ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי Assaf M » 16 יוני 2016, 17:29

אדם כתב:בפייסבוק מישו אמר שהכל היה סגור אם אודו,אבל זה נפל בגלל הפיגוע בשרונה ,כן למרות שבטורקיה לא חסר פיגועים אבל ישראל מצטירת כנראה כגונגל.
אני דווקא חושב שצריך מישו בסגנון אודו אבל לא את אודו ספציפית,באמת לא מחזיק מהבחור ,הוא מוגבל התקפית ברמות אפילו לא חצי פוסט רק מעל הטבעת.
במקום מליון וחצי דולר על בורוסיס לא עדיף על בילאן טו אומיץ,או המילטון,אם נותנים תכסף אז לפחות על מישו נכון.

איפה בפייסבוק?
Assaf M

הודעהעל ידי אדם » 16 יוני 2016, 17:29

זה בדיוק החשש שלי.
אז סבבה אומיץ או בילאן אולי מבחינת מכבי הם לא מוכחים מספיק,אבל ההנהלה שלנו מתנהגת כמו הנהלה שאין לה שום ראיה ארוכת טווח שום מקצועיות שום מחשבה קדימה אלא הנהלה זקנה שמכירה רק שמות בלי לקחת פוטנציאל ודברים נוספים כשיקול.
כי ללכת על בורוסיס אחרי העונה זה הכי קל לקנות ולמכור את זה,אם הבחור היה בן 30 מילא הבחור לא היה רע בשום מקום אבל היה פרווה בשנים האחרונות,השנה בקוצה חסרת הכוכבים שהוא השם הגדול שם והכל יכול , וכביכול אין שום ציפיה מהקבוצה אז הוא פרץ.
מי שראה את קוצה ראה שבורוסיס כמו מאמן על המגרש ,מחלק הוראות ,צועק מנהל,לוקח כדור איפה שבא לו הכל היה סביבו ,זה לא יהיה ככה במכבי ,הבחור גם יש לו כוף של מבוגר ,הוא לא איזה אתלט אמריקאי שחור אם גנים משובחים להיפך הוא לבן שבור,ככה שפה החשש שלי שבדיוק זו תהיה שנת הנפל שלו,של סוף הקרירה.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 16 יוני 2016, 17:30

Assaf M כתב:
אדם כתב:בפייסבוק מישו אמר שהכל היה סגור אם אודו,אבל זה נפל בגלל הפיגוע בשרונה ,כן למרות שבטורקיה לא חסר פיגועים אבל ישראל מצטירת כנראה כגונגל.
אני דווקא חושב שצריך מישו בסגנון אודו אבל לא את אודו ספציפית,באמת לא מחזיק מהבחור ,הוא מוגבל התקפית ברמות אפילו לא חצי פוסט רק מעל הטבעת.
במקום מליון וחצי דולר על בורוסיס לא עדיף על בילאן טו אומיץ,או המילטון,אם נותנים תכסף אז לפחות על מישו נכון.

איפה בפייסבוק?

קבוצת האוהדים הראשית שם משו אוהדיים מתפלא עליך
אדם

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־18 אורחים