19 פברואר 2017, 19:00
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.
כנראה השנאה האישית גוברת על האובייקטיביות המקצועית.
גרף השיפור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה לא תגיע רחוק, לא באקדמיה ולא בחיים אם תתחיל לראות "מגמות" על סמך 3 תצפיות. אולי תתמקד בלחפש צורות בעננים. נראה לי יותר פרודוקטיבי.
19 פברואר 2017, 19:04
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:משום מה אנשים פה עדיין מסרבים לראות את גרף השיפור של מקל בתקופה האחרונה. רק לפני כמה ימים הוא הביא גביע בתצוגה יוצאת מן הכלל.
כנראה השנאה האישית גוברת על האובייקטיביות המקצועית.
גרף השיפור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה לא תגיע רחוק, לא באקדמיה ולא בחיים אם תתחיל לראות "מגמות" על סמך 3 תצפיות. אולי תתמקד בלחפש צורות בעננים. נראה לי יותר פרודוקטיבי.
תודה על הדאגה לחיים הפרטיים שלי, אבל ברשותך אני אתעלם מההמלצות שלך ואמשיך להתעסק בדיוני כדורסל עניינים, בשונה ממך.
19 פברואר 2017, 19:07
החציל האצטקי כתב:מקל טוב בהרבה מאז שווימס הסתלק. זו עובדה.
הוא מתקדם בכל משחק. הבטחון שלו עולה. זו מגמה.
החציל האצטקי כתב:אתה יכול לנגח את שמואל כמה שתרצה, אבל זו עובדה שמקל נראה טוב יותר ואין סיבה שלא ימשיך להראות טוב יותר.
כמה טוב?
נחיה ונראה.
19 פברואר 2017, 19:08
19 פברואר 2017, 19:09
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:מקל לא קיבל דקות גם אצל ארז
ארז אימן כולה שני משחקים. לא ממש אינדיקציה. אבל אפילו באחד מהם קיבל קצת יותר מ13 דקות. משהו שלא קרה אצל רמי הדר חוץ ממשחק נגד הכוכב ששם אני לא זוכר אולי עלה בגרבאג' טיים.
בנוסף, בתקופתו של ארז מקל היה רע. אצל רמי הדר הוא לפעמים עשה סימנים של השתפרות, אבל רמי הדר בכל זאת לא נתן לו את ההזדמנות.
לא היו סימנים של השתפרות אצל רמי, למעשה לא היה גרף שיפור כמעט בכלל, הייתה הבלחה בינונית אחת.
אני חושב שזה ברור פה לכולם שלא מדובר בשחקן שאילולא היה ישראלי היה נמצא במכבי או שהוא שווה דקת יורוליג, לא הוא ולא יוגי, הוויכוח צריך להיות הוא או יוגי, לא שניהם בשום אופן.
בוא נגיד ככה, אני לא מאמין שהיינו רואים אצל ארז את מקל עולה לדקה אחת ומוחלף פעם אחר פעם. גם בפעמים שמקל נותן באותה דקה אסיסט וקולע 1/1. רמי הדר מחק אותו מהרוטציה. זה לא מה שהיה אצל ארז.
אני בכל אופן בעד שמקל ישאר, ולדעתי זה גם מה שיקרה. לא יודע בוודאות מה העמדה שלי לגבי אוחיון.
19 פברואר 2017, 19:12
שועל כתב:אתה חושב שהוא שחקן ראוי ליורוליג אילולא היה ישראלי?