בין מחיה של צסק"א ובין סמית ? ברצינות , סטיסטיקה כמעט זהה , באמת ?זה שעל אחת סמתם עיין ושני פיספסתם ? אלי השני פחות אטלטי אבל מבין משחק טוב יותר ?

אולי אתה צודק אבל אני מצפה לשחקנים יותר טובים משניהם בכסף שיש למכבי

22 יוני 2011, 11:04

אני נוטה לא להאמין לבלוג הזה:
http://www.ifeeldevotion.co.nr/
אבל הם הראשונים שפירסמו על סמית' בהקשר של מכבי וכולנו זילזלנו בזה..
אני מאוד מאוד מקווה שלא נראה פה את train wreck הזה..

22 יוני 2011, 11:10

מזה טובים יותר , טובים יותר מבינה מה ? מכבי ככל הנראה מחפשת שחקן בעל מאפיינים מסויימים וסמית מתאים לבלאט ופילוסופיה שלו .
יכול להיות שבלאט יש תוכנית מסויימת ולא משחק NBA שהוא מחתים שחקנים פר עמדה בתקציב נתון .....

22 יוני 2011, 11:48

אני אוהב את ישראל, את מכבי והדרך בה שיחקנו בעונה שעברה אבל אי אפשר להשוות את זה למגורים במדינה שלך

זה רק מראה שהוא כן יחפש לחזור ליוון בשנה הבאה..
כמו שאמרתי,ברגע שהחוזה שלו ייגמר הוא לא יהיה פה..נצטרך להתכונן ליום שאחרי סופו מבחינתי כבר מאמצע העונה,ואם יש אפשרות להחתים ולהשאיל את שרמאדיני אז בכלל צריך ללכת על זה
נושא נעול